- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.101
iyidir canısı toparlandım iyice ama bu seferde kırmızılar geldi böyle hastalanıp zayıf düşünce hemen gelirler sağolsunlar :umursamaz:Allah bilir şimdi elinde kaşık peşinde koşuyorsundur bu kadar zorluğuna rağmen yine de evlat isteniyor herşeye katlanılıyor değil mi?boshayallersmile
günaydın canım sana da iyiym çok şükür sen nasılsınnnopuyorumnanaktan
iyi canım :sinifsinifglanın laflarına üzülüyorum bir an önce gelsede bu bebiş sırtımdan dağlar kadar yük kalaksaboshayallersmile
ay evet ya zaten üzülüyosun birde onlarda öyle diyince daha çok mahvoluyosun:sinifsinif: ben de 3 sene dinledim oğlumdan aynı şeyleri ama şimdi çok mutlu allahım tez zamanda işallah sizleri de bekletmeden kavuşturusn bebişlerinize:Saruboceq:
yok tatlım üzülme sorun yoksa olur inşallah hem daha 2 ay oldu diyorsun biraz daha beklemen gerek canım hemen tutabilir o ayrı da korunmayı bıraktıktan sonra zaten en az 4 ay veriyor doktorlar o da yaşa bağlı benim yaşım ileri olduğu için 4 ay demişti sen daha küçüksen bu 6 aya bazen 1 seneye bile çıkabiliyor ondan önce müdahale etmiyorlar tatlım o yüzden şimdiden sıkıntı yapma kendine biraz daha sabır gerek canım boshayallersmile
kızlar benim bu ay hüsran oldu hcg baktırdım kanda 0 çıktı ama henüz adet olmadım gecikti bu ay önümüzdeki ay hayırlsısı inşallah
geçengün kaykık oturmuşum anne karnında bebek mi var dedi yok oğlum nereden çıkardın dedim bana öyle geldi dedi moralim bozuldu :sinifsinif: her arkadaşlarından geldiğimizde benimde kardeşim olsun şöyle yapçam böyle yapçam diye hayaller kuruyor o hayal kurdukça benim boğazıma yumruk oturuyor bütün arkadaşlarının yeni kardeşi oldu yada olcak onlar kardeşlerini anlatınca ağızlarının içine bakıyo evde konuşulmadığı halde hep ağzında bu laflar ben kafamdan çıkarmaya çalıştıkça herşey üstüme üstüme geliyor sanki tam bu ay rahat olcam diyorum kafayı takmıcam diyorum birşey çıkıyor inanırmısınız geçen aylarda yine oğlanın bir lafı üzerine sıkıldım sonra kendime kızdım yapmıcam böyle dedim onu okula gönderdim bende kafa dağıtmak için aşağı komşuma indim kadın kırkı geçkin iki çocuğu var büyükler ama arkadaş hamileymiş onun haberini verdi nasıl olduğunu hayallerini anlattı bende dinledim eve çıkmayı zor bekledim ilk fırsatta eve çıkıp ağladımmafoldumben bazen herşey üst üste geliyor şu son dokuz ayda olmucak kişilerin haberini aldım şimdi çocukları kucaklarında oysa kesinlikle düşünmüyorlardıalsanaalsanasmile bende kesinlikle düşünmücem bundan sonrakafamçokkarıştıCADIARZU
kızlar benim bu ay hüsran oldu hcg baktırdım kanda 0 çıktı ama henüz adet olmadım gecikti bu ay önümüzdeki ay hayırlsısı inşallah
canım hayırlısı olsun bende adet olmuşum inşallah bidahaki ay
işallah bidahaki aya sizn de hayırlı haberlerinizi duyarız kızlarrr:Saruboceq:
ay üzme canım kendini nolur :1hug: öyle kafaya taktıkça inan daha kötü oluyor benimde üzerime senin değin gibi kaç kişi doğurud bebekleri yaşalrını bile geçti insan bunlrı duyunca çok üzülüyor gerçekten ama sabır arkadaşım sabır ve mümkün olduğunca takmamaya çalış biz en son eşimle valla dedik 2 sene daha deneriz oldu oldu bidaha yapmayız dedik o ay hamile kaldım şans işte allahıma hep dua ediyorum sizleride işallah bekletmesin :Saruboceq:
birde çok haklısınız kızlar kafaya takmamak gerekiyorboshayallersmile bende şu ilaçlar bitsin korunmayı bırakacağım ama çok kafaya takmayacağım yumurtlama günlerini bile hesaplamayı düşünmüyorum:umursamaz: çünkü bazen hesap hiç tutmuyor Allah verirse verir vermezse çok şükür bir tane evladım var Rabbim ona uzun ömür versin evlat acısı göstermesin ciğerimi yakmasın Rabbim:Saruboceq:
gerçekten öyle arkadaşım bizim elimizde olan birşey değil verirse kabulümüz ama vermezse de yapacak hiçbirşey yok Allah evlat acısı göstermesin gerçekten çok şükür evimizde bir ses soluk var..onlara sağlık versin.sadece bir çokuk için yıllarca uğraşan arkadaşlar var burada okuyoruz en azından rabbim onu aratmadan verdi kendimizi de çok kasmaya gerek yok diyeceğim ama kadınız vesselamboshayallersmiledelikafadulden
merhaba kızlar ben daha adet olmadım 3 günüm geçti test yapmaya cesaretim yok çünkü son 2 aydır adetlerim geçiyor yine umutsuz olmak istemiyorum herşeyin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?