2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 4 yaşında bi tane kızım var kardeş istiyo ama ben tereddütlüyüm 5 ay önce annemi kaybettim bakabilirmiyim bilmiyorum kızımda küçük sizce ne yapmalıyım

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun:Saruboceq:bakarsın be gülüm ya Allah kuvvetini verir tam zamanı benim oğlan 13 yaşında şimdiki aklım olsaydı bu kadar ara vermezdim ben de çalışıyorum bakamam diye erteledim bugüne kadar şimdide olsun diye kendimi parçalıyorum:1no2:

raebzeh bol bol dinlenmeye çalış diyeceğim ama iş güç çoluk çocuk dinlenemiyoruz ki ayakta geziyoruz mecburen oda tam geçmiyor erteledikçe erteliyor:2:benim de o kadar dinlenmeye ihtiyacım var ki inan temiz bir 15 güne ihtiyacım var ama nerde?iş ev oğlan okul perişanım vallahikafamçokkarıştı

hg canım basın sagolsun allahım sabırkar versin cok zor bir acııı

ama 2 bebek seni hayata yeniden baglar onunla güç bulursun bence
hayırlısını versin rabbimmma.s.

arkadaşlar benide aranıza alırmısınız ben de yeniyim bir tane oğlum var 7 yaşında iki senedir ona kardeş için uğraşıyoruz ama olmadı...o kadar kötü hissediyorum ki her kardeş istediğinde ne diyeceğimi bilemiyorum

GEÇMİŞ OLSUN CANI SALGIN VAR BAYA KENDİNE DİKKAT ET BOL BOL DİNLEN CANIM
BENDE İİ NE OLSUN AYNI KOSUSTURUP DURUYORUZ EV OKUL ÖRGÜLERRRRRR:1hug:

merhaba kızlar geliyorum kimse yok geri gidiyorum benimde yeni adet tarihim 26 ekim eklersen sevinirim

2 gündür pek dinlenemedim.:2::2:.önceki gün güne gittim,dün akşam da misafirim vardı ona hazırlık yaptım..bugün dinleneceğim biraz.yerimseniben.çok sağol canım benim..ben evde olduğum için şanslıyım dinlenme konusunda..bence sende izin alabiliyorsan dinlen biraz..mevsim geçişi ya herkes grip bu ara..grip yüzünden bebiş çalışmalarıda olmadı :kedi:bilmiyorumkismileartık yaa nasip diyelim ne yapalımboshayallersmilebenim cimcime daha gitmiyo okula seneye başlıycak anaokuluna..boshayallersmile

başın sağolsun canım..bencede kızına kardeş yapın canım..benim kızım da aralıkta 5 yaşına girecek.2 senedir tedavilere gidiyorum ara ara..ama olmadı kızım da kardeş isteyip duruyo..:sinifsinif:Rabbim verir kolaylığını..eşinde istiyorsa bi kardeş yapıverin gariiyerimseniben

alırız tabiki canım hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilesenin oğlan delikanlı olmuş..kaydirigubbakcemile3abiliği istemesi normal..inşallah Rabbim tez zamanda hayırlsıyla yüzünüz güldürür..sana sorduğunda biraz daha zamanı var de geldiğinde süpriz yapar söylersiniz inşallah..:Saruboceqpuyorumnanaktan

Ayyy arkadaşlar yorumlarınız o kadar güzelki valla içimi rahatlattınız hepinize teşekkürler başka topiklerde yazıyodum hiç yorum yapan yoktu kaybetmeyelim birbirimizi ben 4 yıl öncede hamileliğimde üye idim ama şifremi unutmuşum giremedim bu topiğide çok sevdim....opuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlıma.s.olur inşallah canım :Saruboceq:

raebzeh benim dinlenme şansım hiç yok maalesef çünkü kendi firmamız :uhm:rahatsızlandım 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldım kolumda serum elimde bilgisayar işleri ordan takip ettimakannehir zaten bu gidişlede hamile kalırsam şirkette doğururum herhaldekaydirigubbakcemile3

bebiş gelsinde varsın orda doğsun hayırlıcaanlattığına göre öyle olacak sanırım..sen o zaman grip için bitki çaylarını bolca bulundur işyerinde..bol bol iç onlardan canım..zemuszemus

bebiş gelsinde varsın orda doğsun hayırlıcaanlattığına göre öyle olacak sanırım..sen o zaman grip için bitki çaylarını bolca bulundur işyerinde..bol bol iç onlardan canım..zemuszemus

ben bu gidişle lohusa yatağını da buraya sererim herhalde tatlım bir arkadaş vardı da o da eşiyle birlikte çalışıyordu adama rest çekmiş sıkıldım artık ben doğuracağım evde oturacağım demiş doğurdu oturuyor şimdi evde benim eşim de kimseye güvenemem olmaz diyorlmaz:çocuk da yaparım kariyerde ama nasıl olacak ki?bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…