2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

canım yine aynı doktoruma gidiyorum
yok hiç tahlil felan uğraşmadım,doktorum yine aynı iğneye devam edebiliriz dedi,
rapor işi de 10 dk da hallettik kolay oldu hiç zorlanmadım
benim kurbağam hayatımın anlamı teyzesi ne yapalım bütün dünyam o
şimdilik kardeş meselesini anlatmaya çalışıyorum ona

Selam canlar
biri bitmeden belaların biri geliyor,dolmadı mı çilemiz?
şimdi de deprem ooff offf,ben çok takıyorum bu olaylara çok içim sıkılıyor...

ben bu ay fazla çalışamadım valla,gene de hayırlısı
eşim çok yoğundu,çok yorgun geldi kaç akşam üst üste
bi de canımız sıkıldı şehitlere,benim eşim subay

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
reyhannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
berilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar nerelerdesiniz yaaaaaaaa

selam kizlar icim buruk buruk yaziyorum cok cok üzgünüm,halbuki ben güzel haberler vericektim , ama paylasicam en yakin hissettigim arkadasim yaseminim üyeliigini iptal ettirmi s( neden ) cok üzgünüm facedede yoksun; nasil ulasicaz sana ,neden gittin yasemin.......

bilgicim canim ben bu cuma doktora gidiyorum adetimin bitmesiyle birlikte tedaviye basliyorum rabbim bu sefer güldürür insallah yüzümü,sen nasilsin peki?? calismalara basladinmi??

semra canim mart annelerine yazmissin ama buraya ugramamissin tipki bizler gibi ,misafirlerin varmis gitmisler ,esin galiba evdeymis o yüzden giremiyormussun,neyse bebisin ve sen iyi olda insallah ,arada okur haberlerini aliriz...

yasemin beni cok üzdü gercekten ,hani birbirimize güzel haberler verecektik belki sende haklisin kimseler yazmadi, sende yanliz kaldin canim benim biyerlerden girer okursun belki ,seni cok seviyoruz bunu unutma olurmu..yolun acik olsun..

Son düzenleme:
Yasemin dediğimiz acemiara mı?
niye gitmişki bi haber vermeden?
öyle yazdım da kimse yazmadı küstüm dememiştir heralde bunun için gidilir mi?
belki bunaldı mı artık ne oldu ben de merak ettim..

Seydam canım hadi hayırlısı,bebek müjdesini de en kısa zamanda okuruz inşallahhhhh

kızlaaaaar sonunda gelebildim,sonunda diyorum site yönetimi siteye erişebilirliğimi msn adresim kullanılmıyor diye engellemiş,kaç gündür onunla uğraşıyorum,en sonunda bugün yeni bir kullanıcı adı alıcaktım ki msn adresimden mail gönderdim,üyeliğimi neden iptal ettiklerine dair sağolsunlar gayet sert bir maille cevap vermişler,üyeliğimin iptal edildiğini de nereden çıkarıyormuşum:44:ama en azından yeniden aranızdayımneyseeeeeee
AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kız hiçbiryere gittiğim yok,ben kaç gündür siteye ulaşamıyorum sadece.canım arkadaşım burdan bağıra bağıra hamileyim demeden hiiiiç bir yerlere gitmem emin ol,bak hepimiz hamile kalıcaz beraber dokuz ay geçirip sıpalarımızı kucağımıza alıcaz sonrada onların büyüdüklerini görücez,öyle kim nereye gidiyormuş bakalımcanım arkadaşım ben buralardayım,sende cuma günü tedaviye başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun,çoook güzel haberlerini bekliyorum ben dört gözle

bu arada ben adet oldum yinebugün altıncı gün falan,bakalımyeni tur yeni şans
ben sizi çooook özlemişim yaaaaaaaaaaaaaburaya yeniden yazıyor olmak çoook güzel

kızlar neden kimsecikler yok,şöyle bir geçmişe baktım da bilgiden başka kimse doğru düzgün uğramamış
bilgicim tatlım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim,nasılsın güzelim işler nasıl,korunmayıne zaman bırakıyorsun?hadi ama çok geç kalma

fatooooooş daha sık uğra tatlım bende koyu bir muhabbet etmeyi çok özledim

reyhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nerelerdesin

çeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik gülüm sizde kocaman olmuşsunuz üçüncüyü bile konuşuyorsunuz hı:)))))))sağ sağlim kucağına alırsın umarım

ferhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat prensesimiz neler yapıyor,büyüdümü biraz kilosunu boyunu yaz arada annesi teyzeleri merak ediyor

semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sende uğramamışsın buralara iyimisin canım arkadaşım???????

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu o bilgisayarı her bulduğunda bize iki satır birşeyler yaz olur mu

semraaaaaaaaaaaa222222222 nerelerdesin bacım hamilelik nasıl gidiyor

momyyyyyyyy çalışma olmadı çok demişsin ama sen adet tarihini bildir de biz ona göre gün sayalım değil mitutar mı tutarbu arada gerçekten kimse yazmıyor diye gitmek olmaz ama kızlar sizde topiği boş bırakmayın,kendi kendime konuşmayım değil mi?

yeni yazan arkadaşlar var hamile olanlara hayırlı olsun diyorum çalışmaya başlıyacaklar için de çoook çalışın kızlar gelsin ikinciler diyorum

canım özlettin kendini beni saymamışsın amavar mı bi gelişme kızım 16 aylık şu aralar ikinci çocuk isteği var ama çalışıyorum ya

canım özlettin kendini beni saymamışsın amavar mı bi gelişme kızım 16 aylık şu aralar ikinci çocuk isteği var ama çalışıyorum ya

evet sadumancım yaaa unutmuşum seni,benim huyumdur zaten illaki birini unuturumhep çiçeklara yı unuturdum ama bu sefer sana denk geldi kusura bakma:78:senin vesilenlede başka unuttuğum arkadaşlar varsa şimdiden kusura bakmasın
bir gelişme bende yok bayramdan sonra veya ocakta tedaviye tekrardan başlıyacağım,inş tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişlerim(ikiz istiyorum da:))))) kızın küçük canım,daha öncede konuşmuştuk yanılmıyorsam çalıştığın için biraz kendini toplasın demiştim değil mi ama herşeyin hayırlısı belki de bebeğin ablasını çok bekletmez hıbazen insanın vücut saati düşündüklerimizle örtüşmeyecek şekilde çalışıyor,bebek isteğine karşı koyamıyorsun bir noktadan sonra hayırlısı olsun

voooov ikiz ha hadi hayırlısı birincisi de mi tedaviyle oldu canım evet daha önce de konuşmuştuk okuldaki arkaşlar beraber büyür yaşın gelmiş 30 a diyorlar aklımı çeliyorlar ondan kararsızım hakkımızda hayırlısı gitmediğine sevindi müjdeli haberlerini bekliyorum

:132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118
tekrar hosgeldin canim ............

mommy canim cok sagol insallah hep beraber kavusuruz kuzulara...............

günaydıııın herkeslere
sabah sabah yukarıdaki mesaj ne kadar güzel geldi anlatamam
bunlarda sana ayşecim
cuma günü gelsin diye sabırsızlanıyorum inş tedaviye başlarsın inş türkiyedeki tedavinin aynısını uygular,inş bebiş için sana vesile olur ayşecim o doktor

SADUMAN canım bende kendime öyle diyorum emin olyok birinci tedaviyle olmadı,istediğimiz ay gelmmişti oğlum bu velet çok naz yaptı çoooooko yüzden olmuşken iki tane birden olsun çok istiyorumoğlumda büyüdü 8 yaşında bana yardımcı bile olur,hayırlısı artık bir an önce sağlıklı aklı başı yerinde akıllı uslu ikizler istiyorum

yasemiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
demek adet oldun haaa hayırlısı canımmmm.... benimde bugüm 3. günü bakaılm. kızlaaaaaaar Rabbim'in izniyle adetim bitsin çalışmalara başlıyoruuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzz Rabbim çok bekletmeden gönderir inşallahhhh.

kızlaarrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaa semrayı çooook merak ediyorum ben uğramıyo da hiççç semraaaaaaaaaaaaaaaaaaa duy sesimizi

ayşeeeemmmmmmmmmmmmmmm canımmmmm yarın büyük gün tatlımmmmmmmmmmmmm Rabbim yar ve yardımcın olsunnnn seni çok seviyorum
sizleriiiiiii çoooooooooooooooookk seviyorummm

hoşbulduk bilgicimsizleri çok özledim emin olabilirsinizadet oldum tatlım yinebir ay daha gitti ömrümden,bebeğim bekletmeden daha fazla gelsin diye diye 4.yıla girdik,artık zamanını bekliyorum hırs yapmadan,avuçlarımda biraz umut kaybetmemek için gözüm gibi bakıyorum işteama sen çalışmalara başlıyormuşsun hadi bakalım bekletmeden gelsin bebişin

slm kızlar nasılsınız??
benim 22-27 arası önemli günlerdi değerlendirmeye çalıştık ama
benim hiçççç umudum yok bu ay benden bişi olmaz kızlar....
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin ne diyim.....

SEMRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sana özelden mesaj yolladım ama özel mesaj kutun dolu olduğu için gönderemiyorumözel mesaj kutunu boşaltman gerekiyormuş,tatlım okuyorsan arada girip mesaj kutunu boşaltırmısın

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .16:
hayırlı cumalarımız olsun inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh
bizim bugün yarım gün yaşasınnnnnnn saat 12:30 oldu mu bilgi kaçarrrrrrrrrrr
öpüyorum hepiciğiniziiiii

semraaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin kuzum yaa Allah aşkına bi ses bi soluk verr..

günaydın bilgicim
vayyyy bugün torpillisiniz hıçocuklar üç ders yapıyorlar ama bende bugün öğrendim herkese yarım günmüşev hanımlarına da öğleden sonra izin veriyorlar mı acabayoksa eşler çocuklar evde iki kat mı çalıştırıyorlarbazen çalışasım çok geliiyoriyi tatiller tatlım sana güzel bir hafta sonu geçirirsin umarım

AYŞEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE doktordan sonra hemen buraya yazmayı unutma tatlım güzel haberler bekliyorum,öğleden sonra giremem belki ama aklım burada akşam geldiğimde çok güzel haberler vermiş olursun inşşşşşş.

SEMRAAAAAAA nerelerdesiiiiiiin

diğer kızlar niye uğramıyorlar acaba:44::44::44::44::44:

selam kızlarr
yaa sizlerle paylaşmak istediğim bişey var
ben normalde çok sakin ,hiç bir olayda aniden sinirlenmeyen sakin ve ılımlı yaklaşan biriyim
ikinci bebeğime hamileyim şuan
ee benim evde 2 yaşında oğlum var,eşimde iş seyehatinde birkaç gündür
ben evde kendi oğluma tahammül edemiyorum bu son günlerde
sabah işe geç kalıcam hazırlandım oğlum ısrarla üstünü giymek istemedi
bende böyle yatağa attım kızdım çok sinirlendim ama
neyse şimdi ofisteyim oğluma böyle yaptığım için çok kızıyorum kendime
ama inanın elimde değil birden sinirlenip kızıyorum
ama normalde evi başıma yıksa hiç kızan bir anne değilimdir çok severim oğlumu

bu hamilelikten midir bilemiyorum ama bu duruma nasıl son vereceğimi şaşırdım yaa
sinirlenip kızıyorum o anda kendimi tutamıyorum engel olamıyorum
ama sonrada pişman oluyorum

kıyamam ben sana canımmm benim emin ol bunlar hormonal değişikliklerdir..
geçici bi durum yaniii.
meryem yaaa sen evde değilmiydin çalıştıgını bilmiyodumm benn.
ayrıca kız kızdım yatağa attım derkem oğlanı mı attın yatağaa.:26::26:
o kadar da sinir yapma hayatım sakin olmaya çalış birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…