2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

acemira canım merhaba benim de kızım ishal olmuş iki üç gündür onunla uğraşıyodum hayırdır ne misafiri?
geçmiş olsun canım,inş mikrobik değildir.bol bol su içir sadumancım.........görümcemler gelmişti de tatil için,birkaçgün de bende misafir oldular onun telaşı vardı tatlım
bir sürü bir sürü yorulmuşsun neyse seninde dediğin gibi geldi geçti bu arada nasılsın üşütmüşüm diyordun en son toparlanmışsındır umarım biraz cidden polyanna neredeki :44:
toparladım da toparlamasına,yorgunluktan tüm kaslarım ağrıyor flancım,avuç içlerim ağrıyor şu anda yazarken inanamazsın,e haliyle görümca olunca gelen bu kadar yorulmam normal herhalde

maaşallah ebrucum 14 haftalık olmuşsun.kanaman içinde üzüldüm tatlımama bebişin iyiymişdinlen biraz birşey olmaz umarım,ağır iş yapma,,,valla hiçbirşey bebeğin kadar önemli değil biliyorsun,o doğsun sonra içinde ne kaldıysa hepsini yaparsın sonraprogesteron iyi geliyor bildiğim kadarıyla,ihmal etme kullan
benimde bugün ilacım bitti,cumaya adet olurum inş,vucudumda östrojen var mı diye düşünüyorum ama yok biliyorum çünkü adete yakın göğüslerim hiiiç hassaslaşmadıpazartesi ola hayrola

Merhaba arkadaşlar bende 2. bebeği düşünüyorum sezeryan doğumumun üstünden 8 sene geçti ve kızıma
kardeş düşünüyorum yumurtlama zamanlarımı değerlendirdim BAT ıma 6 gün var tam kasıklarım gibi değil
ama dikişlerimin sol tarafına vuran sancılar
belirti olabilirmi sezeryan olupta 2 gebelikte dikişlerde sızlama olurmu yada üşüttümde ondanmı acaba

günaydınlaarr herkeseeeeeeeeeeeee.....

yaseminim ben cmt adet oldum tatlım yaaa.. bakalım bu ay çalışmlalar kaldıgı yerden devamm :))
sen nasılsın nasl oldun.oğlusun napıyo tatili nasıl geciyo paşanın bakalım:))

ebruumm dikkat et hayatımm kendine maşallah kocaman olmuş bile minişin Rabbim kucagında göstersin saag salim inşllahh.

semraamm kuzuuummm nasılsın defne nasıl??
öpüyorum senide çookkk..

aysemmmmm sende gel arada bi ses ver canımmm yaa.. herşey yolundamı??

hadi ben kaçtım canlarım. bugün çok işim var çoooooooooookkkkkkkkk

Allah'a emanet olun

Günaydın arkadaşlar, aslında tünaydın :)

nasılsınız?? hepiniz iyisinizdir inşallah.

bayağıdır yazmamışım buraya, sabah Yaseminin mesajını alınca, dedim yazayım bari:))

topik durgunlaştı iyice.. hamile kalan gidiyo, doğuran hiç uğramıyo Seda uğruyo yine sağolsun arada.

Fatoş, Reyhan, Zeynep, Ferhatt artık hiiiiiççç haber yok.. Gül de gitti

yasemin bilgi saduman flan olmasa topik unutulup gidecek ((

iyi geceler hanımlar
semracım uğramış,sedacım gelmiiiiiişşşşş,flancım ve bilgecim bir ses vermişoh oh ne güzeeeel
semracım iyi olduğuna sevindimmerak ettim valla tatlım,bu kadar ara verme yaniiiiiii
sedacım hoşgeldin tatlımbiz senin bizimle olduğunu biliyoruz zaten,çook teşekkür ederiz vefalı hatunsun vesselaminş tatlım bizde güzel haberler veririz,sen neler yapıyorsun çocuklar nasıl,çok yoruluyormusun?
flancım canım öpüyorum tatlım seni
bilgicim yine çok yoğunsun adet olmuşsun ama üzülme(zaten sen de çalışmalara devam ediyorsun)yakında güzel haberlerini alıcağız tatlım ben inanıyorum
ebrunun kanaması nasıl oldu ki:26:inş progesteron iyi gelmiştir de kesilmiştir
ayşeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsın tatlım,arada bizi okuduğunu biliyorum,çalışmalar nasıl gidiyor güzelim,var mı bir gelişme bizi merakta koyma olur mu

kızlar ben bir aksilik olmazsa cuma günü adet olmayı bekliyorumpazartesi doktor yolu görünür böyle olursa
havalar da çok soğuk çok kötü grip oldum,bugün tüm gün uyudum,şimdi de uykum kaçtısabahı sabah etmem umarım
bu tatil çok yoğun geçiyor,hiç de dinlenemedim,okullar açılsa diye bekliyoruminsanız işte hiçbirşeyle mutlu olamıyoruz,,,,

CISTAK CISTAK CISTAK GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN HANIMLAR

soğuk ama KARLI bir izmir var bugün,hep siz mi kar göreceksinizbizim burası bembeyaaaaz çooook güzelllllll,
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çiğliye de yağıyor mu kız,gaziemir çooook güzel,bembeyaz
oğlum kartopu oynamak için can atıyor,ama çok soğuk.......kar yağarken havanın ısınması gerekiyor ama,tüm türkiyenin soğuğu burada

günaydın kızlaaarrrr.. Nasılsınııızzzzz????

Yasemin sen İzmire çok soğuk diyosan biz ne yapalım bacım(

dün gece saat 12 de ARABANIN İÇİ -11 dereceyi gösteriyordu.. dışarısını sen düşün ki gece ilerleyen saatlerde -22leri görmüşüz.
ankaranın bu kuru ayazı soğuğu beter işte(

Ebrunun kanaması demişsin, ben kaçırdım onu.. ne zaman olmuş.. İnşallah herşey yolundadır yaa merak ettim şimdi. Allahım yardımcısı olsun.

SADUMANcım sanada günaydın canım bu soğuk Ankaradan.

SEDAcım canım

Soğuk Ankaradan bir Merhaba da benden:)) Foruma dün üye oldum ben. Bu başlıktakilerle tanışmak istedim; çünkü oğlum 4 yasını doldurdu ve ıkıncıyı dusunmeye basladım hayırlısıysa:)) İlk hamileliğimi forum sayesinde çabucak geçirdim, paylaşımlar cok işime yaradı. hep beraber gün saydık arkadaslarımızla ve birbirimizin doğum mujdelerını verdık sıteden..ama dogumdan sonra bebekle ilgilenmek, sonra iş guc derken koptuk buralardan..En sonunda dün yenıden girdim..Cok mutluyum. Allah herkesin gönlüne göre versin. Yasım 35 oldu, biraz cekincelerim var ama nasipse olur elbet... (Bu arada cetvel yapımı konusunda cok kişiden yardım istedim dönen olmadı..bilen varsa yardım rica edicem :))

burasıda çok çok ama çok soğuk kızlar baharı görürsem çok mutlu olacağım inanınki cümleten merhabalar öpüyorum hepinizi bat 7 şubat bekliyorum belirti v.s adına zerrece birşey yok ha bazı rahatsızlıklarım oldu da hamilelikten çok kalp krizi geçiriyorum sandım pazar belime bir ağrı girdi neyse geçer dedim pazartesi fena değildi öğlene artmaya başladı üşümeye başladım ateşim çıktı belim kopuyor sandım ama ciddi bir bel ağrısı giden bebektede vardı bel ağrısı ama bu çok daha şiddetliydi :18:neyse akşam ev gideyim dinlenince geçer dedim bende kader mi var misafir geldi çay çorba neyse ağırladık gönderdik insanlar gitti ben bir hastalan belimi söylememe gerek yok kopuyor normal doğum yapmışlığım var böyle ağrı görmedim ateş 40 desem yeri çarpıntı başladı mı?eşime dedim ben gidiyorum herhalde belimin ağrısı sırtıma vuruyor çarpıntıda başlayınca korktum arkasından da bulantı tamam öldüm herhalde kıvamına geldim eşim iyice panikledi dr.a gidelim diyor niye bilmem yok diyorum korktum sanırım bir ağrı kesici içirdi uyumuşum eşim ara ara ateşimi kontrol etmiş bir müddet sonra düşmüş korktum diyor ödüm kopuyor şimdi tekrar olursa diye benim hamilelik belirtilerimde bel ağrısı olmasa olmaz mı acaba?yukarıdaki yazının ana fikri kızlar can sağlığı çok önemli sağlığınıza çooook dikkat edin :93:

canım hoşgeldin benim de yaşım ileri 37 deyim bende korku bende de var ama dediğin gibi nasipse olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Tesekkur ederim flan arkadasım :)) Sana da cok gecmiş olsun..Biliyor musun benim de ilk hamılelık belirtim bel agrısı oluyor ve baya siddetli agrı oluyor...her ay aklıma gelıyor yani saglıklar duzelsın ınsallah da yola koyulalım dı mı :) benım de bazı dr kontrollerınden gecmem gerekıyor, ondan sonra ıcraate gececegım ınsalllah bu arada cetvel konusunda senın de fikrin yok sanırım ( eski forumda yapmıstım ama aradan 4 yıl gecınce unutmusum sanırım

yok canım bende bir ara cetvel yapayım istemiştim ama yapamamıştım sonra da vazgeçmiştim

canımmmmmmm vet burasıda bembeyaz.
çok güzel yağdı ama yaa ne güzel heryer bembeyaz.
özlemiş beaa senelerdir bu tabloyu.

Herkesler iyiddir umarum onlarca hatta yüzlerce firme ile mutabakat yapmaya calışıyorum accayip yogun bi gün .
öpüyorum herbirinizi tek tek,
allah'ıma emanet olun..

hoşbuldum arkadaşlar :) teşekkür ederim bir kaç gündür uğrayamadım. kan testi peşinde koşup duruyorum :) sağlık ocağında kan verdim ama maalesef sonuçlarımı hala alamadım 3 gündür nerdeyse sağlık ocağından çıkmadım :)) herkese hayırlı akşamlar ve Rabbim hep hayırlı haberler almanızı nasip etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…