- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.501
herkese iyi geceler hanımlar
ilk gözüme çarpanlardan başlayım))
MOMMY kuzum kıskandım valla,analı kızlı avatarları ekliyorsunuz
beni merak etmişsin moraller tavan valla ne yalan söyleyimyalnız tempoyu fazla arttırmışım yorgunluktan kendime gelemiyorum biraz evde oturmam gerek sanırım:))))sen nasılsın tatlım,bebiş nasıl,kızın nasıl? hamilelik seni okulda zorlamıyordur umarım
bana gelince çok yorgunum kızlar çoook,,elimi kaldıracak halim yok inanın.bahar mı çarptı ne(izmirde kaç gündür bahar havası var da söylemesi ayıp,diğer yerleri bilmediğim için öyle söyledim:)))yarın temizlik,cuma günüm var gezmeye gideceğim,cumartesi full doluyum pazar yemekli misafirim gelebilir,pazartesi yine bir yerlere gideceğim,akşam dahi herhalde buna tam bilmiyorum,salı kurs,çarşamba oğlanın basketi derken bu liste uzuyor ayy ben çok yoruldum daha yazarken,,,hadi ben kaçtım dinleneyim biraz
hıııı bu arada ben adet olmadım,haftaya kadar bekliyeceğim,ne zaman yumurtanın çatladığını bilmediğim için(belki geç çatlamıştırbelkide çatlamamıştır offffff kafam çok karışık işte,neyse soğan kürüne başlayınca haber veririm.....test mest yapmıyacağım,kendimi afedersiniz ama salak yerine koyuyormuşum gibi geliyor artık,ne bileyim....4 yıldır her ay aynı terane,ayy gecikti acaba yok öyle birşey işte,o yüzden bu sefer kendime bu kötülüğü yapmamaya karar verdim,
Çiçeklara,Ebru,Bilgi,
Polly,Yasemin, Saduman ,Seydam, Flan. ....
herkesin keyifler iyidir inşallah....
Çiçeklara,Ebru,Bilgi,
Çiçeklara,Ebru,Bilgi,
iyiyiz canım çok şükür..oohh senin keyifler yerinde annen yardımcı.. sen nasılsın canım?
selam kızlaarr....biliyorum kızıyosunuz sık sık girmiyosun diyeeşim bazen neti götürüyo akşamları da ev işi yemek vs. derken pek giremiyorum girsemde yazacak kadar vaktim olmuyo kusura bakmayın sizleri habersiz bırakıyorum..
bilgicim geçmiş olsun kızına canım..bişey de çıkmamış çok şükür..Rabbim evlatlarımızı korusun..bende iyiyim çok şükür..haftaya 3 lü test sonucum çıkacak oda hayırlısıyla temiz çıkarsa çok iyi olacak inşallah..sanırım 18 veya 19 haftalık olduk..usg hesabıyla gidiyoruz.adet belli olmadığı için.. ama hareketleri çok yavaş normal mi bilemiyorum..bazen tedirgin oluyorum...semraaaaa sende de böyle oldu mu?:26:
yaseminiiimmm inşallah güzel haberler alırsın sonrada bizede verirsin canım beniimm..dediğin gibi tets yapma bakalım..sonuç ne olacak..bende öyle yaptım tam 3,5 ay geçti yapmadım test ..
hepinizi tek tek öpüyorum canlarıım.. bu arada hepinize hayırlı cumalar..allaha emanet olun cümleten..
ebruuuumm canımmmmm çok sağol kardeşimm
geçti gitti çok şükür.
ohh maşallah maşallah yolu yarılamışşsın bile kızz :)
Rabbim sağ salim kucağınıza aldıgınız günleride göstersin inşallah.
darısı başımıza inşallah.
hayırlı cumalarımız olsun inşallah canlarım benim
ben geldiiim:79:bat 28 şubat,sinyal verdi gelecek ama ben üzgün değilim,üzüntü yaşamadan beklemem gerek diyerekten yola devam etmek istiyorumçiçeciğim çok geçmiş olsun canım,neyseki hepsi geçmiş bitmiş,Allah'a emanet olun tatlım mommy,nasıl gidiyor hamilelik canım?Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah ebru,görüşemedik canım seninle,tekrar gözün aydın Allah sağ,salim kucağınada almayı nasip etsin tatlım polypoly hoşgeldin canım acemi,görüşemez olduk tatlım,sen yoğun,ben yoğun ne olacak böyle? polyanna,hadi az kaldı canım, dualarımız seninle
sgl cnmmm iyiyiz Rabbim'e çok şükür sen ve beben ne alemde bakalım.
gül cüm yaa sen ikinciye kaçıncı ayında hamiş kaldın özel bi metod falan uyguladınmı acep
bu arada bilgi=çiçeklara
çiçeklara=bilgi
Semraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin kuzum yaaa.
çabuk hemen de bana ne dedi doktor ??????????????
Sana ne dedi defne nasıl olmuş ona ne dedi????????????
merhaba arkadaşlar,
ben geldim size haber vermeye :)
ben şubat bitiminde doğum yaparım diye bekliyordum ama hastane yoğunluğundan doğum tarihi biraz daha uzadı.
5 Mart 2012 de Rabbim nasip ederse bebeğimizi kucağıma alıcam.
hepinizi çok öpüyorum
herkese selm...
2.meleğini bekleyen güzel anneler
bende Allahın izninle 2.meleğime geçen sene bu zamanlar hamileydimnede çabuk geçiyo haftalar aylar:)
2gün sonra 1yaşında olcaz inşallah.
Rabbim herkeze nasip etsin inşallah.
yok tatlım,üzülmüyorum şöyle üzülmüyorum,benim hiç belirtim olmuyor o yüzden direk hamile değilim diye düşündüğümden test vs.de yapmıyorum,o yüzden hayal kırıklığıda olmuyorcnmm çok sağolsasın Rabbim'e şükürler olsun bugünlerimizi aratmasın inşallah.
benimde bat 28-29 şubah desene aynı günleri bekliyoruz.
lütfen kırmızıları görmeden umutsuzluga kapılıp üzülme.
bilirsin hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi.
hakkımızda hayırlı olsun canımm.
ama su son günler geçmek bilmiyo yafff(
yasemin nerelerdesin kuzucum yaa görünmedin hiç.
semramm hadi amaa bize vermen gereken bi haber ver unutma.
canlarım hepinizi kocaman kocaman öpüyorum.
herkese iyi tatiller.
Rabbim nasip ederse pazartesi görüşürüz malum ben hafta sonu giremiyorum.
Allah'ıma emanet olalım herbirimiz inşallah inşallah..
tamam canım,Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına aldığını da görmek nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar,
ben şubat bitiminde doğum yaparım diye bekliyordum ama hastane yoğunluğundan doğum tarihi biraz daha uzadı.
hepinizi çok öpüyorum
herkese selm...
2.meleğini bekleyen güzel anneler
bende Allahın izninle 2.meleğime geçen sene bu zamanlar hamileydimnede çabuk geçiyo haftalar aylar:)
2gün sonra 1yaşında olcaz inşallah.
Rabbim herkeze nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar,
hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?