- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Evettt canlarım bu sabah doktora gittim
5 dk ka bile sürmeyen bir muayene...
Kist yok ama sezeryan olduğum için tüplerimin yapışma ihtimali varmış :gitme:
araştırma hastanesine gitmem gerekiyormuş...
klava:Yeni rgl tarihim = 21.10.2010 arkadaşlar..... klava:
tüplerin yapışması nedemekkkk yaaaaaaaaaa :sinifsinif: mafoldumben
denizcim gebelik için tüp çok önemli küçük bir yapışıklıkta bile sprem dönlenemiyor tüpde bir haftadan sonra rahime iniyor yapışıklık varsa sperm yumurta bulaşamıyor buluşsada dış gebelik oluyor bana olduğu gibi ama rahim flimiyle anlaşılıyor açıkmı yapışıklı varmı genelikle açık ameliyatlarda sezeryan gibi tüplerede zarra veriyor benim şimdi tek tüpüm var bir tanesinde dış gebelişk olduğu için patladı rahim flim çektirdim düğeri nasıl diye yüzde yüz açık dedi ama dahada gebe kalamdım tüpler önemli gebelik için işalhh senin tüplerde sorun yoktur
CNM inşallh olur geç erken önemli değil... önemli olan senin hazır olman.. Bende ikinci bebeğimi çook istiyorum ama sorunlar çıkıyor işte... şimdide tüpler bağlı olabilir dendi... moralim çok bozuk mafoldumben
araştırma hastanesine git dedi doktor.
ozaman bende flm çektirmek zorundayım...
nasıl bişey anlatsana azıcık...nekadar sürüyoo paralımı nasılll ??????????
genelikle paralı oluyor rahim flim ben özelde yaptım 200 verdim ama değdi doktorun elide hızlı olmalı bu işlerde
günaydınlar opuyorumnanaktan acaba benim tüplerde bir sorun var mı ki?bilmiyorumkismilekorktum şimdieyvahedigeldismile
günaydın hanımlar
doktordan geldim şimdi yumurtalar çok iyi dedi bi tanesi 18 milim olmuş çatlatmak için 20 milim olması gerkiyomuş pazartesiye kadar olur dedi ve pazaretsi günü tekrar gidicem bakıp çatlatma iğnesi yapacak o gün herşey istediğim gibi gidiyo dedi işallah böyle devam eder kızlar:Saruboceq:
çektirmedinmi canım sen hsg filmi :uhm:
bende evlendiğim bir ay sonra gebe kaldım sorunsuz bir gebeliğim oldu ama 2 yıl sonrada istemeden gebe kaldım 2 aylık düşük yaptım sonra ardan bir yıl geçti tekrra gebe kladım bu seferde ikizdi biri rahimde biri tüpteydi onlarda giit bir yıl geçti dahada olmadı oğlumda 4 yaşnın bitirdi çok istiyoruz kardeşi olsun ama malesef olmuyor
ayy bu sefer olacak işallah fahrişimm..Çatlama iğnesi sana daha önce yapılmamıştı dimi hiç..
Anlamam ama içimde olumlu bir his var...İstemisin bizim aynı zamana gelsin...gerçi ben gelgitlerdeyim yine ama eskiye göre daha çok istiyorum.ama korkuyorumm
canım beni aşağıdan muayene ettiCADIARZU 4 ay da süre verdi yumurtaların durumu iyi demişti 4 aydan sonra bakarız dediboshayallersmile o ara benim başka bir rahatsızlığım nüksetti ilaç kullanmam gerektiği için mecbur korunduk:sinifsinif: şimdi kasımda başlayacağız tekrar çalışmalara 4 ay durup öyle mi gitsem yoksa hemen mi gitsem vakit kaybetmesem:uhm: hsg filmi rahim filmi mi?cahaletime verirsin artık canım çünkü oğlumda hemen evlenip hamile kalmıştım bunları o yüzden pek bilmiyorumbilmiyorumkismilekocaman oğlum var ama ben bunları bilmiyorumakannehir
bende evlendiğim bir ay sonra gebe kaldım sorunsuz bir gebeliğim oldu ama 2 yıl sonrada istemeden gebe kaldım 2 aylık düşük yaptım sonra ardan bir yıl geçti tekrra gebe kladım bu seferde ikizdi biri rahimde biri tüpteydi onlarda giit bir yıl geçti dahada olmadı oğlumda 4 yaşnın bitirdi çok istiyoruz kardeşi olsun ama malesef olmuyor
Merhaba kızlar,
ikinci bebekle ilgili deneyimlerini alabileceğim arkadaşlar arıyordum böyle bir başlık gördüm ama galiba sizler hamile değilsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?