2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selamin aleyküm arkadaşlar...
hayırlı cumalar hepinize.

geçen gün bi bakındım buraya Yaseminin ismi pasif görünüyordu( çok üzüldüm gitti diye..
baktım kızlardan da pek ses soluk çıkmamış bende yazmadım.

eşim işten ayrıldı 2 hafta önce. şuan beklemede..

görümcem filan da vardı bi ara o gitti, dün kayınbabam geldi eşim sabah onu götürdü. Ankaraya kurbanlık getirdiler de.

böyle işte. geçmişe bakmadım. Bilgicim Yasemincim merak etmişsiniz çok sağolun.

yaa ben kuruntu yapıyo olabilirm ama 1 saattir çok sinirliyim.

eşim evde durduğu sürece Facede oyun oynuyor. ve dün bi kıza arkadaşlık isteği göndermiş kızda kabul etmiş. ama hiç ortak arkadaşları filan yok. kızda eşimin yaşıtı filanda değil. 20 taş çatlasın 22-23 yaşında.
offff deli olucam kim bu diye!!!!
hemde gece saat 2 gibi arkadaşlık isteği göndermiş!!!

Son düzenleme:

ee canım sorup öğrensene eşinden böyle kuruntu yapacağına.
belki eski bi tanıdıgıdır okul arkadaşı falan.
sen bunları bildiğine göre eşin ya face i açık bıraktı yada şifresini biliyosun.
eğer ahlak dışı bi niyeti olsa onun face ine girmeni engeller bi şekilde canımm.
gönlünü ferah tut ve bi şekilde uygun bir dille eşinle paylaş bu konuyu hayatımm

Pöffff eşim sağolsun böyle bişey sorduğumda hemen ağzıma tıkar lafı, bana güvenmiyomusun diye!!
şifresini biliyorum ama ne bileyim yaaa işte kıskançlık damarım tuttu sanırım.

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerelerdesin tatlım meraktan çatladım gerçekten,ben buralardayım tatlım geçmişte yazdım okursan diye tekrardan yazmayım şimdi talihsiz!bir olay oldu ama sonunda sizinleyim.....şimdi çıkmam lazım seni ve ayşeyi merak ettim senden haber aldım ya sevincimi yazmak istedimuzun uzun yazışırız inş sonra,ama söylemeden geçemiyeceğim eşinle ilgili olayda çözülmüş sanırım gözün aydın ama çıkmam lazım öptüm tatlım,ayy çok şükür buralardasın

ayşeeeeee doktora gittin mi senden haber bekliyorum tatlım hadi gel de güzel haberler ver bize lütfeeeen,güzel haberlere ihtiyacımız var

selam kizlar ben güzel haberlerle geldim insallah sonuda hayir olucak rabbimin izniyle,doktorum kasim ayi adetimle birlikte korunmami birakmami istedi ,trden getirdigim ilaclarimi inceledi uzun uzun,cok mantikli oldugunu söyledi tedavi seklinin , yani hamilelik boyu,aspirin ve kansulandirici igne kullanicam hic beklemeyelim vakit kaybetmeyelim dedi,kan verdim hormon degerlerim icin,sonucu pazartesi alicaz,bakalim rabbim bukez emeklerimizi bosa cikarmaz insallah iste böyle,birazda olsa o umut icimden hic gitmemisti, simdi dahada cogaldi ,rabbim daim etsin insallah

yaseminim ,bilgicim insallah hepberaber hamile kaliriz ,allahim hakkimizda hayirlisini nasip eylesin insallah....
semra canim ne oldu ya enistemiz kizdirmis seni,neyse sonlara bakinca cözmüssünüz problemi,hamilelik nasil gidiyor hersey yolundadir insallah......

SELAM SELAM SELAM..
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..

yaseminciiiimmmm canım benimmm bende sizleri çoooookkk özlemişim yaaaa..

eşimi dün akşam görüşmeye çağırdılar inşallah hayırlı haberlerle döner. az önce gitti görüşmeye.

ayşecimmm çook ama çoookkk sevindim.. valla özlemişiz senin böyle enerjik mutlu mesajlarını.
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım benim.
hamilelik iyi gidiyo gibi. 10 kasımda randevum var, çok özledim bebişimizi. dün gece rüyamda tekrar cinsiyete baktırmaya gidiyoruz bu kez erkek diyolar:))
hayırdır inşallah

Son düzenleme:
herkese kocaman bir merhabaaaaaa

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR

ayşecim canım nasıl sevindim bilemezsin,bak gördün mü bence aradığın doktoru buldun,inş hep birlikte kalırız hamile de kimse dönüp arkaya bakmak zorunda kalmaz,ebruda bizimle hamile kalırsa çoook süper olur vallahayal etmesi bile güzel ama siz kalırsınız da ben beklemedeyim bakalım inş nasip olur banada birgün bebişama senin adına çok sevindim arkadaşım kasımda da hamile haberlerini alırız inş ve bebişin sımsıkı tutunur bu sefer annesine ve hiiiç bırakmaz,dokuz ay sonra da nur topu gibi bir bebek gelir dünya yahormon değerlerinde iyi çıkarsa tadından yenmez bu haberinbilgi ve sen kasımda gün sayıcaz desene ayyyy içim kıpır kıpır oldu valla......e o zaman ne zaman adet olcanız söyleyin de ona göre gün sayalım......
pollyannam hoşgeldin tekrardan,ilk önce eşin inş güzel haberlerle gelirbebekler kısmetiyle gelirler sen üzülme çok güzel bir iş mutlaka olacaktır,bugün olmasa bile yarın gönlünüzdeki neyse o olsun arkadaşımsizinle muhabbet etmeyi bende çok özledim,kendimi şu an nasıl mutlu hissediyorum anlatamamayşeden de çok güzel haberler var......sen ve bebiş te iyisiniz e daha ne olsun değil miçok daha güzel haberler almak dileğiyle diyorum ve çıkıyorum en son haberleri bize bildir tatlım......
10 kasıma çok var daha yaaaaaaaaaaaa ama,ben meraktan mahvolurum şimdisizin bebişlerinize bu kadar heyecan yapıyorum kendikimi nasıl beklerim bilmiyorum:44::44::44:ferhatın bebişi hiç gözümün önünden gitmiyor meselane mis kokuyordur o şimdi,yoğunluktan giremiyor herhalde ama onun bile boyunu kilosunu merak ediyorum yanibebek özlemim depreşti yineen iyisi ben kalkıp iş yapayımuğrarım yine byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

mommy tatlım hoşgeldin aşağıda ismini görüyorum,nasılsın?var mı bir gelişme,adet tarihin ne zamandı belki sende güzel haberler verirsin bize

Polly canım hakkında hayırlısı olsun canım,sağlıklı olsun da inşallah iyi haberlerle gel

Seydam canım sana da hayırlı olsun hadi bakalım,maraton başladı inşallah
çok beklemez müjdeni ilk aydan patlatırsın

Kızlar ben grip oldum grip ilacı kullansammı?ya hamileysem daha adetime 3 gün var
ilaçsızda geçmez bu melet napsam,deyiverin:94:

acem iyiyim canım da işte griple uğraşıyorum
seni iyi gördüm ama keyifler yerinde inşallah
anne hasta olunca bütün ev de kırılıyor tabiki
kızımda sümüklü böcek gibi dolanıyor ortalıkta

benim SAT: 5 ekimdi
şimdi beklemedeyim
BAT: 2 ekim gibi bekliyorum
inşallah gelmez de ilaç kullansam mı?hemende etki eder mi hamileysem bile?
gerçi gene ümidim yok pek çalışamadım ama nolur noolmaz

geçmiş olsun tatlım,ayyy bende yeni atlattım ne durumda olduğunu kestirebiliyorum az çoksenin kızının durumu var ya aynı benim oğlanın durumu gibiydişimdi ikimizde atlattık,sende inş atlatırsın da ilaç alma tatlım((ben içtim ama benim umudum yok zatenona rağmen çok tereddüt ettim sen hiiiç içme iki üç gün bitki çaylarıyla idare et adet olursan hemen ilaca başlarsın veya bir gün kala falan test yaparsın çok kötü olursan öyle başlarsın....bebek varsa etki eder çünkü:26:çok klişe bir laf ama grip ilaçla 7 gün ilaçsız 7 gün derlereşin kızına baksın sende yat dinlen canım tekrardan çook geçmiş olsun,güzel haberler de verirsin belki bu ay bize

Merhaba canım birkaç yazını gördüm. Benimde ilk gebeliğim kalp atışı alınamadığı için 10 haftalıkken sonlandırıldı.Mthfr 1298 heterozigot ayrıca protein s düşük. Doktor gebelik öncesi coraspin ve folikacid verdi. Ancak asprinin protein s düşüklüğünde kullanılmaması yönünde görüşler var. Gebelikte kan sulandırıcı iğnede kullansam protein s yükselmeden hamile kalırsam düşük ihtimali yine yüksek.Sanırım senin protein s yükseldi.Benim değerin 40. Yükselmesi için ne yaptın nasıl bir tedavi uygulandı? Yardımcı olabilirsen sevinirim. Hamilelik içinde hayırlı güzel haberlerini tez zamanda veririsin inşallah..

slm kızlar nasılsınız evet niyese bu ara giren çok olmamış topiğe beni hiç demeyin artıkın hamilelik vbiraz zorlamaya başladı beni bide uyku bastırıyoki amannn
doktor banada 10 ocak gibi alırız diyo sezeryan olduğu için hayırlısı inşlhh hepimizz bi avazda kurtuluruz diğer arkadaşlarda hemencecik hamiş kalırlar
kızlarr benim dişim çürük ve ağrı yapıyo geçen acil olarak gittim ve çektir dedi ama diyolarki hamileyken diş çektirmek olmazmış tehlikeliymiş bebek için öle diyolar bizimkiler yani sizce ne yapıyım önce bi kendi doktoruma danışayımmı sizin başınıza geldimi veya duydunuzmu etraftan hı ne yapayım bi haftadır canım çıkıyoo

Acemciim teşekkür ederim canım dileklerin için
inşallah burası bayram müjdeleriyle dolar taşar,ay benim bu olaylar a
çok canım sıkılıyor,çok üzülüyorum hiç mi iyi haber yok kardeşim yaaa
inşallah bi müjde biz birbirimize verelim

çiçekböcek arkadaşım valla adlarınızı bilemiyom böööyle nicle mickle komik oluyor aslın da ama
ne edelim bu arada benim adım GÜL
neyse bence diş falan çektirme canım git bi dişçiye de
geçici dolgu yapsın olmazsa çürüğünü temizlesin
hem çok ağrı yapıyosa enfeksiyon vardır demekki,antibiyotik içip kurutması lazım sonra çekmek ister
e onu da kullanamayacağına göre
geçmiş olsun sana da ayyy fena olur diş ağrısıııı
:26:

günaydın günaydın günaydınnnnn günaydınn

ayşeeeeeeeeeeemmmmmmm canımmmmm ne güzel haberler getirmişsin bizlere böyleee Rabbim'in izni ile daha da güzellerini getireceksin ben buna bütün kalbimle inanıyorummm canımmmm :13::13::13: inşallah inşallah tez vakitte getirrrrrrr.

semrammm nasılsın kocişle durumlarınız düzelmiş çook sevindim kıskanç arkadaşım benimmmm
fatooşşş aahhhhh aahhh bana diş demede ne dersen dee bilirim çok ama çok zordur.
ama hamile iken başıma gelmediği için bişey diyemicem canımmm.
bilirsin geçenlerde diş tedavim vardı bir aya yakın gittim geldim o ara sormuştum doktoruma demiştim hamile iken çekim yapılabilirmi diye.
sadece diş röntgeni çekilmiyomuş.diğer işlemler yapılabiliyomuş diş çekimi dolgu falan

yasemiiiinnnnnnnnnnn naber bacımmmmmmmm

gül sen nasılsın tatlım bu arada memnun oldum bende bilgi..

GÜNAYDIN günaydın günaydıııın güzel bayanlarherkese kocaman kocaman öpücükler
bilgiciiiim günaydın tatlım,nasılsın dinlendin mi birazgerçi dinlenmiş görünüyorsun enerjin süperben haftasonunu çok yoğun geçirdim vede çok yoğun bir haftaya başladım ne ara dinlenirim bilemiyorum artııkyumurtlama günlerim adam yorgun ben yorgunöyle işte
gülcüm canım valla dediklerine katılıyorum inş bu ay çok güzel haberler verir herkesmorallerimiz düzelsin biraz gerçekten
fatoooooş canım diş ağrısı zordur hamileyken ama sen doktoruna danış izin veriyorlar diş çekimine sanırımçok geçmiş olsun canım biran önce iyleşirsin umarım,antbyotiğe falan gerek kalmaz inş....ve baya büyümüşsünüz siiiiz ocakta doğum hı ne güzel yeni yıla yeni umutlar olsun size
semraaaa,ayşeeeee
ve adını yazmadığım herkeslere

yok canım çalışıyorum ben,oğlum doğduktan sonra 8 ay ara verdim sonra yine başladım
çocuğu attım yatağa ama öyle kötü değil yaa ,
yani yatağın içinde oynuyorduk oda oturuyordu yatırıverdim o yani
çok canilik yapmıyorum canım
umarım geçicidir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…