2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hihoyyythihoyyyt heyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt

selam deniz nasilsin???.....

kizlar kimsecikler yok niyeki ....
ben evde ovulasyon testi yapiyorum kizlar 3 gündür yumurtam catladiginda ignemi yapicam ins bu sefer tutar bu kinci denemem catlatma ignesiyle .....

bugün tatiliz evdeyiz kızımla 2mizde pc başındayız yarın maratonumuz başlıyor
eşim çok erkek istiyor 2.yi kızlar özellikle erkek olması için bir yöntem bilen var mı bir erkek evladımızı kaybettik illaki erkek olsun diyor ben de herşeyden önemlisi sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun diyorum ama anlamıyor erkekler çocuk gibi

slm sekerler nasılsınız bayramınız nasıl geçtiiiiiii
allah nasip ederse çarsamba günü dönüyorummmmm
evime sık sık girerim nete
ozamankadar saglıkla kalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tırtılkurabiye Ankara da kimlerin var... Anne baba filan mı? Bende Ankaradayım Keçiörende. 2.bebek işi askıya alındı bizim. Ben bayağıdır konusunu açmıyorum eşimde hiç oralı olmuyor.

kızım bugün anaokuluna başladı gayet mutlu görünüyordu kontrole gittim
ben 20 eylülde folikasite başlıyorum hayırlı artık

merhaba ben yeni üyelerdenim benim de 13 yaşında bir oğlum var ikinciyi istiyoruz:kedi: Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun memleketten yeni döndük temizlik filan ancak oturabildim pc başına.Dün sabah test yaptım ve gözlerime inanamadım çift çizgi,allah tüm bekleyen arkadaşlara nasip etsin inşallah hayırlısıyla.Kızım için iki sene beklemiştik,kızım 4 buçuk yaşında kardeşi olmasını çok istiyodu.

gözünaydın darısı başımıza allah hayırlısını versin canım sağlıkla gelsin bebişin

selam kızlaarr..nasılsınız canlarııımm..tatildi bayramdı derken..yine okullar başladı eşime..seneyede kızım başlayacak anaokuluna inşallah..hala kardeşi olmadı..bu ay da adet günlerim yaklaştı ..inşallah bu ay hamileyimdir..mervos canım tebrik ederim..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..darısı bizlere inşallah..amiiiinnn...

Amin cümlemiz için cnm...
İnşallah olur bu ay.. Ben bayramdı diye fazla çalışma yapamadım:jeyyar::jeyyar:
ama bakalım kısmet ya....

Bir de dün akşam ilginç birşey geldi başıma
ben eşime süpriz diye hap içiyor gibi davranıyorum ya
dün akşam içtim bitane dalgınlıkla 9 aydan beri ilk defa oldu
kendimi çook kötü hissettim ama olmaz bişey heralde yaaaaaaaeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayyy cnm çook sevindim...
Rabbim bizede yaşatır bu mutluluğu inşallah opuyorumnanaktan

Allah iyiliğini versin denizcim ...bişey olmaz korkma canımopuyorumnanaktanben bu ay klomen içtim ama rahim ters olduğu için pek umudum yok..kasıklarım ağrıyo göğüslerim çok acıyo yanlardan ..sanırım yarın öbürgün geliyo kırmızı kartalsanaalsanasmilehayırlısı bakalım inşallah bizlerde hamişler kervanına adımızı tekrardan yazdıracağız denizcim:Saruboceq::Saruboceqlumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

merhabalaropuyorumnanaktanyeni üyelerdenim bende bir çocuğum daha olsun istiyorum hamile arkadaşların gözü aydın darısı isteyen herkese inşallah:Saruboceq:

merhabalar ebru nasılsın

iyiyim canıım beniimm..sen nasılsın bacıım..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizhala umutla geziyorum kk da..senden de güzel haberler alıcaz diğer aya inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

flan canım aramıza hoşgeldin.inşallah senden de güzel haberleri alırız canım..takıl topiğimizeopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileburda güzel dostluklar varkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…