- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
tesk ederim canım hg sende topiğimizeeeTırtılım benim son adet tarihimin ilk günü 27 Eylül beklenen 27 Ekim hangisi yazılıyo canım benim ellerine sağlık çok güzel hazırlıyosun
tırtılıımm kurabiyeeemmmm...benim beklenen adet tarihimde 18 ekim..az kaldı bakalım bu ay pek çalışma olmadı umudum yok açıkçası...
tesk ederim canım hg sende topiğimizeee
tamam canım eklerim bende bu ay cok calısmadım naspse olur dicez canım calışıp çalışmamakla olmuyo
onu anladım artık rahat olcaz gelecek meleklerimiz
ben 2. bebişe hamileyim sanırım
benim 2 yıla yaklaştı canım...bakalım yarın kan sonucuna göre hareket ederim artıktebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin....bende 2. meleğimi istiyorum 10. denemem bu ay...bakalım inşallah tutar..
inşallah güzelim..rabbim hayırlısını versin inşallahSilikte olsa ikinci çizgi çıkmış canım... Hadi Allah tamamına erdirsin. İnşallah herşey dilediğin gibi olur.
benim 2 yıla yaklaştı canım...bakalım yarın kan sonucuna göre hareket ederim artık
çok tşk ederim canım benim...darısı tüm isteyenlere inşallahduruşah tebrikler canım hayırlısı olsun
mutlaka canım herşey bizim istediğimiz zamanda olmuyo rabbim ne zaman isterse o nezaman uygun görürse o zaman oluyo...kızım 9 yaşındasenin sevincini çok iyi anlıyorum.. benim 10 ay oldu beklemek zor gerçekten..ama Allah ne zaman isterse o zaman oluyo...hayırlı zmanda doğsunlar...senin ilk çocuk kaç yaşında..benim kızım 26 aylık oldu..ben kızım 18 aylık iken bıraktım korunmayı beraber büyüsünler istedim..ama olmadı. herşeyde var bi hayır diyorum..
benim 2 yıla yaklaştı canım...bakalım yarın kan sonucuna göre hareket ederim artık
insallah güzelim...inşallah hepimizin yüzü gülertebrik ederim canım..inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım...sonrada darısı bizlere inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:
canım ben 4 eylülde tüp bebek tedavisine başladım....14.gün yumurtalarım toplandı...20-30 yumurta bekleniyordu ama sadece 6 yumurta toplandı...o 6 yumurtanında sadece 1 tanesi döllendi...oda sadece 1 gün canlı kaldı...ben yıkıldım tabi bu arada...doktorum dedi 2 ay sonra 2.denemeyi yaparız...tamam dedik ayrıldık ordan...neyse doktorum adet olmazsan farlutal kullan dedi...ben 30 .gün farlutala başladım...adet olacamya...soğan kürüne başladım...hayıt tohumuna başladım...aspirin içitim...bunların hepsi adet olabilmek için biliyorsun....dün 38.gündü ve ben hala regl olmamıştım...eşime dedim bir test yapalım yarında doktoru ararız durumu aanlatırız adet olmadığımı söyleriz falan diye planladık...eşim testi getirdi yaptık ve sonuç gördüğünüz foto işte...benimki tamamen mucize arkadaşlar...ben asla inanmazdım böyle bişey olacağına...ve sadece 2 kere birlikte olduk...ondada hiç yatmadım...hemen kalktım duşumu aldım...hamilemisin yoksa diyenlere mümkün değil eğer olursa mucize olur...hiç ihtimal yok derdim...ama rabbim isteyince herşey çok kolay...Duruşah maşaallah arkadaşım çok sevindim.. bu çizgiye öyle hasret kaldık ki bir an kendim görüyormuşum gibi hissettim.. Mevlam tamamına erdirsin inşaallah .. ümitlerini hüzne dönüştürmesin güzel Rabbim..
Klasik olacak ama yinede sormak istiyorum. bu ay denediğin şeyleri yazar mısın. neler denedin yada kullandın hamile kalabilmek için canım bilmiyorumkismile
duruşah o içtiğin ilaçların zararı olmamıştır dimi canım.. çok güzel gelişmeler bunlar Rabbim tamamına erdirsin. zannedersem dr a bugün gideceksin. inşaallah bize güzel haberler getirirsin canım.canım ben 4 eylülde tüp bebek tedavisine başladım....14.gün yumurtalarım toplandı...20-30 yumurta bekleniyordu ama sadece 6 yumurta toplandı...o 6 yumurtanında sadece 1 tanesi döllendi...oda sadece 1 gün canlı kaldı...ben yıkıldım tabi bu arada...doktorum dedi 2 ay sonra 2.denemeyi yaparız...tamam dedik ayrıldık ordan...neyse doktorum adet olmazsan farlutal kullan dedi...ben 30 .gün farlutala başladım...adet olacamya...soğan kürüne başladım...hayıt tohumuna başladım...aspirin içitim...bunların hepsi adet olabilmek için biliyorsun....dün 38.gündü ve ben hala regl olmamıştım...eşime dedim bir test yapalım yarında doktoru ararız durumu aanlatırız adet olmadığımı söyleriz falan diye planladık...eşim testi getirdi yaptık ve sonuç gördüğünüz foto işte...benimki tamamen mucize arkadaşlar...ben asla inanmazdım böyle bişey olacağına...ve sadece 2 kere birlikte olduk...ondada hiç yatmadım...hemen kalktım duşumu aldım...hamilemisin yoksa diyenlere mümkün değil eğer olursa mucize olur...hiç ihtimal yok derdim...ama rabbim isteyince herşey çok kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?