- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.561
İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİNNNNN
İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİNNNNN
İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN YASEMİİİİİİİİNNNNNN
NİCE NİCE NİCE MUTLU YILLARA CANIM ARKADAŞIM. YENİ YAŞIN SANA YENİ MUTLULUKLAR GETİRSİN, YENİ KAPILAR AÇSIN, VE KUCAĞINI Bİ KEZ DAHA DOLDURSUN ALLAH'IN İZNİYLE.
:))))Daha karnım burnuma gelmedi:))) hayırlısıyla oda olur inşallah. şimdilik benden bi kaç cm önde gidiyor:)) ekleyeyim canım listeye..
benim topikteki listeyi bi görsen, burdaki de listemi dersin. hergün kaç kez güncelliyorum
selam Rayhencım nerelerdesin güzelim yaa uzatıyosun arayı.
çok teşekkür ederim. hayırlısını diledik Rabbimden, bi kız daha nasip ediyor inşallah.
Ankaraya geliyorsunda bi haber vermiyosun aşkolsun
Bilgicim çoook teşekkür ederim canım benim. Güzel duana da kocaman AMİİİİİNNN diyorum.
ben uğradım ben ben:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:el sallamalarımdan anlaşılacağı üzere halliceyimadet olmak gibisi yok ahada söylüyorum oturup kalkıp halinize şükredin,adet olcam diye dokuz doğurdum burda nasıl gerginlik yaptıysam adam bugün ''sana papatya kaynatayım mı,sıcak su torbası istermisin,.....vb etrafımdan ayrılmadı üç ayda bir olunca merasimle oluyor mübarek ama çok şükür bugün adet oldum vede sırtımdan dağlar kadar bir yük kalktı sanki sen nasılsın semram
merhaba kızlarr nasılsınızz umarım herşey yolundadır ben iyim arada bi gelip okuyup gidiyorum...
kızlar ben haftaya şeker yüklemesi için gidicem yanlız açmı olcam tokmu bilemedim doktorada sormayı unuttum aranızda yaptıranlar yazarmısınız ltfenn 24 hafta için yani bu haftada aşımı olcamm
semramın kızı olcak anlaşılan bu sene çiflenecek bebişlerimiz benim de bakalım öğrenirim artık neyse cinsiyetini
hepinizi öpüyorum çokkk özlüyorum sizinle muhabbeti ama eskisi gibi olamıuyorum bi türlü ne tv ne bilgissayar oğluşumu verdim anaokuluna onunla meşgul oluyorum diğer yandan kayınvalidemle öle iştee kendinize iyi bakınnn byyy
kimse ortalarda yok test alan arkadaşım sonucu merak ettim
selam arkadaslar epeydir yokum ama hergun sizi merak ettim
ben malum okullar acildi
kizlar geldi alis veris hazirlik derken bugunu ettik
lizlar ben hamileyim esimden sonra ilk sizler biliyorrsunuz suan
ne aileler nede kizlar kimse duymadi.aslinda esim olmasaydi yine size ilk haber verecektim.carsamba keseyi görecez bakalim.dr.dedine göre ikz olma ihtimali yuksekmis kan tahlili sonucuna göre.cok mutluyum durup durup guluyom.gecmisi okuyamadim malum evdeki pc henüz gelmedi.hepiniz ne yaptiniz cok merak ediyorum insallah bugun biraz okuyabilecem.simdilik bu kadar kendinize iyi bakin öpüldünüz
polyanna arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol senin nasıl gidiyor hamilelik?
berilcim canım ne güzel bir haber yaaaaa,hemde ikiz olma ihtimali var hıı:))))bende durup durup tebessüm ediyorumselam arkadaslar epeydir yokum ama hergun sizi merak ettim
ben malum okullar acildi
kizlar geldi alis veris hazirlik derken bugunu ettik
lizlar ben hamileyim esimden sonra ilk sizler biliyorrsunuz suan
ne aileler nede kizlar kimse duymadi.aslinda esim olmasaydi yine size ilk haber verecektim.carsamba keseyi görecez bakalim.dr.dedine göre ikz olma ihtimali yuksekmis kan tahlili sonucuna göre.cok mutluyum durup durup guluyom.gecmisi okuyamadim malum evdeki pc henüz gelmedi.hepiniz ne yaptiniz cok merak ediyorum insallah bugun biraz okuyabilecem.simdilik bu kadar kendinize iyi bakin öpüldünüz
geçmiş olsun semracım,daha öncesinde birşeyler yazdınmı bilmiyorum ama grip gibi birşey mi?bol bol bitki çayı gülüm bebişe aman dikkatçok teşekkür ederim. Şükürler olsun iyi gidiyor ama ben hastayım:2::2::2::2:
bugün ilk günüm hafifim ama yarın çook ağır olacak eminim( çabucak geçer inşallah.
hayırlı olsun tatlım,güzel bir hamilelikten sonra kucağına almak nasip olur inşsanırım hamileyim :) ikinci çizgi silik çıktı,daha 4 gün var bat.ıma
ikinci çocuğum geliyor allahın izniyle...
hayırlı olsun tatlım,güzel bir hamilelikten sonra kucağına almak nasip olur inş
hayırlı geceler arkadaşlar...
daha önce yazmıştım belki hatırlayan olur.
26 aylık kızım var ve 2. bebeği istiyoruz diye.
bu ay boş geçti diş tedavim ve kullandığım antibiyotikler dolayısıyla.inşallah ekimde başlarız çalışmalara artık...
ben bişey soracaktım aslında.2. bebeği düşünen arkadaşlar acaba kadın doğum doktoruna gidip danıştılar mı?
jinekolojik muayene yada test yaptırdılarmı?
benim yarın randevum var gidip bi danışmak isiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?