- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.061
iyiyim canım temizlik yaptım yoruldum biraz dinleniyorum şimdi bitki çayımıda aldım neler yapıyorsunuz diye bakmaya geldimzemuszemus ferhatt sanada merhaba
ya kızlar bizde tık yok oğlumun kardeşi n ezamn gelecek yoruldum artıkkk bedne isityorum bende:ecrin_bebek:
kizlar selam hepinize hamis felan varmi ben listenize ulasamiyorum :)))
slm kızlar acaba hamilemiyim şu 5 gün ne zor geçecek reglm bu ayın 27si de ayyyy ne bilim bu ay pek umutlanmadım bakalım
hadi hayırlıs melis günümüz aynı bakalım şans bizden yana olacakmı:ecrin_bebek:
selam kızlar hadi bakalım herkesten bol bebişli haberler bekliyoruuuuzzzzzzz.. flan nasılsın dışarıya çıkmadan bir uğrayım dedim sen neler yapıyorsun....öptüm canımopuyorumnanaktan
kızlarrr selam opuyorumnanaktan
arada sırada uğrarrım bu topiğe de hatta listede de adım vardı o nedenle bu hayırlı haberi sizlerle de paylaşmak istedim çok şükür ki 3 senelik bir uğraşdan sonra ikinci bebeğime hamileyim :lepi: allahım bu topikte olan ve 2. bebeği isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin işallah kızlarrrr:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi duyarız burdan en kısa zamanda işallahhh:Saruboceq:
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin Rabbim hem sana hem isteyen bütün herkese:Saruboceq:
kızlarrr selam opuyorumnanaktan
arada sırada uğrarrım bu topiğe de hatta listede de adım vardı o nedenle bu hayırlı haberi sizlerle de paylaşmak istedim çok şükür ki 3 senelik bir uğraşdan sonra ikinci bebeğime hamileyim :lepi: allahım bu topikte olan ve 2. bebeği isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin işallah kızlarrrr:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi duyarız burdan en kısa zamanda işallahhh:Saruboceq:
canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2bebek düşünenlerdenim 2 ay oldu korunmayı bırakalı inş. hemen olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?