- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Henüz ikinciye geçemediğimiz için size katılamıyoruz :)) ama siz bizi unutmayın
Nasılsın kurabiyem?
ii canım sen nasılsın nasıl gidiyo calısmalar a.s.
iyiyim ben de sağolasın
çalışmaları kafamıza göre yapıyoruz bu ay çünkü yumurtam çatlamayıp kist olmuş ilaç kullanıyorum eritmek için.
hamile kalma ihtimalim varmış ama nerde bizde o küçük ihtimalleri tutturacak şans.
herşey normalken,iyiyken olmadı da şimdi mi olacak kafaya takmıyorum bu ay sadece kistten kurtulayım yeniden tedaviye başlıyım diyorum.
sen de ne var ne yok?
geçmiş olsun canım yılmak yok kist 1-2 aylık tedaviyle düzene girer canım yılmak yok devam ama zamana yayamak gerek
bizde valla 1-2 -3 ay yok yumurtlama günü yok bilmem ne taktık sonuç olumsuz tabiii
valla ilk bebek istediğimde bunların hiç birini bilmiyordum ilk denemede hamiş kalmıstım
anladımki herseyin bası stres artık zamana bıraktık
Kızlar biliyorsunuzdur belki ama yazayım yinede.. Benim 1 yaşında kızım var ve arayı uzatıp rahata ermeden 2.yi istiyorum ama eşim erken olduğunu söylüyor. Eşimi ikna etmeye çalışıyorum fazla üstelemeden. Yarın izinli. Bi kez daha şansımı deniycem. Dua edin benim için de ikna edeyim kocacığımı:asigim:
arkadaşlar benide ekleyin listeye son regi 25 ağustos beklenen regi 22 eylül...9.deneme bu ay...2 aydır kist için ilaç kullanıyorum 1 ay daha kullanıp doktora gidicem...ekimde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum...Allah kısmet ederse....
tırtılım benim tarihimi değiştirir misin canım..opuyorumnanaktan16 eylül..klomen kullandım bu ay ama şansım yokboshayallersmile yumoşlar çok geç büyüyo :kedi:kaç kere kontrole gittim bide rahmim ters.ohaoldumsmile.dr um bence aşılamaya geçelim böyle zor hamile kalırsın dedi.senağlama.çok üzüyorum oooff oofff.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook..
inaşşalah canım sonuç istediğin gibi olur hadi bakalım sevinçli haberlerini bekliyoruzzzz
:Saruboceq::Saruboceq:sositososito
tamam sekercm yeni liste yapmıcam ekleyeim hepimiziiiiiiiii
hayırlısı olsun canım sıkma kendini herserde bir hayır vardır belik bundan sonrası daha hayırlı olacak senin için rabbim en kısa zamanda gönderiri inşallah meleklerimizi
Olmadı kızlar ikna edemedim yine. Ters tepecek diye üsteleyemiyorum da. Kendimi hazır hissetmiyorum diyo. Sanki o doğuracak. Bende izah ettim yine böyleyken böyle diye.. Bekliyorum bakalım beyimiz kendini ne zaman hazır hissedecekalsanaalsanasmile
Olmadı kızlar ikna edemedim yine. Ters tepecek diye üsteleyemiyorum da. Kendimi hazır hissetmiyorum diyo. Sanki o doğuracak. Bende izah ettim yine böyleyken böyle diye.. Bekliyorum bakalım beyimiz kendini ne zaman hazır hissedecekalsanaalsanasmile
kızlaaarr ben bugün tekrar dr a gidiyorumopuyorumnanaktan..yumoş kontrolü için..salı günü gittim pek büyümemiş demişti dr.ohaoldumsmile.inşallah bugün güzel haberlerle gelirim.:Saruboceq::Saruboceq: :enbuyukkk:..
bencede canım cok üsteleme bu sefer inada biner daha kötü olur
ebn anlamıyoru erkekleri bir naz bir naz sanki kendileri tasıyıp doguracaklarrrr
daha baklaım sekercim nurtopu gibi yumuslarl dönersin inşalahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
bencede canım cok üsteleme bu sefer inada biner daha kötü olur
ebn anlamıyoru erkekleri bir naz bir naz sanki kendileri tasıyıp doguracaklarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?