2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

ii canım sen nasılsın nasıl gidiyo calısmalar a.s.

iyiyim ben de sağolasın
çalışmaları kafamıza göre yapıyoruz bu ay çünkü yumurtam çatlamayıp kist olmuş ilaç kullanıyorum eritmek için.
hamile kalma ihtimalim varmış ama nerde bizde o küçük ihtimalleri tutturacak şans.
herşey normalken,iyiyken olmadı da şimdi mi olacak kafaya takmıyorum bu ay sadece kistten kurtulayım yeniden tedaviye başlıyım diyorum.
sen de ne var ne yok?

geçmiş olsun canım yılmak yok kist 1-2 aylık tedaviyle düzene girer canım yılmak yok devam ama zamana yayamak gerek

bizde valla 1-2 -3 ay yok yumurtlama günü yok bilmem ne taktık sonuç olumsuz tabiii

valla ilk bebek istediğimde bunların hiç birini bilmiyordum ilk denemede hamiş kalmıstım
anladımki herseyin bası stres artık zamana bıraktık

Sağol canım inşallah ilk adetimle atarım kurtulurum ve yeniden tedaviye başlarım.
ah keşke başlamasam da başlamadan kendiliğinden gelsee... boshayallersmile
stres konusunda çok haklısın valla,olsun diye kafaya taktık ya..yok ne yapsan nafile bi şekilde aklına geliyor,bazen de gözüne gözüne sokuyorlar kaydirigubbakcemile3

İlkinde çok şanslıymışsın valla ne güzel inşallah en kısa zamanda yüzün güler cnm

Kızlar biliyorsunuzdur belki ama yazayım yinede.. Benim 1 yaşında kızım var ve arayı uzatıp rahata ermeden 2.yi istiyorum ama eşim erken olduğunu söylüyor. Eşimi ikna etmeye çalışıyorum fazla üstelemeden. Yarın izinli. Bi kez daha şansımı deniycem. Dua edin benim için de ikna edeyim kocacığımı:asigim:

arkadaşlar benide ekleyin listeye son regi 25 ağustos beklenen regi 22 eylül...9.deneme bu ay...2 aydır kist için ilaç kullanıyorum 1 ay daha kullanıp doktora gidicem...ekimde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum...Allah kısmet ederse....

tırtılım benim tarihimi değiştirir misin canım..opuyorumnanaktan16 eylül..klomen kullandım bu ay ama şansım yokboshayallersmile yumoşlar çok geç büyüyo :kedi:kaç kere kontrole gittim bide rahmim ters.ohaoldumsmile.dr um bence aşılamaya geçelim böyle zor hamile kalırsın dedi.senağlama.çok üzüyorum oooff oofff.Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook..

inaşşalah canım sonuç istediğin gibi olur hadi bakalım sevinçli haberlerini bekliyoruzzzz
:Saruboceq::Saruboceq:sositososito

tamam sekercm yeni liste yapmıcam ekleyeim hepimiziiiiiiiii

hayırlısı olsun canım sıkma kendini herserde bir hayır vardır belik bundan sonrası daha hayırlı olacak senin için rabbim en kısa zamanda gönderiri inşallah meleklerimizi

sağol canıım beniiimmopuyorumnanaktanama moralim çok bozuk belkide ondan büyümüyo yumoşlarım..inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun..:Saruboceq::Saruboceq:amiiinnn..inşallah bebişler çok bekletmezler bizleri:Saruboceq::Saruboceq:

tırtılk benide ekle madem yaş 35 bir kızım var 5 yaşında 21 haziranda 5 buçuk aylık gebeliğim sonlandırıldı şimdi beklemedeyim 21 ekime kadar bekleme sürem ekim başı folikasit başlıycam son adet tarihi 30 ağustos beklenen adet 29 eylül ama mecburen korunuyoruz

Olmadı kızlar ikna edemedim yine. Ters tepecek diye üsteleyemiyorum da. Kendimi hazır hissetmiyorum diyo. Sanki o doğuracak. Bende izah ettim yine böyleyken böyle diye.. Bekliyorum bakalım beyimiz kendini ne zaman hazır hissedecekalsanaalsanasmile

canım benim eşimde öyleydi ben kendimi paralıyordum o olur merak etme,acele etme deyip duruyodu..kızım 1,5 yaşındayken tedaviye gidelim diye tutturdum..eşim belki kendiliğinden olur dedi ama ben haklı çıktım..kızım da tedaviyle olmuştu..2,5 senedir korunmuyoruz 2. bebeğimiz hala gelmediboshayallersmileanlıycan erkekler bizim gibi düşünmüyolar..biraz zor ikna oluyolar..biraz daha büyüsün kızın eşine zaman ver bizim gibi örnekleri anlat ben öyle yapmıştım ..o zaman ikna olur..canını sıkma oldumuolumunekankayizsmilesen kızını büyüt canım biraz bahsetme eşine zamanı gelince o sana bahsetsin..sen bizim topiğe takıl..zamanı geldiğinde eşin ikna olduğunda da seni listeye terfi ettiririzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlaaarr ben bugün tekrar dr a gidiyorumopuyorumnanaktan..yumoş kontrolü için..salı günü gittim pek büyümemiş demişti dr.ohaoldumsmile.inşallah bugün güzel haberlerle gelirim.:Saruboceq::Saruboceq::enbuyukkk:..

bencede canım cok üsteleme bu sefer inada biner daha kötü olur
ebn anlamıyoru erkekleri bir naz bir naz sanki kendileri tasıyıp doguracaklarrrr

daha baklaım sekercim nurtopu gibi yumuslarl dönersin inşalahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağol canıımmm beniiimm....Şenizinşallahhh ..:Saruboceq::Saruboceq:bugün moralim yerinde çok şükür inşallah yumoşlara yansır:Saruboceq: boshayallersmile

bende dün gece eşimle konuştum uzun uzun benim eşimde istemiyor 2.bebeği artık başımıza gelenlerin bir daha olmasından korkuyor boşver biz böyle iyiyiz diyor görmüyor musun etrafta diyor 2.bebek gelince 1.çocuk çok eziliyor ben artık bunları daha iyi görebiliyorum kızıma bunları yaşatmak istemiyorum diyor
benim onu ikna edicek vaktimde yok 36 yaşımın içindeyim napıcaz bilmiyorum

Oğlak75 senle aynı kaderi paylaşıyomuşuz meğer. İkna etmek için başka neler yapabiliriz acaba. bu cocuklar kardeşsiz büyümesinler.

amannnnnnnn kızlarrrr
erkekler hep aynı bizde durumlar aynı
benim eşimle ikimizin ilk evliliklerinden birer çocuğumuz var
benim eşimde bunlar bize yeter diyor.... konu tamamen malesefki işlerinin kötü olması
ve kendine güvenememesi... boshayallersmile
ama ben çocukalarımın bir ortak kardeşi olsun istiyorum
yaşım daha yeni 29 oldu... İnşallah 30 bitmeden bebeğim kucağımda olur
ablası ve abisinin arasında hep bir köprü olurrrrr :kedi: :asigim:

kızlar selam
gördüğüm kadarı ile burdan devam ediyoruz

bende cumaretsi günü hsg çektiridm çok şükür onun sonuçları da temiz çıktı yani eşimde de bi sorun yok ben de yok çok şükür artık işimiz allah kaldı bu saatten sonra :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…