2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

cnm sakin ol öncelikle.büyük ihtimal içinde kalan kan pıltısı olmalı.
allah yardımcın olsun

kızlaaarrr ben geldim..nasılsınız bakalıım.opuyorumnanaktan.kandiliniz mübarek olsun canlarııımm..opuyorumnanaktanŞenizbende bugün dr a gittim tedavi için..dr rahim filmi istediboshayallersmile,birde rahmin ters dönmüş dedi.mafoldumben.aşılama yapılabilir belki dedi..ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm:..rahim filminden de korkuyorum..eyvahedigeldismile

hayırlı kandiller canım öncelikle geçmiş olsun kötü düşünme rahim filmi cok zordeğil canım gözünü korkutma bu mübarek ayların başlagıcında oku canım bol bol rabbim büyüktür

hayırlı kandiller canım öncelikle geçmiş olsun kötü düşünme rahim filmi cok zordeğil canım gözünü korkutma bu mübarek ayların başlagıcında oku canım bol bol rabbim büyüktür

sağol canım beniimmopuyorumnanaktan adetli olduğum için namaz kılamıyorum..ama tesbih çekicem..eşimede dedim dua et diye :Saruboceq:inşalah herşey yolunda gider,bişey çıkmaz..:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...bende 2.çocuk için 1 yıldır uğraşıyorum ama sonuç hep negatif...2 ay klomen kullandım...bu ay rahim filmi çekildi...herşey normal ama hamile kalamıyorum yinede...

merhaba arkadaşlar...bende 2.çocuk için 1 yıldır uğraşıyorum ama sonuç hep negatif...2 ay klomen kullandım...bu ay rahim filmi çekildi...herşey normal ama hamile kalamıyorum yinede...

bende 2. çocuk için 6 aydır deniyorum bu ay da olmazsa artık önümüzdeki ay yumurta takibi yapılcak..inşallah gerek kalmaz...ben zaten ağustosun sonuna kadar olmazsa korunmaya başlayacağım...sonra 2011 şubatta tekrar korunmayı bırakıp deneyeceğimmm

ben sanıyordum ki ilk bebekten sonra hemen hamile kalınır hem üzerinizde sitreste yok.Allah bizede ilkini nasip ederi inşallah.

ben yarın rahim filmi çekinecem kızlar.:kedi:.inşallah kolay ve ağrısız geçiririm:Saruboceq:..birde dr rahmin ters dönmüş dedi.kaç gündür moralim bozuktu..boshayallersmilehayırlısıyla yarını bi geçirseydim.tırtılı kurabiyem canım benim yeni tarih 20 temmuz.:hulya:.gelecek aya umut yok çünkü bu ay film çekindiğim için sanırım yasak olur:gitme:..hepinizi öptüm canlarııımmopuyorumnanaktan..birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim:Saruboceq::Saruboceq:...

tamam canım tarihi değiştiriim allahım yardımcın olsun dualarım seninle canım
rahat ol kendini kasma cok iyi haberlerini bekliyoruz canım öpüyorum cok

cnm allah yardımcın olsun dualarım seninle.:Saruboceq:

merhaba kızlar daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum ama bende 2 bebeğime hamileyim şuanda 30, haftadayım bir kızım var doktorumbuda kıza benziyor dedi hayırlısı sizinde aranızda bebek isteyen ve hamile olan varsa allah yardımcısı olsun opuyorumnanaktan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…