2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

merhaba canım ateşin ne çıktı..belirtilerine bakılırsa hamile olma şansın yüksek inşaallah bebişin gelmiştir.:teytey:

kızlar birşey sorcam ben bu ay adet düzenleyici kullanmıştım.ondördüncü gün başlayıp on gün kullanacaktım ama son hapı alcağım gün yani bugün kanamam başladı az az..ne olduğunu anlamadım normalde hapın bitiminden 3 veya 4 gün sonra olurdu.bu ay yumurtlamıştım bir de tahminime göre ateşim 15. gün sabitlenmişti bugün sabah düşmüştü.tamam adet olmak ihtimal dahiliydi de neden ilaç bitmeden geldi:sinifsinif:bir fikri olan varmı

merhaba kızlar ben daha adet olmadım 3 günüm geçti test yapmaya cesaretim yok çünkü son 2 aydır adetlerim geçiyor yine umutsuz olmak istemiyorum herşeyin hayırlısı olsun
canım zaten genelde öyle oluyor hamile kalmadan birkaç ay önce düzensizleşiyor en azından bende öyle olmuştu bir ay erken bir ay geç derken tutmuştu bu ay olmazsa öbür ay olmazsa öbür ay umudunu sakın yitirme canım Allah herşeyin hayırlısını versinopuyorumnanaktan

merhaba canım nasılsın?a.s.tatlım o konuda hiç hap kullanmadım o yüzden hiç bilmiyorum yanlış bir şey söylemeyim canım bakalım belki diğer arkadaşlar sana yardımcı olabilir çok öptüm canımolumunekankayizsmile

kızlar merhaba nasılsınız?buyrunnnnnnnnnbu arada burda liste tutuluyor mu bilmiyorum ama yine de vereyim bat 16.11yerimseniben

kızlar merhaba nasılsınız?buyrunnnnnnnnnbu arada burda liste tutuluyor mu bilmiyorum ama yine de vereyim bat 16.11yerimseniben

merhaba canıma.s. bende benim bat hakkında hiçbirşey bilmiyorumbilmiyorumkismile şimdi lavobaya gittim kesilmiş sanki lekelenmeler.ateşim düştü düşmese umut etcem ama of yaaa olmazsa pazartesi bi doktora gideyimmafoldumben sen nasılsın canım

adet oldun mu bu ay yoksa lekelenme şeklinde miydi?gerçi ateşim düştü diyorsun da ben acaba üstüne mi gördün diyecektim ben hamileyken 2 ay düzenli adet görmüştüm de o zamana kadar anlamamıştım kayınvalidemde öyle olmuş o da 4-5- ay adet görmüş ama yinede en kesin sonucu dr verir git pazartesi olmazsa aklında kalmaz hiç olmazsaboshayallersmilebende ne yapayım tatlım benim şu malum panik atak ilaçlarını bırakmaya çalışıyorum bugün dr günümdü acil işi çıkmış şehir dışına gitmiş dr ben yarım doz keseyim dedim yok seni görmeden olmaz dedi mecbur bende pazartesini bekliyorum:sinifsinif: birde burada çok iyi bir prof amcamız var onun yanına gideceğiz onun bildiği iyi bir kadın doğumcu varsa ondanda randevu alacağız pazartesi dr dr gezeceğim anlayacağınkaydirigubbakcemilehepsi hepsi de o iğrenç masaya yatma günüm yaklaşıyoreyvahedigeldismile

lekelenme şeklinde canım bekliyorum bakalım amaaan madem ses verdi gelsede rahatlasam bide gelmez onla uğraşbilmiyorumkismile inşaallah kurtulursun sende şu panik ataktan.bende de vardı birde yanında ansiyetike bozukluğusempatiksalakcinni bir ara ilaç kullandım iyi gelmişti sonra ilacı kesince tekrarladı kendimi acillerde buluyordum yine bir acil sonrası eve geldiğimde sabaha karşı canıma tak etti[bu arada 7 yıl uğraştım] dedim gitmiyom gitmiyom kardeşim gitmiyom ne olcaksa olsun artık.kendime bir dikkat ettim sırf vücudumu dinliyorum kalp ritmimi doktordan iyi biliyorum.ritmi hissetsem sorun hissetmesem sorun bu seferde niye hissetmiyom diyorum.senin anlıyacağın kafayı yemek üzereydim.her dakika her saniye offff of.sonra işte atak geldiğinde gitmedim doktora çok zor oldu bir ara sıklaştı yine gitmedim pskoloğa da gitmedim.burda patron benim dedimalsanaalsanasmile ben ünv sınavına gircem dedim eşime geçen sene girdim evde çalıştım o beni oyaladı biraz herkes delisin dedi birazda hırs yapınca kazandım hem kafam dağıldı asıl niyetim okumaktı ama kendi şehrimde bir yer gelmeyince okuyamadım :umursamaz: kısmet seneye:jeyyar: başaracağım böylelikle birazda kendimi zorlayarak şimdi ataklarımı en aza indirdim ama takmıyorum:umursamaz:

olcaksa olcak diyorum kaçış yok tabii her atak yeni icatlar çıkarıyor her yeni icatta ben acaba birşeymi var diyorum gözlerim fal taşı gibi açılıyor böööölesempatiksalakcinni ama umursamıcam seni diyorum biraz üzülüp sinirlensem hemen gelir ziyaretime ama ben en aza indirmeyi başardım en azından şiddetini:teytey:inşaallah en kısa zamanda sen de kurtulursun arkadaşım iradeni hiç elden bırakma kontrol her zaman sende olsun başka türlü olmuyor bu hastalıkta gerçektenkaydirigubbakcemile

slm kızlar nasısnız yoktum bayadır kusura bakmayın iler cok yogundu takip edemedim topiğimizzziii
bir kaç güne kadar yniden gelicemmmm
öpüyorum herkesi
gelişme varmı kızlar hamiş habeleri
ben bu ayda adetgördüm
kasım içinde ümüdüm yok calısma yaomadık
artık akısına bıraktık
ne zamansa nasip

ateşimi ölçtümde 36 buçuk oldu biraz var ama benim başım dönüyor başkada yok işalhhh bu topikte hepimiz hamile kalırızda çocuklarımız sevinsin benimkisi oyuncaklarını saklıyor kimseye vermiyor kardeşime diyor elbiselerinide öyle ama ben hamile kıyafetlerimi dağıtımm nasılsa giyemiyecem diyee olsun hamile kalyımda yine ALALHIM benimde yüzümü güldür sizinde

günaydııın kızlarnasılsınız.bende dört gün önce oldum yeni tarih 28 kasım.hadi bakalım sil baştan başlıyoruz

günaydıın canıımm..bende ekimin 20 sinde adet olmuştum..bugün biraz kanamam oldu:26: neden olduğunu anlamadım..öğleden sonra hastaneye gidicem..acaba neden olmuştur bileniniz var mı canlarıımm...

gülüm sen aynı beni anlatmışsın bende aynı öyle yapıyorum şimdi sonuçta o kadar hastalandım acillik oldum ne oldu ölmedim demekki öldürmüyor aynen bende öyle dedim kendime hadi ne olacaksa olsun bıktım artık dedim şimdi de çocuk istiyorum ya öyle motive ediyorum kendimi ilaç içmemem lazım biran önce bitirmem lazım diyorum ama çok haklısın azıcık üzülsem hemen sıkıntılanıyor gibi oluyorum diyorum aşacağım farz etki hamilesin diyorum kendi kendime atlat nasıl atlatacaksan diyorum toparlıyorum şimdilik bir ayım kaldı inşallah kazasız belasız atlatırım da çalışmalara başlarım canım

bekliyoruz canım buralardayız

günaydıın canıımm..bende ekimin 20 sinde adet olmuştum..bugün biraz kanamam oldu:26: neden olduğunu anlamadım..öğleden sonra hastaneye gidicem..acaba neden olmuştur bileniniz var mı canlarıımm...

maalesef canım yaaa :26: en iyi cevabı doktor verecek sanırım sana çünkü ben artık hiçbirşeyden emin değilim benimkininde o kadar gelesi varmış ki düzenleyici hap kullanıyordum hap bitmeden geldi inşaallah iyi haberlerle dönersin canım...

günün geçti değil mi tatlım test falan yaptın mı?yaparsan haber ver olur mu?Allah gönlüne göre versin canım:13:

çok sağol canım beniimm..inşallah hayırlı haberler verir dr..bikaç gündür kasıklarımda hafif ağrılar vardı ama ben yumurtlama belirtisi diyordum kendi kendime..bakalım bu sefer ki sınav sorusu nerden çıkacakhayat bi sınav işte hergün değişik sorular çıkıyo karşımıza..bu sefer sıra hangi konuda

güzel hamile haberleri bekliyoruz fazla bekletmeden haber ver arkadaşım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…