2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

inşallah canım beniimm..amiinn..olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq:bende haziranda çektirmiştim hsg yi 2 ay gecikmişti adetim..adet olduktan sonra dr klomen verdi bu ay onu kullandım bide rahmim ters döndü 5-6 aydırboshayallersmile..bakalım var mı bu ay bebiş..olmazsa ekim kasım gibi yada mart nisan gibi aşılama düşünüyorum inşallah..bide öyle dniycem olmazsa herşeyi akışına bırakıcam inşallah...boshayallersmile:hulya:hayırlısını isteyelim Rabbimden inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda hepimize tekrardan hamişliği nasip eder yüce Rabbim...amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

raebzeh inan bende çok iyi anlıyorum seniyerimseniben benim oğlan 13 yaşında ya çok ara verdik yeni karar verdik ikinciye ama kimseye söylemedik:umursamaz: sadece ben eşim ve oğlum biliyor çünkü eltim benim üstüme iki tane doğurunca çok üstüme geldileralsanaalsanasmile bende kırıldım hatta doğuramıyor bile demişlerohaoldumsmile sanki oğlum ağaç kovuğundan çıktıakannehir ben de öyle bilsinler diye hiç bahsetmiyorum olunca öğrensinler ayrıca olmayabilirdi de Allah vergisi birşey bu olursa olur :Saruboceqlmazsa Allah yavruma ömür versin

min canım amin işallah :Saruboceq:
bakalım yarın dr ne diyecek bilmiyorumkismile bizim de :uhm: artık zaten bizde akışına bıraktık çok üstelemicem artık var elbet bi vakti saatia.s

merhaba kızlar gerçekten çok düşününce olmuyor hiç beklemedğimiz bir anda gelecek göreceksiniz işalhh bu ay hepimiz gebe kalrız

slm kızlar nasılsınız cok yogunum geldim ankaradan şükür gelir gelmez adet oldum bu ayda tutmadı bakalım

kardeşim nişanlanıcak onla ugrasıyorummm söz nişan bir arada yapıcaz tepsi ve yastık hazırlıyorummm
alısveriş koştur koşturrrrrrrrrrrrrr
ay cokkk yoruldum

listeyi güncelleyeceğim kızlar en kısa zamandaaaaaaaa

başkalarının bilinçsizce konuşmaları,soruları insanı kızdıryoalsanaalsanasmile..sanki çok kolaymış gibi sorular soruyolar,kendilerince fikirler yürütüyorlaralsanaalsanasmile..karşıdaki insanı kızdırdıklarının farkında olmuyolar.:umursamaz:.yok işte çocuk yok mu,olmuyo mu.lmaz:.tedaviyle oluyo dediğim zaman yüzüme acıyarak bakıyorlar,kendi kızlarını örnek veriyorlar yada bana dr öneriyorlar.boshayallersmileakannehir.işte vs..en iyisi hiçbirini takmamak.zemuszemussüprizzzzzsositososito.yoksa çok üzülüyorumboshayallersmile:enbuyukkk:

hoşgeldin canıımm..opuyorumnanaktanŞeniz hayırlı olsun nişanınız..Rabbim mutluluklarını daim eylesin..:Saruboceq:belkide bu koşuşturma arasında bi bakmışsın gelecek aya hamile kalırsın inşallah..:Saruboceq:tekrar hoşgeldin tırtılıım,kurabiyeeemmmŞeniz

öyle valla milleti dinlesek ooo çok zor olur herkes bildiği gibi konuşuyor hiç karşındakini düşünmeden niye oolmuyor ne sorun var tedavimi resmen ALLAHIN işine karışıyorlar gibi bıktım bende

Herkes toplanmış yeniden ne güzel... İnşallah kısa zamanda bi kaç tane hamile haberi alırız. Ben beklemedeyim. Çalışma filan yok yani... Ama hergün gelip gidip buraya bakıyorum bi haber varmı diye.

selam kizlarrrrrrr
herkes iyi insallah benim bilgileri ben tekrar vereyim denizcim olumunekankayizsmileson adet tarihim 28 agustos ,beklenen adet tarihim 26 eylül (ben hep 2 gün önce oluyorum ):kedi:,13 eylüldede catlatma ignesi oldum ins bu ay tutarsa bakalim herkesden güzel hayirli haberler almayi umut ediyorum kizlar ins

öyle valla milleti dinlesek ooo çok zor olur herkes bildiği gibi konuşuyor hiç karşındakini düşünmeden niye oolmuyor ne sorun var tedavimi resmen ALLAHIN işine karışıyorlar gibi bıktım bende

aynen canım aynen o sorulardan ben de bıktım ay birde demezlermi bi beceremediniz çocuk yapmayı diyeeee sanki birincisini sokaktan topladık ay allahım yaaaa

HAYDİ KIZLAR BİSMİLLAHİRRAHNAMİRRRAHİM

HAMİŞLERİMİZ
jojola(özlem)

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

NİCK VE AD YAŞ BAT

mse121822 22 EYLÜL............ .
OĞLAK75 gamze 29 EYLÜL ............

[/IMG]

EKİM AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD YAŞ BAT
flan 36 ......................... .3-4 ekim

znozox 37 ............................. 8-9 ekim

tırtılkurabiye idil 33 ............................. 10 ekim ..................

ferhat ayse 22 .......................... .... 11 ekim

d-kupçu deniz .... 29 ..................................

durusah durusah. 35 ..................................

deniz39 deniz 32 ...................................

raebzah ebru 25 ....................................

karamuk04 31 ..................................

secemce

seydam seydam 27 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

umutlu 22 serap 33 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

karde aynur 33 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

mervoş

birtanem

mervoş

birtanem

lütfen listedki arkadaşlar bana tarihleri yazsınnn

oleyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…