- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
selam kızlar benide ekleyin ekimde bizde başlıyoruz çalışmalara 2. bebek için bugün muayne oldum doktorumla konuştum kızım 11 aylık beklemek istemiyoruz eşimde çok istiyor bakalım kızım gibi nazlımı olcak ızımda 9 ay beklemiştik olsun diye neyse çok uzattım bilgiler son sat 2 eylül kilo 76 1 kızım var arkadaşalr eksik bilgi varsa daha sonra yazarım
günaydın sekerler gününüz aydın olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meleklerimiz göbişlerimize konsunnnn
Hadi hayırlısı bakalım. İnşallah tutar da hepimize moral olur.
aminnnnnnnnnnnnnnnnamiiiiiinnnn
hep güleelim canımgünaydın kocaman kocaman öpücükleropuyorumnanaktantırtılcığım ne güzel bir dua böyle okurken gülümsettin beni sağolŞeniz
bugün folikasite başlıyorum kızlar bakalım bu ay nolucaz ilk deneme öyle çok gerildik ki eşimle bundan önceki bebeğimizde yaşadıklarımız çok korkuttu bizi allah tekrarını göstermesin inşallah
CANIM EKİM AYI İÇİN BEKLEDİĞİN ADT TARİHİNİ YAZARMISIN LİSTEYA ONU EKLİYEYİMkaydirigubbakcemile5
Ne şanslısın canım maşallah. Araları uzamadan istiyorsunuz. Bense 2.bebeği çok istememe rağmen eşimden en ufak bi ışık göremiyorum.:gitme: O yüzden attım içime söylemiyorum artık. Bu ara bebeğimde rahatsız hiç bişey diyemiyorum
İnşallah kısa sürede hamile kalırsınız tekrar.
benide yazın dicem ama benim adetim zaten duzensiz,polkistikover mişim,hiç boyle bişiy beklemiyordum,yumurtalarım istenilen olgunlaga erişiyormuş fakat hiç biri çatlıyamıyormuş2.bebişimi istiyordum dr.bunları soyledi boyle bişiy beklemiyordum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım okul telsşınız ne alemdeeeeeeeeeee
ödeveler başladı bile bizimmmmmmmmmmmm
bende yarın ögleden sonra kütahyaya kacıcıcam allah nasip ederse cuma istemeye geleceler kardeşimi cumarteside söz nişan bir arada olucakkkkkkkkkkkkkkk
cok güzel tepsi ve nişan yastıgı hazırladım kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeee
ekleyeceğim resimlerini bana görüşlerinizi yazarsanız sevinirim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pazar günüde yola cıkıp geri dönücemmmm
oğluş 1 gün gitmeyecek okulaaaaaaaaaaaaaaa
pzt devam kaldıgımız yerdennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydıınn tırtılııımm.opuyorumnanaktanbenim cimcime daha seneye anaokuluna başlayacak..ne güzel sizinkiler abi abla olduboshayallersmiledarısı kızıma inşallah..:Saruboceq:Rabbim zihin açıklığı versin..:Saruboceq o sizin işler yoğun desene..inşallah herşey yolunda gider canım..nişanınız şimdiden hayırlı olsun..güle güle git gel inşallah..hamaratım beniiimm..bi hamile kalayım sana ördüklerinden sipariş vericem kız vallaa hepsi çok hoşuma gitti örgülerinin ..olumunekankayizsmile
hoşgeldiniz ben yeni üyelerdenim tanışmış olalım bu arada vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?