- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
merhaba arkadaşlar, pazar günü tansiyonum çok düşünce doktora gittik ve bebeğin kalbi atmıyormuş hastaneye yattım ve dün küretaj oldum. beni mazur görün belli bir süre siteye giremem sanırım. kendimi toparlamam gerek. kendinize iyi bakın arkadaşlar. dualarım sizinle inş hamile kalır ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
merhaba arkadaşlar, pazar günü tansiyonum çok düşünce doktora gittik ve bebeğin kalbi atmıyormuş hastaneye yattım ve dün küretaj oldum. beni mazur görün belli bir süre siteye giremem sanırım. kendimi toparlamam gerek. kendinize iyi bakın arkadaşlar. dualarım sizinle inş hamile kalır ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz.
slm cnm
ben şuan adetimi bekliyorum.13 haziran
olmazsa büyük ihtimal hamişim
sen nasılsın?
regi tarihlerimiz yakın...benimde 15 haziran...benim sağ bacağımda ağrı var...kalçamdan dizime kadar vuruyo...ama havalar yağmurluyo ondan da olabilir...bir hafta sonra öğrenip görücem artıkkk....
teşekkür ederim arkadaşlar temennileriniz için. benim bu 2. kaybım şubatta da kanama ile birlikte bir kaybım olmuştu. yazın izmire gittiğimde muayene olup nedeni araştılacak. ben öçift rahimliyim bir de belki ondandır. yani ben en az 3 ay beklemek zorundayım bakalım beki 1 seneye kadar uzayabilir. Allah hepimizn hakkında en güzelini ve hayırlısını nasip etsin. inş. öptüm hepinizi .
teşekkür ederim arkadaşlar temennileriniz için. benim bu 2. kaybım şubatta da kanama ile birlikte bir kaybım olmuştu. yazın izmire gittiğimde muayene olup nedeni araştılacak. ben öçift rahimliyim bir de belki ondandır. yani ben en az 3 ay beklemek zorundayım bakalım beki 1 seneye kadar uzayabilir. Allah hepimizn hakkında en güzelini ve hayırlısını nasip etsin. inş. öptüm hepinizi .
arkadaslar bana yardım edin daha 8 aylık bir kızım var hamileyim suanda 1 aylık ne yapacagımı bilmiyorum aslında. bebegim cok küçük daha
arkadaslar bana yardım edin daha 8 aylık bir kızım var hamileyim suanda 1 aylık ne yapacagımı bilmiyorum aslında. bebegim cok küçük daha
slm kızlar nasılsınız
offffffff basık bir hava içim karardı yani
iyi bir gün geçirinnnnnnnnnnnnn
cnm sakın üzülme kızımın sevgisi 2 ye bölünücek diye,birlikte büyürler gerçi senin için yorucu olur ama en fazla 3 4 yıl. sonra rahatlarsın ve iyiki doğurmuşum desin.
sakın bebeğini aldırma,kıyma sakın o meleğe
çokkötü durumdayım kızım daha cok küçük ama bende kıymak istemiyorum oda canımdan can. güzel fikirleriniz için hepinize tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?