2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Cevabın için çok teşekkür ederim. bi müddet bırakıcam söylemiycem. Bkalaım dediğin gibi biraz daha büyüsün kızım. Topiğe takılırım artık. İnşallah seninde kısa zamanda gelir bebeğin.

biz dün yine konuştuk adetlerim düzenliyken yapalım dedim seni ikna edelim derken benim adet düzensizliği başlıyor dedim 2.bebeğimizde de öyle oldu hiç sesi çıkmadı istiyor aslında ama aynı şeyleri bir daha yaşamaktan çok korkuyor erkekler neden bu kadar cesaretsiz

denizcim sen 3 istiyorsun yoksa benmi öyle anladım

cnm kızım benim ilk evliliğimden
eşiminde ilk evliliğinden bir oğlu var
ben eşimdende bir bebek istiyorum
hem iki kardeşi birbirine bağlasın diye kaydirigubbakcemile5

Erkekliğin 10da 9u kaçmak derler ya. Doğruluyorlar bazıları işte böyle. Geçen gün eşime söyleyecektim nerdeyse bunu kendimi zor tuttum. Çarşambadan beri lafını etmedim daha da pek edeceğimi sanmıyorum. Biraz zaman geçsin

Slm sekerler nasılsınız bakalım keyifler nasıllllllllll

zemuszemushihoyyytkeyifler süpeeerr diyelim öyle olsun canıımm..ben dün çatlatma iğnemi oldum..iğneden 8 saat sonra ilişki oldu biz artık kendi kafamıza göre doktorluk yapıyozama o çatlama akıntısı geldi dün ..inşallah değerlendirebilirim..:Saruboceq:rahmim ters diyede ters düz oluyom vallainşallah bu ay müjdeli haberleri alırız hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:

inaşşalh canımm ya su mübarek günlerin hürmetiine geli meleğin inşallah allhın izniyle

canim hayirlisi olsun bende yumurta takibindeyim suan ins pazartesi bende vurulucam catlatma ignesi ins ayni zamanlarda kaliriz hakkimizda hayirlisi olsun

canim rabbim gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi olur

canim hayirlisi olsun bende yumurta takibindeyim suan ins pazartesi bende vurulucam catlatma ignesi ins ayni zamanlarda kaliriz hakkimizda hayirlisi olsun

canim rabbim gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi olur

inşallahhh canım beniimm..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:inşallah sende güzel haberlerle gelirsin seydam:Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

korunmayı bırakmama 1 ay kaldı ve ben çok korktuğumdan ötürü kendimce bahaneler uydurup 1 nay daha adet olyım öyle diyorum daha çok kilo vermiş olurum diyorum
çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan bir dahasına nasıl dayanırız ki hele eşim

günaydın kızlaaarrropuyorumnanaktan..kadir gecemiz mübarek olsun hepimizeeeopuyorumnanaktan...bu gecede bol bol birbirimiz için dua edelim.olumunekankayizsmile:Saruboceq:.Rabbim dualarımızı kabul eylesin...amiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:..hepinize hayırlı kandiller canlarııııımmm.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

Resul-i Ekrem (s.a.v) Efendimiz buyuruyor:

"Kim Kadir Gecesi'nde inanarak, ihlas ile o geceyi ibadetle geçirirse, geçmiş günahları bağışlanır."

"Kadir Gecesi yatsı namazında cemaatte hazır bulunan, ondan nasibini almıştır."
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :

-Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:

- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:

"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

kadir geceniz mübarek olsun kizlar rabbim dualarinizi dualarimizi kabul eyleye ins

arkadaşlar bu topikte liste yapsak nasıl olur hepimiz regi günlerimizi yazarız ve beraber bekleriz..yada varda ben mi bulamıyorum listeyi..benim son regi 25 ağustos beklenen regi 22 eylül....ve 9.denemem bu ay.bakalım bu ay başarırım umarım...

Kızlar topik 2.sayfalara düşmüştü, gittim buldum çıkardım... Ama tabi herkes bayram hazırlıkları içerisinde buraya uğramıyor demilmaz:
Bu akşam benimde kayınvalidem geliyo. bende pek giremem artık. Yine gerilere giderse sayfamız birileri bulup bulup çıkarsın hemikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…