2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

♥♥♥♥ Günaydıngünaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi bulaştır! ♥♥♥♥

iyiyim canım temizlik yaptım yoruldum biraz dinleniyorum şimdi bitki çayımıda aldım neler yapıyorsunuz diye bakmaya geldimzemuszemus ferhatt sanada merhaba

dün biraz işim vardı çok giremedim denk gelemedik:sinifsinif:yorulmuşsun canım dinlen biraza.sben de şimdi çayımı aldım geldim

insallah tez zamanda güzel haberler alirsiniz sizde bizde
ama burayi baya bos birakiyorsunuz daha cok destek olmalisiniz birbirinize bakin hersey daha kolay olacak ozaman

selam kızlar hadi bakalım herkesten bol bebişli haberler bekliyoruuuuzzzzzzz.. flan nasılsın dışarıya çıkmadan bir uğrayım dedim sen neler yapıyorsun....öptüm canımopuyorumnanaktan

selam kızlar hadi bakalım herkesten bol bebişli haberler bekliyoruuuuzzzzzzz.. flan nasılsın dışarıya çıkmadan bir uğrayım dedim sen neler yapıyorsun....öptüm canımopuyorumnanaktan

iyiyim canım ev iş çoluk çocuk bildiğin gibi işte sen nasılsın?a.s.

kızlarrr selam opuyorumnanaktan
arada sırada uğrarrım bu topiğe de hatta listede de adım vardı o nedenle bu hayırlı haberi sizlerle de paylaşmak istedim çok şükür ki 3 senelik bir uğraşdan sonra ikinci bebeğime hamileyim :lepi: allahım bu topikte olan ve 2. bebeği isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin işallah kızlarrrr:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi duyarız burdan en kısa zamanda işallahhh:Saruboceq:

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin Rabbim hem sana hem isteyen bütün herkese:Saruboceq:

çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde evlatlar nasip etsin Rabbim hem sana hem isteyen bütün herkese:Saruboceq:

amin canım amin işallahhh isteyen herkese tez zamanda versin allhımmm:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2bebek düşünenlerdenim 2 ay oldu korunmayı bırakalı inş. hemen olur.

canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 2bebek düşünenlerdenim 2 ay oldu korunmayı bırakalı inş. hemen olur.

sağol canım sağol işallah allahım seni fazla bekletmen yavrunu kucağına almayı nasip eder :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…