2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

çok meşgul bir arkadaşınız geldi hanımlaaaaaaar
herkesler uğramış şöyle üstün körü okudum,çok vaktim yok ben iyiyim demek için geldim,yarınki işlerimi erteliyeceğim sanırım çok yoruldum dinlenmem gerekyarın görüşürüz belkide kim bilebilir
flan tatlım üzülme çalışmalara devam ediyoruz
bilgiciiim inş sen bu ay güzel bir haber verirsin bize
semrammmm tarih belli olmuş hadi hayırlısı,5 mart dört gözle bekliyorum
ayşecim ben de seni çok çok öptüm
tüm kızlar ben kaçtım,en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
bu arada hala adet olmadımbir kere de herşey yolunda gitseydi değil mi?

bende diyorum hafta sonu kimse uğramaz...
benim canım arkadaşım hemen bi fırsatını bulup uğramış
hakkında hayırlısını diliyorum hep, Rabbim görüyo.. şimdi işler yolunda gitmese bile bi yerden bi ışık yakıcak Allahım, ben inanıyorum buna..
doğuma sayılı günler kaldı..
gitmeden evvel senden, Bilgiden güzel bi haber alırım inşallah.

günaydın günaydiıııınnn günaydın benim canlarım ciğerlerim

şahane bi hafta bizi bekliyor olsun inşallah inşalllahhhh

ben geldim veeeeeeeeeee sizeeeeeeee şaahaaneeeeeeeeeeeeeeeeee bir haberiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm varrrrr 62:

ben dün sabahhhh test yaaptıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm ve sooooooooooooooooonnnnnuuuuuuuuuuuuçççççç :118::118::118::118::118::118: Allah'ım yazamıcam galibaaa negatif

sabajh sabah heyecam katim dedimdi

nasıl becerebildimmi barii yaa???

semram tekrardan hayıırlısı olsun kuzucum sağ salim kurtulun inşallah
flan canım hastalandın demek ( hayırlısı olsun bakalım inşallah ben olmamda yukarda yaptıgım şakacık gercek oluverir haftaya bugün inşallah inşallah.

yaseminim yoğun hatunum benim.
kendinede vakit ayır biraz gıı.mesela bigün boyunca hiç bi iş yapma geç tv nin karşısına ondan sonra gelsin çaylar gitsin kahveler

gül,semraözsoy,ebru,reyhan diğer canlar sizide kocamannnn öpüyorumm.
ben önce :125::125: sonradaa ve ondan sonraaaaaa :126::126:

anladınız siz onları

Son düzenleme:

Günaydın diyim önce de sonra fırçamı kayıyım

BİLGİ Allah seni ne etmesin emi!!!! nasıl heyecanlandım yaaaaaa, saf saf kaç kere okudum yazıyı, ama sondaki negatif yazısını görmem biraz zaman aldı.. püüüüüüüü sana ne diyim ben.. yavru senin günün geçtimiki test yaptın..??? Ecrinde 10 gün sonra çıktı demiştin, şimdi ne bu acele...
Rabbim hayırlısını nasip etsin canım. öptüüümmmm

ne bilim cnm cuma günü test almıştım yapmayacaktım ama dayanamadım yaptım yok gı yaptıgımda daha adetime 1-2 gün vardı.
belkim varsa çıkar dedim.
evet hayatım ecrinde tam 10. gün çıkmştı :))

BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ seni bir elime geçirirsem var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız sabah sabah nasıl heyecan yaptım var ya allah senin iyiliğini versin emievet dedim hafta başı ne güzel bir haber geliyor,geldi haberdefalarca neğatif mi yazıyor orada diye semra gibi okudumhakkını yemeyim istediğine ulaştın

GÜNAYDIN KIZLAAAAAR

şu sabah heyacanı oluşturmak isteyen hatun yüzünden günaydın geciktiama inşşşşş bu şaka güzel bir gerçeğe dönüşür....
yazamadım 10 dk dır telefonlara bakmaktan,alt komşumuzun oğlu sabah servisle giderlerken kaza yapmışlar,hastanedeymiş şimdi,vücudunda çok kesikler varmış,o lazım bu ne oldu ayarlamaktan yazı yazamadım...allah korumuş varya,kimseyi evladıyla sınamasın çok zor
şimdik konumuza gelelim,bilgi test yaptım deyince benimde hevesim geldiacaba oğlanı okula götürürken test mi alsam dedim ama sonra hevesimi kursağımda bırakmamak için vaz geçtim
dün akşam bir yaşında ikizleri olan bir arkadaşıma gittikikiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:bilmem anlatabildim mi

yaseminim canımmm benimm nolur kusuruma bakmayın yaa naim ama bak iyiki yaptım bu sayede pazartesi sendromu yaşamadım ki :))

yaa gelmesin kırmızılar nolurr gelmesin ALLAH'ım ama sanki ufak ufak sinyaller başladı gibi (

canım komşunuzada çok ama çok geçmiş olsun RABBİM beterinden koruun inşallah.

ayrıcaaaaaaa ayrıca senin günün geçtimi yoksa test yapmayı düşünüyon eğer geçtiyse lütfen yapsana hadiii hadiiii.

adıma yaptığın dua ve dileğede kocaman bi AMİİİİİİİİİİNNNN canım benim.

seni çok seviyom ben

bende seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
kusura bakılacak bişi yok tatlım,aslına bakarsan pazartesi sabahı bana iyi ekşın olduhaftaya aldığım haberlerle çok hızlı başladım,bende şöyyyle güzel bir haber versem deymeyin keyfime
benim günüm 5 gün falan geçmiş yaptığım hesaba göre,ama ben yapıp yapmamakta kararsızım,,,,,,,,kendimi üzmek istemediğim için,,,,ama içimde tuhaf bir ses yapmam gerektiğini söylüyor...........gıcık ses,her ay yaşadığım hüsrana rağmen konuşuyor

5 günmüüüüü
sen bilirsin canımmm.
Iyi dayandın bu kadar.

Kız hemen kalp bi test yap delirtme adamıııı

test yaptım,bilgisayarımın saati 12:50...........................12:55 te görüşürüz ama hiiiç umutlanmayın şimdilik ikinci çizgiyok

negatifffff
merak edilecek bir durum kalmadı,hayret hiiiç birşey hissetmiyorum,zaman insana neleri alıştırıyor
vayy beee resmen şaştım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…