- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.121
işalhh canım ama bu ay biraz değişik karnım şişmedi belim pek ağrımadı göğüslerde öyle ama sadece çok gaz var anlamadım hakımızda herşeyin hayırlısı olsun senin içinde öyle ateşimi ölçeyim bakalım kaç çıkacak
canım zaten genelde öyle oluyor hamile kalmadan birkaç ay önce düzensizleşiyor en azından bende öyle olmuştu bir ay erken bir ay geç derken tutmuştu bu ay olmazsa öbür ay olmazsa öbür ay umudunu sakın yitirme canım Allah herşeyin hayırlısını versinopuyorumnanaktanmerhaba kızlar ben daha adet olmadım 3 günüm geçti test yapmaya cesaretim yok çünkü son 2 aydır adetlerim geçiyor yine umutsuz olmak istemiyorum herşeyin hayırlısı olsun
kızlar birşey sorcam ben bu ay adet düzenleyici kullanmıştım.ondördüncü gün başlayıp on gün kullanacaktım ama son hapı alcağım gün yani bugün kanamam başladı az az..ne olduğunu anlamadım normalde hapın bitiminden 3 veya 4 gün sonra olurdu.bu ay yumurtlamıştım bir de tahminime göre ateşim 15. gün sabitlenmişti bugün sabah düşmüştü.tamam adet olmak ihtimal dahiliydi de neden ilaç bitmeden geldi:sinifsinif:bir fikri olan varmı
kızlar merhaba nasılsınız?buyrunnnnnnnnnbu arada burda liste tutuluyor mu bilmiyorum ama yine de vereyim bat 16.11yerimseniben
merhaba canıma.s. bende benim bat hakkında hiçbirşey bilmiyorumbilmiyorumkismile şimdi lavobaya gittim kesilmiş sanki lekelenmeler.ateşim düştü düşmese umut etcem ama of yaaa olmazsa pazartesi bi doktora gideyimmafoldumben sen nasılsın canım
lekelenme şeklinde canım bekliyorum bakalım amaaan madem ses verdi gelsede rahatlasam bide gelmez onla uğraşbilmiyorumkismile inşaallah kurtulursun sende şu panik ataktan.bende de vardı birde yanında ansiyetike bozukluğusempatiksalakcinni bir ara ilaç kullandım iyi gelmişti sonra ilacı kesince tekrarladı kendimi acillerde buluyordum yine bir acil sonrası eve geldiğimde sabaha karşı canıma tak etti[bu arada 7 yıl uğraştım] dedim gitmiyom gitmiyom kardeşim gitmiyom ne olcaksa olsun artık.kendime bir dikkat ettim sırf vücudumu dinliyorum kalp ritmimi doktordan iyi biliyorum.ritmi hissetsem sorun hissetmesem sorun bu seferde niye hissetmiyom diyorum.senin anlıyacağın kafayı yemek üzereydim.her dakika her saniye offff of.sonra işte atak geldiğinde gitmedim doktora çok zor oldu bir ara sıklaştı yine gitmedim pskoloğa da gitmedim.burda patron benim dedimalsanaalsanasmile ben ünv sınavına gircem dedim eşime geçen sene girdim evde çalıştım o beni oyaladı biraz herkes delisin dedi birazda hırs yapınca kazandım hem kafam dağıldı asıl niyetim okumaktı ama kendi şehrimde bir yer gelmeyince okuyamadım :umursamaz: kısmet seneye:jeyyar: başaracağım böylelikle birazda kendimi zorlayarak şimdi ataklarımı en aza indirdim ama takmıyorum:umursamaz:
slm kızlar nasısnız yoktum bayadır kusura bakmayın iler cok yogundu takip edemedim topiğimizzziii
bir kaç güne kadar yniden gelicemmmm
öpüyorum herkesi
gelişme varmı kızlar hamiş habeleri
ben bu ayda adetgördüm
kasım içinde ümüdüm yok calısma yaomadık
artık akısına bıraktık
ne zamansa nasip
günaydıın canıımm..bende ekimin 20 sinde adet olmuştum..bugün biraz kanamam oldu:26: neden olduğunu anlamadım..öğleden sonra hastaneye gidicem. .acaba neden olmuştur bileniniz var mı canlarıımm. ..
ateşimi ölçtümde 36 buçuk oldu biraz var ama benim başım dönüyor başkada yok işalhhh bu topikte hepimiz hamile kalırızda çocuklarımız sevinsin benimkisi oyuncaklarını saklıyor kimseye vermiyor kardeşime diyor elbiselerinide öyle ama ben hamile kıyafetlerimi dağıtımm nasılsa giyemiyecem diyee olsun hamile kalyımda yine ALALHIM benimde yüzümü güldür sizinde
maalesef canım yaaa :26: en iyi cevabı doktor verecek sanırım sana çünkü ben artık hiçbirşeyden emin değilimbenimkininde o kadar gelesi varmış ki düzenleyici hap kullanıyordum hap bitmeden geldi inşaallah iyi haberlerle dönersin canım...
ateşimi ölçtümde 36 buçuk oldu biraz var ama benim başım dönüyor başkada yok işalhhh bu topikte hepimiz hamile kalırızda çocuklarımız sevinsin benimkisi oyuncaklarını saklıyor kimseye vermiyor kardeşime diyor elbiselerinide öyle ama ben hamile kıyafetlerimi dağıtımm nasılsa giyemiyecem diyee olsun hamile kalyımda yine ALALHIM benimde yüzümü güldür sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?