- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #6.981
selam kızlaarrr...nasılsınız canlarıııımm..
sedacım canım çok sevindim kızın olmasına..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah..allah razı olsun güzel dileklerin için canıım beniim..
yaseminiiimm...Allah razı olsun bitaneemm..darısı tez zamanda sana inşallah..dua ediyorum senin için.. dediğin gibi bebeğim mucize gibi geldi.. bir mucizede sana gelecek inşallah..stresten uzak tut kendini.. resim yüklemeyi bilmiyorum canım bi öğretin yükleyeyeim bir ara inşallah..face atacam bu hafta içinde resimleri bakabilirsen ordan da bakabilirsiniz canlarııımm..
bizde iyiyiz çok şükür..oğlum 25 günlük olduçok şükür ama gaz şikayetinden çok çekiyoruz..:44:çareler arıyorum öyle..
Allaha emanet olun canlarıımm..
Canlarımmm ciğeleriiiimmmm nasılsınız bakalıımmmmm.
Ebruuumm canımmmm güle güle büyüt bebeğini canım benim yası uzun hayırlı bi ömrü olsun inşallah muhammed emin'imizin..
Yaseminimmm askım canım arkadaşım benimmmm.
Nasılsın oğlusun nasılll..biliyorum çok uzak kaldım sizlerden ugrayıp yazmaya fırsatım olmadı bi türlü sana doktorun son dediklerinden sonra.
Canımm biliyosun doktorların senin bi daha cocugun olmaz dediği kaç kişi anne oldu.,
ben eminim sende o mucizelerden biri olacaksın.
Dualrım seninle sizinle canım arkadasım benimm.
Kız çelikkk masallah ikinci olmuyo olmuyo derken bak rabbim nazaarlardan esirgesin 3 numara geliyo maşallah barekallh.
Rabbim kızınıda sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh..
Aysemmmm güzel gözlü arkadaşım benim.
Senin kızçe nasıl üzmüyodur inşallah annesini.
Hoş görüşüyorum senle ama hadi burdanda bi soram dedimm
Seni yakışıklı oğluşunu ve doğmamış prensesi kocamannn öptüüük..
Semramm canımmm bitannmemm sen nasılsınn.
Senin prensesler nasıll.
Bacımm yaa nasıl gidiyo yetişebiliyo musun ikisine birden hoş gerçi defne yardım ediyodur artık annesinee :)
gelelim banaa.
şu son bi kaç aydır tatildi , düğünlerdi derken yoğun bi yaz dönemi atlattık.
Ecrin temmuz ayında ağır bi boğaz enf. Geçirdi ant. şuruplar banamısın demedi(
yavrum benim penisilin iğne olduktan sonra gözünü açtı iyileşti.
Sonrasında köpek ısırdı onun korkusuyla öyle bi on gün geçirdik.
Onuda atlattık çok şükür.
öyle işte canlarr.
Işe gidip geliyorum hala( değişen hiç bii yok adet düzenin dışında (
kuzum çok şükür uğramışsınözelden mesaj atacaktım az kaldı sana sabredenler kulübüne var da bize yok mu diye hoş gerçi bende çok uğramıyorum artık ama
çok çok geçmiş olsun ecrine bilgicimtest yapacakmışsın bugün galiba,güzel haberler verirsin umarım adet düzenine ne ldu ki;((((stresten olması bilgim....
ben iyiyim bebiş meselesi kapandı kolumun altında beze çıktı bugün onun için doktordaydım,aynı zamanda göğüs ucunda yara da çıkınca çok korktum,ama allahtan temiz çıktıo kadar hormonu kullandıktan sonra da bayağı telaş ediyor insan,lenf bezlerim iltahaplanmış,antibiyotik tedavisi verdi,inş geçer.....
kendine iyi bak canım tekrar uğramaya çalışırımözledim sizinle sohbet etmeyi
sabah sabah heyecan yaptım var yacanımmmm benimm çok ama çok geçmiş olsun sanada.
çok şükür ki temiz çıkmış gözümüz aydın..
inşallah ilaçlarında şifa olurda bi an önce geçer kuzummm yaa :))
ya tatlımm ugrayalım burayıda boş bırakmayalım hiç.
iyice koptuk birbirimizde.
evet tatlım dün akşam test yaptım ammaa.
bi kaç saat sonra görebildim ikinci çizgiyi
ilk dakikalar gayet net tek çizgiydi.
ama çöpe attıktan sonra alayım bi bakayım dedim o da neee ikinci çizgi ilk çizgi kadar koyu olmasada orda durup duruyo.
bakalım yarın sabah ilk idrarla bi daha yapayım dedim cnmm yaaa.
hayırlısı ise nasibimizde var ise öyle ya da böyle bi şekilde gelecek ama bu belirsizlik ve beklemek çok yıpratıcı yaaa
sabah sabah heyecan yaptım var yainş hamilesindir bilgicim sabırsızlıkla haber bekliyorum
topiğin diğer güzel hanımlarını da özledim inş onlar da uğrarlarkendilerinden haberler verirler,bebişlerinden,çocucuklarından değil mi ama
merhabalar benim bir kızım var dünya tatlısı 3 yaşını geçtik 4 e doğru gidiyoruz ben de 2.bebeği düşünüyorum artık bakalım ne zaman nasip olacak
Hayırlısı canım,acemira canım ne yaptın doktor işiniBenim kız da 26 aylık oldu ikinciyi doğursam mı diye düşünüyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?