2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

inşallah canım ya çok zormuş tedavi süresi anlatamam sankarnım ignelerde delik deşik oldu aşılamalarda bu kadar zor olmamıştı şimdi yumurta toplanan arkadaşları okuyorumda yarın zor olcak benim için allah yardımcım olsun beni şimdiden korku aldı

merhaba arkadaşlar ebru ordamısın

canım burdayım..aşağıda sayfada olduğun gözükmüyo da bende sen çıktın zannettim..

korkma canım yaa işte ikinci sıpalar için neler çekiyoruzama hepsi tatlı sıkıntılar sonunda mutluluk varolumunekankayizsmileben hiç o aşamaları geçirmedim ama sanırım bende gelecek ay aşılama yaptırmayı düşünüyorum..yaza kadar inşallah hamile kalırız hepimiz...amiiinn..dua et canım..kuran oku bol bol..yumurtalar toplanırkende hep dua oku içinden ..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

ilgine çok teşekkür ederim canımzemuszemusinşallah hep birlikte çok güzel haberler paylaşırız:Saruboceq:takılırım canım güzel dostluklar kurarız inşallaholumunekankayizsmile

YA TAMAM BURADAN DEVAM EDECEZDE BARİ LİSTE YAPILSIN İLK
SAYFADA... KİMSE KİMSENİN BİLGİLERİ,NİN BİLMİYOOOR
KİM NE ZAMAN NE OLCAK BİLEN YOOOOOOKKKKKKK

NASIL OLACAK BU BÖLE YAAAAAAAAAA klava:klava:

YAPILMAYACAKSA BENİM YENİ TOPİK AÇMAMA NEDEN İZİN VERİLMİYOOOR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :gitme:

bende yazıyorum
yaş:35 1 kızım var 5 yaşında 2.gebeliğim 21 haziranda sonlandırıldı dandy walker sendromu nedeniyle bekleme sürem ekimde doluyor ekim reglsini bekliycem artık bundan sonraki ilk adetim 29 eylül 20 eylülde folikasite başlıyorum kilo 61

bende bilgilerimi vereyim 36 yaşındayım 13 yaşında bir oğlum var bir rahatsızlığım dolayısiyle kasıma kadar korunmak durumunadayım kasımdan sonra korunmayı bırakacağız çünki bir çocuğumuz daha olsun istiyoruz Allah'ın izni ile:Saruboceq:regl tarihim 3-4 ekim

ee canım zaten liste yapılmamışmıydı hepimiz bilgilerimizi verdik noldu o listeye:uhm:

merhabalar, ben bir ara ikinciden vazgeçmiştim, birkaç gündür oğlum anne ben kardeş istiyorum demeye başladı, eşimle tekrar karar aldık, allahın izniyle bakalım olacak mı, yaşım 37, 8 yaşında oğlum var, regl tarihim 8-9 EKİM inşallah olmam.

bende vermiştim bilgilerimi ama listeye alınmamışım:1no2:

canım senide alırlar listeye merak etme,tırtılım ve denizcim ilgilenirler şimdi..benim beklenen adet tarihim 16 eylüldü kızlaaarr..ama olmadım gögüslerim çok acıyo yanlardan kasıklarımda kaç gündür ağrıyo ama olmadım..test yapmaya da korkuyorum..ooffff ooofffboshayallersmileya yine negatif çıkarsabilmiyorumkismileneyse canımız sağolsun bi test yapıyımda bari kendimden kurtuluyum yoksa var mı yok mu diye hiç bir iş yapamıyorumbugünde bir kadın kızıyla yarıştırıyo beni bana diyoki hadi bakalım senle türkan yarışın bakalım hanginiz kazanacaksınız diyo hamilelikte:umursamaz:saf kadın kızının ikinciye hamile kaldığını unuttualsanaalsanasmileyada beni kızdıryo yapıyoalsanaalsanasmilebende ben kimseyle yarışamam dedim:umursamaz:benim bebeğim tedaviyle geliyo normal gelmiyo dedimmafoldumbencanım çok sıkıldı kızlar sormayınmafoldumbenneyse sizlerle paylaşayım dedim derdimi..çok sağolun canlarıımm..inşallah hepimiz kısa zamanda bu konulardan kurtulacaz:Saruboceq::Saruboceq:hepimiz hamiş kalacaz inşallaaahh..:Saruboceq::Saruboceq:

ay canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni aynı duygualrı ben de dün yaşadım rahim filmi çektrimiştim o filmden sonra kalma ihtimalin çok yüksek demişlerdi o yüzden bu ay çok umutludum ama malasef 2 gün önce yine adetlendim bakalım yarın dr a gidiyorum yine ne diyecek bilmiyorumkismile işallah canım çok yakında bizlerde burdan hayırlı haberlerimizi vericez:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…