2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

selammm 2 yıldan sonra bende geldim..beni tanıyanlar el kaldırsın bakemmmolumunekankayizsmile ama hala bebiş felan yok kızlar süpriz vermek isterdim ama nerde bende o şanssss:sinifsinif:sıpa 2.sınıfta onun peşinden koşturuyorum kızlarrr çok ama çok şeyler oldu neler neler toplanın bakem bi anlatacaklarım varsengözlerimebaksanab

bende 2. bebeği düşünenlerdenim.
oğlum 2.5 yaşında aralarında çok fark olsun istemedik beraber büyüsünler istiyoruz
bakalım hayırlısıyla olsun

selam...bencede hiç ara verme ikisi bir büyür..ara verince hem yaş ilerliyor hemde olmuyor sanki..

evet canım bizde öyle düşündük peşpeşe olur beraber büyürler diyoruz.
aslında ben başlarda pek istemiyodum azda olsa büyüdü biraz rahatlayım dedim toparlayım kendimi dedim ama en az 5-6 sene sonra istiyodum çok fark olacaktı. zaten şimdi bu düzene alışkınım hiç rahata alışmadan ikincide aradan çıkar bir kere rahatlarım diyorum

hoşgeldin canım seni tanımıyorum ama tanışırız neler neler oldu bakalım

çok doğru bencede canım..5-6 sene sonra hem daha rahata alışmış olursun canın istemez hemde yaş ilerleyince hamile kalmakta zor oluyor başka başka sorunlar çıkıyor Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip eder iinşaallah..
hoşgeldin canım seni tanımıyorum ama tanışırız neler neler oldu bakalım

tabikide tanışalım..neler olmadıki..rahim filimleri, taban yapan yüksek fshlar, erken menepoz teşhisleri.. şimdide yumurtaların çapı küçük tembel çalışmıyor..dibe vurduğum çok oldu ama... anlayacagın arkadaşım halada umudu olan bir gülücük işte böyle biriyim ben:teytey:

Yok canım yok bende hiçbişey yok Kocam sağolsun inat... istemiyorum diyo... bende konuyu açamıyorum.. hele biraz daha zaman geçsin bakalım zaman ne gösterecek.. sadece benim 2.bebek düşünmemle kalıyor yani. Yinede bu topikten ayrılamıyorum

oğlum 2.5 yaşında aralarında çok fark olsun istemedik beraber büyüsünler istiyoruz

Selam hoşgeldin topiğimize.. Hayırlısıyla seninde hamiş haberini kısa zamanda alırız inşallah.

Gülücük başından çok şey geçmiş, geçmişler olsun. Nickin gibi gülücüklerin eksik olmasın inşallah... Allah seni de tez zamanda güldürsün, bedenine bir melek kondursun hayırlısıyla..

amanda amaaann kimler gelmiş..gülücüğüüm gelmiiişş.Şeniz.hoşgeldin bacıımm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilenasılsın canım beniim..opuyorumnanaktananlat bakeemm neler olmuş nelerkaydirigubbakcemile3

COLOR="Purple"]tabikide tanışalım..neler olmadıki..rahim filimleri, taban yapan yüksek fshlar, erken menepoz teşhisleri.. şimdide yumurtaların çapı küçük tembel çalışmıyor..dibe vurduğum çok oldu ama... anlayacagın arkadaşım halada umudu olan bir gülücük işte böyle biriyim ben:teytey:[/COLOR][/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun sen harikasın ya ne kadar güzel hayata küsmüyorsun işte bu ya hep gülücükler saçalım hayata inat gülelimopuyorumnanaktan

hoşgeldin canıma.s.en iyisini düşünmüşsün benim gibi 14 seneden sonra başına geçince olsun diye kırk takla atıyorsunboshayallersmileAllah verirse olsun bir tane daha beraber büyürler iştegamyoncuiremsu

hoşgeldin tatlıma.s.daha tanışmadık ama tanışmış olalım bu aradavereliniortakçok şey olmuş gerçekten yılmadığın için cidden tebrik ediyorum senialkisalkisalkishep böyle olmalıyız moralimiz yüksek olsun ki bebekler daha çabuk gelsina.sen son durum nasıl şimdi?CADIARZU

Günaydıınn. Başım çok ağrıyor dünden beri kızlar.. Buraya bakıp hamile haberleri almak ve umutla bebeklerin gelmesini bekleyen bizleri görüp moral buluyorum işte.

günaydınlara.s.nasılsınız?opuyorumnanaktan

günaydın canıımmopuyorumnanaktan..iyi olmaya çalışıyoruz işte sabah abim rahatsızlanmış o biraz beni üzdü ama şimdi iyiymiş çok şükür ..

gülücüğüümm..canım sıkma canını boşveryerimseniben..sıkıntı stres yaptıkça vücudun tepki veriyo.a.s.birde Rabbim bizi başka sınavlardan geçiriyo..en iyisi şükretmek ve kafaya takmamakyerimseniben:Saruboceq:..benimde rahim durduk yere ters döndü bilmiyorumkismilebende ona üzülüyordum ama artık takmıyorum ne yapalım..Rabbim ne zaman verirse hayırlısıyla versin hepimize inşallah..amiinn:Saruboceq::Saruboceq:

Günaydıınn. Başım çok ağrıyor dünden beri kızlar.. Buraya bakıp hamile haberleri almak ve umutla bebeklerin gelmesini bekleyen bizleri görüp moral buluyorum işte.

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri alacağız biz çalışmalardayız bakalım ekimin sonunda belli olacak inş. hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…