2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hamile değiliz daha ama çok istiyoruz işalhh olacak galiba szi ikinciye hamilesiniz

Zeyl arkadaşı hatırlıyorum ben. Evet hamile. 40ı çıkınca 2.ye hamile kalmış. Allah ona çok yardımcı olsun. Bir nevi ikiz bebek büyütüp çıkmış gibi olacak. Darısı başımıza kızlar.
:Saruboceq:

Evet canım o bahtsız bedevi benim kaydirigubbakcemile3
Allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar..Son sayfalara baktım da umudunuzun,inancınız beni çok etkiledi..Valla bu istek ve arzuyla Rabbimin size vermeyeceği yoktur herhalde.opuyorumnanaktan
İnşallah günlerin getirdikleri hep güzel şeyler olur aıdınızazemuszemus

arkadaşım öyle diyorsunda biz erteledikte iyi mi ettik... şimdi yana yakıla 2. bebek sevdasına düştük.. ama ha deyince olmuyor.
Mevla sana verdiğine göre kimbilir ne hayırlar murad etmiştir..
inşaallah bizlerinde olur.. rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşaallah... :a015:

Niye bahtsız olasın ki canım Allah'ın sana verdiği bi lütuf bence bu.. İyi dileklerin için teşekkürler. Burdan birileri inşallah bu yıl bitmeden hamile kalır diye umut ediyorum bende. Tabi Rabbim Aylardır uğraşanlara sonra da bana versin. AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zeyl canım ne güzel ikiz gibi büyütürsün işte:1hug: zorlanısın ama Allah gücünü verir merak etmekaydirigubbakcemile5biz 13 seneden sonra derdine düştük kasım aralık gibi başlayabileceğiz çalışmalara (bir rahatsızlığım nedeniyle kullandığım ilaçlar o zaman bitecek de)doktorum bile diyor şimdiye kadar aklın neredeydi diye:tomato:ama ne yapayım şimdi gerçekten çok istiyorum minicik bir bebeğiŞeniz

sağol canım bekleyeceğiz demekkiopuyorumnanaktanbilgilendirdiğin için tekrar teşekkür ederimŞeniz

çok haklısın bacım valla birinciyi iyiki zamanında doğurmuşum yoksa şu da olsun bu da olsun ikinciyi iyice erteledik şimdide kırk takla atıyoruz olsun diyeohaoldumsmileyok incir kürü yok soğan kürü karıştım iyicekafamçokkarıştıeşime diyorum sana da keçiboynuzu pekmezi içireceğim diye adam sen iyice kafayı yedin tebrik ederim diyorvereliniortak

Kızlar Allah razı olsun güzel dilekleriniz için..Herkesin hayatıyla ilgili planları oluyor.KUruyoruz da kuruyoruz..Ama işte bizden de büyük plan kurucu olan Rabbim var...Gel sen bakalım,sen bilmezsin ben bilirim diyor..
Teslim olmak zorundayız napalım,oğlumu anne sütü alamamasına üzülüyordum,çok küçük ilgilenemem hamileyken filan diyen diye korkuyordum..Düşündüğüm gibi olmadı çok şükür..Oğlumu hala emziriyorum,hatta kızım doğunca da emzirmeye devam edicem bu beni müthiş motive ediyor...Hatta ilginç bir biçimde memnun etmeye başladı bu durum benizemuszemus

zeyl canım öyle hamileyken emzirebiliyor musun?boshayallersmilebak bunu da yanlış biliyormuşuz eltim de öyle hemen hamile kalınca sütüm yaramaz diye büyüğü sütten kesmiştiohaoldumsmileiyi oldu bak bunu öğrendiğimyerimseniben

benim bildiğim anne gebe kalınca o sütü vermememi çocuk için iyi değilmiş hiç zaten tadı bile değişiyormuşş

benim bildiğim anne gebe kalınca o sütü vermememi çocuk için iyi değilmiş hiç zaten tadı bile değişiyormuşş

Yanlış biliyorsun canım.Herkes yanlış biliyor.Ben 5.ayımda öğrendim hamile olduğumu.O döneme kadar hep emzirdim bilmeden..Ama tosuncuk gibi maşallah..Hamile olduğum ilk ay 1650 ikinci ay 1500 kilo aldı benim oğlum hemde sadece anne sütüyle..Yaşıtlarından bile fazla aldı anlayacağın..

ne güzel maşallah

Hoşgeldiiiinnn... Ne var ne yok bakalım... Bu ara 2.bebeğine hamile olan bi arkadaş(zeyl) bu topiğe takılıyor... Onu düşündükçe daha çok 2.bebek ister oldum. Ama gelgelelim eşim 2.bebeğe öcü gözüyle bakıyo şu aralarklava:

ümütsiliğe kağılma canım benimde eşim cok zor ikna oldu oyüzden seni cok ii anlıyorum amabir görsen benden havesli şimdiiiii:kedi:zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…