2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

günaydın arkadaşlar...

bu ara topik bayağı boşlanıyor(((

bakıyorum kimse yazmıyo bende okuyup geçiyorum.. gerçi yazan olmayınca okunacak bişeyde olmuyor ki!!

neyse hepinize mutlu günler diliyorum

günaydın arkadaşlar...

bu ara topik bayağı boşlanıyor(((

bakıyorum kimse yazmıyo bende okuyup geçiyorum.. gerçi yazan olmayınca okunacak bişeyde olmuyor ki!!

neyse hepinize mutlu günler diliyorum
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:ben hastayım dedim ama bana bir geçmiş olsun diyebilirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyazdım ben ama günaydın da dediiiiiiiiiiiiiiiiiimhasta olunca ben çok nazlı olurum semracım haber vereyim dedimsanada mutlu günler tatlış,buralardayım ben haberin olsunbu arada iki semra arasında dilek tutayım bariiiiiiii:44:hıııııımmmmmmmmmmmm bebiş diliyorum herkese ve banaen ama en kısa zamanda
günaydın canım çok haklısın

semracım sanada günaydıııııııınnasılsın tatlım

geçmiş olsun tatlım çok ateşin var mı benim senede bir defa boğaz bademcik ne varsa yoklar ateş,öksürük haşat eder bırakır 7 gün 2'şer iğne ancak kurtarırım umarım senin durumun daha iyidir bu arada bol bol dinlen temizliği falan şimdilik askıya al daha sonra yap tekrar üşütebilirsin çocuk,ev vs. derken dinlenmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama dinlenebildiğin kadar dinlen canımteşekkürümüzü aldık tatlım çok sağol darısı size inşallah 15 gün okul yok malum şirkete geliyor birbirimizi yeriz artık bu arada korunmuyorum tatlım çalışmalara devam bat 7 şubat hayırlısı artık:26:

ateşim yok ta boğazımçok kötü,bir de boğazımda bir kuruluk var sanki (afedersiniz)öğürtüyormidem bulanmıyor ama tuhaf birşey işteen kısa zamnda geçer umarım,temizlik yapmam lazım hafta sonu yatılı misafirim gelecek:44::44::44:dün yattım bütün gün,bugün biraz daha iyiyim,yarın bir aksilik olmazsa ucundan başlamam lazım
biz şimdiden birbirimizi yiyoruz,okul ne büyük nimetmiş

BİLGİM aşağıda ismini görüyorum nasılsın tatlım

amaanııııınnnnnnn ben nasıl atlaşmışım Yaseminin hasta olduğunu yaaaa((

canııııımmm kusura bakma, çoooookkk geçmiş olsun, naz yapmakta da haklısın.. benimde kafa pek yerinde değil dünden beri.

bugün biraz kafa dağılsın diye evi süpürdüm:))) kaç haftadır eşim süpürüyodu, dedim biraz vakit geçsin, bide diğer topikten bi arkadaşın yazısıyla da gaza geldim:)))) süpürdüm evi bi güzel.. makinaya da çamaşır attım yıkandı, onları alayım bide beyazları atayım birazdan.. daha yemekte yapmadım.. az dinleneyim elişi öreyim dedimdi:))))

bugün nasılsın, biraz daha iyicemisin?? boğaz ağrısına ekinezyalı çay birebir. ama yumurtlama döneminde değilsen iç. olurya belki hamiş filansındır. riskli olur o zaman... sana burdan kocaman öpücükler gönderiyorum.. çabucak iyileş diye

acemira canım geçmiş olsun polyanna canım hareket et son ayımda ben yerleri siliyordum doğumum kolay oldu diğer arkadaşlar topiği canlandıralım dışarısı soğuk gezemiyoruz bari güzel mesajlar okuyalım

normal doğum yapacağımı bilsem hiç boş durmam tatlım da, sezeryan olacak benimki o yüzden hiç kasmıyorum kendimi Dileğim ilk sezeryanımdaki acıları bu kez çekmemek

naz yapacak birini daha buldum oleyyyyyyyben takılıyorum arkadaşım sen üzme tatlı canını olur mubugün daha iyiyim,çamaşır yıkadım,mutfağa girip birşeyler yaptım(anlatmayım şimdi hamileler var aramızda canları çeker)oğluma ders yaptırmaya çalışıyorum kavga dövüşbugün daha iyiyim ki eşim nasılsın diye aramadıyumurtlama dönemini bitirmek üzereyim ama zannetmiyorum hamile değilimdir, 57 fsh la literitüre geçerimpapatya demliyeceğim birazdan hem boğazıma sıcak birşeyler girsin hemde sakinleşeyim,ilaçlar yan etki yapıyor da banaevde saçlarım diken diken patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorum:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
teşekkürler sadumancım,sen neler yapıyorsun hiç anlatmıyorsun,kızın nasıl,tatil nasıl gidiyor.birde sen nerelisin tatlım:26:çoook soru sordum galiba
normal doğum yapacağımı bilsem hiç boş durmam tatlım da, sezeryan olacak benimki o yüzden hiç kasmıyorum kendimi Dileğim ilk sezeryanımdaki acıları bu kez çekmemek
tatlış,sezeryanla doğum yapacak olsanda sen biraz hareket et,kendini zorlama amaben cam siliyordum ama sen sakın yapmahaliyle son ayda çok şişliğin olur onu atabilirsin böyleliklehiçbirşey yapamıyorsan veya kendini yorgun hissediyorsan en azından bir saat kadar yürümeye çalış(kış ama güneşli günleri değerlendir)defnenin elinden tut yavaş yavaş yürüyün anne kızben ne zamandır da sana sorucam unutuyorum defnenin ilaçları iyi geldi mi,kusmuyor değil mi?

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin tut canım tut tüm dileklerin kabul olsun inşallah .aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah sezeryanında sonrasıda güzel geçer canım acısız sorunsuz

Canım ben Ankara'da yaşıyorum Zonguldaklıyım kızımla uğraşıyorum dışarı çıkamıyoruz pekatkı örüyorum kızıma hayırdır tatilde ne dersi önemli değil sor canım benim

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin tut canım tut tüm dileklerin kabul olsun inşallah .aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah sezeryanında sonrasıda güzel geçer canım acısız sorunsuz
teşekkür ederim semracımtuttum gitti semra,inş kabul olur
Canım ben Ankara'da yaşıyorum Zonguldaklıyım kızımla uğraşıyorum dışarı çıkamıyoruz pekatkı örüyorum kızıma hayırdır tatilde ne dersi önemli değil sor canım benim

aaaa ne güzel pollyanna da ankaradaben bugün yağmur yağıyor falan deyince üstüme alındım izmirli olarak:))))burada da yağmur yağıyor da acaba izmir demi yaşıyorsun diye düşündümtatilde tatil ödevi canım hemde kallavi bir ödevçok zorlamadan yapabildiğimizi yapıcaz bakalım da çocuk ta haklı,normalde de öğretmenimiz çok ders veriyordu nefes alamıyorlardı,bu da üstüne tuz biber oldu haliyle,şimdi de yapmak istemiyor.hiç üşenmemiş sağolsun hergün için ayrı ders vermiş,40 sayfalık bir ödev defteri istemiş,verdiği dersler yapılıp tadil dönüşü defter öğretmene gidecek,bunun yanında tatil seti de aldırdıçocuk değil ama ben kafayı yemek üzereyim plan proğram yapıp oğlanı daha çok nasıl boşta bırakabilirim diye bir öğretmene içini dökmek gibisi varmıymış yaaa

bilgim tatlış bugün seni burada gördüm neden ses vermeden çıktın,çok çalışma bu kadargüzel bir günaydını hakediyoruz sanırım,ben burayı açtığımda senin günaydınlarını görünce çok sevindirik oluyorum şahsenadete kaç gün kaldı bu arada......ben ayın 6 sı gibi gelicem çiğliye,pazartesiye denk geliyor maalesefama benim hormonlar yerinde değil bu ayda hissediyorum,o yüzden ben daha çoook gelir giderimhep bir mucize diliyorum ama bakalım

kızlar günaydın aemira canım kar yağıyo burda senin oğluşun ilkokul birde değil mi?Çocuklar tatil yapacak dinlenecek kitap okusalar yeter zaten ilerde çok ders çalışacaklar çocukluklarını yaşasınlar ya

CISTAK CISTAK CISTAAK BEN GELDİM

Bİ YAASEMİN GİRİŞİYLE SLM VEREYİM DEDİM CANIM ARKADAŞLARIMA

YASEMİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN GEÇMİŞ OLSUN HASTAMI OLDUN SEEEENNNNNN KIYAMAM BEN SANA .
ŞİMDİ NASILSIN KUZUUUM:18::18::18: İYİLEŞTİN İNŞALLAH.

SEMRAAMM
TATLIM SEN NASILSIN KIZÇELER NASIL..
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR.

GÜL SENİDE SORCAM AMA SEN HAMİLE KALDIN BİZLERİ UNUTTUN
UMARIM SENDE DE HERŞEY YOLUNDADIR

SADUMAN FLAN VE UNUTTUGUM DİĞER CANLAR HEPİNİZİ ÇOOOK ÖPÜYORUM..

EVET YASEMİNCİM GELELİM BANA BENİM BUGÜN YARUN ADET GÜNLERİM.
BİLİYOSUNUZ ÇALIŞMADAYIM YANİ ŞÜPHEM VAAARR FAKAT
FAKAT FAKAT BUGÜNDE İŞ YERİNDE AKCİĞER FİLMİ ÇEKİLECEKMİŞ ZORUNLUYMUS
BEN NAPSAM KIZLAR YAAAAA:26::26::26: ÇEKİLMİYCEM SANIRIMM POOOFFFFFF

BU ARADA AKŞAM EVDE AYLARDIR BEKLEYEN Bİ TESTİM VARDI ADETE 2 GÜN KALA NAGATİF ÇIKTI
AMA ECRİN DE İKENDE ADETİM 7 GÜN GEÇTİĞİ HALDE BİLE TEK ÇİZGİ ÇIKTI ÇİFT ÇİZGİYİ TAM 10. GÜDE GÖRMÜŞTÜM.
BAKALIM BEKLEYELİM GÖRELİM

Bİ HAFTA CUMARTESİYE AYARLA LÜTFEN RANDEVUNU LÜTFEENNNNNNNNNNN

VAAYYYYYYYYYYYYYYYYY KENDİMİ OKUDUM RESMENCISTAK CISTAK HI:128::128::128::128::128::128::128:
KOCAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN BİR GÜNAYDIN HEPİNİZE
BİLGİM sanada günaydın tatlım,enerjik gördüm senive ekrandan da olsa direk bana geçti enerjin emin ol,bugün temizlik için erken kalktım ama nedense hiiç halim yok,boğazım yeniden acıyor,o yüzden bilgisayarın başında pinekliyordum,ama emin ol şimdi kalkıp işlerime başlıyacağım....hemde yüzümde kocamaaaan bir tebessümleiyi geldin sabah sabahgünün de güzel geçsinama sakın filim çektirmeçünkü test için daha erken,hele ki ilkinde de on gün sonra çıkmışken ikinci çizgi evet belkide olmayabilir(inş öyle birşey yoktur)ama yine de riske atılmayacak kadar önemli bir konu,sen hamile olabileceğinden şüphelendiğini söylersen zaten o filimi sana çekmeyeceklerdir şirket istediği kadar zorunlu kılsın

SADUMAN canım ben niye yağmur yağıyor gibi algılamışım kisen sadece hava soğuk demişsinyaşlılığıma ver tatlımama en azından ben ankarada kar olduğunu sen de izmir de yağmur yağdığını öğrendin...

SEMRACIIIIIM tatlım nasılsıııın,buralardasın da sadece okuyup çıkıyormusuuuuun
TOPİĞİN DİĞER GÜZEL ANNELERİ HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPTÜM
hazır yağmur kesilmişken iki cam sileyim,ben kaçtıııım ara ara dinlenmek için uğrarım

Yaseminimm yaaaa canımm benim güldürdün beni sabah sabahh
Kalk hayatım kalkkk başla temziliğe bi an önce ama cam falan silmee yaaa bugün içinde sağanak yağıs veriyoo.
Sana kolaylar gelsin

Tez elden bitir temizliğini inşallah.
Sonrada güle eğlene kirletin ailecekkk

camlarım bitti bile sayılır,sadece küçük odamın camıyla,yatak odasının ki kaldı.camlarım kapılarım,her yerim misler gibin oluyooorörtülerimi de yıkıyoruuum,çarşafları da değiştirdik mi ohhhhh akşama deymeyin benim keyfime
tatlım perdeleri yıkıyorum hiç içime sinmiyor öyle yaaaazaten karşı aprtmandakiler bana gülmüşlerdir,biraz önce burada dolu yağıyor ben cam siliyorumtemiz cama yağsın anacımhafta sonu büyük görümcem yatılı gelecek,heryerin pırıl pırıl olması lazım,kolaymı ağır top ağırlayacağım:18::18::18::18:

bu arada ben size yazmadım değil mi,sabah ateşimi ölçtüm,olan yumurtalarım büyümüşmü acaba diyeçık büyümemiş,hemde hiiç büyümemiş,ateşim 36 bilem olmamış.35 tipufffffffff neyseeeee sıkmıyacağım canımı kendime söz verdim,ben kaçtım güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…