2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm kızlar benim 7 yaşında bi kızım var 2 sene önce düşük nedeniyle kürtaj oldum çok şükür 1 sene uğraştan sonra tekrar hamileyim 14.5 haftalık oldum hiç bulantım falan olmadı kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum o yüzden acaba erkekmi derken dün doktorum kıza benzetti şaşırdım erkek bebek istediğimden değil kızımdan tam zıt bi hamilelik geçirdiğimden
rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsina.s.

gecmis olsun canimm rabbim sifalar versin.....

kizlar kusura bakmayin ne olur ben buraya yazmayi tamamen unutmusum bilmiyorumkismileteyzeleri benim 2. melegim göbüsüme kondu :CüvCüv::CüvCüv:rabbime sükürler olsun:Saruboceq: .daha cok yeni, durumdan sizleri haberdar mutlaka edicem ,dualarinizi bekliyorum ins bu sefer beni birakmaz melegim darisi sizlere ins:Saruboceq:

OYO COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM SAGLIKLA TUTUMSUN BÜYÜSÜN GÖBİŞİNDE BURAYIDA İHMAL ETME SEKERCİM
SAT YAZDA LİSTEYE EKLEYEYİM CANIMMM HAMİŞLERİMİZE:teytey::teytey::teytey:

hg canım allahım hayırlı dogumlar nasip etsin sat bilgilerini yazarsan hamiş listemize ekleyelim senide

OYO COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM SAGLIKLA TUTUMSUN BÜYÜSÜN GÖBİŞİNDE BURAYIDA İHMAL ETME SEKERCİM
SAT YAZDA LİSTEYE EKLEYEYİM CANIMMM HAMİŞLERİMİZE:teytey::teytey::teytey:
cok sagoll canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninsallah

son adet tarihim 28 agustos canim ama ben 13 eylülde catlatma ignesi oldum öyle hamile kaldim , pazartesi günü doktor kontrolum var ozaman haberdaR ederim sizi
kaydirigubbakcemile5

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin :Saruboceq:

inşallah sağ salim alırsın kucağına tatlım:Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin, Meleğin sımsıkı tutunur hiç bırakmaz inşallah..:Saruboceq:

hayırlı olsun canım inşaallah sağlıkla büyür ve dünyaya gelir

hayırlı olsun herkese bu buyguyu yaşamak nasip olur inşaallah..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

hayırlı olsun herkese bu buyguyu yaşamak nasip olur inşaallah..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

aminn canımm rabbim isteyen herkese yaşatsın hayırlı evlatlar nasip etsin evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah
listeye eklerseniz sevinirim sat 24 haziranopuyorumnanaktan

Canım Allahım hayırlısıyla kurtarsın inş. benimde bir kızım var 4 yaşında şimdi ikincide onun gibi bulantılı olurmu acaba derken senin yazdıklarını okudum inş. bende senin gibi bir hamilelik geçiririmopuyorumnanaktan

tebrik ederim canım.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:..çok sevindim..topiğimizde hamişler çoğalır inşallah..amiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım inşaallah sağlıkla büyür ve dünyaya gelir

seydam gözün aydın darısı biizmde başımıza bu topikte hepimiz hamile kalırız işalhhhhh

Allah tamamına erdirsin, Meleğin sımsıkı tutunur hiç bırakmaz inşallah..:Saruboceq:

inşallah sağ salim alırsın kucağına tatlım:Saruboceq:
KIZLAR hepinize ayri ayri tesekkür ederim allah razi olsun, bu duyguyu hepinize nasip eylesin rabbim, insallah hepinizden hamile haberleri alirim tez zamanda opuyorumnanaktan cok cok öpüyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

tırtılım benim adet tarihim yanlış olmuş beklenmeyen adet tarihim 26 ekim olcak işalhhhhh bu ay gebe kalırım

arkadaşlar benide listeye alın dicem ama artık kasıma ben bugün kırmızıları gördüm 4 kasım artık:sinifsinif::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…