2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

geçmiş olsun canım neyseki daha iyiyimiş şimdi Allah Allah nasıl olmuş o öyle niye dönmüşki rahim?dr. ne diyor?nasıl bir tedavi uygulayacakmış?bilmediğim için çok mu soru sormuş oldum?bilmiyorumkismile

canım benimde rahmim geriye dönük. bebeğime hamile kalmadan önce öğrenmiştim ama doktorum bunun gebeliği engellemediğini söyledi bi tedavide vermedi. zaten o ay hamile kalmıştım

selam kızlar..
Raebzeh cicişşş benimde rahim ters biliyorsun bu hamile kalmamak için bir sorun değilmiş..sadece bel sırt agrısı yapıyor o kadar..zaten çektiğimiz acıların yanında bu normal bile geliyor artık..moraller yüksek unutma boşver salllaşakkıdı
bu arada hepinize çok teşekkürler topkte hayırlı olsun..hepiniz çok hoş karşıladınız beni..öpüyorum hepinizi ciciler:asigim:

selam kıslar,

tekrar kendimi hatırlatayım, 6 yaşında kızım var,
2 senedir korunmuyos olmuyo, çabalar, tedavle, çatlatmalar ve 1 tane aşılama negatif.
Bu ay sadece 2 kere preseedle denedik. yumurtam varmıydı, çatlamışmıydı, hiiiçbir bilgim olmadan.
eşim yurt dışında şu anda sık sıkda çıkacak bu gidişle. nasıl yapacaz bakalım hayırlsı, olursa sürpriiizz deriz inşalllah yarabbim......öpüyorum hepinizi

ebru alemsin kız durduk yeremi rahmin döndü yenimi öğrendin

sorma canım yaadurduk yere döndü desem yeri yanii..ama ağır kaldırdım bahar temizliğinde ondan oldu sanırım:sinifsinif:haziranda dr a gittiğimde öğrendim canım..

sağol canım çok teşekkür ederim..ağır kaldırmadan döndü sanırım..yoksa düzgündü kaç senedirguclubacismiledr bişey demiyo beni umutsuzluğa sürükledi..hsg çekti haziranda belki bi hastalıktan dolayı geriye çekilmiştir dedi ama o da temiz çıktı..bana hep aşılama önerdi durdu dr um..düzelme şansı da yokmuş ancak kendiliğimden hamile kalacakmışımda düzelecekmiş ama doğumdan sonra eski halini alıyomuş geriohaoldumsmile..olsun canım ne demek tabiki soracaksın aklına takılanları,ben cevaplamaya hazırımyerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız:)))

merhaba canım..iyiyiz çok şükür sen nasılsınopuyorumnanaktanŞeniz

canım benimde rahmim geriye dönük. bebeğime hamile kalmadan önce öğrenmiştim ama doktorum bunun gebeliği engellemediğini söyledi bi tedavide vermedi. zaten o ay hamile kalmıştım

benim dr engel diyo hamileliğeohaoldumsmileiyice psikolojimi bozmuştu ama şimdi iyiyim çok şükür..yerimsenibenne güzel sen hamişle kalmışsın ters rahimle darısı başıma inşallah..hepimizle birlikte inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

evet gülücüğüm ağrı yapıyo..bu ayda adet olursam bi yerde kadın çeviriyormuş rahimi ona gidecem ne yapayım başka çarem kalmadı:umursamazndan sonra bende sallıycam artık takmıycam canıım..kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan.seni diğer topikten hatırlıyorum.yerimseniben.inşallah bu topikte güzel haberler verirsin canıım beniimm..Şenizkaydirigubbakcemile5

selam kızlar yorgun savaşcı ama inatla anne olmak istteyen ben geldim

hoşgeldin balıııımm..sen nelerin üstesinden gelmedin ki canım opuyorumnanaktanazmine bayılıyorum seninopuyorumnanaktaninşallah güzel haberlerini alırız hayırlısıyla balıım ..:Saruboceq::Saruboceq:

:lepi: GÜNAYDIN :lepi:

GÜNAYDIIIIIIINNNNN DENİZCİİİİMM....kaydirigubbakcemile2hihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

inşallah olur tatlım:Saruboceq:bende de aynı dert var canım biz 13 seneden sonra niyetlendik adam bir yoğun bir yoğun sorma vallahi hayırlısı artıkboshayallersmile

bende haziranda hsg çektirmiştim temiz çıktı zaten bir tüpüm dış gebelik yüzünden alındı ve diğeride temizdi ben doktora çocuk tedavisi yapalım dedmi yok senin hiç bir sorunun yok sadece piskolojik dedi bekle yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki dedi bide folik asit crospirin verdi gönderdi olmasa 3 ay sonra gel ozaman tedavi yapacam dedi ama ben şimdi istiyordum demekki daha zamanı var oğlumda 4 bitiirdi ana sınıfına başladı kardeşi olmasını çok istiyor ALLAHIMMMM hakımızda hayırlısını ver

bende hiç dikkat etmiyorum kendime raebzeh çok ağır kaldırıyorum bende öbür hafta sonu dr.gitmeyi düşünüyordum gidince bakalım ne diyecekbilmiyorumkismile

bende hiç dikkat etmiyorum kendime raebzeh çok ağır kaldırıyorum bende öbür hafta sonu dr.gitmeyi düşünüyordum gidince bakalım ne diyecekbilmiyorumkismile

dikkatli ol canım yaayerimsenibenbenim gibi terslikle uğraşırsın sonra..inşallah güzel haberlerle gelirsin canım..bu arada adım Ebruyerimsenibenopuyorumnanaktan

inşallah olur tatlım:Saruboceq:bende de aynı dert var canım biz 13 seneden sonra niyetlendik adam bir yoğun bir yoğun sorma vallahi hayırlısı artıkboshayallersmile

saol canım, olsalar olmuyo ama olmayınca da hiç olmuyo, inşallah allahım yardım eder.Rabim sağlık versin, huzur versin. Rabbimin izniyle hepimiz ellerimizi açtık bekliyoruz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…