- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
canım benim eşimde öyleydi ben kendimi paralıyordum o olur merak etme,acele etme deyip duruyodu..kızım 1,5 yaşındayken tedaviye gidelim diye tutturdum..eşim belki kendiliğinden olur dedi ama ben haklı çıktım..kızım da tedaviyle olmuştu..2,5 senedir korunmuyoruz 2. bebeğimiz hala gelmediboshayallersmileanlıycan erkekler bizim gibi düşünmüyolar..biraz zor ikna oluyolar..biraz daha büyüsün kızın eşine zaman ver bizim gibi örnekleri anlat ben öyle yapmıştım ..o zaman ikna olur..canını sıkma oldumuolumunekankayizsmilesen kızını büyüt canım biraz bahsetme eşine zamanı gelince o sana bahsetsin..sen bizim topiğe takıl..zamanı geldiğinde eşin ikna olduğunda da seni listeye terfi ettiririzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
denizcim sen 3 istiyorsun yoksa benmi öyle anladım
Slm sekerler nasılsınız bakalım keyifler nasıllllllllll
zemuszemushihoyyytkeyifler süpeeerr diyelim öyle olsun canıımm.. ben dün çatlatma iğnemi oldum..iğneden 8 saat sonra ilişki oldu biz artık kendi kafamıza göre doktorluk yapıyoz ama o çatlama akıntısı geldi dün ..inşallah değerlendirebilirim..:Saruboceq:rahmim ters diyede ters düz oluyom valla inşallah bu ay müjdeli haberleri alırız hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:
canim hayirlisi olsun bende yumurta takibindeyim suan ins pazartesi bende vurulucam catlatma ignesi ins ayni zamanlarda kaliriz hakkimizda hayirlisi olsunzemuszemushihoyyytkeyifler süpeeerr diyelim öyle olsun canıımm.. ben dün çatlatma iğnemi oldum..iğneden 8 saat sonra ilişki oldu biz artık kendi kafamıza göre doktorluk yapıyoz ama o çatlama akıntısı geldi dün ..inşallah değerlendirebilirim..:Saruboceq:rahmim ters diyede ters düz oluyom valla inşallah bu ay müjdeli haberleri alırız hepimiz:Saruboceq::Saruboceq:
canim rabbim gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi oluramannnnnnnn kızlarrrr
erkekler hep aynı bizde durumlar aynı
benim eşimle ikimizin ilk evliliklerinden birer çocuğumuz var
benim eşimde bunlar bize yeter diyor.... konu tamamen malesefki işlerinin kötü olması
ve kendine güvenememesi... boshayallersmile
ama ben çocukalarımın bir ortak kardeşi olsun istiyorum
yaşım daha yeni 29 oldu... İnşallah 30 bitmeden bebeğim kucağımda olur
ablası ve abisinin arasında hep bir köprü olurrrrr :kedi: :asigim:
canim hayirlisi olsun bende yumurta takibindeyim suan ins pazartesi bende vurulucam catlatma ignesi ins ayni zamanlarda kaliriz hakkimizda hayirlisi olsun
canim rabbim gönlüne göre versin ins hersey istedigin gibi olur
insallah caniminşallahhh canım beniimm..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:inşallah sende güzel haberlerle gelirsin seydam:Saruboceqpuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?