- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm kızlar topiğe benden başka gelen yok galiba
hepinize iyi pazarlar.....
benim bugün regl günüm gelen giden yok bakalım.eşimi nöbetçi eczane bulmaya gitti yazarım haberi
test yaptım bebek filan yokkk
test yaptım bebek filan yokkk
sağlık oosun bende 10 haziran da oldum...temmuz da beraber güzel haberi alırız iinşallahhh...
caIM ADTEİN 2-3 GÜN GEÇSİN BAKALIM HEMEN UMUTSUZLUGA KAPILMA
TEMMUZ VAR AGUSTOS VAR BAKALIM DAHA BİZİ EBKLEYEN ÜMİTİMİZİ KAYBETMEK YOKKKolumunekankayizsmile
aynen yazdığın gibi katılıyorum sana,ama ben nedense çokkkk ümitliydim.
bu sabah adet oldum malesef
canım tres yapma belki üstüne görmüşsündür hiç belli olmaz
tutmadıysa temmuz var agustos var
allahım hayılrısını versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
selamlar
Benimde 8 yaşında bir kızım var. Beklediğim tarih 6 hazirandı. Ama helen gelen giden yok. Bir kan birde idrar testi yaptım geçen hafta.
Şimdiye kadar bir gün bile gecikmezdi. Hafta sonuna kadar bekleyeyip doktora gidicem artık.
slm
yaptığın testlerde sonuç neydi ve bir rahatsızlığınız varmı?
allah gönlünüze göre versn
benimadetimin 5.günü ve bu ay 6. deneme olduğu için doktora gidip klomen ve yumurta takibi isteyecektim ama doktorum izindeymiş ve 29 haziranda gelicekmiş...neyse her işte biir hayır vardır diye düşündüm ...ama artık çok sıkıldım beklemekten ...kendiliğinden olucakmış gibi de gelmiyo bana umudumu da yitirdimmmmmm...[/QUOTE
YİRİTMRK YOK UMUDNU AKISINA BIRAK PSİKOLOJİK OLARAKDA COK ETKİLENİYORUZ BUDA OLUMSUZ OLUYO TABİİİakannehir
kızlar benim her ay adetim gecikiyodu..bu ayda erken geldi.akannehir.anlayamadım..halbuki bu ay çok umutluydum..boshayallersmilebirde bugün sabah wc ye gittiğimde küçük bi parça gördüm pedimdebilmiyorumkismile.pıhtıdan çok farklıydı..karnımda ara ara ağrıda oluyo...acaba düşük olabilir mi?mafoldumbençok korkuyorum,çok üzgünüm..idrar testi yapsam belli olur mu ?ooofff oooffff....:çok üzgünüm:mafoldumben:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?