- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.761
selamin aleyküm arkadaşlar...
hayırlı cumalar hepinize.
geçen gün bi bakındım buraya Yaseminin ismi pasif görünüyordu( çok üzüldüm gitti diye..
baktım kızlardan da pek ses soluk çıkmamış bende yazmadım.
eşim işten ayrıldı 2 hafta önce. şuan beklemede..
görümcem filan da vardı bi ara o gitti, dün kayınbabam geldi eşim sabah onu götürdü. Ankaraya kurbanlık getirdiler de.
böyle işte. geçmişe bakmadım. Bilgicim Yasemincim merak etmişsiniz çok sağolun.
yaa ben kuruntu yapıyo olabilirm ama 1 saattir çok sinirliyim.
eşim evde durduğu sürece Facede oyun oynuyor. ve dün bi kıza arkadaşlık isteği göndermiş kızda kabul etmiş. ama hiç ortak arkadaşları filan yok. kızda eşimin yaşıtı filanda değil. 20 taş çatlasın 22-23 yaşında.
offff deli olucam kim bu diye!!!!
hemde gece saat 2 gibi arkadaşlık isteği göndermiş!!!
ee canım sorup öğrensene eşinden böyle kuruntu yapacağına.
belki eski bi tanıdıgıdır okul arkadaşı falan.
sen bunları bildiğine göre eşin ya face i açık bıraktı yada şifresini biliyosun.
eğer ahlak dışı bi niyeti olsa onun face ine girmeni engeller bi şekilde canımm.
gönlünü ferah tut ve bi şekilde uygun bir dille eşinle paylaş bu konuyu hayatımm
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaselamin aleyküm arkadaşlar...
hayırlı cumalar hepinize.
geçen gün bi bakındım buraya Yaseminin ismi pasif görünüyordu( çok üzüldüm gitti diye..
baktım kızlardan da pek ses soluk çıkmamış bende yazmadım.
eşim işten ayrıldı 2 hafta önce. şuan beklemede..
görümcem filan da vardı bi ara o gitti, dün kayınbabam geldi eşim sabah onu götürdü. Ankaraya kurbanlık getirdiler de.
böyle işte. geçmişe bakmadım. Bilgicim Yasemincim merak etmişsiniz çok sağolun.
yaa ben kuruntu yapıyo olabilirm ama 1 saattir çok sinirliyim.
eşim evde durduğu sürece Facede oyun oynuyor. ve dün bi kıza arkadaşlık isteği göndermiş kızda kabul etmiş. ama hiç ortak arkadaşları filan yok. kızda eşimin yaşıtı filanda değil. 20 taş çatlasın 22-23 yaşında.
offff deli olucam kim bu diye!!!!
hemde gece saat 2 gibi arkadaşlık isteği göndermiş!!!
ayşecim canım nasıl sevindim bilemezsin,bak gördün mü bence aradığın doktoru buldun,selam kizlar ben güzel haberlerle geldiminsallah sonuda hayir olucak rabbimin izniyle,doktorum kasim ayi adetimle birlikte korunmami birakmami istedi ,trden getirdigim ilaclarimi inceledi uzun uzun,cok mantikli oldugunu söyledi tedavi seklinin , yani hamilelik boyu,aspirin ve kansulandirici igne kullanicam hic beklemeyelim vakit kaybetmeyelim dedi ,kan verdim hormon degerlerim icin,sonucu pazartesi alicaz,bakalim rabbim bukez emeklerimizi bosa cikarmaz insallah iste böyle,birazda olsa o umut icimden hic gitmemisti, simdi dahada cogaldi ,rabbim daim etsin insallah
yaseminim ,bilgicim insallah hepberaber hamile kaliriz ,allahim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insallah....
semra canim ne oldu ya enistemiz kizdirmis seni,neyse sonlara bakinca cözmüssünüz problemi,hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah......
pollyannam hoşgeldin tekrardan,ilk önce eşin inş güzel haberlerle gelirSELAM SELAM SELAM..
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..
yaseminciiiimmmm canım benimmm bende sizleri çoooookkk özlemişim yaaaa..:16
:29
eşimi dün akşam görüşmeye çağırdılarinşallah hayırlı haberlerle döner. az önce gitti görüşmeye.
ayşecimmm çook ama çoookkk sevindim.. valla özlemişiz senin böyle enerjik mutlu mesajlarını.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim.
hamilelik iyi gidiyo gibi. 10 kasımda randevum var, çok özledim bebişimizi. dün gece rüyamda tekrar cinsiyete baktırmaya gidiyoruz bu kez erkek diyolar:))
hayırdır inşallah
herkese günaydın:))benimde bi 10 yaşında kızım var ikinciyi çok istiyorum olur inş.
acem iyiyim canım da işte griple uğraşıyorum
seni iyi gördüm ama keyifler yerinde inşallah
anne hasta olunca bütün ev de kırılıyor tabiki
kızımda sümüklü böcek gibi dolanıyor ortalıkta
benim SAT: 5 ekimdi
şimdi beklemedeyim
BAT: 2 ekim gibi bekliyorum
inşallah gelmez de ilaç kullansam mı?hemende etki eder mi hamileysem bile?
gerçi gene ümidim yok pek çalışamadım ama nolur noolmaz
selam kizlar ben güzel haberlerle geldiminsallah sonuda hayir olucak rabbimin izniyle,doktorum kasim ayi adetimle birlikte korunmami birakmami istedi ,trden getirdigim ilaclarimi inceledi uzun uzun,cok mantikli oldugunu söyledi tedavi seklinin , yani hamilelik boyu,aspirin ve kansulandirici igne kullanicam hic beklemeyelim vakit kaybetmeyelim dedi ,kan verdim hormon degerlerim icin,sonucu pazartesi alicaz,bakalim rabbim bukez emeklerimizi bosa cikarmaz insallah iste böyle,birazda olsa o umut icimden hic gitmemisti, simdi dahada cogaldi ,rabbim daim etsin insallah
yaseminim ,bilgicim insallah hepberaber hamile kaliriz ,allahim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insallah....
semra canim ne oldu ya enistemiz kizdirmis seni,neyse sonlara bakinca cözmüssünüz problemi,hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah......
kıyamam ben sana canımmm benim emin ol bunlar hormonal değişikliklerdir..
geçici bi durum yaniii.
meryem yaaa sen evde değilmiydin çalıştıgını bilmiyodumm benn.
ayrıca kız kızdım yatağa attım derkem oğlanı mı attın yatağaa.:26::26:
o kadar da sinir yapma hayatım sakin olmaya çalış birazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?