2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

allah kucağınıza almayı nasip etsin işlh.iyi dileklerin için sağollolumunekankayizsmile

günaydın canlarıııımm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.ben dün rahim filmini çektirdim kızlar.:kedi:.temiz çıktı çok şükürhihoyyyt..ama çok kötü oldum dün zor geçirdim biraz.boshayallersmile.dr belki bu ay hamile kalabilirsin iyi değerlendir dedi.:Saruboceq::Saruboceq:.dualarınız için hepinize çook teşekkür ederim canlarııımm.opuyorumnanaktanŞenizŞeniz..güzel haberler vermek ve duymak dileklerimle..opuyorumnanaktan:Saruboceq:.

selamm.bende ikinci kızımı kucagımaa aldım.şimdi 5 aylık bile oldu teyzeleri...hamile olanlara allah kurtarsın diyorum.hamile olmayı bekleyenlerede sabır.herşey zamanı gelence saati gelence o size gelecek elbettt...hepinizi öpüyorumm.iki evlat olmak degişik.hep ilk kızım gibi ikinciyide sevebilecekmiyim.aceba sevgim nasıl olacak.kardeşini sevecekmi.zor olacakmı bakımları diye düşünürdümm.hiç bi fark yokmuş.onuda canın gibi seviyorsun.sevgi ikiye bölünüyo ama degerinden bişiy kaybetmiyo..kardeyinide o kadar ççok seviyoki.çok şükür iyi araları.büyük kızımda 4 yşında bu arada..hepinize kolaylık diliyorum...

allah kızlarını size bağışlasın ne güzel okurken beni gülümsettiniz

yaz geldi herkez bir yerlerde cnm ne olsu kaydirigubbakcemile2

öyle canımyaaaaa
sen naptın varmı calışmaaaaaaaaaaaaaaa

cnm ne olsun iş güç
perşembe cuma izinliyim hep
yazlıktayız ailecek...
gerikalan hep koşturmaca ne olsun :lepi:

bebek için bu ay umutluyum bakalım
yumurtlama günlerini hiç atlamadım

kızım habire kardeş kardeş kardeş deyip duruyooooooo delikafadulden

benimkide artk kardeş kardeş diye tutturoyor adı bile hazır oyuncaklrı yani oğlumdan ama erkke istiyor kız olmasın diyor nedense bu ay çok bahsettii karnımı elliyor anne kardeşim uyuyormu diye adetimede 10 gün kladı işalhhh oğlumun için edoğan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…