- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.361
çiceklara dur bakalım olumsuz düşünme,beni dunutmamışsın bu arada teşekkürleracemira canım bahar temizliği başladı mı yahu
yok tatlım ne bahar temizliği:))))yatılı misafir temizliği(( 9: çok acıktım pratik birşey önerin bana ne yemeliyim
nabiinüz conconlar
burhan abi geldi aklıma
ben iyiyim şimdilik kuzumda da bende problem yok çok şükür
kalp atışlarını duyduk,gördük yanii
darısı sırada bekleyen burdaki arkidişlerimin başına inşallahahhhh en kısa zamanda
canım çekti gerçekten:)))hala birşey yemediğimi biliyormusunpynirli domatesli varsa biberli tost
hımmmmm
hadi bakalım maaşallahnabiinüz conconlar
burhan abi geldi aklıma
darısı sırada bekleyen burdaki arkidişlerimin başına inşallahahhhh en kısa zamanda
semracım nasılsın tatlım,senin ne kadarlık oldu şimdi bebeğinmommycim rabbim sağlıklı sıhhatli doğup büyümesini nasip etsin inşallah sen nekadarlık hamileydin canım ben okuyunca öğrendim hamile olduğunu rabbim acısını göstermesin canım
canım çekti gerçekten:)))hala birşey yemediğimi biliyormusunbiran önce bitsin diye ((
hadi bakalım maaşallahdiyelim nazar değmesin kuzucuğuna ve sana
semracım nasılsın tatlım,senin ne kadarlık oldu şimdi bebeğin
bu arada işlerim bitti ama bende bittimşimdi birşeyler hazırlayıp yemek yiyeceğiz,bulaşık makinasını boşaltmaya dermanım yok ama (((
neyssssseeeeeeeeeeee bittiheryer misler gibi,darısı herkeslere
nabiinüz conconlar
burhan abi geldi aklıma
merhaba arkadaşlar ben de 2. bebeği düşünenlerdenim aranıza kabul ederseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar herkese
selam kızlar bende 2.yi düşünenlerdenim:) 3 yaşında bir kızım var..kendimi sanki 2 haftalık hamile gibi hissediyorum:)))) ama tabii öyle hemen tutmayacağınında bilincinde olaraktan ilkinde yaptığum gibi direk kan testi ve bilumum diğer testlere düşmemeyi düşünüyorum bu defa:)) bekleyeceğim sabırla 2 hafta daha..
herkese kocamaaaan GÜNAYDINLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
nasılsınız kızlar,doğru dürüst kimse uğramamıışşşşşş:26:
flan ve semra1 selam vermişler
karamelim ve nurada 2.bebeği düşünmüşlerhayırlı olsun tez zamanda karınları dolsun
bilgicim uğramamış:26:semracım hiiiiç uğramamış,merak ettim fazlasıyla:44::44::44::44:semra ses ver tatlım...
mommy,ebru,ayşe,saduman hepinizi kocaman öpüyorum
benim misafirlerim dün gece gittiler,ama ben bittim resmenonları ağırla,yedir,içir,gezdir,hep beraber olalım diye misafirlerin dışında diğer kardeşlerde bendeydi neyssse geldiii ve geçtiiiiii
BİLGİ sen adet oldun mu?kimin birkaç gün önce adet olması gerekiyordu? kafam kazan gibi hatırlamıyorum
acemira canım merhaba benim de kızım ishal olmuş iki üç gündür onunla uğraşıyodum hayırdır ne misafiri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?