- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
Herkeze tekrar günaydın.....:lepi:
İleri derecede demir eksikliği çıktı ...
6 ay hap tedavim var...
bir sonraki ay gene kan tahlilleri yapılacak.
bakalım inşallahhh iyi olacağımmmm.......
selam...bencede hiç ara verme ikisi bir büyür..ara verince hem yaş ilerliyor hemde olmuyor sanki..bende 2. bebeği düşünenlerdenim.
oğlum 2.5 yaşında aralarında çok fark olsun istemedik beraber büyüsünler istiyoruz
bakalım hayırlısıyla olsun
selam...bencede hiç ara verme ikisi bir büyür..ara verince hem yaş ilerliyor hemde olmuyor sanki..
selammm 2 yıldan sonra bende geldim..beni tanıyanlar el kaldırsın bakemmmolumunekankayizsmile ama hala bebiş felan yok kızlar süpriz vermek isterdim ama nerde bende o şanssss:sinifsinif:sıpa 2.sınıfta onun peşinden koşturuyorum kızlarrr çok ama çok şeyler oldu neler neler toplanın bakem bi anlatacaklarım varsengözlerimebaksanab
çok doğru bencede canım..5-6 sene sonra hem daha rahata alışmış olursun canın istemez hemde yaş ilerleyince hamile kalmakta zor oluyor başka başka sorunlar çıkıyor Allah hakkında en hayırlısı neyse onu nasip eder iinşaallah..
evet canım bizde öyle düşündük peşpeşe olur beraber büyürler diyoruz.
aslında ben başlarda pek istemiyodum azda olsa büyüdü biraz rahatlayım dedim toparlayım kendimi dedim ama en az 5-6 sene sonra istiyodum çok fark olacaktı. zaten şimdi bu düzene alışkınım hiç rahata alışmadan ikincide aradan çıkar bir kere rahatlarım diyorum
hoşgeldin canım seni tanımıyorum ama tanışırız neler neler oldu bakalım
İnşallh cnm bakalım 1 ay sonra gene kan vereceğim .. göreceğizzzzz
ama bende kendimi bildim bileli böleyim ya
çok ta önemsemiyorum yani...
moralimi yüksek tutmaya çalışıyorummmmm
sen napıyorsun nasıl gidiyooor bakiiimmmm aklinialirimsmile
bende 2. bebeği düşünenlerdenim.
oğlum 2.5 yaşında aralarında çok fark olsun istemedik beraber büyüsünler istiyoruz
selammm 2 yıldan sonra bende geldim..beni tanıyanlar el kaldırsın bakemmmolumunekankayizsmile ama hala bebiş felan yok kızlar süpriz vermek isterdim ama nerde bende o şanssss:sinifsinif:sıpa 2.sınıfta onun peşinden koşturuyorum kızlarrr çok ama çok şeyler oldu neler neler toplanın bakem bi anlatacaklarım varsengözlerimebaksanab
çok teşekkürler güzel dileklerin için.Taaa yürekten AMİN.... :teselli:Gülücük başından çok şey geçmiş, geçmişler olsun. Nickin gibi gülücüklerin eksik olmasın inşallah... Allah seni de tez zamanda güldürsün, bedenine bir melek kondursun hayırlısıyla..
Selam hoşgeldin topiğimize.. Hayırlısıyla seninde hamiş haberini kısa zamanda alırız inşallah.
bende 2. bebeği düşünenlerdenim.
günaydınlara.s.nasılsınız?opuyorumnanaktan
Günaydıınn. Başım çok ağrıyor dünden beri kızlar.. Buraya bakıp hamile haberleri almak ve umutla bebeklerin gelmesini bekleyen bizleri görüp moral buluyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?