- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #5.781
sanada günaydın canım,mesaj alınmıştırherkese günaydınnn
mutlu güzel keyifli bir hafta diliyorum hepinize
hamile kalmaya çalışan anneler yumurtlama günü dışındada çalışın :)
benim ilk gebeliğim yumurtlama öncesinde şuanki hamileliğimde ise yumurtlamadan sonra döllenme olmuş
hadi öpüyorum herkesiiii
günaydın canım,nasılsın dememe gerek yok anladım ben onugünaydın veya tünaydın herkese:))))
bilgicim yasemincim
Fatoşcum tatlım çok geçmiş olsun.. diş çoook zor çokhamilelikte 3-6 ay arası çekimine izin veriliyor diye biliyorum ama senin 6 ay bitti galiba (
eşim cumartesi günü iş görüşmesine gitmişti bugün tekrar çağırmışlardı oraya gitti. dün kayınbabayı alıp geldi yarına kadar bizde. bu ara bizim gitmemiz olsun, misafir gelmesi olsun çoookkk yoğunuz..
birde neymiş efendim iş olmazsa köye gidin durun diyo adam!!! köyde 1 aydır sobalar yanıyormuş, biz daha kombiyi yakmaya başlamadık bile!!! düşünün yani o kadar soğukmuş!!! hem gidip gelmek bedava mı sanki.. 6 tane yeğeni var eşimin e malum boş gidilmez, araba da su yakmıyo.. kaynım ve kayınbaba bayrama kadar burda (büyükbaş hayvan satıyorlar bayrama) eee köydeki masrafı kim karşılayacak peki bu işsiz güçsüz halimizle!!! söylemesi ayıp cuma günü abisi eşime para vermiş idare edersin diye vallahi 2 günde bitti para. yarısı zaten yine onlara harcandı. üstelik onlardan alacağımız borca mahsuben!!!!!!!!
offf şiştim yine
aaahhh acemim ahh ne güzel teselli veriyorsun insana..
kayınpeder yanındaki oğluna bakar ancak bize bakacağını hiiiiiiççç sanmam. 8 yıllık evli büyük oğlu ve yanında kalıyo, hiç bir masrafa karışmıyo. ancak karısı yesin içsin giyinsin gezsin.. 2 çocukları var onların masrafları da kayınbaba da. lafa gelince bezine kadar biz alıyoruz diyolar ama bizimki çocuk değil sanki hiç bez kullanmadık biz!!!neyse yaaa... Zaten Rabbime dua ediyorum ne bizi onların eline, nede onları bizim elimize düşürmesin.
az önce de köyü arayıp söylüyo perşembe günü gelecekler diye.. benim saf eşimde hiç bişey söylemiyo!!
dedim olmaz temizlik bitmeden. aksine bugün suyumuzda kesik, temizliğe başlayamadık..
bunlar yetmezmiş gibi, kayınbaba bende ayrına kadar, sonra o gidecek kaynım gelecek!!! pööööffffff
neyse bu ara bana dokunmayın siz..
hepinizi öpüyorum
günaydın güzel hatunlar
gelen giden olmamış ama ben bir selam verip çıkayım dedim,bugün öğleden sonra kursum da var girememherkes iyidir umarım,semracım eşinin işe girdiği müjdesini vermeni diliyorum tatlım tüm kızlar herşey gönlünüzce olsun
Merhaba, ne kadar kalabalık bir topik bu yaa :))))9
Bir selam vereyim dedim bu aralar ikinci bebeğe hamile veya 2. bebek düşünen kimse yok sanırım benden başka(8
Hepinizi öpüyorum...
sen sıkma canını canım bak herşey yoluna girecek emin ol,bayramdan sonra başlasın varsın sen işe alındığını bil bak o zaman bayram daha güzel geçer,böyle belirsizlik olursa sen kendini daha çok üzersin.bayram için zaten köye gidecektin sanırım,biraz erken olacak ama umarım sen ne zaman istersen o zaman gidersin..herşey ama herşey gönlüne göre(gönlümüze göre)olsunyavvyuuuuummmm çooook teşekkür ederim.. keşke o smileyleri onlara gönderme fırsatımız olsaydı:))) ama anlamazlar yinede. işlerine geldiği gibi ancak!!!
eşim dün gitti görüşmeye 2 gün sonra haber veririz demişler. bugün toplantı yapılacakmış işe alım ve işten çıkarmalarla ilgili. Bakalım hayırlısı. zaten olursa da bayramdan sonra olucak. bizde perşembe yada cuma (perşembe gitmeyi hiiiçç istemiyorum) köye gitcez, bayramın 3.günü ancak döneriz.
hoşgeldin caneracımmerhaba kızlar sizleri çok özledim gerçekten benim 3 ay bitti biraz zor bitti bulantı vs bugün gördük bebeği kıpır kıpır allah herkese yaşatsın bu duyguyu en kısa zamanda
polyana üzme tatlı canını gitmek istemiyorsan gitme paramız yokde direk bide ne hediyesi eşinde çalışmıyor şuan boşver gidersende bomboş git acemicim yine enerjiksin maşallah öpüyorum hepinizi
:))))herzaman böyle sakin değiliz bakma sen herkes biryerlerde, toplanınca sağlam muhabbet ediyoruz bizMerhaba, ne kadar kalabalık bir topik bu yaa :))))9
Bir selam vereyim dedim bu aralar ikinci bebeğe hamile veya 2. bebek düşünen kimse yok sanırım benden başka(8
Hepinizi öpüyorum...
iyi akşamlar sadumancım,teşekkür ederim iltifatın içincanım benim kızım 17 aylık ben de bu aralar düşünüyorum pollyanda pozitif düşünürsen hayat pozitif olur biraz sabır kaçıncı haftandasın acemira maşallah hayat dolusun akşamları mesajlarını okuyunca mutlu oluyorum bu zamanda senin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var
inş ikinci bebeğin seni çok bekletmez ablası kadar,biran önce süpriz yaparhayırlı akşamlar benim bir kızım var oda büyük cabalar sonuçu oldu şimdi ikinciyi istiyoruz odaha inatcı cıktı onca cabaya rağmen olmadı ama çokkkkkkk istiyorum allah en kısa zamanda herkese bu güzellikleri tekrar yaşatsın banada aminnnnn
hayırlısı olsun canım kucağına almakta nasip olsun inş
Merhaba kızlar;
Bende 2. bebeğime hamileyim..kısaca size biraz anlatayım...İzmirdeyim..2.5 yaşında dünyalar tatlısı ve yaramazı bir oğlum var.
2.bebeği evliliğimizin başından beri hep düşündük...Çünkü kalabalık bir aile hep benim hayalimdi, eşimde beni destekledi..ve oğlum 2 yaşına
girdiğinde spiralimi çıkarttım...hemen hamile kalacağımı sandım ama yinede 7 ay gibi bir süre sonunda Allah nasip etti...
Şu an ailecek çok mesut ve heyecanlıyız.Buna oğlumda dahil..hergün kardeşinden bahsediyor..bu hoşuna gidiyor..hamileliğime gelince;
ilk hamileliğimden o kadar farklı ki, oğlumda doğuma kadar hiçbirşey hissetmeyen ben şu an mide bulantıları, tansiyon problemi, kokulardan tiksinme,
kasık, bacak, bel ağrıları çekiyorum...Ama yine de güzel...Çünkü sonunda o cennet kokan meleği kucağıma almak beni heyecanlandırıyor...
Allah isteyen herkese versin...Kardeş de çok anlamlı benim için...biz üç kardeş büyüdük bu çok güzel birşey,, imkanı olan herkes çocuklarından kardeşi
esirgememeli bence...neyse uzattım sanırım...herkesin hayali gerçek olsun...görüşürüz kızlar
mommy canım bakma sen o fallaraKızlar adetime 2 gün var
bakalım bu ay sonuç ne olacak
fal baktırdım geçen hafta
bi ağaç dikmişsin dedi,ama daha yeşillenmesine çok var dedi
benim de aklıma hamilelik geldi hani niyet ettim ama daha çok var gibisine
yani fala göre ben de bu ay pekiyili karne yok
Hewal canım hayırlı olsun bebeğin,2. hamilelikler farklı olabiliyomuş
benim bi arkadaşımda senin gibi aynen 2.de çok zorlandı allah bize de nasip etse de ayy midem bulansa başım
dönseee,ahhh ahhhh
Polly canım yaa,sıkma canını bayram ağzı bunlara herkesin ailesinde var buna benzer şeyler merak etme yan
biz de cumartesi Edirneye kaynanama gidiyoruz napalım yani,benim anamgil taa adanada
eşim çekemem o yolları dedi çıktı,gidersin gelin gelin oturrursun
Bizim damatta işten çıkarıldı canım yaa ilaç firmasında çalışıyordu daha yazın evlendiler bi dünya borç var üstlerinde
çocuk iş bakıyor ama nafile,kız kardeşim çalışıyor hem de çok yoğun
ödüyolar azar karar işte ama evliliklerde çok yıpranıyor bu dönemde eşine destek olmaya bak
inşallah hayırlı haberler verirsin canısı:26:
hoşgeldiniz kaçaklarkızlaaarrr kusura bakmayın yaa haber veremeden gitmek zorunda kaldım merak eden arkadaşalr olmuş çok teşekkür ederim ve afedersiniz
belki hatırlayan arkadaşlar vardır biz bebiş çalışmaları yaparkene ağbimlerin bir bebişi olacağını öğrenmiştim :) işte o bebişimiz çok şüür dünyaya geldi
çok yakışıklı bir oğluşumuz oldubizde kızımla birlikte paşamızın yanına gittik duyduğumuz gibi ve onu bırakıp gelemedik bir türlü
ordan girmekte hiç fırsat olmadı gelen giden bebiş derken:) neyseki kontrolüm vardı mecburen dönmek zorunda kaldım( sizler nasılsınız arkadaşlar
umarım herşey yolundadır bir sorun yoktur
...bizde artık 29.haftamızı doldurduk kızım büyümüş 35 cm olmuş 1046 gr da kilosu olmuş ama son bir kaç gündür beni yormaya başladı
sanırım artık böyle gidecek hayırlısı bakalım:)
saol canım valla pozitif düşünüyoruz ama bakalım nasip kısmet. 22.haftamdayım şükürler olsun.canım benim kızım 17 aylık ben de bu aralar düşünüyorum pollyanda pozitif düşünürsen hayat pozitif olur biraz sabır kaçıncı haftandasın acemira maşallah hayat dolusun akşamları mesajlarını okuyunca mutlu oluyorum bu zamanda senin gibi arkadaşlara ihtiyacımız var
sen sıkma canını canım bak herşey yoluna girecek emin ol,bayramdan sonra başlasın varsın sen işe alındığını bil bak o zaman bayram daha güzel geçer,böyle belirsizlik olursa sen kendini daha çok üzersin.bayram için zaten köye gidecektin sanırım,biraz erken olacak ama umarım sen ne zaman istersen o zaman gidersin..herşey ama herşey gönlüne göre(gönlümüze göre)olsun
Gül canım inşallah 2 gün sonra hayırlı haberlerini verirsin ama ben 2 gün sonra Çorum yollarında olurumKızlar adetime 2 gün var
bakalım bu ay sonuç ne olacak
fal baktırdım geçen hafta
bi ağaç dikmişsin dedi,ama daha yeşillenmesine çok var dedi
benim de aklıma hamilelik geldi hani niyet ettim ama daha çok var gibisine
yani fala göre ben de bu ay pekiyili karne yok
Hewal canım hayırlı olsun bebeğin,2. hamilelikler farklı olabiliyomuş
benim bi arkadaşımda senin gibi aynen 2.de çok zorlandı allah bize de nasip etse de ayy midem bulansa başım
dönseee,ahhh ahhhh
Polly canım yaa,sıkma canını bayram ağzı bunlara herkesin ailesinde var buna benzer şeyler merak etme yan
biz de cumartesi Edirneye kaynanama gidiyoruz napalım yani,benim anamgil taa adanada
eşim çekemem o yolları dedi çıktı,gidersin gelin gelin oturrursun
Bizim damatta işten çıkarıldı canım yaa ilaç firmasında çalışıyordu daha yazın evlendiler bi dünya borç var üstlerinde
çocuk iş bakıyor ama nafile,kız kardeşim çalışıyor hem de çok yoğun
ödüyolar azar karar işte ama evliliklerde çok yıpranıyor bu dönemde eşine destek olmaya bak
inşallah hayırlı haberler verirsin canısı:26:
Reeeeyyyyhhaaaannnnn hoşgeldin kuzuuuummmm. ve gözünüz aydın abinin oğluşu olmuş.kızlaaarrr kusura bakmayın yaa haber veremeden gitmek zorunda kaldım merak eden arkadaşalr olmuş çok teşekkür ederim ve afedersiniz
belki hatırlayan arkadaşlar vardır biz bebiş çalışmaları yaparkene ağbimlerin bir bebişi olacağını öğrenmiştim :) işte o bebişimiz çok şüür dünyaya geldi
çok yakışıklı bir oğluşumuz oldubizde kızımla birlikte paşamızın yanına gittik duyduğumuz gibi ve onu bırakıp gelemedik bir türlü
ordan girmekte hiç fırsat olmadı gelen giden bebiş derken:) neyseki kontrolüm vardı mecburen dönmek zorunda kaldım( sizler nasılsınız arkadaşlar
umarım herşey yolundadır bir sorun yoktur
...bizde artık 29.haftamızı doldurduk kızım büyümüş 35 cm olmuş 1046 gr da kilosu olmuş ama son bir kaç gündür beni yormaya başladı
sanırım artık böyle gidecek hayırlısı bakalım:)
günaydınnnn günaydınnnn günaydınnnnngüzel topiğimin güzel anneleri ve anne adaylarıı
yaseminnnnnnnnnnnnn bacımm yaaa yatıp uyusana bu saatte ayakta işin neee.. yattt yatt uyuuuuuuu çabukkkkkkkk
reyhannnnnn canım hoşgeldin Allah analı babalı büyütsün kuzucugunuzu inşallah. darısı sana ve tüm hamile canlarımın başına inşalahhh..
semrammm bacıımm naberrrr. pufff şimdi ne kaynanaya giden yollar nede kaynana çekilmez ama napıcaksın el mahkum kocişlerimizin gönülleri olsun diye gidiliyo işte
hoş ben kendiminkini 10 günden fazladır görmüyorummiki sokak ötemizde oturuyo ama gitmiyorum. gtmiyorum işte gitmiyorumm
ayşeeeeeeeemm nerelerdesin kuzucum yaa gelip bi ses bi soluk ver face tede görmyorum seni umarım herşey yolundadır canım arkadaşımm
ebru, fatoş,zeynep ve adının yazmayı unuttugum diğer canlar sizler nasılsınız...
hadi öpüyorum sizelri kocaman ve hemencecik faturalarla olan randevuma gitmek üzere yola çıkıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?