2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

yasemin canimmm ecrin iyi çok şükür ayagındada problem cıkmadı Rabbim'e binlerce kez şükürler olsun.
sen nasılsın okudugum kadaıyla bayagı bi yogunsun Allah'ım yardımcın olsun :))

semramm cnmmm seni çok ama çok öpüyorum ve senden güzel haberler bekliyoruz bugün.

kızlar ben kaçtım .
sonra görüşürüz.

anacım bu ne enerji yavaş biraz buralara kadar taşmış kadın her birimize 1 sayfa yazı döktürmüş ilahi yasoooşşş
o ne program öyle
aman evde durup kurmaktan iyidir ne güzel işte ben de full yatış modundayım annem ben de evi de ymeği de aldı üstümden
kıza bile bakıyor bir miskinim sorma okul çok zorlamıyor pazartesim boş
4 gün de bi zahmet çalışırım artık,tüm gün ayakta çalışanlar
mağazacılar,fabrika işçileri napsın şikayet etmeye hakkım yok
adetin gecikmiş ha gene hadi hayırlısı,ben de o her ay aynı hayal kırıklığı iyi bilirim off allah
inayete erdirsin arkadaşıım..dualarım seninle canım

bi de Pollyyle inşallah hayırlısıyla doğursun

Çiçeklara,Ebru,Bilgi,
Polly,Yasemin,Saduman,Seydam,Flan.....

herkesin keyifler iyidir inşallah....

Çiçeklara,Ebru,Bilgi,

sgl cnmmm iyiyiz Rabbim'e çok şükür sen ve beben ne alemde bakalım.
gül cüm yaa sen ikinciye kaçıncı ayında hamiş kaldın özel bi metod falan uyguladınmı acep

bu arada bilgi=çiçeklara
çiçeklara=bilgi

Semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kuzum yaaa.
çabuk hemen de bana ne dedi doktor ??????????????
Sana ne dedi defne nasıl olmuş ona ne dedi????????????

Çiçeklara,Ebru,Bilgi,

iyiyiz canım çok şükür..oohh senin keyifler yerinde annen yardımcı..sen nasılsın canım?

selam kızlaarr....biliyorum kızıyosunuz sık sık girmiyosun diye eşim bazen neti götürüyo akşamları da ev işi yemek vs. derken pek giremiyorum girsemde yazacak kadar vaktim olmuyo kusura bakmayın sizleri habersiz bırakıyorum..

bilgicim geçmiş olsun kızına canım..bişey de çıkmamış çok şükür..Rabbim evlatlarımızı korusun.. bende iyiyim çok şükür..haftaya 3 lü test sonucum çıkacak oda hayırlısıyla temiz çıkarsa çok iyi olacak inşallah..sanırım 18 veya 19 haftalık olduk..usg hesabıyla gidiyoruz.adet belli olmadığı için..ama hareketleri çok yavaş normal mi bilemiyorum..bazen tedirgin oluyorum...semraaaaa sende de böyle oldu mu?:26:

yaseminiiimmm inşallah güzel haberler alırsın sonrada bizede verirsin canım beniimm..dediğin gibi tets yapma bakalım..sonuç ne olacak..bende öyle yaptım tam 3,5 ay geçti yapmadım test ..

hepinizi tek tek öpüyorum canlarıım.. bu arada hepinize hayırlı cumalar..allaha emanet olun cümleten..

ebruuuumm canımmmmm çok sağol kardeşimm
geçti gitti çok şükür.

ohh maşallah maşallah yolu yarılamışşsın bile kızz :)
Rabbim sağ salim kucağınıza aldıgınız günleride göstersin inşallah.
darısı başımıza inşallah.

hayırlı cumalarımız olsun inşallah canlarım benim

çok şükür yarıladık sayılır canım.amiiinn güzel duan için Allah razı olsun kardeşim...inşallah dualarım sizlerle bacıım..Rabbim tez zamanda sizlerin yüzlerinizide güldürsün inşallah..amiinn..öptüm canım beniim..

ben geldiiim:79:bat 28 şubat,sinyal verdi gelecek ama ben üzgün değilim,üzüntü yaşamadan beklemem gerek diyerekten yola devam etmek istiyorumçiçeciğim çok geçmiş olsun canım,neyseki hepsi geçmiş bitmiş,Allah'a emanet olun tatlımmommy,nasıl gidiyor hamilelik canım?Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahebru,görüşemedik canım seninle,tekrar gözün aydın Allah sağ,salim kucağınada almayı nasip etsin tatlımpolypoly hoşgeldin canımacemi,görüşemez olduk tatlım,sen yoğun,ben yoğun ne olacak böyle?polyanna,hadi az kaldı canım, dualarımız seninle

cnmm çok sağolsasın Rabbim'e şükürler olsun bugünlerimizi aratmasın inşallah.

benimde bat 28-29 şubah desene aynı günleri bekliyoruz.
lütfen kırmızıları görmeden umutsuzluga kapılıp üzülme.
bilirsin hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi.

hakkımızda hayırlı olsun canımm.
ama su son günler geçmek bilmiyo yafff (

yasemin nerelerdesin kuzucum yaa görünmedin hiç.

semramm hadi amaa bize vermen gereken bi haber ver unutma.

canlarım hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
herkese iyi tatiller.
Rabbim nasip ederse pazartesi görüşürüz malum ben hafta sonu giremiyorum.
Allah'ıma emanet olalım herbirimiz inşallah inşallah..

Son düzenleme:

ne beee,aklımdan çıkmış yazmışım işte ne vaarilla dayakistiyon dimi?

Canım ben aslında kızımdan sonra doğru dürüst hiç korunmadım yani 3 yıl falan
yani,korunmadan geçirdiğimiz çok ay oldu hep bekledim ama hani kızımda küçüktü o kadar kasmadım,üzülmedim olsun diye
olmayınca bi şüphelendim haziran ayında iyice ciddi ciddi gün takibi yaparak denemeye başladık işte aralıkta kaldım,kısmetmiş demekki.Özel bişey denemedim,kızımda klomen kullanmıştım bunda kullanmadım öyle bişey.
ama ada çayını duydunuz mu?adetten sonra başlayıp yumurtlama bitene kadar içiliyormuş
ben ilkinde denemişştim kesin diyemem ama ondan oldu ama kısmet bilemem artık...

hepinize iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııııııı

merhaba arkadaşlar,

ben geldim size haber vermeye :)

ben şubat bitiminde doğum yaparım diye bekliyordum ama hastane yoğunluğundan doğum tarihi biraz daha uzadı.

5 Mart 2012 de Rabbim nasip ederse bebeğimizi kucağıma alıcam.

hepinizi çok öpüyorum

hayırlı doğumlar inşallah.Allah kurtarsın canım.

herkese selm...
2.meleğini bekleyen güzel anneler

bende Allahın izninle 2.meleğime geçen sene bu zamanlar hamileydim nede çabuk geçiyo haftalar aylar:)
2gün sonra 1yaşında olcaz inşallah.

Rabbim herkeze nasip etsin inşallah.

cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ne güzel siz ikinciyi büyütmüşsünüz bile. Nice nice güzel yaşları olsun inşallah. Şimdiden doğum günü kutlu olsun miniginizin ;-)

yok tatlım,üzülmüyorum şöyle üzülmüyorum,benim hiç belirtim olmuyor o yüzden direk hamile değilim diye düşündüğümden test vs.de yapmıyorum,o yüzden hayal kırıklığıda olmuyortek bildiğim benim hamileliklerimde kanama sıkıntısı yaşıyor olmam,oğlumdada düzensiz kanamalarım olmuştu,kaybettiğim bebeğimede 10-15 günde bir kanamayla hamile kalmıştım,yani tatlım bu kanama benim yakamı bırakmıyor o yüzden menepoza girene kadar bu kanamalarla yaşayacağım,alıştım artıkbu arada sabah 3 gün erken olaraktan teşrif ettiler zaten kırmızılar,bakalım öbür aya ne olacak
tamam canım,Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına aldığını da görmek nasip etsin inşallahfırsat buldukça haber ver olur mu?

hoşgeldin canımhayırlı yaşlar olsun inşallah

hayırlısı canım
işte allah bilir ne zaman göndereceğini
ne zordur o 5 günü beklemek şimdiiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…