2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın anne adayları...ben nazlı bir tane 7 yasında oğlum ve 16 aydır 2.bebebiğimizi isitiyoruz ama bir türlü gelmek bilmiyor ..ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama sanki 2. bebeğim gelmeyecekmiş gibi hissetmeye başladım...siz kaç aydır bekliyorsunuz ...yeni anne adaylarınıda tebrik ediyorum .....

Günaydın fıstıklaaarrrr

yasemincim sağol canım analı kızlı hasta olduk( kızım iyileşiyor maşallah. benim yeni başladı. ama şükürler olsun Allah'ıma dün o kadar çok şey yedim içtim ki bugüne faydası olmuş. o kadar ağır değilim.

Bilgiciiiiiiiiimmm fıstıkıımm sen böyle faturalaın başına geçeyim filan dediğinde çalışmayı daha bi özlüyorum yaaa... o kağıtların kokusunu bile özledim. tarih sırasına koymayı, açık-kapalı ayırmayı, zımbalamayı bile özledim benim yerimede bi fatura kaydet bugün olurmuuuuuuu

AYŞEEEEEE aşağıda seni görüyorum kuzuu.. dün açtığın topiği gördüm. geçende facede bi yazını gördüm. buradan bi açıklama bekliyorum. çünkü ben doktorları karıştırdım sanırım.:26:

selam kizlar,bugün kursum yok,basimda felaket agriyor zaten evdeyim:85:.. sizler nasilsiniz ?? zaman zaman okudum ama yazmaya vaktim olmadi,eksik olmayin yaseminim,semram ,bilgicim merak etmissiniz ..iyi deyip iyi olmak istiyorum aslinda,ama zaman zaman resmen bunaliyorum:85:,zaten trden geldigimden beri ,kücük eltiminden 2.cocugunu kucagina almasindan dolayimidir nedir ,insanlar agiz birligi yapmiscasina ,laf sokuyorlar,tahammül ediyormuyum ?? bazen, yani cogu zaman,ama damarima basan olursada aliyor lafini

,neyse yaseminim o is olmuyor canim ,yani ben istemiyorum ,burdaki doktora henüz ulasamadim,birazda ulasmak istemiyorum sanirim,biraz zamana birakayim diyorum:44:,su kurs bi bitsin,insallah ozaman diyorum,rabbim nezaman kismet ederse tabi bilinmez

semram canim,evet 2012 haziran anneleri topigini actim bi hevesle ,ama ben haziran 2012 degil bu gidisle ,2013 annesi bile olamiycam ,face yazdigim konuyu sormussun,kkdan bir arkadasimda trden ayni doktora gitmisti,faceden haberlesiyorduk zaman zaman,doktorunda beni terslemesi,ve kabul etmemesi sinirimi iyice bozunca ,biraz arkadaslardan destek alayim diye yazmistim,iste öyle yani ,sende hastaymissin canim dikkat et kendine

bilgi canim sen nasilsin neler yapiyorsunvarmi yeni haberler.... neyse kizlar ben cikiyorum basim felaket durumda :84::84:yine yazmaya calisirim, kendinize cok cok iyi bakin ...

Son düzenleme:

ahhhh canımmm benimmmm bir değil 10 fatura kaydedeyim bugün senin için:78::78::78::78:

amaaaaann ben hayatta özlemem herhalde çünkü 7 yıldır bıktım artıkkkk işten kovulmak istiyorum beennnnnnnnnnnnnn

canımm benimm yaaaa tüm işlerini Rabbim rast getirsein inşallah.
napayım canım bende evden işe işten eve. gitgel konya 6 saat hesabı

bizde bu ay hadi hayırlısıyla çalışmalara başlayalım dedik ama 10 gündür bende bi diş ağrısı çıktı sorma gitsin.
şuan kanal tedavisine gidip geliyorum 2-3 tane de dolgu yapılacak diş var
hayırlısıyla onları bi halledeyimde bakalım istiyoruz artık bizde bi bebiş.
İnşallah Rabbim aratmadan gönderir sanada banada tüm isteyenlerede

Merhabalar cici anneler.daha öncede buraya yazmıştım ama uzun zamandır yoktum.dilerim hepiniz iyisinizdir.şimdi size bişey diyecem.ben progestan kullanıyorum her ay düzenli olarak adetim düzenli olsun diye normalde ilaç biter bitmez adet olurdum ama bu ay bugün 4.gün ve ne gelen var ne giden.akşam test yaptım negatif.sizce test için erkenmi oldu.

Ayşeeemmm canım sanada çok geçmiş olsun canım. yat dinlen, geçmez bu baş ağrısı kolay kolay.

ama böyle karamsar olma be gülüm. Rabbim belki de o ilaçlara bile hiiç gerek kalmadan sana hayırlı bi evlat göndericek. yeterki sen salma kendini. kocaman öpüyorum.

Bilgicim sağol canım benim.. bu jestini unutmıycam. :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
ayrıca diş için şimdiden halletmen iyi olmuş. ya hamile kalıpta öyle çıksaydı offf düşünmesi bile kötü.
sonrasında da hayırlısıyla gelir inşallah ecrin naz'a bi kardeş.

Son düzenleme:

aminnnnnnnnnnnnnn hayatımm amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım,doktora gidip danışmakta fayda var iyi yapmışsın randevu almakla
bilgicim hoşgeldin tatlış,nazar değmesin iyi çalışıyorsun sen tempo güzel yanihadi şu diş işini hallet hemen bebek içinde çalışmalara başlasenide böööyle görmek istiyoruzben ne yapayım tatlım,oğlandan çok kafamı kaldıramıyorum,ev aldı başını gitti bende üstten yapıp sallıyorum,sonbahar sendromum var haaa birde bende ikiz istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84:
geçmiş olsun canım defneyede sanada,bebişededaha dinlen ama hemen iyiyim diye ayaklanma tamam mıhamilesin kız otur oturduğun yerde,ne işi,dinlen şimdi kızın dünyaya gelince iki dakika ayaklarımı uzatsam diye bakacaksın,bir top kağıt göndereyim ben sana kokla kokla sıraya koy,ama evdeeeee
ayşem yaaaa hai topla kendini,o tatlı bebeği çok sevdiğini biliyorum ama bir okadarda canını acıttığınıbak kursa gisdiyorsun bunu iyi değerlendir,kafanı dağıtmak için kullan ve bebiş fikrini aklından çıkar,böyle daha zor kendine mühlet ver mesela üç ay,beş ay kursum var bebek zaten düşünemem de ve rahat olmaya çalış,bu iş bitsin düşüneceğim de,,,,işe yarar mı bilmiyorum ama ben üç ay ilaç kullanıcağım sonra iğnelerle yeniden başlıyacağım deyip kafamı rahat tutmaya çalışıyorum,benim kurstan da haber gelseydi daha iyi olacaktı:44::44::44:sen dışarda ne kadar kafanı dağıtsanda evde aynı sorunla karşılaşacaksın bu bir gerçek,o zamanda hiç bir şeyin canını acıtmasına izin verme,hiçbir lafın altında da kalmasakın içine atıp biriktirme sonra başka hastalık olarak çıkıyor....unutma sen iyi olacaksın ki bebişin gelecek,o doktoruda çıkar aklından,allahından bulsunsenin doktorun bir yerlerde seni bekliyor unutmaherşey güzel olacak canım arkadaşım herşey çooook güzel olacak
birkaç gün daha bekle bir test daha yaparsın,geç döllenme olmuş olabilir,yine olmazsa doktora gitmen gerekebilir,herşey gönlünce olun

canim evde bilgisayar yok artik biliyorsunuz.esim ise götürdü.birde kosusturma vardi yazamadim.sagol caniskom.belirti olmadiki yazayim.ben asilamadan bahsederken allahin hediyesi oldu.bir belitim vardi oda simdik ayip olur kissssssssss

sanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma

ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...
bence bekle canim sinir bozulur canin sikilir.batini bekle kan ver.insallah istedigin sonucu alirsin

kan sonucuna göre öyle dedi dr.ama klomenle olur olur.birde 2 erkek olsa fena olmaz.esim erkek istiyor biliyormusunuz.bende istiyorum saglikli hayirli ama rabbim bilir.adam yagiz asagi yagiz yukari gidiyor bakalim hayirlisi.ama henuz aileden bilen yok hafta sonu yemege cagirdik.

canim sagol bizde cok sasirdik.sanki sevindirik oldum agzim kulaklarimda ama simdide korkuyorum ne bileyim birsey olursa diye malum yasta var.önce kalamadim diyoz simdi birsey olursa diye...........offfffffffff cok zor bir is anne olmak ya.

tesekkürler canim canini sikma benim ilk gebeligim asilamalardan sonuc alinmadi tup oldu buda kendinden.allahtan umudi kesme birini veren ikinciyimi vernez saniyorsun.bence stres cok önemli.benim bu ay ikunci denememdi.ve 8 yil dogum kontrol hapi kullandim.sanirim yazdiklarim biraz umut olur sana.

size 10 puanlık uzman sorusu arkadaşlar;:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
şimdiiiii ben topikleri gezerken birinde şöyle birşey anlatmış bir bayan,,,ateş takibi yapıyormuş adet zamanı geldiğinde lekelenmeleri olmuş,üzülmüş ama sonra ateşinin düşmediğini farkedip test yapmış,hamileymiş,,,,,şimdi soruya geliyorum,ben geçen ay içerisinde hastalanmıştım hatta yazmıştım oğlum ateşimi falan ölçüyor anne 37 ye geliyor doktora götüreyim seni diyor diye o zaman ben kendi kendime düşünmüştüm bu ateş hastalıktan değilse yumurtam çatlamış diye çünkü normalde 35.5 falan çıkar..(bu arada ateş takibi yaptığım olmuştu bir zamanlar yumurtam çatladığı zamanla çatlamadığı zamanki durumu biliyorum belirteyim............doktora gittiğimde de nitekim biri çatlamış biri çatlamamış tı...şimdi bunu okuyunca bişey beni dürttü,kalktım ateşimi ölçtüm düşmemişnormalde adet gününün sabahı direk 35.7 olmalıydı ama ateş 36.8......niye kalkıp ölçtüm o ateşi ben niye kafamı boş yere bulandırıyorum,niye her seferinde olmayacağını bile bile kendime ACABA işkencesi yapıyorum niye arkadaşlar niye hadi bakalım verin cevabını

Son düzenleme:
tatlim seni gördüm nasilsin demeden cikmak istemedim.öpüldün bacim

inş iki tane delikanlı gelir sana,iki kızdan sonra süpper olurtatlı telaş bunlar,ailene yemekte neler söylediğinizi tepkilerini de yazarsın bize artıkfikir sahibi oluruz bizdebende öptüm bacim

selammm kızlar
tüm hamişlerii tebrik ediyorummm hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah darısı bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma inşallah bende ekim 2 yi bekliyomm umarım bu ay hamiş kalmısımdırr

slm kızlar.
bugün kadın doğum uzmanıyla olan randevuma gittim.
testler normal çıktı sorun yok.ultrasonda temiz çıktı.smear testi için örnek alındı sonuç için biraz beklicem...
tek sorun doktorum akıntımın fazla olduğunu söyledi ve ilaç verdi.fitil olması çok kötü yaaa daha önce hiç kullanmadım.
düşündükçe bile içim bi tuhaf oluyo yaaffff...

ilaç bittikten sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ve folik asit verdi....
inşallah Allah bize ve isteyen herkese bebek nasip eder (AMİNNNN)
artık bir dahaki adetten sonra çalışmalar başlar...

Son düzenleme:

merhaba adaşımm benimde adım aysenurr
aynıı ilaçları bende kullanmaya başladım fitilin bitmesine 4 gün kaldıı.
folik asite devam
bende 2. bebek içinn başladım tedaviye adetin 3. günü kan testleri idrar testleri var yapılacak allahım aratmadan versin inşallah

Valla ben de bi tane böööylllleee bamyeli bişey istiyorum yakışıklısından
oyyy oyyyy allahıım,iltifatlar için thank you babyyyyy

bu ikinci anne adayları pek aktif değil sanırsam,ikinci sayfaya kaymış topik

ben birazdan gidip test alıcam,bakalım ne çıkacak bahtıma
Ben devamını okuyunca anladım olayı
tebrik eder gözlerinden öperim datluum darısı başımızaaaa

ayy ben gelidimmmm ama yine kımsee yokkk
kızlarrr aranızdaaa antalyada yasayan varsaaaa görüşekkk buyrunn bana kahveyeeeee
Bacıım senin kaderin bu,sen kimse olmadığı zaman gelirsin hep
antalyaya geliriz ayol davet edersen niye gelmeyelim dimi kızlar
ayşe bizi merdan otele davet ediyor orda ağırlicakmıışşş

selamlar arkadaşlar,

Mommy ahh mommy canım bu ne güzellik. Fısssssstttıııkkkk gibisin maşallah.
teşekkürler canııım
Bacııım alooooo aylardııır bugünü,bu haberi vermeyi bekliyodun böyle sessiz sedasız mı verecektin
inletsene şurayı kuzum yaa
cıkk hiç senden beklediğim performansı göremedim
şokta mısın yoksam
biz senin yerine baağırıp çağırıp kucaklaştık valla
öööyllle kuru kuru yazılacak haber mi bu
kızıııımmmmm hamileymişsiiiinnnnnn ALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH

canım umut dünyası be yaa
ben de dedim ya çok umutsuzum bu ay diye
bugün kan tahlili verdim yarın diyetisyene gidicem,dr tahlil kağıdını dolduruken de usulca
eğilip gebeliğe de bakar mısınız
deyiverdim,adetime 2 gün var
biliyorum 2 günlük umudumdan oldum ama tutamadım dilimi:26:

Hadi hayırlısı bebişimmmm

Ayşenur kızımın ismi canım yani kızımla adaşsınız.....
fitil 7 günlük bide 3 gün arayla 2 adet antibiyotik var yine fitil şeklinde ... sanada akıntı içinmi verdi doktor ilaçları canım?..

testler normal çıktı bitek smear testinin sonucunu bekliyorum.

İnşallah Allah herkese nasip eder tabi bizede...
kızım bebek için karar verdiğimiz ilk ay geldi bizi hiç bekletmedi.Allah ın izniyle inşallah 2. bebiş te bizi fazla bekletmeden gelir...
korkuyorum ya gelmezse diye :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…