- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.541
cok cok teşekkür ederim Allah razı olsun. Ne güzel siz ikinciyi büyütmüşsünüz bile. Nice nice güzel yaşları olsun inşallah. Şimdiden doğum günü kutlu olsun miniginizin ;-)
yok tatlım,üzülmüyorum şöyle üzülmüyorum,benim hiç belirtim olmuyor o yüzden direk hamile değilim diye düşündüğümden test vs.de yapmıyorum,o yüzden hayal kırıklığıda olmuyortek bildiğim benim hamileliklerimde kanama sıkıntısı yaşıyor olmam,oğlumdada düzensiz kanamalarım olmuştu,kaybettiğim bebeğimede 10-15 günde bir kanamayla hamile kalmıştım,yani tatlım bu kanama benim yakamı bırakmıyor o yüzden menepoza girene kadar bu kanamalarla yaşayacağım,alıştım artık bu arada sabah 3 gün erken olaraktan teşrif ettiler zaten kırmızılar,bakalım öbür aya ne olacak
tamam canım,Rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına aldığını da görmek nasip etsin inşallahfırsat buldukça haber ver olur mu?
hoşgeldin canımhayırlı yaşlar olsun inşallah
2 aydır seni bekletmeden geliyor bak, buda güzel aslında.
hakkınızda hayırlısını diliyorum hep canlarım beniiiimmmmmmmmmmmmmm
TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
semram bende sana günaydın!!! diyorum canımayyyy nasılsın tatlışım,şurada kaç gün kaldı,ağrın falan var mı?
bilgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hayırlısı olsun canım hakkımızdasemracım doğru söylüyor en azından seni bekletmeden geliyor,ya ben ne yapayııım
doktorun yolları taştan sen çıkardın beni baştan yani
herkesi çok çok çok öpüyorum,yarım kalan işlerimi halledeyim yine gelmeye çalışırım buralarda olun anacım
selam kızlar... başlıgı okuyunca dayanamayıp daldım içeri :)
2. bebek bu aralar en çok istediğim şey olmaya başladı. ama eskiden oldugu gibi yine aynı sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum...
ben 6 yıllık evliyim. 5 düşüğüm ve 1 tane ballı lokma oğlum var Rabbime Hamd Olsun...
şu an 1,5 yaşında. oğluma hamileliğim sırasında 4 ay hiç kalkmamaya yattım + ilaç tedavisi uygulandı ve bulantı,başdönmesi,afdersiniz kusmalar... çok zor geçirdim ilk 5 ayı.
ama şimdi bebek özler olduk eşimle. bir de kızım olurmu aceba diye düşünüyorm. doğal yolla korunuyoruz ama bu ay pek emin olamadıgını söyledi eşim. Allah'tan ümit kesilmez tabi... verirse kabulümüz.çalışmalara başlamadık. eşime göre önce askerliğini yapıp gelirse daha iyi olurmuş.(okuyor ve daha askere gitmedi)
sizce oğlum bu yaştayken bir ikinci bebişe bakmak zor olurmu? bence arayı çok açmasak daha iyi gibi. sizce?? yorumlarınızı bekliyorum...
öncelikle oğlunuzu Allah bağışlasın..
zor bi hamilelik geçirmişsiniz.. eşinizde henüz askere gitmemiş..
şimdi hamile kalsanız ve eşinizin okulu bitip hemen askere gitse size yardımcı olacak biri varmı??
bebeğiniz henüz küçük ama dediğiniz gibi de arayı uzatmamak da lazım.
Allah izin verirde hamile kalırsanız ve yatmanız gerekirse, bebeğinizle kim ilgilenecek??? benim aklıma önce bu geliyor.
şuan benim 2,5 yaşında bi kızım var Allah bağışlasın ve 6 gün sonra ikinci kızımıza kavuşucaz nasip olursa. şimdi hep ilk kızımı düşünüyorum. ben hastanedeyken çok huysuzluk yaparmı diye.. 2 günü bile dert ediyorum anlıycanız :26:
Allah korusun benim yatmam gerekse sürekli, yanımda bana bakmak için her daim kalacak biri yok((
güzel cevabın için teşekkür ederim canım...
eşim bir yıl daha gitmemek için bu yıl bilerek sınıfta kalıcak. anlayacagın 2 yıl daha gitme durumu söz konusu olmuyor.
eger hamile kalırsam eşim yardımcı olur ve ayrıca 2 sokak altta kayınvalidemler ve eltimler oturuyorlar. eger yine yatma durumum olursa onlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum. ki inşallah gerek kalmaz. oğlum şu an çok yalnızlık çekiyor. sürekli tv de bebek görünce BEBİİİİ BEBİİİ diye bagırıyor. camdan dışarı bakıp çocuklara ABİİ ABİİ diye sesleniyor. bir arkadaşı olur diye de istiyorum açıkçası. elimi tutup zorla oturtuyor benle oyun oynamak istiyor. ikisi beraber büyürler aslında.
hayırlısı allahtan ama bir de kızım olursa daha ne isterim ki :)
aylarca kalkmamaya yatmıcamı bilsem 1 gün daha beklemeden hamile kalmak isterim ama iştehh...
maşallah doğumuna 6 gün kalmış. rabbim kolaylık versin inşallahhh...sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin
yaşın kaç canım bu arada?
oyyy yerim ben onun bebii diyen dilini:)))
maşallah
o zaman imkan varmış madem, kardeş düşünebilirsin neden olmasın
ama kendini bide kızım olsun diye şartlandırma, hayırlısı olsun, eli ayağı düzgün olsun yeter.
benim 2 kızım olacak mesela. büyük kızım sağolsun erkek çocuk yokluğunu aratmıycak gibi. akşam babası eve gelince top oynuyorlar:))) arabalara, bisikletlere meraklı:)))
benim yaş 28 canım.. yani aslında nisanda doluyo 2830a yaklaştıkça geri geri gitmek istiyorum:)))
evet canım heyecan doruğa yakın:)) pazar günü doruk noktasını aşar :18::18::18::18:CANIM HEYECAN DORUKTA DESENEne güzel benim de ikinci çocuğum olursa yine kız olmasını isterim! ismi ne olacak
Selam tatlım benim, şafak 4 oldu:) tırıs tırıs :18::18::18::18::18:sanada günaydın panpişşşşşşşşş
bakmayın bu saatte girdiğime yeni kalkmadımişlerimi bitirdim oğluma derslerine yardım ettim birazdan okula götüreceğim,alt komşumun bir yaşındaki miniği hasta onu doktora götüreceğiiiiz,öyle işte bilgicim yine senden yoğunum çatla da patla
civanperçemi çıkardım ortalığa bakalım başlayabilirsem bugün başlayım da belki adet olabilirim:44:doktora gitsem şimdi yine hormon alacağım,zaten evde vitamin niyetine birsürü hormon kullanıyormiyi gelir umarım
SEMRAAAAM iyisin değil mi tatlım,şafak 5
topiğin tüm kızlarına selam olsun
Allah şifa versin o miniğe inşallah cnm
demek civanperçemi haa :))
bende dün akşan incir kürüne başladımdı :))
semram görünmedi hiç bugün face tede yok(
Günaydıııınnn benim fıstık annişleriiiimmmm
evet canım heyecan doruğa yakın:)) pazar günü doruk noktasını aşar :18::18::18::18:
pazartesi kızımı hayırlısıyla kollarıma alırım inşallah.
Selam tatlım benim, şafak 4 oldu:) tırıs tırıs :18::18::18::18::18:
Küre başlıyormuşsun, başla anacım valla.. Rabbim çöp yaratmamışya hiç bişeyi..ilaçlardan iyidir hiçdeğilse.
hadi hayırlı olsun diyim
yavyuuummm, eşim izinliydi gülüm, o yüzden giremedim.
ceptende şöyle bi baktım çıktım.
hepiniz iyisiniz inşallah.
yarın sooonnnnnn kontrolüm var.
heeeee bakın unutuyordum size bişey sorayım.. etrafta vardır tanıdıklarınız belki. 2.kez sezeryan olanların kesi aynı yerden mi farklı yerden mi yapılıyor???
Diğer topiğimizde de sordum, bazısını ayrı yerden bazısını aynı yerden kesmişler..
ben aynı yerden istiyorum..:18::18::18::18:
benim bildigim kadarıyla aynı yerden sezeryen oldugu canım hayırlısıyla alırsın evldını kucagına inşallah. ismi ne olacak merak etim?
evvvvveeeeeeeeeeeeeeet tatlım incir kürü denediği ay hamile kaldışimdi bi dakka bi dakka ferhat yoksa incir kürü sayesindemi hamile kaldı
düne kadar DİDEM dedik ama dün vazgeçtik.. şuan isimsiz :26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?