2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Yayayaseminciiiim ahanda resimlerim,istersin de koymamı

Eki Görüntüle 262847 Eki Görüntüle 262849

vaayyyyyyy hatun bu ne güzellikama kusura bakma kızın senden daha güzelvalla kırkbirkere maaşallah,ikinizede
topiğin kızları fıstık gibi,kızlarının kızlarıda fıstık gibi ama kızların erkekleride ayrı bir yakışıklıkendi paşam da dahilsözüşuraya getiriceğim;o fıstık kızlardan bende istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

canım daha öncede bahsettiğim gibi çok yoğun 1 hafta demiştim ama 2 hafta geçirdim ankaraya geldim ama geldiğim geçtiğim yolların hiç biri elimde olan yerler değil canım çünkü oraları bilmediğim ve anne ve babayla gittiğim için abim nereye götürürse bizde oraya gittik;:)))yengemin kardeşi evlenmişti onun için gittik canım ama zaten şu ankarada özgürce gezeceğim gün bir gelse bol vakitli okadar çok kişi varki görüşmek istediğim sende ankaradaydın dimi canım sen nerede oturuyorsun?

canım ben atlamışım heralde şimdi kutlayan arkadaşları görünce farkettim nice güzel yaşlara canım doğum günün kutlu olsun sağlıklı sıhatli huzurlu oğlun eşin ve inşallah hepimizin bütün kalbimizle dilediğimiz rabbimin tez zamanda nasip etmesini dilediğimiz minik bebeşimizle güzel senelere canım inşallah iyiki doğdun:)))bu arada adet olmana çok sevindim biz 3 gün geçiyor normaldede bunalım takılıyoruz geçmeyi boşver yaklaşınca bile sitres sinir seni düşünemiyorum canım rahatlamana sevindim inşallah şu sorundan kurtulursun tez zamanda ..

canım ben kızımda aç karına yaptırmıştım ama bu sefer doktor tok dedi yengeminde ilk yüklemesi tok yapılmış onda şeker çıktı ikincisi aç istenmiş telefon etme durumun varsa doktorunu bir ara sor istersen..

Yayayaseminciiiim ahanda resimlerim,istersin de koymamı

Eki Görüntüle 262847 Eki Görüntüle 262849

maşallah analı kızlı karpostal gibi çıkmış fotonuzz çok hoş hatunlarsınız:)

kızlarrrrrrrr ben geliyorum siz yoksunuz siz geliyosunuz ben olmuyorum ne olucak benim bu halim .daha önce söyledimmi bilmiyorum ama ben okul kantini işletmeye başladığım için hiç fırsatım olmuyor yazışmaya nolur bana kızmayın .hafiften miğde bulantılarımda başladı hakkımızda hayırlısı oğlumda bukadar erken olmamıştı .hayırlısı diyelim hayır olsun hepinizi kocaman kocaman öpüyorum allaha emanet olun .

kızlaaaar nerelerdesiniiiiz,haftasonundan çıkamadınız mı daha
reyhancım teşekkür ederim canım,tüm güzel dileklerin için
semra2 hoşgeldin,çok sık uğramıyorsun gerçekten,işe başlamışsın hayırlı olsun,ama dikkat et bebeğinesen muhakkak çok dikkatlisindir ama çok yorma kendini,kantin işi biraz ayakta kalmayı gerektirir,fırsat buldukça dinlen tatlımbu arada hayırlı olsun da demeyi unutmayım değil mi
bizim kızlar neredeler acaba:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
SEMRAAAAAA kız kocan izinliydi dün anladıkta bugün nerelerdesin,bugündemi izinli yoksakeşke izinli olsada senin moralin düzelse biraz
AYŞEEEEE kurs nasıl gidiyor tatlım,olcak o iş değil mi
EBRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SES VERİRMİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

merhabalar arkadaşlar kimse yok heralde önceden ne hızlı ilerlerdi burası noldu nazar değdi galiba ben bulantılarla cebelleşiyorum daha göremedim bebeği cumaya randevum var umarım sorunsuz geçer görürüz ugur böceğiniii ilkinde hemen doktorda almıştım solugu şimdi bekledim 8 haftayı hiç sevmiyorum doktora gitmeyiiiiiiiiiiii

selamlar arkadaşlar,

bugün çok baktım buraya, madem kimse gelmiyor bende yazmıyorum o zaman deyip çıktım.

neyse Yasemincim canım burdayım. eşim çalışıyo:) dün güzeldi canım yaa.. biraz biraz kendime geliyor gibiyim. eşim yeni iş bakıyo yavaştan, inşallah hayırlı bi yer bulurda kurtulur şuan ki işinden.

Reyhancım canım evet ben Ankaradayım. Keçiören ilçe sınırları içinde:)))

Kübracım bişey kalmamış cumaya. hayırlısıyla bebeğini,kesesini,kalp atışlarını görüp gelirsin inşallah.

Mommy ahh mommy canım bu ne güzellik. Fısssssstttıııkkkk gibisin maşallah.

selam arkadaslar epeydir yokum ama hergun sizi merak ettim
ben malum okullar acildi
kizlar geldi alis veris hazirlik derken bugunu ettik
lizlar ben hamileyim esimden sonra ilk sizler biliyorrsunuz suan
ne aileler nede kizlar kimse duymadi.aslinda esim olmasaydi yine size ilk haber verecektim.carsamba keseyi görecez bakalim.dr.dedine göre ikz olma ihtimali yuksekmis kan tahlili sonucuna göre.cok mutluyum durup durup guluyom.gecmisi okuyamadim malum evdeki pc henüz gelmedi.hepiniz ne yaptiniz cok merak ediyorum insallah bugun biraz okuyabilecem.simdilik bu kadar kendinize iyi bakin öpüldünüz

HAYRETLER İÇERİSİNDEYİİİİİMİMMMMMMMM...
GÖZLERİM BENİ YANILTMIYOR DEĞİLMİ

BERİLcim canım çooooooook tebrik ederim.. Allahım yaa hala gülüyorum varya.. seni düşünemiyorum bile:))))

Seni gidi gidi... sözüm meclisten dışarı yavaş atın tekmesi sert olurmuş ya... onun gibi sende hiiiç belli etmedin, belirti filan hiç söylemedin.
Ama bize haber verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Amanııııııııııınnnn bi ikiz daha gelirse oooowww düşünemiyorum.. 4 yavru... oy oy oyy.
Canım Allah tamamına erdirsin, kucağına almak nasip olsun inşallah.

Kızlaaaaarrrr bu haber kaçmaz koşuuunnnn...

berilcim canım ne güzel bir haber yaaaaa,hemde ikiz olma ihtimali var hıı:))))bende durup durup tebessüm ediyorumhayırlısı olsun canım
çok teşekkür ederim. Şükürler olsun iyi gidiyor ama ben hastayım :2::2::2::2:
bugün ilk günüm hafifim ama yarın çook ağır olacak eminim( çabucak geçer inşallah.
geçmiş olsun semracım,daha öncesinde birşeyler yazdınmı bilmiyorum ama grip gibi birşey mi?bol bol bitki çayı gülüm bebişe aman dikkat
sanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma

ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...
hayırlı olsun tatlım,güzel bir hamilelikten sonra kucağına almak nasip olur inş

hayırlı geceler arkadaşlar...
daha önce yazmıştım belki hatırlayan olur.
26 aylık kızım var ve 2. bebeği istiyoruz diye.
bu ay boş geçti diş tedavim ve kullandığım antibiyotikler dolayısıyla.inşallah ekimde başlarız çalışmalara artık...
ben bişey soracaktım aslında.2. bebeği düşünen arkadaşlar acaba kadın doğum doktoruna gidip danıştılar mı?
jinekolojik muayene yada test yaptırdılarmı?

benim yarın randevum var gidip bi danışmak isiyorum....

hayırlı olsun tatlım,güzel bir hamilelikten sonra kucağına almak nasip olur inş

çok teşekkür ederim,allah isteyen herkese versin.yalnız keseyi ve bebeği görmeden çok hamile modunda olamayacağım sanırım :)

gitmekte fayda var canım,iyi etmişsin sen,
ama ben gitmemiştim

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarr hayırlı sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum herkese

berriiiiiiiiiiiiiiiillllllll ne güzel bi haber bu böyle aman Allah'ım tebrikler canım arkadaşımm

semram kuzumm nasılsın kızın nasıl ya bebişin sen nasıl oldun ukmarım grip olmadan iyileşmişsindir.

ayşeeeeeeeeeemm nerelerdesin kaç gündür canımm yaaa

kız yasmin sende ne var ne yokkk iyimisin????

ve diğer canlar hepinizi çoook öpüyorum ve hemen faturaların başına geçiyorum ben :126::126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…