2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

tırtılcığım ben de 2 ekim de oyun dışı kaldımohaoldumsmilecidden liste kaçıncı sayfadaydı?bilmiyorumkismile

KASIM AYI LİSTEMİZ

bebeto

kızlar listede olan değişiklileri bana bildirim hanişlerde dogum tarihlerini yazarsa listeyi güncellerim

KASIM AYI LİSTEMİZ

bebeto

kızlar listede olan değişiklileri bana bildirim hanişlerde dogum tarihlerini yazarsa listeyi güncellerim

tırtılım ben ekim ayında başlıcam ekim listesine kaydet yaş 22 son adet tarihim 2 ekim canım kaydet inşallah ilk denemede olur da hemen hamişleri kaydedersin canım :kedi:

günaydın tırtılıııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...hastayım canım yaa.senağlama:2:.grip oldum..sen nasılsın canım..opuyorumnanaktanson günlerde pek giremedim kulube.boshayallersmile.

günaydın tırtılıııımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...hastayım canım yaa.senağlama:2:.grip oldum..sen nasılsın canım..opuyorumnanaktanson günlerde pek giremedim kulube.boshayallersmile.

GEÇMİŞ OLSUN CANI SALGIN VAR BAYA KENDİNE DİKKAT ET BOL BOL DİNLEN CANIM
BENDE İİ NE OLSUN AYNI KOSUSTURUP DURUYORUZ EV OKUL ÖRGÜLERRRRRR:1hug:

çok geçmiş olsun canım a.s.havaların tadı yok bende de bir halsizlik üşütme var gidişatımı beğenmiyorum :sinifsinif:

merhaba kızlar geliyorum kimse yok geri gidiyorum benimde yeni adet tarihim 26 ekim eklersen sevinirim

GEÇMİŞ OLSUN CANI SALGIN VAR BAYA KENDİNE DİKKAT ET BOL BOL DİNLEN CANIM
BENDE İİ NE OLSUN AYNI KOSUSTURUP DURUYORUZ EV OKUL ÖRGÜLERRRRRR:1hug:

çok teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandinlenmeye çalışıyorum bugünde misafirim akşam çayına dinlenemedim pek ..kolay gelsin canım beniim..

çok geçmiş olsun canım a.s.havaların tadı yok bende de bir halsizlik üşütme var gidişatımı beğenmiyorum :sinifsinif:

sağol canım benim..Allah razı olsun hepinizden..dün bende öyleydim bi kırgınlık vardı ama bugün perişan oldum helede geceleyin oofff oofffboshayallersmile:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…