- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ay canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni aynı duygualrı ben de dün yaşadım rahim filmi çektrimiştim o filmden sonra kalma ihtimalin çok yüksek demişlerdi o yüzden bu ay çok umutludum ama malasef 2 gün önce yine adetlendim bakalım yarın dr a gidiyorum yine ne diyecek bilmiyorumkismile işallah canım çok yakında bizlerde burdan hayırlı haberlerimizi vericez:Saruboceq::Saruboceq:
raebzeh sağol canım ilgilendiğin için umarım eklerler:lepi:
inşallah canım beniimm..amiinn..olumunekankayizsmile:Saruboceq::Saruboceq:bende haziranda çektirmiştim hsg yi 2 ay gecikmişti adetim..adet olduktan sonra dr klomen verdi bu ay onu kullandım bide rahmim ters döndü 5-6 aydırboshayallersmile..bakalım var mı bu ay bebiş..olmazsa ekim kasım gibi yada mart nisan gibi aşılama düşünüyorum inşallah..bide öyle dniycem olmazsa herşeyi akışına bırakıcam inşallah...boshayallersmile:hulya:hayırlısını isteyelim Rabbimden inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda hepimize tekrardan hamişliği nasip eder yüce Rabbim...amiiinnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
listeyi yaptık ama topiğide boş bırakmayalım sohbete de gelin arada
slm kızlar nasılsınız cok yogunum geldim ankaradan şükür gelir gelmez adet oldum bu ayda tutmadı bakalım
kardeşim nişanlanıcak onla ugrasıyorummm söz nişan bir arada yapıcaz tepsi ve yastık hazırlıyorummm
alısveriş koştur koşturrrrrrrrrrrrrr
ay cokkk yoruldum
listeyi güncelleyeceğim kızlar en kısa zamandaaaaaaaa
selam kizlarrrrrrr[/URL][/IMG]
merhaba kızlar gerçekten çok düşününce olmuyor hiç beklemedğimiz bir anda gelecek göreceksiniz işalhh bu ay hepimiz gebe kalrız
öyle valla milleti dinlesek ooo çok zor olur herkes bildiği gibi konuşuyor hiç karşındakini düşünmeden niye oolmuyor ne sorun var tedavimi resmen ALLAHIN işine karışıyorlar gibi bıktım bende
HAYDİ KIZLAR BİSMİLLAHİRRAHNAMİRRRAHİM
HAMİŞLERİMİZ
jojola(özlem)
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD YAŞ BAT
mse121822 ....................... ........................22 eylül
OĞLAK75 gamze ..................35 ............................... 29 EYLÜL .......... ........................ ..
[/IMG]
EKİM AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD YAŞ BAT
flan 36 ......................... .3-4 ekim
znozox 37 ............................. 8-9 ekim
tırtılkurabiye idil 33 ............................. 10 ekim ..................
ferhat ayse 22 .......................... .... 11 ekim
birtanem 26 ................................. 11 ekim
d-kupçu deniz .... 29 ..................................
durusah durusah. 35 ..................................
deniz39 deniz 32 ...................................
raebzah ebru 25 ....................................
karamuk04 31 ..................................
secemce
seydam seydam 27 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
umutlu 22 serap 33 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
karde aynur 33 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
mervoş
mervoş
birtanem
lütfen listedki arkadaşlar bana tarihleri yazsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?