- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
kızlar benim her ay adetim gecikiyodu..bu ayda erken geldi.akannehir.anlayamadım..halbuki bu ay çok umutluydum..boshayallersmilebirde bugün sabah wc ye gittiğimde küçük bi parça gördüm pedimdebilmiyorumkismile.pıhtıdan çok farklıydı..karnımda ara ara ağrıda oluyo...acaba düşük olabilir mi?mafoldumbençok korkuyorum,çok üzgünüm..idrar testi yapsam belli olur mu ?ooofff oooffff....:çok üzgünüm:mafoldumben:2:
kızlaaarrr ben geldim..nasılsınız bakalıım.opuyorumnanaktan.kandiliniz mübarek olsun canlarııımm..opuyorumnanaktanŞenizbende bugün dr a gittim tedavi için..dr rahim filmi istediboshayallersmile,birde rahmin ters dönmüş dedi.mafoldumben.aşılama yapılabilir belki dedi..ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm:..rahim filminden de korkuyorum..eyvahedigeldismile
hayırlı kandiller canım öncelikle geçmiş olsun kötü düşünme rahim filmi cok zordeğil canım gözünü korkutma bu mübarek ayların başlagıcında oku canım bol bol rabbim büyüktür
merhaba arkadaşlar...bende 2.çocuk için 1 yıldır uğraşıyorum ama sonuç hep negatif...2 ay klomen kullandım...bu ay rahim filmi çekildi...herşey normal ama hamile kalamıyorum yinede...
ben yarın rahim filmi çekinecem kızlar.:kedi:.inşallah kolay ve ağrısız geçiririm:Saruboceq:..birde dr rahmin ters dönmüş dedi.kaç gündür moralim bozuktu..boshayallersmilehayırlısıyla yarını bi geçirseydim.tırtılı kurabiyem canım benim yeni tarih 20 temmuz.:hulya:.gelecek aya umut yok çünkü bu ay film çekindiğim için sanırım yasak olur:gitme:..hepinizi öptüm canlarııımmopuyorumnanaktan..birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim:Saruboceq::Saruboceq:...
ben yarın rahim filmi çekinecem kızlar.:kedi:.inşallah kolay ve ağrısız geçiririm:Saruboceq:..birde dr rahmin ters dönmüş dedi.kaç gündür moralim bozuktu..boshayallersmilehayırlısıyla yarını bi geçirseydim.tırtılı kurabiyem canım benim yeni tarih 20 temmuz.:hulya:.gelecek aya umut yok çünkü bu ay film çekindiğim için sanırım yasak olur:gitme:..hepinizi öptüm canlarııımmopuyorumnanaktan..birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim:Saruboceq::Saruboceq:...
slm kızlar bukadarmıyız kimse yokmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?