- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.001
günaydınlara.s.nasılsınız?opuyorumnanaktan
günaydın canıımmopuyorumnanaktan..iyi olmaya çalışıyoruz işte sabah abim rahatsızlanmış o biraz beni üzdü ama şimdi iyiymiş çok şükür ..
gülücüğüümm..canım sıkma canını boşveryerimseniben..sıkıntı stres yaptıkça vücudun tepki veriyo.a.s.birde Rabbim bizi başka sınavlardan geçiriyo..en iyisi şükretmek ve kafaya takmamakyerimseniben:Saruboceq:..benimde rahim durduk yere ters döndü bilmiyorumkismilebende ona üzülüyordum ama artık takmıyorum ne yapalım..Rabbim ne zaman verirse hayırlısıyla versin hepimize inşallah..amiinn:Saruboceq::Saruboceq:
günaydınlar canım iyiyz inşallah sen nasılsın?
gülücüğüümm..canım sıkma canını boşveryerimseniben..sıkıntı stres yaptıkça vücudun tepki veriyo.a.s.birde Rabbim bizi başka sınavlardan geçiriyo..en iyisi şükretmek ve kafaya takmamakyerimseniben:Saruboceq:..benimde rahim durduk yere ters döndü bilmiyorumkismilebende ona üzülüyordum ama artık takmıyorum ne yapalım..Rabbim ne zaman verirse hayırlısıyla versin hepimize inşallah..amiinn:Saruboceq::Saruboceq:
ebru alemsin kız durduk yeremi rahmin döndü yenimi öğrendin
geçmiş olsun canım neyseki daha iyiyimiş şimdi Allah Allah nasıl olmuş o öyle niye dönmüşki rahim?dr. ne diyor?nasıl bir tedavi uygulayacakmış?bilmediğim için çok mu soru sormuş oldum?bilmiyorumkismile
merhaba kızlar nasılsınız:)))
canım benimde rahmim geriye dönük. bebeğime hamile kalmadan önce öğrenmiştim ama doktorum bunun gebeliği engellemediğini söyledi bi tedavide vermedi. zaten o ay hamile kalmıştım
selam kızlar..
Raebzeh cicişşş benimde rahim ters biliyorsun bu hamile kalmamak için bir sorun değilmiş..sadece bel sırt agrısı yapıyor o kadar..zaten çektiğimiz acıların yanında bu normal bile geliyor artık..moraller yüksek unutma boşver salllaşakkıdı
bu arada hepinize çok teşekkürler topkte hayırlı olsun..hepiniz çok hoş karşıladınız beni..öpüyorum hepinizi ciciler:asigim:
selam kıslar,
tekrar kendimi hatırlatayım, 6 yaşında kızım var,
2 senedir korunmuyos olmuyo, çabalar, tedavle, çatlatmalar ve 1 tane aşılama negatif.
Bu ay sadece 2 kere preseedle denedik. yumurtam varmıydı, çatlamışmıydı, hiiiçbir bilgim olmadan.
eşim yurt dışında şu anda sık sıkda çıkacak bu gidişle. nasıl yapacaz bakalım hayırlsı, olursa sürpriiizz deriz inşalllah yarabbim......öpüyorum hepinizi
selam kızlar yorgun savaşcı ama inatla anne olmak istteyen ben geldim
:lepi: GÜNAYDIN :lepi:
selam kıslar,
tekrar kendimi hatırlatayım, 6 yaşında kızım var,
2 senedir korunmuyos olmuyo, çabalar, tedavle, çatlatmalar ve 1 tane aşılama negatif.
Bu ay sadece 2 kere preseedle denedik. yumurtam varmıydı, çatlamışmıydı, hiiiçbir bilgim olmadan.
eşim yurt dışında şu anda sık sıkda çıkacak bu gidişle. nasıl yapacaz bakalım hayırlsı, olursa sürpriiizz deriz inşalllah yarabbim......öpüyorum hepinizi
selam kızlar yorgun savaşcı ama inatla anne olmak istteyen ben geldim
bende hiç dikkat etmiyorum kendime raebzeh çok ağır kaldırıyorum bende öbür hafta sonu dr.gitmeyi düşünüyordum gidince bakalım ne diyecekbilmiyorumkismile
hoşgeldin canım.opuyorumnanaktan.seni diğer topikten hatırlıyorum.yerimseniben.inşallah bu topikte güzel haberler verirsin canıım beniimm..Şenizkaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah, hepimiz için aynı dilekler , inşallah hamile kalmayan kalmaz, bu ay preseed denedim ama zaten 1-2 kere denedik, olursa şaşırırım, olmazsa yine de üzülürüm ayrı tabii.
inşallah olur tatlım:Saruboceq:bende de aynı dert var canım biz 13 seneden sonra niyetlendik adam bir yoğun bir yoğun sorma vallahi hayırlısı artıkboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?