- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.381
geçmiş olsun canım,inş mikrobik değildir.bol bol su içir sadumancım.........görümcemler gelmişti de tatil için,birkaçgün de bende misafir oldular onun telaşı vardı tatlımacemira canım merhaba benim de kızım ishal olmuş iki üç gündür onunla uğraşıyodum hayırdır ne misafiri?
toparladım da toparlamasına,yorgunluktan tüm kaslarım ağrıyor flancım,avuç içlerim ağrıyor şu anda yazarken inanamazsın,e haliyle görümca olunca gelen bu kadar yorulmam normal herhaldebir sürü bir sürü yorulmuşsun neyse seninde dediğin gibi geldi geçti bu arada nasılsın üşütmüşüm diyordun en son toparlanmışsındır umarım birazcidden polyanna neredeki :44:
hayırlı akşamlar canlarıımm..nasılsınızkusura bakmayın bu aralar pek giremedim..dün biraz kahverengi lekelenmem oldu bugün dr a gittim çok şükür bebeğim iyi ama düşük tehlikesi sayılıyomuş.bu yüzden evde 15 gün yatılı istirahat verdi dr.:44 rogetan diye bir hap verdi..inşallah bugünleride atlatacağız..bi sorun bitiyo diğeri başlıyo ..hepsi bi sınav..Rabbim hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin..
sizler nasılsınız kızlaarr.. semraa günün ne kadar kaldı doğuma
yasemiin maşallah temizlik yapıyon bizide heveslendiriyon canım
bilgi semra 2, gül,flan,ayşeee, ve daha hatırlayamadığım canlarıım.. hepinizi öpüyorum..allaha emanet olun.. bu arada 14 haftalık olduk Rabbimin izniyle..
evet valla ben yazamasamda mutlaka okuyorum sizleri güzel haberlerinizi 4 gözle bekliyorum
Soğuk Ankaradan bir Merhaba da benden:)) Foruma dün üye oldum ben. Bu başlıktakilerle tanışmak istedim; çünkü oğlum 4 yasını doldurdu ve ıkıncıyı dusunmeye basladım hayırlısıysa:)) İlk hamileliğimi forum sayesinde çabucak geçirdim, paylaşımlar cok işime yaradı. hep beraber gün saydık arkadaslarımızla ve birbirimizin doğum mujdelerını verdık sıteden..ama dogumdan sonra bebekle ilgilenmek, sonra iş guc derken koptuk buralardan..En sonunda dün yenıden girdim..Cok mutluyum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yasım 35 oldu, biraz cekincelerim var ama nasipse olur elbet... (Bu arada cetvel yapımı konusunda cok kişiden yardım istedim dönen olmadı..bilen varsa yardım rica edicem :))
Tesekkur ederim flan arkadasım :)) Sana da cok gecmiş olsun..Biliyor musun benim de ilk hamılelık belirtim bel agrısı oluyor ve baya siddetli agrı oluyor...her ay aklıma gelıyor yanisaglıklar duzelsın ınsallah da yola koyulalım dı mı :) benım de bazı dr kontrollerınden gecmem gerekıyor, ondan sonra ıcraate gececegım ınsalllah bu arada cetvel konusunda senın de fikrin yok sanırım ( eski forumda yapmıstım ama aradan 4 yıl gecınce unutmusum sanırım
cıstak cıstak cıstak günaydııııııııııııın hanımlar
Soğuk ama karlı bir izmir var bugün,hep siz mi kar göreceksinizbizim burası bembeyaaaaz çooook güzelllllll ,
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çiğliye de yağıyor mu kız,gaziemir çooook güzel,bembeyaz
Oğlum kartopu oynamak için can atıyor,ama çok soğuk.......kar yağarken havanın ısınması gerekiyor ama,tüm türkiyenin soğuğu burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?