2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm kızlar yasemininde söylediği gibi bi kızım olacak uslu bi kız 22 haftalık omasına rağmen tekme falan hissetmedik karnımda büyümese hamile olmadığımı düşüneceğim rahatım çok şükür ama bakıcı ve benim 1. sınıfları okutacak olma problemim çözülmedi

yasemincim sen elinden geleni yaptın gerisi Rabbim in ol demesi hakkınızda hayırlısı olsun ama ne güzel 1 yetimi sevindirmeyi düşünüyorsun Rabbim güzel kalbinin mükafatını versin inş

ebrucum hayırlı olsn bebişin Allah kolaylık versin darısı bekleyen bizlerin başına

selam kızlaarrr...nasılsınız canlarıııımm..

sedacım canım çok sevindim kızın olmasına..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..allah razı olsun güzel dileklerin için canıım beniim..

yaseminiiimm...Allah razı olsun bitaneemm..darısı tez zamanda sana inşallah..dua ediyorum senin için..dediğin gibi bebeğim mucize gibi geldi..bir mucizede sana gelecek inşallah..stresten uzak tut kendini..resim yüklemeyi bilmiyorum canım bi öğretin yükleyeyeim bir ara inşallah..face atacam bu hafta içinde resimleri bakabilirsen ordan da bakabilirsiniz canlarııımm..

bizde iyiyiz çok şükür..oğlum 25 günlük olduçok şükür ama gaz şikayetinden çok çekiyoruz..:44:çareler arıyorum öyle..

Allaha emanet olun canlarıımm..

Kızlar sayfa nerelerde canlansın topik tey tey

Canlarımmm ciğeleriiiimmmm nasılsınız bakalıımmmmm.
Ebruuumm canımmmm güle güle büyüt bebeğini canım benim yası uzun hayırlı bi ömrü olsun inşallah muhammed emin'imizin..

Yaseminimmm askım canım arkadaşım benimmmm.
Nasılsın oğlusun nasılll..biliyorum çok uzak kaldım sizlerden ugrayıp yazmaya fırsatım olmadı bi türlü sana doktorun son dediklerinden sonra.
Canımm biliyosun doktorların senin bi daha cocugun olmaz dediği kaç kişi anne oldu.,
ben eminim sende o mucizelerden biri olacaksın.
Dualrım seninle sizinle canım arkadasım benimm.

Kız çelikkk masallah ikinci olmuyo olmuyo derken bak rabbim nazaarlardan esirgesin 3 numara geliyo maşallah barekallh.
Rabbim kızınıda sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..

Aysemmmm güzel gözlü arkadaşım benim.
Senin kızçe nasıl üzmüyodur inşallah annesini.
Hoş görüşüyorum senle ama hadi burdanda bi soram dedimm
Seni yakışıklı oğluşunu ve doğmamış prensesi kocamannn öptüüük..

Semramm canımmm bitannmemm sen nasılsınn.
Senin prensesler nasıll.
Bacımm yaa nasıl gidiyo yetişebiliyo musun ikisine birden hoş gerçi defne yardım ediyodur artık annesinee :)

gelelim banaa.
şu son bi kaç aydır tatildi , düğünlerdi derken yoğun bi yaz dönemi atlattık.
Ecrin temmuz ayında ağır bi boğaz enf. Geçirdi ant. şuruplar banamısın demedi (
yavrum benim penisilin iğne olduktan sonra gözünü açtı iyileşti.
Sonrasında köpek ısırdı onun korkusuyla öyle bi on gün geçirdik.
Onuda atlattık çok şükür.

öyle işte canlarr.
Işe gidip geliyorum hala ( değişen hiç bii yok adet düzenin dışında (

kuzum çok şükür uğramışsınözelden mesaj atacaktım az kaldı sana sabredenler kulübüne var da bize yok mu diyehoş gerçi bende çok uğramıyorum artık ama
çok çok geçmiş olsun ecrine bilgicimtest yapacakmışsın bugün galiba,güzel haberler verirsin umarımadet düzenine ne ldu ki;((((stresten olması bilgim....

ben iyiyim bebiş meselesi kapandı kolumun altında beze çıktı bugün onun için doktordaydım,aynı zamanda göğüs ucunda yara da çıkınca çok korktum,ama allahtan temiz çıktıo kadar hormonu kullandıktan sonra da bayağı telaş ediyor insan,lenf bezlerim iltahaplanmış,antibiyotik tedavisi verdi,inş geçer.....
kendine iyi bak canım tekrar uğramaya çalışırımözledim sizinle sohbet etmeyi

canımmmm benimm çok ama çok geçmiş olsun sanada.
çok şükür ki temiz çıkmış gözümüz aydın..
inşallah ilaçlarında şifa olurda bi an önce geçer kuzummm yaa :))

ya tatlımm ugrayalım burayıda boş bırakmayalım hiç.
iyice koptuk birbirimizde.

evet tatlım dün akşam test yaptım ammaa.
bi kaç saat sonra görebildim ikinci çizgiyi
ilk dakikalar gayet net tek çizgiydi.
ama çöpe attıktan sonra alayım bi bakayım dedim o da neee ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyu olmasada orda durup duruyo.

bakalım yarın sabah ilk idrarla bi daha yapayım dedim cnmm yaaa.
hayırlısı ise nasibimizde var ise öyle ya da böyle bi şekilde gelecek ama bu belirsizlik ve beklemek çok yıpratıcı yaaa

sabah sabah heyecan yaptım var yainş hamilesindir bilgicimsabırsızlıkla haber bekliyorum
topiğin diğer güzel hanımlarını da özledim inş onlar da uğrarlarkendilerinden haberler verirler,bebişlerinden,çocucuklarından değil mi ama

inşallah canıımm benimmm.

dur ben ulaşabildiklerime ulaşam da bi haber veremm.
şenlendirelim gene buraya.
sağlık sorunu olmadıktan sonra herkes uğrayıp bi halinden hatrından bahsetsin yeterrrr.

hadi bakam eski günlere dömünüş vakti şimdi...

Selam kızlar
uzun zamandır görüşemedik nasılsınız?
Bilgicim öncelikle Ecrin kuzuma cok geçmiş olsun sonra da sana hayırlı olsun.. Cok cok güzel bi haber bu.. Inşallah bugün tekrar etmişsindir testi ve çift çizgi çıkmıştır yine.. Sen mesaj atınca, dedim var bişey:)) hadi hayırlısı canım arkadaşım...
YASEMIIIIIN canım benim burda son yorumu sana yazmıştim sonra da bi iki kere bakıp çıktım.. Cok geçmiş olsun sanada canım.. Inşallah bi an önce ilaçlar etki ederde iyileşirsin.
Ebrucum oğluşun nasıl canım, hayırlı uğurlu olsun, güzel hayırlı bi ömrü olsun..

Bizden haberlere gelince.. 2 çocuğa yalnız başına bakmak cok zor.. Defne cok şükür kardeşini kıskanmıyor, yeri geldiğinde bana yardım da ediyor ama bi inadı tuttumu tamam.. Maşallah cok akıllı ama cok da yaramaz.. Didem 6 gün sonra 6 ayını bitiriyo.. Oda ablasına çekmiş iştahsız( emmeyi bıraktı ek gıda ile arası hiç iyi değil.. Ilk olarak ANNE dedi:) bunu kıskanan babamiz çalıştı çabaladı ve sonunda BABA dedirdi:) şimdi de anne demiyo sıpa:)) Didem önceki ay kum döktü, cok kötü günlerdi geçti şükürler olsun.. Şimdi hepimiz iyiyiz cok şükür.. Sizleri cok öptüm

selam kizlar epey oldu buraya ugramayali,nekadarda tuhaf geldi mesaj yazmakbilgimin mesajini alinca faceden onu kiramadim yoksa hic pc basina gecemiyorum aslinda ,zaten bastan beri agir olan hamileligim hala ayni sekilde devam ediyor,sukurler olsun rabbime bu günleri gösterdi bize,30.haftaya girdik ,cok zorlu ve korkulu gecen bi 30 hafta,hergünüm sükürle geciyor karnima baktigimda hala inanamdigim bile oluyor inanin ,heleki gecmisi düsünürsem gözyaslarima hakim olamiyorum,rabbimden diliyorum bu sefer mutlu sonla bitsin ins,saglikla kavustursun mis kokulu kizima , rabbim o kadar candan ve samimi olan iki arkadasiminda yavrularini kardessiz birakmasin insallah .YASEMINIM ve BILGIMEDE en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin (amin amin amin)....

ebrucum48: ilk önce seni tebrik edeyim ,rabbim anali babali büyütmeyi nasip eylesin kuzunu insallah,darisi hasretle bekleyenlerin basina insallah....
yaseminim cnm seninle zaman zaman mesajlastik,ama su son olanlardan haberim yoktu cnm cok cok gecmis olsun,rabbim sifa versin insallah,herzaman duamla yanindayim bunu biliyorsun cnm ,rabbim zorunu kolaylastirsin insallah.oglusinide senide öpüyorum cnm kendine iyi bak..
bilgim cnm bu güzel iltifatlarin icin cok cok tesekkür ediyorum cnm benim,bitanem test yapmissin tekrarliycam demissin ,tabi bayram oldugu icin girmemissin hayirli haberlerini aliriz insallah cnm ,ecrini öp benim yerime olurmu
semracim cnm sizlerde bayabi hastalikla ugrasmissiniz kizlarinla ,rabbim sifalarini versin acilarini göstermesin ,son olur insallah,masallah didemimize demek 6 aylik oluyor zaman ne cabuk geciyor aslindagörüsmek üzere cnm
gülcüm seninde sanirim yarin sezeryan günün rabbim hayirla kurtarsin cnm ,oglunu saglikla büyüt insallah,simdiden tebrikler cnm benim

günaydın canlarımmmm hayırlı günler hayırlı cumalarımız olsun inşallah.

CANLARIM BENİM İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM..

hala gelen giden yok iki defa test yaptım ikisindede dakikalar sonra cıkan ikinci silik çizgi..
doktorada gitmedim inat ettim gitmeyeceğimde.
gitsem yapacağı belli. eger hamilelik yoksa bi farlutal sabah akşam altı gün içeceksin ilaç bitince 10 gün içinde adet olacaksın eger adetin gelmezse tekrar geleceksin.
bakalım bi 5 gün daha bekliyim bende Allah kerimm bugün tam 7 gün oluyo adetim geçeli.
ateşimde hala 36,9

ben evde test yapmaya devam edeyim bakalım biraz daha.

SİZİ VE BEBELERİNİZİ KOCAMANNNN ÖPÜYORUM.

GÜL BUGÜN DOĞUMAMI GİRİYO

SAĞ SALİM KUCAKLAR İNŞALLH OĞLUSUNU.
DARISI İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIMA VE BANA OLSUN İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH

kızlar aklım burada ama misafir var ve ben dışarı çıkıyorum şehir dışınayarın geri döneceğim inş görüşürüz

Günaydınlarrr canlarım ciğerlerim nasılsınız bakalım..
Yaseminim güle güle git güle güle gel inşallah.
Hoş gerçi çoktan dönmüşsündürde :)

kızlar ben gecikmenin 8.günü adet oldumm.
Rabbim nasip kısmet ederse yarın yani adetimin 33 günü gidip hormon testlerimi yaptırcam.
Sonuçlar çıkıncada şirinyerdeki doktoruma alıp götürcem. Değerlendirsin bakalım bu aydan itibaren herşey doktor kontrolünde olacak kısmetse.
Her duydugumu yaptım yedim içtim bi an önce hamile kalayım diye ama normal olan düzenimi alt üst etmekten başka bişi olmadı malesef

Bilgicim senden bi haber varmı diye baktım ama sonuç beklediğim gibi çıkmadı neyse gülüm yaa canınız sağolsun.. Hem artık doktor kontrolüne giriyomuşsun, inşallah bekletmeden hayırlısıyla gelir.

iyi geceler hatunlar,ben geldimyarın tekrar uğramaya çalışırım ama yazmadan edemedim,gülcüm adet olmuşsun çok üzüldüm,neyse bir kontrollerini yaptır bakalım,test sonuçları nasıl gelecek ona göre hareket edersinşirinyerde doktorun kim,ben iyi bir doktor arıyorum da bundan sonraki süreci en kaliteli nasıl geçireceğimi danışacağım,herşeyi defalarca baştan anlatmayacağım,rutin kontrollerimi yaptırıp,bir sorunum olduğunda danışacağım iyi bir doktor,çünkü benim adetim haliyle yine gecikti,ilaç yazdırıp beni takip edecek devamlı bir doktor istiyorum,amma uzun yazmışımneyse silmeyeceğim gecenin bu vakti

semracım canım çok ösledim seni,nasılsın

hafta sonu çok güzeldi ama ben çok yoruldum,şimdi dinlenmeye gidiyorum iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bu arada gül doğum yapmıştır büyük ihtimalle inş bebeği de kendisi de iyidir,uzun ömürlü ve sağlıklı bir bebeği olsun inş

Son düzenleme:
slm kızlar kimse uğramamış,bilgicim son durum nedir merek ettim,doktora gittin mi,tahlil yaptırmış olman lazım.gelişmeleri yaz güzelim merkte bırakmaherkese güzel bir hafta sonu diliyorum

merhabalar benim bir kızım var dünya tatlısı 3 yaşını geçtik 4 e doğru gidiyoruz ben de 2.bebeği düşünüyorum artık bakalım ne zaman nasip olacak

merhabalar benim bir kızım var dünya tatlısı 3 yaşını geçtik 4 e doğru gidiyoruz ben de 2.bebeği düşünüyorum artık bakalım ne zaman nasip olacak

Hayırlısı canım,acemira canım ne yaptın doktor işiniBenim kız da 26 aylık oldu ikinciyi doğursam mı diye düşünüyorum!

bizim topiğin kızları nerelerdesiniz 7.sayfada buldum topiği,birşey sorucağım hadi toplaşın uğrayan ben burdayım desin fikirlerinize ihtiyacım var hemi de acil

Hayırlısı canım,acemira canım ne yaptın doktor işiniBenim kız da 26 aylık oldu ikinciyi doğursam mı diye düşünüyorum!

sadumancım geç oldu ama cevap vereyim tatlımdoktora gitmedim,bu ay da adet oldum sanırım diğer aylara göre çok çok az dı ama doktor adetten sayıyordu,sesin anlıyacağın ben dört aydır doktora gitmiyorum üç aydır da normal adet oluyorumhafta sonu oğluma sünnet organizasyonu yapıyorum, inş diyim ve demaşallah. onunla uğraşıyorum daha doktora gitmedim,gidince haber veririm...sen yavaştan yavaştan hazırlıklara başla canım,seninki büyümüş ama bu kışı geçir sonra da siz doğum izninin zamanını falan ayarlıyorsunuz bildiğim kadarıyla,bir ayar çekip bebeğine kavuş diyorum ben.yine de karar senin.bakanım var diyorsan şimdiden çalışmalar için kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…