2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

olumunekankayizsmilecanım beniiimm..üzme kendini diycem ama biliyorum zor olacak...geçmiş olsun canım beniimm..Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin inşallah..sen biraz toparlan sonra aramıza dön oldumu canım benimolumunekankayizsmile

cok geçmiş olsun canım allahım sana saglık versin
hayırlısı olsun canım kendini topla aramızda görmek istiyoruz gene seni kendine ii bakkkka.s.

canım çok geçmiş olsun....Allah bir daha yaşatmasın....kendine iyi bak.

slm cnm
ben şuan adetimi bekliyorum.13 haziran
olmazsa büyük ihtimal hamişim
sen nasılsın?

regi tarihlerimiz yakın...benimde 15 haziran...benim sağ bacağımda ağrı var...kalçamdan dizime kadar vuruyo...ama havalar yağmurluyo ondan da olabilir...bir hafta sonra öğrenip görücem artıkkk....

regi tarihlerimiz yakın...benimde 15 haziran...benim sağ bacağımda ağrı var...kalçamdan dizime kadar vuruyo...ama havalar yağmurluyo ondan da olabilir...bir hafta sonra öğrenip görücem artıkkk....

ayyy meraktan çatlıcam ben yaa.
göğüslerim füze gibikaydirigubbakcemile3 çok acıyor
iki iyilikten biri ya bebişi yada kırmızılar

millett nerelerdesiniz?
umarım herkes iyidir.anacım topiğimiz can çekişiyor valla
hadi kızlar sohbete

teşekkür ederim arkadaşlar temennileriniz için. benim bu 2. kaybım şubatta da kanama ile birlikte bir kaybım olmuştu. yazın izmire gittiğimde muayene olup nedeni araştılacak. ben öçift rahimliyim bir de belki ondandır. yani ben en az 3 ay beklemek zorundayım bakalım beki 1 seneye kadar uzayabilir. Allah hepimizn hakkında en güzelini ve hayırlısını nasip etsin. inş. öptüm hepinizi .

inaşllah canım hayırlı haberlerini
alırız bendede dr git düşüğün sebebini ögren düşükolmaması için neler yapılablir
baştan bunlarla başlamak daha ii senin hem vücüt saglıgın hemde psikolojin için allahım hayırlısını versin hakıında canım
kendine cok ii bak pes etmek yok öpüyorum canımmmmmmmmmmmm

cnm hakkında hayırlısı inşallah.bencede nedenlerini araştır ve ona göre bir tedavi süreci izle.çok geçmiş olsun tekrar,allah gönlüne göre versin cnm

arkadaslar bana yardım edin daha 8 aylık bir kızım var hamileyim suanda 1 aylık ne yapacagımı bilmiyorum aslında. bebegim cok küçük daha

arkadaslar bana yardım edin daha 8 aylık bir kızım var hamileyim suanda 1 aylık ne yapacagımı bilmiyorum aslında. bebegim cok küçük daha

cnm sakın üzülme kızımın sevgisi 2 ye bölünücek diye,birlikte büyürler gerçi senin için yorucu olur ama en fazla 3 4 yıl. sonra rahatlarsın ve iyiki doğurmuşum desin.
sakın bebeğini aldırma,kıyma sakın o meleğe

slm kızlar nasılsınız
offffffff basık bir hava içim karardı yani
iyi bir gün geçirinnnnnnnnnnnnn

çokkötü durumdayım kızım daha cok küçük ama bende kıymak istemiyorum oda canımdan can. güzel fikirleriniz için hepinize tesekkür ederim.

çokkötü durumdayım kızım daha cok küçük ama bende kıymak istemiyorum oda canımdan can. güzel fikirleriniz için hepinize tesekkür ederim.

kıyma cnm zaten sen kızına zarar verebilirmisin allah korusun,biraz zorlanırsın ama sonra rahat edrsin

cnm hayırlı olsun,aynı senin durumundayım bende kızım 6 aylıkken oğluma hamşle kaldım aldırmak istemedim kıyamadım,şimdi iyiki aldırmamış diyorum zaman çabuk geçiyo,2 ay sonra oğlum kollarımda olacak
2 si beraber büyürler işte ne güzel arkadaş olurlar birbirlerine
millet ikiz büyütüyor biz mi büyütemeyeceğiz
acıktığını falan anlatıyorla bizim bebişler daha şanslıyız lütfen Allahın lütfu olarak gör herşey de vardır bir hayır hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…