- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.341
günaydın arkadaşlar...
Bu ara topik bayağı boşlanıyor(((
bakıyorum kimse yazmıyo bende okuyup geçiyorum.. Gerçi yazan olmayınca okunacak bişeyde olmuyor ki!!
Neyse hepinize mutlu günler diliyorum
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:ben hastayım dedim ama bana bir geçmiş olsun diyebilirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingünaydın arkadaşlar...
bu ara topik bayağı boşlanıyor(((
bakıyorum kimse yazmıyo bende okuyup geçiyorum.. gerçi yazan olmayınca okunacak bişeyde olmuyor ki!!
neyse hepinize mutlu günler diliyorum
günaydın canım çok haklısın
merhaba fıstıklarnerelerdesiniz, tatile girdik diye burayı boşvermeyin lütfen dördüncü sayfadan topluyorum topiği
tuhaf ve yorucu bir hafta sonundan sonra hasta olmuş bulunuyorum,boğazım çok ağrıyor,nefes alsam acıyor o derece yani((((çok ama çok uykum var,bol bol uyumuş olmama rağmen ((temizlik yapacaktım güya
FLANCIM tebrik ederim delikanlımızı,bir dahaki döneme takdiri alır inşşşşş.sen çalışmaları ne yaptın,korunmuyorsun değil mi?
topiğin tüm kızları hepinizi öpüyorum ve yatmaya gidiyorum:2::2:
geçmiş olsun tatlım çok ateşin var mı benim senede bir defa boğaz bademcik ne varsa yoklar ateş,öksürük haşat eder bırakır 7 gün 2'şer iğne ancak kurtarırım umarım senin durumun daha iyidir bu arada bol bol dinlen temizliği falan şimdilik askıya al daha sonra yap tekrar üşütebilirsin çocuk,ev vs. derken dinlenmek ne kadar mümkün olur bilmiyorum ama dinlenebildiğin kadar dinlen canımteşekkürümüzü aldık tatlım çok sağol darısı size inşallah 15 gün okul yok malum şirkete geliyor birbirimizi yeriz artık bu arada korunmuyorum tatlım çalışmalara devam bat 7 şubat hayırlısı artık:26:
acemira canım geçmiş olsun polyanna canım hareket et son ayımda ben yerleri siliyordum doğumum kolay oldu diğer arkadaşlar topiği canlandıralım dışarısı soğuk gezemiyoruz bari güzel mesajlar okuyalım
amaanııııınnnnnnn ben nasıl atlaşmışım Yaseminin hasta olduğunu yaaaa((
canııııımmm kusura bakma, çoooookkk geçmiş olsun, naz yapmakta da haklısın.. benimde kafa pek yerinde değil dünden beri.
bugün biraz kafa dağılsın diye evi süpürdüm:))) kaç haftadır eşim süpürüyodu, dedim biraz vakit geçsin, bide diğer topikten bi arkadaşın yazısıyla da gaza geldim:)))) süpürdüm evi bi güzel.. makinaya da çamaşır attım yıkandı, onları alayım bide beyazları atayım birazdan.. daha yemekte yapmadım.. az dinleneyim elişi öreyim dedimdi:))))
bugün nasılsın, biraz daha iyicemisin?? boğaz ağrısına ekinezyalı çay birebir. ama yumurtlama döneminde değilsen iç. olurya belki hamiş filansındır.riskli olur o zaman... sana burdan kocaman öpücükler gönderiyorum.. çabucak iyileş diye
teşekkürler sadumancım,sen neler yapıyorsun hiç anlatmıyorsun,kızın nasıl,tatil nasıl gidiyor.birde sen nerelisin tatlım:26:çoook soru sordum galibaacemira canım geçmiş olsun polyanna canım hareket et son ayımda ben yerleri siliyordum doğumum kolay oldu diğer arkadaşlar topiği canlandıralım dışarısı soğuk gezemiyoruz bari güzel mesajlar okuyalım
tatlış,sezeryanla doğum yapacak olsanda sen biraz hareket et,kendini zorlama amanormal doğum yapacağımı bilsem hiç boş durmam tatlım da, sezeryan olacak benimkio yüzden hiç kasmıyorum kendimi Dileğim ilk sezeryanımdaki acıları bu kez çekmemek
:2::2::2::2::2::2::2::2::2:ben hastayım dedim ama bana bir geçmiş olsun diyebilirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinyazdım ben ama günaydın da dediiiiiiiiiiiiiiiiiim hasta olunca ben çok nazlı olurum semracım haber vereyim dedim sanada mutlu günler tatlış,buralardayım ben haberin olsun bu arada iki semra arasında dilek tutayım bariiiiiiii :44:hıııııımmmmmmmmmmmm bebiş diliyorum herkese ve bana en ama en kısa zamanda
semracım sanada günaydıııııııınnasılsın tatlım
normal doğum yapacağımı bilsem hiç boş durmam tatlım da, sezeryan olacak benimkio yüzden hiç kasmıyorum kendimi Dileğim ilk sezeryanımdaki acıları bu kez çekmemek
teşekkür ederim semracımçok geçmiş olsun canım rabbim şifa versintut canım tut tüm dileklerin kabul olsun inşallah .aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallah sezeryanında sonrasıda güzel geçer canım acısız sorunsuz
Canım ben Ankara'da yaşıyorum Zonguldaklıyım kızımla uğraşıyorum dışarı çıkamıyoruz pekatkı örüyorum kızıma hayırdır tatilde ne dersi önemli değil sor canım benim
Yaseminimm yaaaa canımm benim güldürdün beni sabah sabahh
Kalk hayatım kalkkk başla temziliğe bi an önce ama cam falan silmee yaaa bugün içinde sağanak yağıs veriyoo.
Sana kolaylar gelsin
Tez elden bitir temizliğini inşallah.
Sonrada güle eğlene kirletin ailecekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?