2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bacım yoksa bebek mi geliyorzemuszemus

yok bacım nerde hani yazmaya tek kalple başlıyorsun mesajlar arttıkça kalp sayısıda artıyor ya onu dedim o gün de gelir inşallah biz kimseye söylemedik bebek işini sadece ben eşim ve oğlum biliyor bir de siz olunca sizinle nasıl paylaşacağımı hayal edip seviniyorum garibin ekmeği umut derler benimki de o hesapmafoldumben

allah söyletmiştir belki boshayallersmile inşaallah hepimiz en kısa zamanda iki atan kalp oluruz ne diyeyim.beklemek zor hem de çok zor ama umut olmadan hiç birşey olmuyor bak efkar yaptım şimdi dışarda yağmur da yağıyor :çok üzgünüm:

yok gülüm efkarlanma kıyamam gel öpeyim seni moralin düzelsin diyeceğim de gribim amaaan neyse birşey olmazŞeniz

yok gülüm efkarlanma kıyamam gel öpeyim seni moralin düzelsin diyeceğim de gribim amaaan neyse birşey olmazŞeniz

olmaz birşey canım merak etme okadar çok bitki çayı ve kür uyguluyorum ki vücüt direncime kendim bile şaşıyorumdelikafaduldensengözlerimebaksanab

sanırım bu topikte tanımadıkları kişilere yada birkaç kez yazıp sonra yazma gereksinimi duyulmuyor..neyse hepinizin canı saolsun...herkesin gönlündeki neyse o olsun..benim diğer topikte(kapanan topikte)çok iyi arkadaşlarım vardı ama hemen hepsi 2.yi doğurdu bir ben birde raepzeh kalmışız neyse ya siz aranızda çok güzel kaynaşmışsınız bunada sevindim..hepinize hoş sohbetler dilerim sağlıcakla kalın..

nabersiniz kızlar kısa bir izmir tatili yaptım
25 ekimi bekliyorum ama umudum yok fazla çalışma yapamadık

gülücük yazını okuyunca kendimi kötü hissettim ama gerçekten:sinifsinif:ben devamlı giremiyorum bugün denk geldi yazıştık seni atladığımı sonradan fark ettim nedensede üzerime alındım ben kendi adıma :1no2:senağlama yeni arkadaşlıklar kuralım burda da olmaz mıkaydirigubbakcemile5

nabersiniz kızlar kısa bir izmir tatili yaptım
25 ekimi bekliyorum ama umudum yok fazla çalışma yapamadık

hadi hayırlısı canım çalışmadık diyorsun önemli değil zaten bikere:Saruboceq:de oluyor merak etme sen yeterki yüce rabim istesin benimde 27 ekim hemen hemen aynıyız hadi işalhh güzel haber gelir

bak bende alındım üstüme şimdi ama inan arkadaşımızın da dediği gibi herzaman denk gelemiyoruz dün iyi bir tesadüf oldu yazıştık ben de yeniyim zaten hep birlikte kaynaşırız gülüm bu arada ben de daha 2.doğuramadım ben de sizdenim yaniyerimseniben

günaydın bayanlar nasılsınız?denizciğim sana da günaydın a.s.sağlığın nasıl tatlım?opuyorumnanaktan

iyiyim canım temizlik yaptım yoruldum biraz dinleniyorum şimdi bitki çayımıda aldım neler yapıyorsunuz diye bakmaya geldimzemuszemus ferhatt sanada merhaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…