- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Hayırlı olsun çabucak alışır inşallah kızınız. 2.bebeğinizde bekletmeden gelir inşallah.
merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun memleketten yeni döndük temizlik filan ancak oturabildim pc başına.Dün sabah test yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi,allah tüm bekleyen arkadaşlara nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Kızım için iki sene beklemiştik,kızım 4 buçuk yaşında kardeşi olmasını çok istiyodu.
selam kızlaarr..nasılsınız canlarııımm..tatildi bayramdı derken..yine okullar başladı eşime..seneyede kızım başlayacak anaokuluna inşallah..hala kardeşi olmadı..bu ay da adet günlerim yaklaştı ..inşallah bu ay hamileyimdir..mervos canım tebrik ederim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere inşallah..amiiiinnn...
merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun memleketten yeni döndük temizlik filan ancak oturabildim pc başına.Dün sabah test yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi,allah tüm bekleyen arkadaşlara nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Kızım için iki sene beklemiştik,kızım 4 buçuk yaşında kardeşi olmasını çok istiyodu.
Amin cümlemiz için cnm...
İnşallah olur bu ay.. Ben bayramdı diye fazla çalışma yapamadım:jeyyar::jeyyar:
ama bakalım kısmet ya....
Bir de dün akşam ilginç birşey geldi başıma
ben eşime süpriz diye hap içiyor gibi davranıyorum ya
dün akşam içtim bitane dalgınlıkla 9 aydan beri ilk defa oldu
kendimi çook kötü hissettim ama olmaz bişey heralde yaaaaaaaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
merhabalar ebru nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?