2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Canım ne güzel hemen olmuş demekki
ilkinde kolay olan 2. de kolay oluyor bekletmiyor genelde
sen iyi düşün,niye gelmesinki
:97:

Canım ne güzel hemen olmuş demekki
ilkinde kolay olan 2. de kolay oluyor bekletmiyor genelde
sen iyi düşün,niye gelmesinki
:97:

Haklısın aslında canım ama ne biliyim çevreden duyuyorum işte bazen olmuyomuş zor oluyomuş falan diye. etkileniyor insan malum.
ilkindede çok endişelenmiştim.boşunaymış Allahım bizi hiç bekletmedi inşallah 2. de çabuk gelir....

canım abimlerde eryamanda oturuyolar teyze kızı var batıkentte çok uzakmı sana:44:

oyyyy habere bak bide nasıl bir soğuk kanlılıkla yazılmış bu böyle berilcim simile yok bişey yok zıpla azcuk hehe :) canım adına çok sevindim hele bide bu seferde ikiz olursa melekler dörtleniyor öylemi hadi hayırlısı bakalım canım tebrik ediyorum..

sanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma

ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...

hayırlı olsun canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağınada:)

bende gitmiştim canım sende iyi etmişsin...

rabbim gönlüne göre versin canım meleğin bekletmeden tez zamanda gelir inşallah...

canım milletin ağzı torba değil ki işte büzüveremiyoz sen takma ne olur üzme kendini yasemininde dediği gibi aklından bebiş fikrini çıkarmaya çalış bende bu konuda hak veriyorum artık 2.bebeği denemeye başladığımız ilk günden beri diken üstünde gibiydim 3 gün sonra başlıyodum kendimde psikolojik belirtiler falan iple çektiğim ay bittiğinde regl de geliyodu böyle 6 ay geçti hep üstüne düşmeyle en son ay bebekten falan vazgeçmiştim kesinlikle istemiyodum hatta burdada paylaşmıştım eşimle bozuşmuştum biraz istemiyodum işte ikinci bebe sayfası kapanmıştı benim için hatta eşimede söledim hiç birçaba sarfetmedim olmaması için elimden geleni yaptım sonra gönül rahatlığı ile adet günümü bekledim ama bu seferde bekle bekle gelmez 10 önceden test yapardım bu sefer dedim bu ay çok üzüldüm sitresten heralde meğer sitresten değil bebedenmiş:) inanın bana duacınızım rabbim sizlere hiiiççç ummadık bir anda bu müjdeye nail olmanızı nasip etsin inşallah sana yasemine ve daha bir çok isteyene...

oooo karar verdiniz demek canım sizde artık hadi Allah ras getirsin:)

canım şu 3 gün ara ile olan fitilinin adını öğrenebilirmiyim dr banada verdi bu ay biyerde okudum penesilin içerikliymiş benim penesiline alerjim var dr a da bi soramadım arayıp sende yazınca merak ettim belki sana bilgi vermiştir diye...

kızlar ya gülmeyin ama bu fitillerden sonra gusl abdesti gerekirmi???? :26:
daha önce hiççç kullanmadın da

yok canım gerek olmaz merak etme:)

canım kendine haksızlık yapıyorsun ama umut olmazsa yaşanılmaz zaten beklediğimiz herşey için bişeylere umudumuz yokmu seninde beklediğin umutla beklediğin bir durum hem bellimi olur Rabbim nasip ettiyse olmuştur belki bunun için kendine kızmamalısın

canım adı gyno-lomexin ..içinde 2 adet kapsül var zaten 3 gün ara ile.antiniyotik yani...doktorum bişi demedi bana ama benim alerjim yok zaten....

günaydın kızlar

ohh ohh muhabbet koyulaşmış burda yeni gelenler hoşgelmişler... berilcim çokk sevindim canım bide ikiz mşlhh benim bebiş kadar hareketliki bazen bende diyorum acaba iki tanemi var ne? tabi yok :))))
hamile haberleri yine hareketlendi inşlhhh şölee bi kırar geçirrizz topiği
bu arada bu fitil alan arkadaşımız gerek yok gusle canım geçmiş olsunn
hepinizi öpüyorum benden bukadar

canım adı gyno-lomexin ..içinde 2 adet kapsül var zaten 3 gün ara ile.antiniyotik yani...doktorum bişi demedi bana ama benim alerjim yok zaten....

evet canım bendekide o iyiki kullanmamışım teşekkür ederim .hapada kremlerinede karşı alerjim var bu kana karışmasada ne olur ne olmaz hem bebekte var ..

evet canım bendekide o iyiki kullanmamışım teşekkür ederim .hapada kremlerinede karşı alerjim var bu kana karışmasada ne olur ne olmaz hem bebekte var ..

slmmm
regl oldummm ben gelmesinn istiyorumm o 4 gün önce geliyooo derdi neysee offf bu ayda hamiş değilimmmm

GÜLLLLLLLLLLLLLLLLL canımm sen iste yeter arkadaşımmm ayy valla yolu düşenn ugrayabilirrrr
ben hafta sonu 2 günlüğüne alanyaya gidiyorum tabi ailecek.........

merhaba kızlar benimde 2 yaşında bi kızım var sizce 2 ci nezaman yapmalıyım.seneye eylül ayı gibi düşünüyorum ama bilemiyorum tam eminim değilim kızımda cok yaramaz ama bi kardeşi olsun istiyorum fazla aralarında yaş farkıda olsun istemiyorum.

canım benim 10 yaşında oğlum var.İkinci oğluma 28 haftalık hamileyim.Sende ki cesarete hayran kaldım :)

benimde kızım 3 yaşında,şimdi ikinciyi istiyoruz, belkide hamileyimdir bakalım artık :)

bende yaş farkının çok olmasını istemiyorum,bişeyler paylaşabilsinler,oturup birlikte zaman geçirebilsinler istiyorum.

bi kitap okuduğumda ikiside dinleyebilsin,yada bi oyun oynadığımızda ikiside dahil olabilsin istiyorum.

yaş farkı açılınca ikisininde ilgi alanları farklı oluyor ve ikisiylede ayrı ayrı zaman geçirmek gerekiyor.

kızım okula başlamadan ikinciyide aradan çıkartalım dedik.okul dönemi meşakkatli bi dönem,o süreçte hamilelik ve bebek bakımıyla uğraşıp kızımın eğitimiyle ilgilenemem diye düşünüyorum.

bence kendine güveniyosan yap derim,zorluklarıda olacaktır elbette ama birbilerinin sırdaşı en iyi arkadaşı olurlar,yaş farkı az olunca paylaşımlarıda bi o kadar çok olur.

inş iki tane delikanlı gelir sana,iki kızdan sonra süpper olurtatlı telaş bunlar,ailene yemekte neler söylediğinizi tepkilerini de yazarsın bize artıkfikir sahibi oluruz bizdebende öptüm bacim

hayirlisi ama insallah erkek olur esim oglum diye karnimi sevdikce eriyorum sanki yemekte konusacaz ama ben bekleyelim diyorum daha yeni en azindan keseyi gürelim istiyyorum ama benimki durmuyor ama yazarim canim

merhaba arkadaşlar.

bende ikinci bebeğime hamileyim. bugün 9+0 ım :) çok zor geçiyor günler. 5 yaşına yeni girmiş bir kızm var bu arada. :)

allah gönlüne göre versin darisi basina canim ben pek bir sey anlamadim hala soktayim

kiz dogru hala soktayim bugun 3 gün oldu ama hala bir garibim esime cok uzuluyom adam oglan diye seviyor ben saskinim kizlar ne tepki vercek bilemiyorum...............................ama allahin hikmeti bu ben tüple anne olmustum simdi kendi kendine ne deyimki kismet

askim evde bilgisayar yok artik esim evdekini ise gätürdü onun ici kisacik yazabiliyorum ama birsey var sevinemiyorum neden bilemiyorum-oysa dogum hazirana geliyor benim icin okul tatili süper bir zaman ama dedimya sevinemiyorum korkudan-aglamaktan bir halim zaten-
artik kusuruma bakmayin eve pc gelince uzun uzun yazarim

yeni arkadaslar hosgeldiniz-hamileler sizede bana da allah kolay dogum bebek isteyenlerede tez elden mujde versin rabbim telefondan anca bu kadar yaziyom idare edin canlarim

kizlar haziran topigi cok sesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…