- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ooohh ne güzeell.zemuszemus.yerimize de gezseydin güzelce ..olumunekankayizsmileeee denizcim tatil seni rahatlatmıştırbayanssulusmile,şimdi gelsin bebişleeerrrr...belkide hamişsindir yerimseniben hadi bakeemm...:ecrin_bebek:
merhaba canımopuyorumnanaktanresimdeki kızın herhalde çok tatlı maşallah yeni bebeğin de böyle tatlı olur inşallahbayanssulusmile
günaydın kızlar ben bugün öglen memelekete gidiyorummmmmmmmmmmmmmmm
dönünce görüşrüz sekerler kendinize ii bakın öpüyorummmmmmmmmmmmm cokkkkk
Cnm söz tepsisine gelin damada bayıldım bayıldım bayıldım...
Bende istiyomm diyecem ama yeri değil :roflol: :roflol:
Cnm iyi yolculuklarrrrrrr :1hug:
kurabiyeciğim hepsi birbirinden güzel yerimsenibenAllah bir ömür boyu mutlu etsin inşallahŞeniz
tesk ederim canım 1 saat sonra yola cıkıcaz bakalım hayırlısıyla kendinize ii bakın pzt burdayımmmmolumunekankayizsmile
günaydın hanımlarrrr
tırtıl kurabiye allah mesut etsin bir ömür boyu ayırmasın onları hepsi çok güzeller canım
sanada hayırlı yolcuklulara.s
denizciğim kısaca anlatayımkaydirigubbakcemile5 36 yaşındayım 13 yaşında bir oğlum var kaydirigubbakcemile2bir rahatsızlığım dolayısı ile 2-3 yıldır tedavi görüyordummafoldumben tedavi ve ilaçlar Allah'tan bir mani gelmezse kasımda bitecek inşallah biz de ikinci çocuk için çalışmalar başlayacağız kaydirigubbakcemilediyeceksin ki 13 sene neredeydin inan hiç düşünmemiştik CADIARZUama şimdi çok istiyoruz olur inşallah biyalojik saatim ikinci çocuk için yeni çaldı herhaldeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?