2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

:kedi:Girdiğiniz verilere göre sikluslarınız yaklaşık gün sürüyor ve
bir sonraki adetiniz muhtemelen 6/7/2010 tarihinde başlayacak.

Gebe kalmanız açısından şansınızın en yüksek olduğu günler:
17/6/2010 ile 22/6/2010
yumurtlama gününüz olan arasıdır.

:kedi:

slm kızlar topiğe benden başka gelen yok galiba
hepinize iyi pazarlar.....
benim bugün regl günüm gelen giden yok bakalım.eşimi nöbetçi eczane bulmaya gitti yazarım haberi

slm kızlar topiğe benden başka gelen yok galiba
hepinize iyi pazarlar.....
benim bugün regl günüm gelen giden yok bakalım.eşimi nöbetçi eczane bulmaya gitti yazarım haberi

süper canımmmmmmmmmmmmmmm
hadi bakalım eczane bul haberleriniiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzolumunekankayizsmile

selamlar

Benimde 8 yaşında bir kızım var. Beklediğim tarih 6 hazirandı. Ama helen gelen giden yok. Bir kan birde idrar testi yaptım geçen hafta.
Şimdiye kadar bir gün bile gecikmezdi. Hafta sonuna kadar bekleyeyip doktora gidicem artık.

slm
yaptığın testlerde sonuç neydi ve bir rahatsızlığınız varmı?
allah gönlünüze göre versn

benimadetimin 5.günü ve bu ay 6. deneme olduğu için doktora gidip klomen ve yumurta takibi isteyecektim ama doktorum izindeymiş ve 29 haziranda gelicekmiş...neyse her işte biir hayır vardır diye düşündüm ...ama artık çok sıkıldım beklemekten ...kendiliğinden olucakmış gibi de gelmiyo bana umudumu da yitirdimmmmmm...

kızlar benim her ay adetim gecikiyodu..bu ayda erken geldi.akannehir.anlayamadım..halbuki bu ay çok umutluydum..boshayallersmilebirde bugün sabah wc ye gittiğimde küçük bi parça gördüm pedimdebilmiyorumkismile.pıhtıdan çok farklıydı..karnımda ara ara ağrıda oluyo...acaba düşük olabilir mi?mafoldumbençok korkuyorum,çok üzgünüm..idrar testi yapsam belli olur mu ?ooofff oooffff....:çok üzgünüm:mafoldumben:2:

canım üzlme hayılrı buymus stres en büyük etken bide hava değişimleri adetin günün öne alabiliyor
hep gülecez bu topikde aglamak yoklaelaelaelaelae

merhaba kızla rnasılsınız bakalım ben vana giiitm doktora gitim rahim flimi çektirecez dedi adetin 9 günü çekti çok şükür açık çıktı ve hiç bi sorun yok çocuk tedavisi için erken dedi 3 ay daha bekle olmasa o zaman yaparız şimdi vana giitk kaynnanmım evine 10 günde burdayız suzan çok üzüldüm adet olmuşsun herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…