- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 4 yaşında bi tane kızım var kardeş istiyo ama ben tereddütlüyüm 5 ay önce annemi kaybettim bakabilirmiyim bilmiyorum kızımda küçük sizce ne yapmalıyım
slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 4 yaşında bi tane kızım var kardeş istiyo ama ben tereddütlüyüm 5 ay önce annemi kaybettim bakabilirmiyim bilmiyorum kızımda küçük sizce ne yapmalıyım
GEÇMİŞ OLSUN CANI SALGIN VAR BAYA KENDİNE DİKKAT ET BOL BOL DİNLEN CANIM
BENDE İİ NE OLSUN AYNI KOSUSTURUP DURUYORUZ EV OKUL ÖRGÜLERRRRRR:1hug:
merhaba kızlar geliyorum kimse yok geri gidiyorum benimde yeni adet tarihim 26 ekim eklersen sevinirim
raebzeh bol bol dinlenmeye çalış diyeceğim ama iş güç çoluk çocuk dinlenemiyoruz ki ayakta geziyoruz mecburen oda tam geçmiyor erteledikçe erteliyor:2:benim de o kadar dinlenmeye ihtiyacım var ki inan temiz bir 15 güne ihtiyacım var ama nerde?iş ev oğlan okul perişanım vallahikafamçokkarıştı
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben de yeniyim bir tane oğlum var 7 yaşında iki senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmadı...o kadar kötü hissediyorum ki her kardeş istediğinde ne diyeceğimi bilemiyorum
başın sağolsun canım..bencede kızına kardeş yapın canım..benim kızım da aralıkta 5 yaşına girecek.2 senedir tedavilere gidiyorum ara ara..ama olmadı kızım da kardeş isteyip duruyo..:sinifsinif:Rabbim verir kolaylığını..eşinde istiyorsa bi kardeş yapıverin gariiyerimseniben
Canım ara verince rahim küsüyomuş öle duydum inanamadım biz geçen ay korunmayı bıraktık 2 denemeden sonra olmuştur diye baktım ama sonuç negatifti çok şaşırdım sonra dedilerki öyle hemen olmaz
başın sağolsun canım..bencede kızına kardeş yapın canım..benim kızım da aralıkta 5 yaşına girecek.2 senedir tedavilere gidiyorum ara ara..ama olmadı kızım da kardeş isteyip duruyo..:sinifsinif:Rabbim verir kolaylığını..eşinde istiyorsa bi kardeş yapıverin gariiyerimseniben
Canım ara verince rahim küsüyomuş öle duydum inanamadım biz geçen ay korunmayı bıraktık 2 denemeden sonra olmuştur diye baktım ama sonuç negatifti çok şaşırdım sonra dedilerki öyle hemen olmaz
vallaha mı?ohaoldumsmilebenim 13 sene oldu eyvahedigeldismile
arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben de yeniyim bir tane oğlum var 7 yaşında iki senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmadı...o kadar kötü hissediyorum ki her kardeş istediğinde ne diyeceğimi bilemiyorum
vallaha mı?ohaoldumsmilebenim 13 sene oldu eyvahedigeldismile
canım sende çok ara vermişsin yawww:sinifsinif:
canım sende çok ara vermişsin yawww:sinifsinif:
öyle oldu tatlım ya ben doğumdan sonra lohusa hastası oldum resmen ölümden döndümmafoldumben 5 yıl doğum yapmamı yasakladı doktorboshayallersmile sonra da korkudan yapamadım:1no2: şimdi korkuyu atlattım da bu sefer de panik atak başladı tedavi gördüm:gitme: kasıma kadar ilaç kesiyoruz şimdi oydu buydu derken 13 sene geçmiş en iyisi kasım beklemeden bir kadın doğumcuyla görüşeyim hemen
onunlada savaşırım evvel Allah..önce pco le uğraştım,sonra rahim ters onunla uğraşıyorum bide küserse bende hayata küserimhayırlısı bakalım..neler denemedim ki bi tek aşılama ve tüp kaldı..onuda seneye düşünüyorum..ama yoktur öyle bişey bence..herkes kendi kafasına göre yorumluyo.ama psikolojisi buzulan sen oluyosun işteboshayallersmilebence takma onları canım çalışmalara devam et sen:kedi:
raebzeh benim dinlenme şansım hiç yok maalesef çünkü kendi firmamız :uhm:rahatsızlandım 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım kolumda serum elimde bilgisayar işleri ordan takip ettimakannehir zaten bu gidişlede hamile kalırsam şirkette doğururum herhaldekaydirigubbakcemile3
bebiş gelsinde varsın orda doğsun hayırlıca anlattığına göre öyle olacak sanırım..sen o zaman grip için bitki çaylarını bolca bulundur işyerinde..bol bol iç onlardan canım..zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?