- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.601
Ayşenur kızımın ismi canım yani kızımla adaşsınız.....
fitil 7 günlük bide 3 gün arayla 2 adet antibiyotik var yine fitil şeklinde ...sanada akıntı içinmi verdi doktor ilaçları canım?..
testler normal çıktı bitek smear testinin sonucunu bekliyorum.
İnşallah Allah herkese nasip eder tabi bizede...
kızım bebek için karar verdiğimiz ilk ay geldi bizi hiç bekletmedi.Allah ın izniyle inşallah 2. bebiş te bizi fazla bekletmeden gelir...
korkuyorum ya gelmezse diye:2:
Canım ne güzel hemen olmuş demekki
ilkinde kolay olan 2. de kolay oluyor bekletmiyor genelde
sen iyi düşün,niye gelmesinki:97:
kızlar ya gülmeyin ama bu fitillerden sonra gusl abdesti gerekirmi???? :26:
daha önce hiççç kullanmadın da
selamlar arkadaşlar,
bugün çok baktım buraya, madem kimse gelmiyor bende yazmıyorum o zaman deyip çıktım.
neyse Yasemincim canım burdayım. eşim çalışıyo:) dün güzeldi canım yaa.. biraz biraz kendime geliyor gibiyim. eşim yeni iş bakıyo yavaştan, inşallah hayırlı bi yer bulurda kurtulur şuan ki işinden.
Reyhancım canım evet ben Ankaradayım. Keçiören ilçe sınırları içinde:)))
Kübracım bişey kalmamış cumaya. hayırlısıyla bebeğini,kesesini,kalp atışlarını görüp gelirsin inşallah.
Mommy ahh mommy canım bu ne güzellik. Fısssssstttıııkkkk gibisin maşallah.
selam arkadaslar epeydir yokum ama hergun sizi merak ettim
ben malum okullar acildi
kizlar geldi alis veris hazirlik derken bugunu ettik
lizlar ben hamileyim esimden sonra ilk sizler biliyorrsunuz suan
ne aileler nede kizlar kimse duymadi.aslinda esim olmasaydi yine size ilk haber verecektim.carsamba keseyi görecez bakalim.dr.dedine göre ikz olma ihtimali yuksekmis kan tahlili sonucuna göre.cok mutluyum durup durup guluyom.gecmisi okuyamadim malum evdeki pc henüz gelmedi.hepiniz ne yaptiniz cok merak ediyorum insallah bugun biraz okuyabilecem.simdilik bu kadar kendinize iyi bakin öpüldünüz
sanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma
ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...
hayırlı geceler arkadaşlar...
daha önce yazmıştım belki hatırlayan olur.
26 aylık kızım var ve 2. bebeği istiyoruz diye.
bu ay boş geçti diş tedavim ve kullandığım antibiyotikler dolayısıyla.inşallah ekimde başlarız çalışmalara artık...
ben bişey soracaktım aslında.2. bebeği düşünen arkadaşlar acaba kadın doğum doktoruna gidip danıştılar mı?
jinekolojik muayene yada test yaptırdılarmı?
benim yarın randevum var gidip bi danışmak isiyorum....
günaydın anne adayları...ben nazlı bir tane 7 yasında oğlum ve 16 aydır 2.bebebiğimizi isitiyoruz ama bir türlü gelmek bilmiyor ..ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama sanki 2. bebeğim gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım...siz kaç aydır bekliyorsunuz ...yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum .....
selam kizlar,bugün kursum yok,basimda felaket agriyor zaten evdeyim:85:.. sizler nasilsiniz ?? zaman zaman okudum ama yazmaya vaktim olmadi,eksik olmayin yaseminim,semram ,bilgicim merak etmissiniz..iyi deyip iyi olmak istiyorum aslinda,ama zaman zaman resmen bunaliyorum:85:,zaten trden geldigimden beri ,kücük eltiminden 2.cocugunu kucagina almasindan dolayimidir nedir ,insanlar agiz birligi yapmiscasina ,laf sokuyorlar ,tahammül ediyormuyum ?? bazen, yani cogu zaman, ama damarima basan olursada aliyor lafini
,neyse yaseminim o is olmuyor canim,yani ben istemiyorum ,burdaki doktora henüz ulasamadim,birazda ulasmak istemiyorum sanirim ,biraz zamana birakayim diyorum:44:,su kurs bi bitsin,insallah ozaman diyorum ,rabbim nezaman kismet ederse tabi bilinmez
semram canim,evet 2012 haziran anneleri topigini actim bi hevesle ,ama ben haziran 2012 degil bu gidisle ,2013 annesi bile olamiycam ,face yazdigim konuyu sormussun,kkdan bir arkadasimda trden ayni doktora gitmisti,faceden haberlesiyorduk zaman zaman,doktorunda beni terslemesi,ve kabul etmemesi sinirimi iyice bozunca ,biraz arkadaslardan destek alayim diye yazmistim,iste öyle yani ,sende hastaymissin canim dikkat et kendine
bilgi canim sen nasilsin neler yapiyorsunvarmi yeni haberler.... neyse kizlar ben cikiyorum basim felaket durumda :84::84:yine yazmaya calisirim, kendinize cok cok iyi bakin ...
oooo karar verdiniz demek canım sizde artık hadi Allah ras getirsin:)canımm benimmyaaaa tüm işlerini Rabbim rast getirsein inşallah.
napayım canım bende evden işe işten eve. gitgel konya 6 saat hesabı
bizde bu ay hadi hayırlısıyla çalışmalara başlayalım dedik ama 10 gündür bende bi diş ağrısı çıktı sorma gitsin.
şuan kanal tedavisine gidip geliyorum 2-3 tane de dolgu yapılacak diş var
hayırlısıyla onları bi halledeyimde bakalım istiyoruz artık bizde bi bebiş.
İnşallah Rabbim aratmadan gönderir sanada banada tüm isteyenlerede
slm kızlar.
bugün kadın doğum uzmanıyla olan randevuma gittim.
testler normal çıktı sorun yok.ultrasonda temiz çıktı.smear testi için örnek alındı sonuç için biraz beklicem...
tek sorun doktorum akıntımın fazla olduğunu söyledi ve ilaç verdi.fitil olması çok kötü yaaa daha önce hiç kullanmadım.
düşündükçe bile içim bi tuhaf oluyo yaaffff...
ilaç bittikten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ve folik asit verdi....
inşallah Allah bize ve isteyen herkese bebek nasip eder (AMİNNNN)
artık bir dahaki adetten sonra çalışmalar başlar...
kızlar ya gülmeyin ama bu fitillerden sonra gusl abdesti gerekirmi???? :26:
daha önce hiççç kullanmadın da
size 10 puanlık uzman sorusu arkadaşlar;:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
şimdiiiii ben topikleri gezerken birinde şöyle birşey anlatmış bir bayan,,,ateş takibi yapıyormuş adet zamanı geldiğinde lekelenmeleri olmuş,üzülmüş ama sonra ateşinin düşmediğini farkedip test yapmış,hamileymiş,,,,,şimdi soruya geliyorum,ben geçen ay içerisinde hastalanmıştım hatta yazmıştım oğlum ateşimi falan ölçüyor anne 37 ye geliyor doktora götüreyim seni diyor diye o zaman ben kendi kendime düşünmüştüm bu ateş hastalıktan değilse yumurtam çatlamış diye çünkü normalde 35.5 falan çıkar..(bu arada ateş takibi yaptığım olmuştu bir zamanlar yumurtam çatladığı zamanla çatlamadığı zamanki durumu biliyorum belirteyim............doktora gittiğimde de nitekim biri çatlamış biri çatlamamış tı...şimdi bunu okuyunca bişey beni dürttü,kalktım ateşimi ölçtüm düşmemiş normalde adet gününün sabahı direk 35.7 olmalıydı ama ateş 36.8......niye kalkıp ölçtüm o ateşi ben niye kafamı boş yere bulandırıyorum,niye her seferinde olmayacağını bile bile kendime ACABA işkencesi yapıyorum niye arkadaşlar niye hadi bakalım verin cevabını
canım şu 3 gün ara ile olan fitilinin adını öğrenebilirmiyim dr banada verdi bu ay biyerde okudum penesilin içerikliymiş benim penesiline alerjim var dr a da bi soramadım arayıp sende yazınca merak ettim belki sana bilgi vermiştir diye...
canım adı gyno-lomexin ..içinde 2 adet kapsül var zaten 3 gün ara ile.antiniyotik yani...doktorum bişi demedi bana ama benim alerjim yok zaten....
canım adı gyno-lomexin ..içinde 2 adet kapsül var zaten 3 gün ara ile.antiniyotik yani...doktorum bişi demedi bana ama benim alerjim yok zaten....
evet canım bendekide o iyiki kullanmamışım teşekkür ederim .hapada kremlerinede karşı alerjim var bu kana karışmasada ne olur ne olmaz hem bebekte var ..
merhaba kızlar benimde 2 yaşında bi kızım var sizce 2 ci nezaman yapmalıyım.seneye eylül ayı gibi düşünüyorum ama bilemiyorum tam eminim değilim kızımda cok yaramaz ama bi kardeşi olsun istiyorum fazla aralarında yaş farkıda olsun istemiyorum.
inş iki tane delikanlı gelir sana,iki kızdan sonra süpper olurtatlı telaş bunlar,ailene yemekte neler söylediğinizi tepkilerini de yazarsın bize artık fikir sahibi oluruz bizde bende öptüm bacim
allah gönlüne göre versin darisi basina canim ben pek bir sey anlamadim hala soktayimselammm kızlar
tüm hamişlerii tebrik ediyorummm hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah bende ekim 2 yi bekliyomm umarım bu ay hamiş kalmısımdırr
Valla ben de bi tane böööylllleee bamyeli bişey istiyorum yakışıklısından
oyyy oyyyy allahıım,iltifatlar için thank you babyyyyy
Ben devamını okuyunca anladım olayı
tebrik eder gözlerinden öperim datluum darısı başımızaaaa
Bacıım senin kaderin bu,sen kimse olmadığı zaman gelirsin hep
antalyaya geliriz ayol davet edersen niye gelmeyelim dimi kızlar
ayşe bizi merdan otele davet ediyor orda ağırlicakmıışşş
teşekkürler canııım
Bacııım alooooo aylardııır bugünü,bu haberi vermeyi bekliyodun böyle sessiz sedasız mı verecektin
inletsene şurayı kuzum yaa
cıkk hiç senden beklediğim performansı göremedim
şokta mısın yoksam
biz senin yerine baağırıp çağırıp kucaklaştık valla
öööyllle kuru kuru yazılacak haber mi bu
kızıııımmmmm hamileymişsiiiinnnnnn ALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH
canım umut dünyası be yaa
ben de dedim ya çok umutsuzum bu ay diye
bugün kan tahlili verdim yarın diyetisyene gidicem,dr tahlil kağıdını dolduruken de usulca
eğilip gebeliğe de bakar mısınız
deyiverdim,adetime 2 gün var
biliyorum 2 günlük umudumdan oldum ama tutamadım dilimi:26:
Hadi hayırlısı bebişimmmm
canım abimlerde eryamanda oturuyolar teyze kızı var batıkentte çok uzakmı sana:44:
oyyyy habere bak bide nasıl bir soğuk kanlılıkla yazılmış bu böyle berilcim simile yok bişey yok zıpla azcuk hehe :) canım adına çok sevindim hele bide bu seferde ikiz olursa melekler dörtleniyor öylemi hadi hayırlısı bakalım canım tebrik ediyorum..
hayırlı olsun canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağınada:)
bende gitmiştim canım sende iyi etmişsin...
rabbim gönlüne göre versin canım meleğin bekletmeden tez zamanda gelir inşallah...
canım milletin ağzı torba değil ki işte büzüveremiyoz sen takma ne olur üzme kendini yasemininde dediği gibi aklından bebiş fikrini çıkarmaya çalış bende bu konuda hak veriyorum artık 2.bebeği denemeye başladığımız ilk günden beri diken üstünde gibiydim 3 gün sonra başlıyodum kendimde psikolojik belirtiler falan iple çektiğim ay bittiğinde regl de geliyodu böyle 6 ay geçti hep üstüne düşmeyle en son ay bebekten falan vazgeçmiştim kesinlikle istemiyodum hatta burdada paylaşmıştım eşimle bozuşmuştum biraz istemiyodum işte ikinci bebe sayfası kapanmıştı benim için hatta eşimede söledim hiç birçaba sarfetmedim olmaması için elimden geleni yaptım sonra gönül rahatlığı ile adet günümü bekledim ama bu seferde bekle bekle gelmez 10 önceden test yapardım bu sefer dedim bu ay çok üzüldüm sitresten heralde meğer sitresten değil bebedenmiş:) inanın bana duacınızım rabbim sizlere hiiiççç ummadık bir anda bu müjdeye nail olmanızı nasip etsin inşallah sana yasemine ve daha bir çok isteyene...
oooo karar verdiniz demek canım sizde artık hadi Allah ras getirsin:)
canım şu 3 gün ara ile olan fitilinin adını öğrenebilirmiyim dr banada verdi bu ay biyerde okudum penesilin içerikliymiş benim penesiline alerjim var dr a da bi soramadım arayıp sende yazınca merak ettim belkigi vermiştir diye...
yok canım gerek olmaz merak etme:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?