2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

teşekürler flan kendimden bahsedim bende 7 yıla girdim evliiğimin 30 yaş oldum hiç bi sorunumuz yoktıu bebişte olmuyodu 2 yıl sonrası 3 aşılama 2 tüp bebek yaptık tık yoktu 4 yıl önce bandrmaya taşındık tüp bebekişlemi biteli 1 yıl geçti bebiş geldi sandık boş gebelikmiş yıkıldık hayallerimiz yıkıldı o arada bi iş yeri açtım yanıma ortak aldım bi sürü sorunlar yaşadık eşimin değerleri sıfra düştü stresten sonrasında geçen sene varikosel oldu aradan 4 ay geçti tekrar hamiştim çok ağrım sancım oldu hep yattım korktuğumuz başıma geldi oda boş gebelik yine kürtaj off demek geliyo içimden ama demicem alahımın gücüne gitmesin sinirlerim yıprandı panik atak oldum temmuz 20 sinde kürtaj oldum şimdi araştrma sürecindeyim 20 sinde son testimin sonucunu alcam aynı şeyi yaşamak istemiyorum korkuyorum pskolağa gidip kafamı düzeltip tekrar çalışma yapmak istiyorum çok fena deprasyondayım bi kaç gündr iyiyim evimze köpek aldık onla eyleniyoruz işte bu kulüpte çok şey öğrendim güzel dstluklar edindim kendime olan güvenimi tekrar kazanmalıyım güçlü olmalıyım çünkü eşime destek olmalıyım o napsın bütün ailesini depremde kaybetmiş iki dünya güzeli kız kardeş anne babasını bana ihtiyacı var tek allah beni ona onu bana bağışlasın sevgiler .............

Son düzenleme:

canım benim çok geçmiş olsun Allahım zamanını kararlamıştır siz yürekten inandıktan sonra inşallah yüzünüz gülecektir hiç moralini bozma sitres yapma sakin sakin yapın bebişinizi eminim ki o minicik ellere kavuşacaksınız:1hug:

dikkatli ol canım yaayerimsenibenbenim gibi terslikle uğraşırsın sonra..inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..bu arada adım Ebruyerimsenibenopuyorumnanaktan

tamam ebrucuğum daha dikkatli olacağım bundan sonra bir dr.gideyim bakalım son durumumu yazarım sizekaydirigubbakcemile5

canım benim kıyamam sana öncelikle senin ve eşinin başı sağolsun bir tanem şimdi biraz toparlanabildiniz inşallah Allah başka acı göstermesin canım:Saruboceq:baştan başlayalım önce yaşı hiç takmayacaksın çünkü ben 36 yaşındayım ve yaşımı çok sorun ediyordum sonra bir baktım benim okuldan arkadaşlarımın çoğu kariyer sevdasına evlenmediler yeni yeni evliliği ve çocuğu düşünüyorlar öyle olunca biraz attım yaş kompleksini üzerimdena.sbebek konusunda da gerçekten çok üzücü şeyler yaşamışsın ama yılmak yok o iş sıkıntılarını biz de çok yaşadık o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama herşey geçiyorda sağlık geri gelmiyor tatlım ben herşeye üzüle üzüle panik atak hastalığına yakalandımmafoldumbenyıllarca ilaç kullanmak zorunda kaldım herşeyi oluruna bırakmak gerekiyormuş ama geç anladım maalesef uzun yıllar hastalıkla boğuşmak zorunda kaldım şimdi o ilaçları bırakıp hamile kalmaya çalışıyorum hayırlısıyla 1 ayım kaldı o yüzden yaşamış biri olarak kendini tedavi etmeye çalış önce çünkü şimdi psikoloğa gitsen kesin ilaç tedavisine başlar bir de onları bırakmak için uğraşırsın eğer olmazsa çok rahatsız olursan o zaman dene psikoloğa gitmeyi bence ama yinede sen bilirsin tabiiyerimsenibenbak ne güzel söylemişsin güçlü olmalıyım diye hepimiz güçlü olmalıyız çünkü hayatta ancak güçlüler ayakta kalıyorguclubacismileayın 20 sinde sonuçlarını bir al bakalım inşallah herşey çok güzel çıkar:Saruboceqna göre dr. bir yol çizer birde eşin için keçiboynuzu pekmezini denedin mi?herkes çok faydalı olduğunu söylüyor bir araştır istersen belki değerler daha iyi çıkarboshayallersmilene zaman istersen yaz tatlım elimizden geldiğince paylaşmaya çalışırız Şeniz

önce alıntılarımı yaptım şimdi sıra geldi günaydına günaydın bayanlara.s.nasılsınız?umarım hepiniz çok iyisinizdiropuyorumnanaktan

flan öle güzel yazmışsınki canım beni anladığına çok sevindim hayat süprizlerle dolu dimi yarın nolca belli olmaz çok şükür herşeyi oluruna bırakcam takmıcam iyce takıntılı manyak oldum bazen çıldrmak tan korkuyorum inşşlah herşey gönlümüzce olur rabbim çok bekletmez yuvamız şenlenir inşlahhh ya öle şuan çarem panika atak ve bunalımdan kurtulmak inşşlah bizde gülüp mutlu olcağz daha önce bahsettiğini denemiştim yine alcam olmazsa ben karışık macun almıştım onu yemişti eşim ozamn bebeiş gelmişti geldiği giibide gitti . buarada benimde ailem nevşehrde kalıyo sık sık ordayken kayseriye giderdik orayı çok özledim almerde profitilo özellikle :)

inşşlah canımmmm gelcekte annesini fazla bekletmesin sakın çok özlüyo annesi onu ah bi gelse:)

sağol tatlım biraz olsun paylaşabildiysem ne mutlu ne zaman sıkılırsan yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım Şenizsen gel kayseriye ben yine ısmarlarım sana profiterol:lepi:

günaydınn herkese iyi pazarlar..Su deposunu yeniliyorlar sularımız yok 2 gündür..Akşam azıcık geldi şimdi yine yok..Anlayacagınız rezil durumdayız kızlar..her yer kokuyor sanki(((

günaydınlar nasılsınız bayanlar?a.s.ben çok kötüyüm grip olmuşum :2:felaket durumdayım kafamı kaldıramıyorum vallahimafoldumben

kız alemsein ya kaynanan sevinirmi yani gerçi herkes aynı değil ama bizde birgün işalhh kaynana olacaz

doğru diyorsun bacım benim kayınvalidemin bir lafı vardır bir gelin 25 sene sonra kayıvalide olur der hep bu hesaba göre oğlum 13 yaşında Allah nasip ederse 12 senem var bu da ne demek oluyor?bir an önce doğurmam lazım yoksa gelinle doğuracağım o da diyecek ki kaynanam beni çekemedi oda doğurdu

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…