- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
öyle oldu tatlım ya ben doğumdan sonra lohusa hastası oldum resmen ölümden döndümmafoldumben 5 yıl doğum yapmamı yasakladı doktorboshayallersmile sonra da korkudan yapamadım:1no2: şimdi korkuyu atlattım da bu sefer de panik atak başladı tedavi gördüm:gitme: kasıma kadar ilaç kesiyoruz şimdi oydu buydu derken 13 sene geçmiş en iyisi kasım beklemeden bir kadın doğumcuyla görüşeyim hemen
Canım çok geçmiş olsun lohusa hastalığı ne demek ne kadar tehlikeli canım
gecmis olsun canimm rabbim sifalar versin.....Merhaba arkadaşlar. Günlerdir yokum canlarım .. Rahatsız olduğum için uğrayamadım size. Acilde başlayan rahasızlığım çapa kan bölümünde sollandı. İleri düzeyde kansızlığım var. Hala istanbuldayım yarın tahlillerimi alacağım canlarım.. Bebek olmaması bu ara iyimişşş... Tedavi olmam gerekiyor... Rabbim büyük ...var işte bir hayır...
geldiğimde görüşmek üzere..hepinizi öpüyorum canlarımmm opuyorumnanaktan
gecmis olsun canimm rabbim sifalar versin.....
kizlar kusura bakmayin ne olur ben buraya yazmayi tamamen unutmusum bilmiyorumkismileteyzeleri benim 2. melegim göbüsüme kondu :CüvCüv::CüvCüv:rabbime sükürler olsun:Saruboceq: .daha cok yeni, durumdan sizleri haberdar mutlaka edicem ,dualarinizi bekliyorum ins bu sefer beni birakmaz melegim darisi sizlere ins:Saruboceq:
slm kızlar benim 7 yaşında bi kızım var 2 sene önce düşük nedeniyle kürtaj oldum çok şükür 1 sene uğraştan sonra tekrar hamileyim 14.5 haftalık oldum hiç bulantım falan olmadı kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum o yüzden acaba erkekmi derken dün doktorum kıza benzetti şaşırdım erkek bebek istediğimden değil kızımdan tam zıt bi hamilelik geçirdiğimden
rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsina.s.
cok sagoll canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninsallahOYO COK SEVİNDİM CANIM ALLAHIM SAGLIKLA TUTUMSUN BÜYÜSÜN GÖBİŞİNDE BURAYIDA İHMAL ETME SEKERCİM
SAT YAZDA LİSTEYE EKLEYEYİM CANIMMM HAMİŞLERİMİZE:teytey::teytey::teytey:
slm kızlar benim 7 yaşında bi kızım var 2 sene önce düşük nedeniyle kürtaj oldum çok şükür 1 sene uğraştan sonra tekrar hamileyim 14.5 haftalık oldum hiç bulantım falan olmadı kızımdan çok farklı bi hamilelik geçiriyorum o yüzden acaba erkekmi derken dün doktorum kıza benzetti şaşırdım erkek bebek istediğimden değil kızımdan tam zıt bi hamilelik geçirdiğimden
kizlar kusura bakmayin ne olur ben buraya yazmayi tamamen unutmusum bilmiyorumkismileteyzeleri benim 2. melegim göbüsüme kondu :CüvCüv::CüvCüv:rabbime sükürler olsun:Saruboceq: .daha cok yeni, durumdan sizleri haberdar mutlaka edicem ,dualarinizi bekliyorum ins bu sefer beni birakmaz melegim darisi sizlere ins:Saruboceq:
hayırlı olsun herkese bu buyguyu yaşamak nasip olur inşaallah..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
HAYDİ KIZLAR BİSMİLLAHİRRAHNAMİRRRAHİM
HAMİŞLERİMİZ
jojola(özlem)
semaraa2009 -------------------------------- 31 hafta
rosebud16 ----------------------------------- 18.5 hafta
Aysima04 ----------------------------------- 14.5 hafta
Zeyl -----------------------------------------
secemce yeni hamişimiz
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD BAK
1 fatoşbr ---------------------------------------- 22 EYLÜL
[/IMG]
EKİM AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD BAK
1 znozox 37 ------------------------------------------- 8-9 ekim
2ferhat ayse22 ----------------------------------------- 11 EKİM
3tırtılkurabiye idil33 --------------------------------------- 14 EKİM
4 d-kupçu deniz29 ------------------------------------------ 21 EKİM
5OĞLAK 75 ---------------------------------------------- 26 EKİM
6 Serpil-Melis ------------------------------------------------ 27 EKİM
7 flan 36 -------------------------------------------------- 30 EKİM
8durusah durusah35 --------------------------------------------------
9deniz39 deniz 32 ----------------------------------------------------
10raebzah ebru25 -----------------------------------------------------
11karamuk04 31 ---------------------------------------------------------
12umutlu 22 serap33 --------------------------------------------------
13karde aynur33----------------------------------------------------------
14mervoş -----------------------------------------------------------------
15birtanem------------------------------------------------------------------
16mervoş-------------------------------------------------------------------
17 mse121822---------------------------------------------------------------
18baharer-------------------------------------------------------------------------
19Acemirera-------------------------------------------------------------------------
20 Jade--------------------------------------------------------------------------------
21 GIYMATLIM---------------------------------------------------------------------
22 secemce--------------------------------------------------------------------------
23 esteda------------------------------------------------------------------------------
24 aleynamelek-----------------------------------------------------------------------
kızlar tarihleri bana yazarsanız listeye eklerim
bide hamişler bekleenen dogum tarihi bide son sat yazarsanız listeye ekleyeyim bide cinsiyetleri belli olanları
tebrik ederim canım.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5.rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.amiiinn.:Saruboceq::Saruboceq:..çok sevindim..topiğimizde hamişler çoğalır inşallah..amiiinnnn:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı olsun canım inşaallah sağlıkla büyür ve dünyaya gelir
seydam gözün aydın darısı biizmde başımıza bu topikte hepimiz hamile kalırız işalhhhhh
Allah tamamına erdirsin, Meleğin sımsıkı tutunur hiç bırakmaz inşallah..:Saruboceq:
KIZLAR hepinize ayri ayri tesekkür ederim allah razi olsun, bu duyguyu hepinize nasip eylesin rabbim, insallah hepinizden hamile haberleri alirim tez zamanda opuyorumnanaktan cok cok öpüyorum olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileinşallah sağ salim alırsın kucağına tatlım:Saruboceq:
HAYDİ KIZLAR BİSMİLLAHİRRAHNAMİRRRAHİM
HAMİŞLERİMİZ
jojola(özlem)
semaraa2009 -------------------------------- 31 hafta
rosebud16 ----------------------------------- 18.5 hafta
Aysima04 ----------------------------------- 14.5 hafta
Zeyl -----------------------------------------
secemce yeni hamişimiz
EYLÜL AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD BAK
1 fatoşbr ---------------------------------------- 22 EYLÜL
[/IMG]
EKİM AYI LİSTEMİZ
NİCK VE AD BAK
1 znozox 37 ------------------------------------------- 8-9 ekim
2tırtılkurabiye idil33 --------------------------------------- 14 EKİM
3 d-kupçu deniz29 ------------------------------------------ 21 EKİM
4OĞLAK 75 ---------------------------------------------- 26 EKİM
5 ferhat ayse22 ----------------------------------------- 26EKİM
6 Serpil-Melis ------------------------------------------------ 27 EKİM
7 flan 36 -------------------------------------------------- 30 EKİM
8
9deniz39 deniz 32 ----------------------------------------------------
10raebzah ebru25 -----------------------------------------------------
11karamuk04 31 ---------------------------------------------------------
12umutlu 22 serap33 --------------------------------------------------
13karde aynur33----------------------------------------------------------
14mervoş -----------------------------------------------------------------
15birtanem------------------------------------------------------------------
16mervoş-------------------------------------------------------------------
17 mse121822---------------------------------------------------------------
18baharer-------------------------------------------------------------------------
19Acemirera-------------------------------------------------------------------------
20 Jade--------------------------------------------------------------------------------
21 GIYMATLIM---------------------------------------------------------------------
22 secemce--------------------------------------------------------------------------
23 esteda------------------------------------------------------------------------------
24 aleynamelek-----------------------------------------------------------------------
kızlar tarihleri bana yazarsanız listeye eklerim
bide hamişler bekleenen dogum tarihi bide son sat yazarsanız listeye ekleyeyim bide cinsiyetleri belli olanları
listemizi güncelleyeleim tarihler kızlar:teytey::teytey::1hug::1hug::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?