2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

karamuk çoook tebrik ederim arkadaşım. Darısı bizlere arkandan geliriz çok bekletmeyiz inşalllaahhhh... sölesene 2. bebiş için yaptığınız bişiler ya da tedavi oldu mu yoksa sürpriz mi yaptı kendileri

karamuk çoook tebrik ederim arkadaşım. Darısı bizlere arkandan geliriz çok bekletmeyiz inşalllaahhhh... sölesene 2. bebiş için yaptığınız bişiler ya da tedavi oldu mu yoksa sürpriz mi yaptı kendileri

amin canım amin işallah fazla bekletmeden arkamdan gelirisniz:Saruboceq:
canım vallahi biz hemen hemen yaklaşık 3 senedir uğraşıyoz ilk 1 sene hiç dr a gitmedik 1 yıldan sonra dr a gittik orda bana bakıldı hiçbir sorun yok dediler klomen kullandım bir kaç ay daha sonra tek dozluk yumurta oluşturucu iğne kullandım bu şekilde tedaviye devam ederken en son artık dr eşine bakıcaz onda da bişey yoksa hsg çekip tüplerine bakıcaz dedi tıkanıklık varmı diye biz tam o zaman tedaviyi kestik biraz çünkü eşimle ikimizin psikolojisi bozuldu sürekli bebekle yatıp bebekle kalkıyoduk biraz ara verdik biz de ama bu arada tabi yine korunmadık sadece tedaviyi bıraktık daha sonra geçtiğimiz ağustos ayında tekrar başaldık eşimde test yaptırdı onda da herhangi beşey çıkmadı eylülde hsg filmi çektiridim onda da tüplerim açık çıktı herhangi bir sorun çıkmadı daha sonra dr zaten dedi sebesiz interlitife diye beklicez ve tadviye devam edicez dedi işte en son adet olduktan sonra çatlatma iğnesi yaptılar karnımdan ve allahıma çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim hayırlısı ile sizde bu güzel haberleri tez zamanda alırısnız canım:Saruboceq:

tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin

Canım sayfayı güncellememişim. Okudum sağol bilgilerin için , ben de 3 klomen 2 iğne 1 aşılama oldum. Hiçbirinden de fayda yok senin durumundayım. Inşallah ben de alırım kucağıma hayırlsıı ile

Canım sayfayı güncellememişim. Okudum sağol bilgilerin için , ben de 3 klomen 2 iğne 1 aşılama oldum. Hiçbirinden de fayda yok senin durumundayım. Inşallah ben de alırım kucağıma hayırlsıı ile

işallah canım işallahh allahım fazla bekletmsin tez zamanda alırısn kucağınaa:Saruboceq: sizde de sorun yokmu canım yani sebepsiz mi olmuyor

işallah canım işallahh allahım fazla bekletmsin tez zamanda alırısn kucağınaa:Saruboceq: sizde de sorun yokmu canım yani sebepsiz mi olmuyor

kızlar adet olmuşum maalesef yine olmadı:sinifsinif: ama ben şuan okuduklarıma hayretle bakıyorum iğne falan ben sanıyordumki korunmayı bırakınca ikincide oluyor kızlarr yapmayın ya bi sorun yok ikimizdede ama 2 aydır negatif sonuç bu 3. aydada hergün deniycem olmazsa çok üzülürümmmmmmmeyvahedigeldismile

canım sıkma canını moralini bozma sorun yoksa elbetki olur vardır bi vakti saati bak bizim hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 sene sonra oldu a.s

yok tatlım üzülme sorun yoksa olur inşallah hem daha 2 ay oldu diyorsun biraz daha beklemen gerek canım hemen tutabilir o ayrı da korunmayı bıraktıktan sonra zaten en az 4 ay veriyor doktorlar o da yaşa bağlı benim yaşım ileri olduğu için 4 ay demişti sen daha küçüksen bu 6 aya bazen 1 seneye bile çıkabiliyor ondan önce müdahale etmiyorlar tatlım o yüzden şimdiden sıkıntı yapma kendine biraz daha sabır gerek canım boshayallersmile

tünaydııııın kocaman kocaman öpücükler herkese nasılsınız?opuyorumnanaktan

sanada tünaydınlar günün aydın olsun meliscim benim ve senin adet tarihimiz aynıydı ben daha olmadım bakalım işalah olmam ama yine yokturbüyük ihtimalle hakımızda herşeyin hayırlısı:umursamaz: olsun pes etmek yok çalışmaya devam

belki bize bir süpriz yaparsın canım belli mi olur?yerimseniben

günaydın flanopuyorumnanaktanben iyiyim oğlanla kahvaltı savaşı yapıyorumalsanaalsanasmile onun dışında iyiyim sen nasılsın

iyidir canısı toparlandım iyice ama bu seferde kırmızılar geldi böyle hastalanıp zayıf düşünce hemen gelirler sağolsunlar :umursamaz:Allah bilir şimdi elinde kaşık peşinde koşuyorsundur bu kadar zorluğuna rağmen yine de evlat isteniyor herşeye katlanılıyor değil mi?boshayallersmile

çok haklsın arkadaşım valla bütün zorluklarına rağmen yin de istiyosun evlat bambaşka bişey ya hiçbirşeye hiçbir sevgiye benzemiyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…