- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
merhaba kızlar daha önce buraya yazdımmı hatırlamıyorum ama bende 2 bebeğime hamileyim şuanda 30, haftadayım bir kızım var doktorumbuda kıza benziyor dedi hayırlısı sizinde aranızda bebek isteyen ve hamile olan varsa allah yardımcısı olsun opuyorumnanaktan a.s.
Merhaba kızlar rahİm flİmİ Çektİrdİm temİz Çıktı bakalım bu ay nasıl olacak İŞalhh olur
selamm.bende ikinci kızımı kucagımaa aldım.şimdi 5 aylık bile oldu teyzeleri...hamile olanlara allah kurtarsın diyorum.hamile olmayı bekleyenlerede sabır.herşey zamanı gelence saati gelence o size gelecek elbettt...hepinizi öpüyorumm.iki evlat olmak degişik.hep ilk kızım gibi ikinciyide sevebilecekmiyim.aceba sevgim nasıl olacak.kardeşini sevecekmi.zor olacakmı bakımları diye düşünürdümm.hiç bi fark yokmuş.onuda canın gibi seviyorsun.sevgi ikiye bölünüyo ama degerinden bişiy kaybetmiyo..kardeyinide o kadar ççok seviyoki.çok şükür iyi araları.büyük kızımda 4 yşında bu arada..hepinize kolaylık diliyorum...
2.bebeği düşünüyorum..bu 6. deneme ..bakalım bu ayda olmazsa önümüzdeki ay yumuırta takibi...
günaydınnnnn tatlışlar nasılsınız
yaz geldi herkez bir yerlerde cnm ne olsu kaydirigubbakcemile2
öyle canımyaaaaa
sen naptın varmı calışmaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?