- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.581
Günaydın fıstıklaaarrrr
yasemincim sağol canım analı kızlı hasta olduk( kızım iyileşiyor maşallah. benim yeni başladı. ama şükürler olsun Allah'ıma dün o kadar çok şey yedim içtim ki bugüne faydası olmuş. o kadar ağır değilim.
Bilgiciiiiiiiiimmm fıstıkıımm sen böyle faturalaın başına geçeyim filan dediğinde çalışmayı daha bi özlüyorum yaaa... o kağıtların kokusunu bile özledim. tarih sırasına koymayı, açık-kapalı ayırmayı, zımbalamayı bile özledimbenim yerimede bi fatura kaydet bugün olurmuuuuuuu
AYŞEEEEEE aşağıda seni görüyorum kuzuu.. dün açtığın topiği gördüm. geçende facede bi yazını gördüm. buradan bi açıklama bekliyorum. çünkü ben doktorları karıştırdım sanırım.:26:
selam kizlar,bugün kursum yok,basimda felaket agriyor zaten evdeyim:85:.. sizler nasilsiniz ?? zaman zaman okudum ama yazmaya vaktim olmadi,eksik olmayin yaseminim,semram ,bilgicim merak etmissiniz..iyi deyip iyi olmak istiyorum aslinda,ama zaman zaman resmen bunaliyorum:85:,zaten trden geldigimden beri ,kücük eltiminden 2.cocugunu kucagina almasindan dolayimidir nedir ,insanlar agiz birligi yapmiscasina ,laf sokuyorlar ,tahammül ediyormuyum ?? bazen, yani cogu zaman, ama damarima basan olursada aliyor lafini
,neyse yaseminim o is olmuyor canim,yani ben istemiyorum ,burdaki doktora henüz ulasamadim,birazda ulasmak istemiyorum sanirim ,biraz zamana birakayim diyorum:44:,su kurs bi bitsin,insallah ozaman diyorum ,rabbim nezaman kismet ederse tabi bilinmez
semram canim haziran annelri actim o hevesle ,ama ben haziran 2012 degil bu gidisle ,2013 annesi bile olamiycam ,face yazdigim konuyu sormussun,kkdan bir arkadasimda ayni doktora gitmisti,faceden haberlesiyorduk zaman zaman,doktorunda beni terslemesi,ve kabul etmemesini sinirimi iyice bozunca biraz arkadaslardan destek alayim diye yazmistim,iste öyle yani ,sende hastaymissin canim dikkat et kendine
bilgi canim sen nasilsin neler yapiyorsunvarmi yeni haberler.... neyse kizlar ben cikiyorum basim felaket durumda :84::84:yine yazmaya calisirim, kendinize cok cok iyi bakin ...
Ayşeeemmm canım sanada çok geçmiş olsun canım. yat dinlen, geçmez bu baş ağrısı kolay kolay.
ama böyle karamsar olma be gülüm. Rabbim belki de o ilaçlara bile hiiç gerek kalmadan sana hayırlı bi evlat göndericek. yeterki sen salma kendini. kocaman öpüyorum.
Bilgicim sağol canım benim.. bu jestini unutmıycam. :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
ayrıca diş için şimdiden halletmen iyi olmuş. ya hamile kalıpta öyle çıksaydı offf düşünmesi bile kötü.
sonrasında da hayırlısıyla gelir inşallah ecrin naz'a bi kardeş.
hoşgeldin canım,doktora gidip danışmakta fayda var iyi yapmışsın randevu almaklahayırlı geceler arkadaşlar...
daha önce yazmıştım belki hatırlayan olur.
26 aylık kızım var ve 2. bebeği istiyoruz diye.
bu ay boş geçti diş tedavim ve kullandığım antibiyotikler dolayısıyla.inşallah ekimde başlarız çalışmalara artık...
ben bişey soracaktım aslında.2. bebeği düşünen arkadaşlar acaba kadın doğum doktoruna gidip danıştılar mı?
jinekolojik muayene yada test yaptırdılarmı?
benim yarın randevum var gidip bi danışmak isiyorum....
bilgicim hoşgeldin tatlış,nazar değmesin iyi çalışıyorsun sen tempo güzel yanigünaydın kızlaaaaaaaaaaaarr hayırlı sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum herkese
berriiiiiiiiiiiiiiiillllllll ne güzel bi haber bu böyle aman Allah'ımtebrikler canım arkadaşımm
semram kuzumm nasılsın kızın nasıl ya bebişin sen nasıl oldun ukmarım grip olmadan iyileşmişsindir.
ayşeeeeeeeeeemm nerelerdesin kaç gündür canımm yaaa
kız yasmin sende ne var ne yokkk iyimisin????
ve diğer canlar hepinizi çoook öpüyorum ve hemen faturaların başına geçiyorum ben :126::126:
geçmiş olsun canım defneyede sanada,bebişedeGünaydın fıstıklaaarrrr
yasemincim sağol canım analı kızlı hasta olduk( kızım iyileşiyor maşallah. benim yeni başladı. ama şükürler olsun Allah'ıma dün o kadar çok şey yedim içtim ki bugüne faydası olmuş. o kadar ağır değilim.
Bilgiciiiiiiiiimmm fıstıkıımm sen böyle faturalaın başına geçeyim filan dediğinde çalışmayı daha bi özlüyorum yaaa... o kağıtların kokusunu bile özledim. tarih sırasına koymayı, açık-kapalı ayırmayı, zımbalamayı bile özledimbenim yerimede bi fatura kaydet bugün olurmuuuuuuu
AYŞEEEEEE aşağıda seni görüyorum kuzuu.. dün açtığın topiği gördüm. geçende facede bi yazını gördüm. buradan bi açıklama bekliyorum. çünkü ben doktorları karıştırdım sanırım.:26:
ayşem yaaaa hai topla kendini,o tatlı bebeği çok sevdiğini biliyorum ama bir okadarda canını acıttığınıselam kizlar,bugün kursum yok,basimda felaket agriyor zaten evdeyim:85:.. sizler nasilsiniz ?? zaman zaman okudum ama yazmaya vaktim olmadi,eksik olmayin yaseminim,semram ,bilgicim merak etmissiniz..iyi deyip iyi olmak istiyorum aslinda,ama zaman zaman resmen bunaliyorum:85:,zaten trden geldigimden beri ,kücük eltiminden 2.cocugunu kucagina almasindan dolayimidir nedir ,insanlar agiz birligi yapmiscasina ,laf sokuyorlar ,tahammül ediyormuyum ?? bazen, yani cogu zaman, ama damarima basan olursada aliyor lafini
,neyse yaseminim o is olmuyor canim,yani ben istemiyorum ,burdaki doktora henüz ulasamadim,birazda ulasmak istemiyorum sanirim ,biraz zamana birakayim diyorum:44:,su kurs bi bitsin,insallah ozaman diyorum ,rabbim nezaman kismet ederse tabi bilinmez
semram canim,evet 2012 haziran anneleri topigini actim bi hevesle ,ama ben haziran 2012 degil bu gidisle ,2013 annesi bile olamiycam ,face yazdigim konuyu sormussun,kkdan bir arkadasimda trden ayni doktora gitmisti,faceden haberlesiyorduk zaman zaman,doktorunda beni terslemesi,ve kabul etmemesi sinirimi iyice bozunca ,biraz arkadaslardan destek alayim diye yazmistim,iste öyle yani ,sende hastaymissin canim dikkat et kendine
bilgi canim sen nasilsin neler yapiyorsunvarmi yeni haberler.... neyse kizlar ben cikiyorum basim felaket durumda :84::84:yine yazmaya calisirim, kendinize cok cok iyi bakin ...
birkaç gün daha bekle bir test daha yaparsın,geç döllenme olmuş olabilir,yine olmazsa doktora gitmen gerekebilir,herşey gönlünce olunMerhabalar cici anneler.daha öncede buraya yazmıştım ama uzun zamandır yoktum.dilerim hepiniz iyisinizdir.şimdi size bişey diyecem.ben progestan kullanıyorum her ay düzenli olarak adetim düzenli olsun diye normalde ilaç biter bitmez adet olurdum ama bu ay bugün 4.gün ve ne gelen var ne giden.akşam test yaptım negatif.sizce test için erkenmi oldu.
canim evde bilgisayar yok artik biliyorsunuz.esim ise götürdü.birde kosusturma vardi yazamadim.sagol caniskom.belirti olmadiki yazayim.ben asilamadan bahsederken allahin hediyesi oldu.bir belitim vardi oda simdik ayip olur kissssssssssHAYRETLER İÇERİSİNDEYİİİİİMİMMMMMMMM...
GÖZLERİM BENİ YANILTMIYOR DEĞİLMİ
BERİLcim canım çooooooook tebrik ederim.. Allahım yaa hala gülüyorum varya.. seni düşünemiyorum bile:))))
Seni gidi gidi... sözüm meclisten dışarı yavaş atın tekmesi sert olurmuş ya... onun gibi sende hiiiç belli etmedin, belirti filan hiç söylemedin.
Ama bize haber verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Amanııııııııııınnnn bi ikiz daha gelirse oooowww düşünemiyorum.. 4 yavru... oy oy oyy.
Canım Allah tamamına erdirsin, kucağına almak nasip olsun inşallah.
Kızlaaaaarrrr bu haber kaçmaz koşuuunnnn...
bence bekle canim sinir bozulur canin sikilir.batini bekle kan ver.insallah istedigin sonucu alirsinsanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma
ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...
kan sonucuna göre öyle dedi dr.ama klomenle olur olur.birde 2 erkek olsa fena olmaz.esim erkek istiyor biliyormusunuz.bende istiyorum saglikli hayirli ama rabbim bilir.adam yagiz asagi yagiz yukari gidiyor bakalim hayirlisi.ama henuz aileden bilen yok hafta sonu yemege cagirdik.berilcim canım ne güzel bir haber yaaaaa,hemde ikiz olma ihtimali var hıı:))))bende durup durup tebessüm ediyorumhayırlısı olsun canım
geçmiş olsun semracım,daha öncesinde birşeyler yazdınmı bilmiyorum ama grip gibi birşey mi?bol bol bitki çayı gülüm bebişe aman dikkat
hayırlı olsun tatlım,güzel bir hamilelikten sonra kucağına almak nasip olur inş
canim sagol bizde cok sasirdik.sanki sevindirik oldum agzim kulaklarimda ama simdide korkuyorum ne bileyim birsey olursa diye malum yasta var.önce kalamadim diyoz simdi birsey olursa diye...........offfffffffff cok zor bir is anne olmak ya.günaydın kızlaaaaaaaaaaaarr hayırlı sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum herkese
berriiiiiiiiiiiiiiiillllllll ne güzel bi haber bu böyle aman Allah'ımtebrikler canım arkadaşımm
semram kuzumm nasılsın kızın nasıl ya bebişin sen nasıl oldun ukmarım grip olmadan iyileşmişsindir.
ayşeeeeeeeeeemm nerelerdesin kaç gündür canımm yaaa
kız yasmin sende ne var ne yokkk iyimisin????
ve diğer canlar hepinizi çoook öpüyorum ve hemen faturaların başına geçiyorum ben :126::126:
tesekkürler canim canini sikma benim ilk gebeligim asilamalardan sonuc alinmadi tup oldu buda kendinden.allahtan umudi kesme birini veren ikinciyimi vernez saniyorsun.bence stres cok önemli.benim bu ay ikunci denememdi.ve 8 yil dogum kontrol hapi kullandim.sanirim yazdiklarim biraz umut olur sana.günaydın anne adayları...ben nazlı bir tane 7 yasında oğlum ve 16 aydır 2.bebebiğimizi isitiyoruz ama bir türlü gelmek bilmiyor ..ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama sanki 2. bebeğim gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım...siz kaç aydır bekliyorsunuz ...yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum .....
Günaydın fıstıklaaarrrr
AYŞEEEEEE aşağıda seni görüyorum kuzuu.. dün açtığın topiği gördüm. geçende facede bi yazını gördüm. buradan bi açıklama bekliyorum. çünkü ben doktorları karıştırdım sanırım.:26:[/QUOTE
canim gecmis olsun oyyyyyyyyy kiyamam hastami olmuslar canlarim.canim aysenin topigi hangisi bana yzsana lütfen
ben idrar testine karsiyim.ama sen bilirsin kendini yipratmayacakan yap.Merhabalar cici anneler.daha öncede buraya yazmıştım ama uzun zamandır yoktum.dilerim hepiniz iyisinizdir.şimdi size bişey diyecem.ben progestan kullanıyorum her ay düzenli olarak adetim düzenli olsun diye normalde ilaç biter bitmez adet olurdum ama bu ay bugün 4.gün ve ne gelen var ne giden.akşam test yaptım negatif.sizce test için erkenmi oldu.
arkadaslar benim hic belirtim olmadi.ama azdim biraz..................suanda hic birseyim yok.kusma uyku yada aserme.yorgunum ama sanirim yogunluktan o.sik sik gelmeye calisiriz artik.crs.doktor kontrolum var.bana dua edin hepinizi cok sevdimi unutmayin,bebisleri öpün kendinize iyi bakin.
tatlim seni gördüm nasilsin demeden cikmak istemedim.öpüldün bacim
slm kızlar.
bugün kadın doğum uzmanıyla olan randevuma gittim.
testler normal çıktı sorun yok.ultrasonda temiz çıktı.smear testi için örnek alındı sonuç için biraz beklicem...
tek sorun doktorum akıntımın fazla olduğunu söyledi ve ilaç verdi.fitil olması çok kötü yaaa daha önce hiç kullanmadım.
düşündükçe bile içim bi tuhaf oluyo yaaffff...
ilaç bittikten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ve folik asit verdi....
inşallah Allah bize ve isteyen herkese bebek nasip eder (AMİNNNN)
artık bir dahaki adetten sonra çalışmalar başlar...
Valla ben de bi tane böööylllleee bamyeli bişey istiyorum yakışıklısındanvaayyyyyyy hatun bu ne güzellikama kusura bakma kızın senden daha güzel valla kırkbirkere maaşallah,ikinizede
topiğin kızları fıstık gibi,kızlarının kızlarıda fıstık gibi ama kızların erkekleride ayrı bir yakışıklıkendi paşam da dahil sözüşuraya getiriceğim;o fıstık kızlardan bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Ben devamını okuyunca anladım olayıbu ikinci anne adayları pek aktif değil sanırsam,ikinci sayfaya kaymış topik
ben birazdan gidip test alıcam,bakalım ne çıkacak bahtıma
Bacıım senin kaderin bu,sen kimse olmadığı zaman gelirsin hepayy ben gelidimmmm ama yine kımsee yokkk
kızlarrr aranızdaaa antalyada yasayan varsaaaa görüşekkk buyrunn bana kahveyeeeee
teşekkürler canııımselamlar arkadaşlar,
Mommy ahh mommy canım bu ne güzellik. Fısssssstttıııkkkk gibisin maşallah.
Bacııım alooooo aylardııır bugünü,bu haberi vermeyi bekliyodun böyle sessiz sedasız mı verecektinselam arkadaslar epeydir yokum ama hergun sizi merak ettim
ben malum okullar acildi
kizlar geldi alis veris hazirlik derken bugunu ettik
lizlar ben hamileyim esimden sonra ilk sizler biliyorrsunuz suan
ne aileler nede kizlar kimse duymadi.aslinda esim olmasaydi yine size ilk haber verecektim.carsamba keseyi görecez bakalim.dr.dedine göre ikz olma ihtimali yuksekmis kan tahlili sonucuna göre.cok mutluyum durup durup guluyom.gecmisi okuyamadim malum evdeki pc henüz gelmedi.hepiniz ne yaptiniz cok merak ediyorum insallah bugun biraz okuyabilecem.simdilik bu kadar kendinize iyi bakin öpüldünüz
canım umut dünyası be yaasize 10 puanlık uzman sorusu arkadaşlar;:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
şimdiiiii ben topikleri gezerken birinde şöyle birşey anlatmış bir bayan,,,ateş takibi yapıyormuş adet zamanı geldiğinde lekelenmeleri olmuş,üzülmüş ama sonra ateşinin düşmediğini farkedip test yapmış,hamileymiş,,,,,şimdi soruya geliyorum,ben geçen ay içerisinde hastalanmıştım hatta yazmıştım oğlum ateşimi falan ölçüyor anne 37 ye geliyor doktora götüreyim seni diyor diye o zaman ben kendi kendime düşünmüştüm bu ateş hastalıktan değilse yumurtam çatlamış diye çünkü normalde 35.5 falan çıkar..(bu arada ateş takibi yaptığım olmuştu bir zamanlar yumurtam çatladığı zamanla çatlamadığı zamanki durumu biliyorum belirteyim............doktora gittiğimde de nitekim biri çatlamış biri çatlamamış tı...şimdi bunu okuyunca bişey beni dürttü,kalktım ateşimi ölçtüm düşmemiş normalde adet gününün sabahı direk 35.7 olmalıydı ama ateş 36.8......niye kalkıp ölçtüm o ateşi ben niye kafamı boş yere bulandırıyorum,niye her seferinde olmayacağını bile bile kendime ACABA işkencesi yapıyorum niye arkadaşlar niye hadi bakalım verin cevabını
Hadi hayırlısı bebişimmmmmerhaba adaşımm benimde adım aysenurr
aynıı ilaçları bende kullanmaya başladım fitilin bitmesine 4 gün kaldıı.
folik asite devam
bende 2. bebek içinn başladım tedaviye adetin 3. günü kan testleri idrar testleri var yapılacak allahım aratmadan versin inşallah
merhaba adaşımm benimde adım aysenurr
aynıı ilaçları bende kullanmaya başladım fitilin bitmesine 4 gün kaldıı.
folik asite devam
bende 2. bebek içinn başladım tedaviye adetin 3. günü kan testleri idrar testleri var yapılacak allahım aratmadan versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?