2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Ne şanslısın canım maşallah. Araları uzamadan istiyorsunuz. Bense 2.bebeği çok istememe rağmen eşimden en ufak bi ışık göremiyorum.:gitme: O yüzden attım içime söylemiyorum artık. Bu ara bebeğimde rahatsız hiç bişey diyemiyorum
İnşallah kısa sürede hamile kalırsınız tekrar.

günaydın kocaman kocaman öpücükleropuyorumnanaktantırtılcığım ne güzel bir dua böyle okurken gülümsettin beni sağolŞeniz

bugün folikasite başlıyorum kızlar bakalım bu ay nolucaz ilk deneme öyle çok gerildik ki eşimle bundan önceki bebeğimizde yaşadıklarımız çok korkuttu bizi allah tekrarını göstermesin inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kocaman kocaman öpücükleropuyorumnanaktantırtılcığım ne güzel bir dua böyle okurken gülümsettin beni sağolŞeniz
hep güleelim canım
bugün folikasite başlıyorum kızlar bakalım bu ay nolucaz ilk deneme öyle çok gerildik ki eşimle bundan önceki bebeğimizde yaşadıklarımız çok korkuttu bizi allah tekrarını göstermesin inşallah

sters hareyin başı canım rahat olun

merhaba kızlara.s.
benide ekleyin listeye 33 yaşındayım kilo 59 bir oğlum var 6 yaşında
2 aydır korunmayı bıraktık geçen ay olmadı yarın adet tarihim inş olmam beklemedeyiimdelikafadulden
oğlum ilk denememizde olmuştu ne stresli işmiş beklemek test almamak için zor tuttum kendimi
Allah isteyen herkezin yardımcısı olsun
yarın hemen olsun istiyorum

sağol canım benim hamileliğim zor geçiyor safra kesesi yüzünden kızımın bunlara şahit olmasını istiyoruz eşimde hemen istiyor arası olmasın diye kızımız kardeşiyle anlaşsın diye etrafımızda bi kaçtane örnek var ara verenler ilk çocuk çok kıskanıyor bebekte ilgi olunca inşallah bir sorun yaşamayız allah bebişinede salık sıhhat versin en kısa zamanda canım sizde ikinci bebişe başlarsınız

benide yazın dicem ama benim adetim zaten duzensiz,polkistikover mişim,hiç boyle bişiy beklemiyordum,yumurtalarım istenilen olgunlaga erişiyormuş fakat hiç biri çatlıyamıyormuş 2.bebişimi istiyordum dr.bunları soyledi boyle bişiy beklemiyordum

hayırlısı olsun canım düzenli tedaviyle mutlaka düzelir ne bir cok arkadasım polikistikoverli ve hamişler
rabbim e duat bol bol gerisi ona kalmıs hayırlısıyla gelir meleğinnnnnnnn:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee

ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk

cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee

ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıınn tırtılııımm.opuyorumnanaktanbenim cimcime daha seneye anaokuluna başlayacak..ne güzel sizinkiler abi abla olduboshayallersmiledarısı kızıma inşallah..:Saruboceq:Rabbim zihin açıklığı versin..:Saruboceqo sizin işler yoğun desene..inşallah herşey yolunda gider canım..nişanınız şimdiden hayırlı olsun..güle güle git gel inşallah..hamaratım beniiimm..bi hamile kalayım sana ördüklerinden sipariş vericem kız vallaahepsi çok hoşuma gitti örgülerinin ..olumunekankayizsmile

SAGOL CANIM BENİM ZAMN OKADAR CABUK GEÇİYORKİ BÜYÜYOLAR RABBİM SAGLIK VERSİN TESK SAGOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİNopuyorumnanaktan

günaydınlaropuyorumnanaktankurabiyeciğim Allah bir ömür mesut etsin inşallah:Saruboceq:hadi ekle de bakalım nişan tepsine yerimsenibeninşallah çok neşeli geçirirsiniz nişanı hihoyyytdarısı düğünezemuszemus

Ben geldim canlarımm....... Tatil yaptım geldim zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…