- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.521
çok meşgul bir arkadaşınız geldi hanımlaaaaaaar
herkesler uğramış şöyle üstün körü okudum,çok vaktim yok ben iyiyim demek için geldim,yarınki işlerimi erteliyeceğim sanırım çok yoruldum dinlenmem gerekyarın görüşürüz belkide kim bilebilir
flan tatlım üzülme çalışmalara devam ediyoruz
bilgiciiim inş sen bu ay güzel bir haber verirsin bize
semrammmm tarih belli olmuş hadi hayırlısı,5 mart dört gözle bekliyorum
ayşecim ben de seni çok çok öptüm
tüm kızlar ben kaçtım,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
bu arada hala adet olmadımbir kere de herşey yolunda gitseydi değil mi?
selam hanımlar
bende 2.bebeğime5 yaşında bir kızım var
umarım güzel vakit geçiririz
hoşgeldiiiinnn... ne güzel seninde bi kızın varmış.. ikincinin cinsiyeti belli mi??
günaydın günaydiıııınnn günaydın benim canlarım ciğerlerim
şahane bi hafta bizi bekliyor olsun inşallah inşalllahhhh
ben geldim veeeeeeeeeee sizeeeeeeee şaahaaneeeeeeeeeeeeeeeeee bir haberiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm varrrrr62:
ben dün sabahhhh test yaaptıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm ve sooooooooooooooooonnnnnuuuuuuuuuuuuçççççç:118::118::118::118::118::118: Allah'ım yazamıcam galibaaa negatif
sabajh sabah heyecam katim dedimdi
nasıl becerebildimmi barii yaa???
semram tekrardan hayıırlısı olsun kuzucum sağ salim kurtulun inşallah
flan canım hastalandın demek( hayırlısı olsun bakalım inşallah ben olmamda yukarda yaptıgım şakacık gercek oluverir haftaya bugün inşallah inşallah.
yaseminim yoğun hatunum benim.
kendinede vakit ayır biraz gıı.mesela bigün boyunca hiç bi iş yapma geç tv nin karşısına ondan sonra gelsin çaylar gitsin kahveler
gül,semraözsoy,ebru,reyhan diğer canlar sizide kocamannnn öpüyorumm.
ben önce :125::125: sonradaave ondan sonraaaaaa :126::126:
anladınız siz onları
Günaydın diyim önce de sonra fırçamı kayıyım
BİLGİ Allah seni ne etmesin emi!!!! nasıl heyecanlandım yaaaaaa, saf saf kaç kere okudum yazıyı, ama sondaki negatif yazısını görmem biraz zaman aldı.. püüüüüüüü sana ne diyim ben.. yavru senin günün geçtimiki test yaptın..??? Ecrinde 10 gün sonra çıktı demiştin, şimdi ne bu acele...
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. öptüüümmmm
Yasemiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Kusura bakılacak bişi yok tatlım,aslına bakarsan pazartesi sabahı bana iyi ekşın olduhaftaya aldığım haberlerle çok hızlı başladım,bende şöyyyle güzel bir haber versem deymeyin keyfime
Benim günüm 5 gün falan geçmiş yaptığım hesaba göre,ama ben yapıp yapmamakta kararsızım,,,,,,,,kendimi üzmek istemediğim için,,,,ama içimde tuhaf bir ses yapmam gerektiğini söylüyor...........gıcık ses,her ay yaşadığım hüsrana rağmen konuşuyor
Yasemin hayırlısı canımm.
benim kırmızılar teşrif etti kızlarr. ehehehehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?