- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.041
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:gitme: güleyim mi ağlayım mı bilemedim şimdi sen ikisini de mutfağa sokma biri mutfağa girsin diğeri ortalık toplasın sen daha çabuk ayağa kalkarsın o sinirleaklinialirimsmile zaten bu hesaba göre yatmayıp çalışman lazım kardeş gelcek daha demi:teytey::sm_cool: şaka bir yana bir an önce toparlarsın inşaallaholumunekankayizsmile sen nereliydin ben bi çorba yollayım sana:içelim:
kayserideyim bacım gönderirsen bir ikram olur ki sorma sıcak sıcak içim ısınır vallahia.s.
kızlar 2 kalp oldum bu arada :lepi:
bacım yoksa bebek mi geliyorzemuszemus
allah söyletmiştir belki boshayallersmile inşaallah hepimiz en kısa zamanda iki atan kalp oluruz ne diyeyim.beklemek zor hem de çok zor ama umut olmadan hiç birşey olmuyor bak efkar yaptım şimdi dışarda yağmur da yağıyor :çok üzgünüm:
yok gülüm efkarlanma kıyamam gel öpeyim seni moralin düzelsin diyeceğim de gribim amaaan neyse birşey olmazŞeniz
sanırım bu topikte tanımadıkları kişilere yada birkaç kez yazıp sonra yazma gereksinimi duyulmuyor..neyse hepinizin canı saolsun...herkesin gönlündeki neyse o olsun..benim diğer topikte(kapanan topikte)çok iyi arkadaşlarım vardı ama hemen hepsi 2.yi doğurdu bir ben birde raepzeh kalmışız neyse ya siz aranızda çok güzel kaynaşmışsınız bunada sevindim..hepinize hoş sohbetler dilerim sağlıcakla kalın..
nabersiniz kızlar kısa bir izmir tatili yaptım
25 ekimi bekliyorum ama umudum yok fazla çalışma yapamadık
sanırım bu topikte tanımadıkları kişilere yada birkaç kez yazıp sonra yazma gereksinimi duyulmuyor..neyse hepinizin canı saolsun...herkesin gönlündeki neyse o olsun..benim diğer topikte(kapanan topikte)çok iyi arkadaşlarım vardı ama hemen hepsi 2.yi doğurdu bir ben birde raepzeh kalmışız neyse ya siz aranızda çok güzel kaynaşmışsınız bunada sevindim..hepinize hoş sohbetler dilerim sağlıcakla kalın..
kızlar merhaba nasılsınız.flan nasıl oldun toparladın mı kendini.
merhaba kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?