- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
merhaba arkadaşlar ebru ordamısın
inşallah canım ya çok zormuş tedavi süresi anlatamam sankarnım ignelerde delik deşik oldu aşılamalarda bu kadar zor olmamıştı şimdi yumurta toplanan arkadaşları okuyorumda yarın zor olcak benim için allah yardımcım olsun beni şimdiden korku aldı
iyiyim canıım beniimm..sen nasılsın bacıım..opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞenizhala umutla geziyorum kk da..senden de güzel haberler alıcaz diğer aya inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
flan canım aramıza hoşgeldin.inşallah senden de güzel haberleri alırız canım..takıl topiğimizeopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileburda güzel dostluklar varkaydirigubbakcemile5
YA TAMAM BURADAN DEVAM EDECEZDE BARİ LİSTE YAPILSIN İLK
SAYFADA... KİMSE KİMSENİN BİLGİLERİ,NİN BİLMİYOOOR
KİM NE ZAMAN NE OLCAK BİLEN YOOOOOOKKKKKKK
NASIL OLACAK BU BÖLE YAAAAAAAAAAklava: klava:
YAPILMAYACAKSA BENİM YENİ TOPİK AÇMAMA NEDEN İZİN VERİLMİYOOOR YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :gitme:
bende vermiştim bilgilerimi ama listeye alınmamışım:1no2:
canım senide alırlar listeye merak etme,tırtılım ve denizcim ilgilenirler şimdi..benim beklenen adet tarihim 16 eylüldü kızlaaarr..ama olmadım gögüslerim çok acıyo yanlardan kasıklarımda kaç gündür ağrıyo ama olmadım..test yapmaya da korkuyorum..ooffff ooofffboshayallersmileya yine negatif çıkarsabilmiyorumkismileneyse canımız sağolsun bi test yapıyımda bari kendimden kurtuluyum yoksa var mı yok mu diye hiç bir iş yapamıyorumbugünde bir kadın kızıyla yarıştırıyo beni bana diyoki hadi bakalım senle türkan yarışın bakalım hanginiz kazanacaksınız diyo hamilelikte:umursamaz:saf kadın kızının ikinciye hamile kaldığını unuttualsanaalsanasmileyada beni kızdıryo yapıyoalsanaalsanasmilebende ben kimseyle yarışamam dedim:umursamaz:benim bebeğim tedaviyle geliyo normal gelmiyo dedimmafoldumbencanım çok sıkıldı kızlar sormayınmafoldumbenneyse sizlerle paylaşayım dedim derdimi..çok sağolun canlarıımm..inşallah hepimiz kısa zamanda bu konulardan kurtulacaz:Saruboceq::Saruboceq:hepimiz hamiş kalacaz inşallaaahh..:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?