- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.021
teşekürler flan kendimden bahsedim bende 7 yıla girdim evliiğimin 30 yaş oldumhiç bi sorunumuz yoktıu bebişte olmuyodu 2 yıl sonrası 3 aşılama 2 tüp bebek yaptık tık yoktu 4 yıl önce bandrmaya taşındık tüp bebekişlemi biteli 1 yıl geçti bebiş geldi sandık boş gebelikmiş yıkıldık hayallerimiz yıkıldı o arada bi iş yeri açtım yanıma ortak aldım bi sürü sorunlar yaşadık eşimin değerleri sıfra düştü stresten sonrasında geçen sene varikosel oldu aradan 4 ay geçti tekrar hamiştim çok ağrım sancım oldu hep yattım korktuğumuz başıma geldi oda boş gebelik yine kürtaj off demek geliyo içimden ama demicem alahımın gücüne gitmesin sinirlerim yıprandı panik atak oldum temmuz 20 sinde kürtaj oldum şimdi araştrma sürecindeyim 20 sinde son testimin sonucunu alcam aynı şeyi yaşamak istemiyorum korkuyorum pskolağa gidip kafamı düzeltip tekrar çalışma yapmak istiyorum çok fena deprasyondayım bi kaç gündr iyiyim evimze köpek aldık onla eyleniyoruz işte bu kulüpte çok şey öğrendim güzel dstluklar edindim kendime olan güvenimi tekrar kazanmalıyım güçlü olmalıyım çünkü eşime destek olmalıyım o napsın bütün ailesini depremde kaybetmiş iki dünya güzeli kız kardeş anne babasını bana ihtiyacı var tek allah beni ona onu bana bağışlasın sevgiler .............
dikkatli ol canım yaayerimsenibenbenim gibi terslikle uğraşırsın sonra..inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..bu arada adım Ebruyerimsenibenopuyorumnanaktan
saol canım, olsalar olmuyo ama olmayınca da hiç olmuyo, inşallah allahım yardım eder.Rabim sağlık versin, huzur versin. Rabbimin izniyle hepimiz ellerimizi açtık bekliyoruz:Saruboceq:
teşekürler flan kendimden bahsedim bende 7 yıla girdim evliiğimin 30 yaş oldumhiç bi sorunumuz yoktıu bebişte olmuyodu 2 yıl sonrası 3 aşılama 2 tüp bebek yaptık tık yoktu 4 yıl önce bandrmaya taşındık tüp bebekişlemi biteli 1 yıl geçti bebiş geldi sandık boş gebelikmiş yıkıldık hayallerimiz yıkıldı o arada bi iş yeri açtım yanıma ortak aldım bi sürü sorunlar yaşadık eşimin değerleri sıfra düştü stresten sonrasında geçen sene varikosel oldu aradan 4 ay geçti tekrar hamiştim çok ağrım sancım oldu hep yattım korktuğumuz başıma geldi oda boş gebelik yine kürtaj off demek geliyo içimden ama demicem alahımın gücüne gitmesin sinirlerim yıprandı panik atak oldum temmuz 20 sinde kürtaj oldum şimdi araştrma sürecindeyim 20 sinde son testimin sonucunu alcam aynı şeyi yaşamak istemiyorum korkuyorum pskolağa gidip kafamı düzeltip tekrar çalışma yapmak istiyorum çok fena deprasyondayım bi kaç gündr iyiyim evimze köpek aldık onla eyleniyoruz işte bu kulüpte çok şey öğrendim güzel dstluklar edindim kendime olan güvenimi tekrar kazanmalıyım güçlü olmalıyım çünkü eşime destek olmalıyım o napsın bütün ailesini depremde kaybetmiş iki dünya güzeli kız kardeş anne babasını bana ihtiyacı var tek allah beni ona onu bana bağışlasın sevgiler .............
canım benim çok geçmiş olsun Allahım zamanını kararlamıştır siz yürekten inandıktan sonra inşallah yüzünüz gülecektir hiç moralini bozma sitres yapma sakin sakin yapın bebişinizi eminim ki o minicik ellere kavuşacaksınız:1hug:
flan öle güzel yazmışsınki canım beni anladığına çok sevindim hayat süprizlerle dolu dimi yarın nolca belli olmaz çok şükür herşeyi oluruna bırakcam takmıcam iyce takıntılı manyak oldum bazen çıldrmak tan korkuyorum inşşlah herşey gönlümüzce olur rabbim çok bekletmez yuvamız şenlenir inşlahhh ya öle şuan çarem panika atak ve bunalımdan kurtulmak inşşlah bizde gülüp mutlu olcağz daha önce bahsettiğini denemiştim yine alcam olmazsa ben karışık macun almıştım onu yemişti eşim ozamn bebeiş gelmişti geldiği giibide gitti . buarada benimde ailem nevşehrde kalıyo sık sık ordayken kayseriye giderdik orayı çok özledim almerde profitilo özellikle :)
günaydınlar nasılsınız bayanlar?a.s.ben çok kötüyüm grip olmuşum :2:felaket durumdayım kafamı kaldıramıyorum vallahimafoldumben
geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et
günaydınlar nasılsınız bayanlar?a.s.ben çok kötüyüm grip olmuşum :2:felaket durumdayım kafamı kaldıramıyorum vallahimafoldumben[/Q geçmiş olsun canım bolbol dinlen yemene dikkat et ki ayağa kalkasın
guclubacismile
günaydınlar nasılsınız bayanlar?a.s.ben çok kötüyüm grip olmuşum :2:felaket durumdayım kafamı kaldıramıyorum vallahimafoldumben[/Q geçmiş olsun canım bolbol dinlen yemene dikkat et ki ayağa kalkasın
guclubacismile
bacım bırakan olsa dinleneceğim de bırakan yok hatta yatacağım 15 gün kalmayacağım benim eşim de oğlum da bir becerikliler ki sorma oğlan bir üst değişir çorabın biri salonda biri oturma odasında geçen sene çok fena oldum yine hastalandım yatmak zorunda kaldım bunlara dedim ki Allah rızası için bana bir prinç çorbası yapın da içeyim sıcak sıcak dedim bana bir çorba yapmışlar bildiğin lapa prinç oturmuş mutfak uçmuş 2 kişi bir çorbayı yapamaz mı?dedim bana bir şey yapmayın istemiyorum mutfağımdan da uzak durunnnnnn:mymeka:
kız alemsein ya kaynanan sevinirmi yani gerçi herkes aynı değil ama bizde birgün işalhh kaynana olacaz
bacım bırakan olsa dinleneceğim de bırakan yok hatta yatacağım 15 gün kalmayacağım benim eşim de oğlum da bir becerikliler ki sorma oğlan bir üst değişir çorabın biri salonda biri oturma odasında geçen sene çok fena oldum yine hastalandım yatmak zorunda kaldım bunlara dedim ki Allah rızası için bana bir prinç çorbası yapın da içeyim sıcak sıcak dedim bana bir çorba yapmışlar bildiğin lapa prinç oturmuş mutfak uçmuş 2 kişi bir çorbayı yapamaz mı?dedim bana bir şey yapmayın istemiyorum mutfağımdan da uzak durunnnnnn:mymeka:
kaydirigubbakcemile3:gitme: güleyim mi ağlayım mı bilemedim şimdi sen ikisini de mutfağa sokma biri mutfağa girsin diğeri ortalık toplasın sen daha çabuk ayağa kalkarsın o sinirleaklinialirimsmile zaten bu hesaba göre yatmayıp çalışman lazım kardeş gelcek daha demi:teytey::sm_cool: şaka bir yana bir an önce toparlarsın inşaallaholumunekankayizsmile sen nereliydin ben bi çorba yollayım sana:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?