2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

çiceklara dur bakalım olumsuz düşünme,beni dunutmamışsın bu arada teşekkürleracemira canım bahar temizliği başladı mı yahu

çiceklara dur bakalım olumsuz düşünme,beni dunutmamışsın bu arada teşekkürleracemira canım bahar temizliği başladı mı yahu

yok tatlım ne bahar temizliği:))))yatılı misafir temizliği((9:çok acıktım pratik birşey önerin bana ne yemeliyim

nabiinüz conconlar
burhan abi geldi aklıma

ben iyiyim şimdilik kuzumda da bende problem yok çok şükür
kalp atışlarını duyduk,gördük yanii

darısı sırada bekleyen burdaki arkidişlerimin başına inşallahahhhh en kısa zamanda

mommycim rabbim sağlıklı sıhhatli doğup büyümesini nasip etsin inşallah sen nekadarlık hamileydin canım ben okuyunca öğrendim hamile olduğunu rabbim acısını göstermesin canım

pynirli domatesli varsa biberli tost
hımmmmm
canım çekti gerçekten:)))hala birşey yemediğimi biliyormusunbiran önce bitsin diye((
hadi bakalım maaşallahdiyelim nazar değmesin kuzucuğuna ve sana
mommycim rabbim sağlıklı sıhhatli doğup büyümesini nasip etsin inşallah sen nekadarlık hamileydin canım ben okuyunca öğrendim hamile olduğunu rabbim acısını göstermesin canım
semracım nasılsın tatlım,senin ne kadarlık oldu şimdi bebeğin

bu arada işlerim bitti ama bende bittimşimdi birşeyler hazırlayıp yemek yiyeceğiz,bulaşık makinasını boşaltmaya dermanım yok ama(((
neyssssseeeeeeeeeeee bittiheryer misler gibi,darısı herkeslere

çok şükür iyiyim canım benim bebişim bir hafta sonra altı ayı dolduruyor inşallah allahın izniylekız bu soğukta temizlikmi yapıyorsun.sana kolay gelsin canım bak şimdi temizlik deyince benimde canım çekti. oğluşun nasıl karnesi iyidir inşallah

aaaaaaaaaaa nereye kayboldun kız ben yazana kadar .neyse bende çıkayım bu hafta evde olmuyacam malum oğlana tatil gezdirmek lazım kuzuyu .allaha emanet olunnnnnnnn bayyyyyyyyyyyy

çok şükür canım maşallah Rabbim sağlıklı bir hamilelik kolay bir doğum nasip etsin darısı bize hayırlısıyla

selam kızlar bende 2.yi düşünenlerdenim:) 3 yaşında bir kızım var..kendimi sanki 2 haftalık hamile gibi hissediyorum:)))) ama tabii öyle hemen tutmayacağınında bilincinde olaraktan ilkinde yaptığum gibi direk kan testi ve bilumum diğer testlere düşmemeyi düşünüyorum bu defa:)) bekleyeceğim sabırla 2 hafta daha..

herkese kocamaaaan GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
nasılsınız kızlar,doğru dürüst kimse uğramamıışşşşşş:26:
flan ve semra1 selam vermişler
karamelim ve nurada 2.bebeği düşünmüşlerhayırlı olsun tez zamanda karınları dolsun
bilgicim uğramamış:26:semracım hiiiiç uğramamış,merak ettim fazlasıyla:44::44::44::44:semra ses ver tatlım...
mommy,ebru,ayşe,saduman hepinizi kocaman öpüyorum

benim misafirlerim dün gece gittiler,ama ben bittim resmenonları ağırla,yedir,içir,gezdir,hep beraber olalım diye misafirlerin dışında diğer kardeşlerde bendeydineyssse geldiii ve geçtiiiiii

BİLGİ sen adet oldun mu?kimin birkaç gün önce adet olması gerekiyordu? kafam kazan gibi hatırlamıyorum

acemira canım merhaba benim de kızım ishal olmuş iki üç gündür onunla uğraşıyodum hayırdır ne misafiri?

merhaba arkadaşlar ben de 2. bebeği düşünenlerdenim aranıza kabul ederseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar herkese

hoşgeldiniz arkadaşlar

bir sürü bir sürü yorulmuşsun neyse seninde dediğin gibi geldi geçti bu arada nasılsın üşütmüşüm diyordun en son toparlanmışsındır umarım biraz cidden polyanna neredeki :44:

hayırlı akşamlar canlarıımm..nasılsınızkusura bakmayın bu aralar pek giremedim..dün biraz kahverengi lekelenmem oldu bugün dr a gittim çok şükür bebeğim iyi ama düşük tehlikesi sayılıyomuş.bu yüzden evde 15 gün yatılı istirahat verdi dr.:44rogetan diye bir hap verdi..inşallah bugünleride atlatacağız..bi sorun bitiyo diğeri başlıyo ..hepsi bi sınav..Rabbim hayırlısıyla geçmeyi nasip etsin..

sizler nasılsınız kızlaarr.. semraa günün ne kadar kaldı doğuma

yasemiin maşallah temizlik yapıyon bizide heveslendiriyon canım

bilgi semra 2, gül,flan,ayşeee, ve daha hatırlayamadığım canlarıım.. hepinizi öpüyorum..allaha emanet olun.. bu arada 14 haftalık olduk Rabbimin izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…