- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.081
karamuk çoook tebrik ederim arkadaşım. Darısı bizlere arkandan geliriz çok bekletmeyiz inşalllaahhhh... sölesene 2. bebiş için yaptığınız bişiler ya da tedavi oldu mu yoksa sürpriz mi yaptı kendileri
kızlarrr selam opuyorumnanaktan
arada sırada uğrarrım bu topiğe de hatta listede de adım vardı o nedenle bu hayırlı haberi sizlerle de paylaşmak istedim çok şükür ki 3 senelik bir uğraşdan sonra ikinci bebeğime hamileyim :lepi: allahım bu topikte olan ve 2. bebeği isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip etsin işallah kızlarrrr:Saruboceq: hayırlı haberlerinizi duyarız burdan en kısa zamanda işallahhh:Saruboceq:
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
Canım sayfayı güncellememişim. Okudum sağol bilgilerin için , ben de 3 klomen 2 iğne 1 aşılama oldum. Hiçbirinden de fayda yok senin durumundayım. Inşallah ben de alırım kucağıma hayırlsıı ile
işallah canım işallahh allahım fazla bekletmsin tez zamanda alırısn kucağınaa:Saruboceq: sizde de sorun yokmu canım yani sebepsiz mi olmuyor
kızlar adet olmuşum maalesef yine olmadı:sinifsinif: ama ben şuan okuduklarıma hayretle bakıyorum iğne falan ben sanıyordumki korunmayı bırakınca ikincide oluyor kızlarr yapmayın ya bi sorun yok ikimizdede ama 2 aydır negatif sonuç bu 3. aydada hergün deniycem olmazsa çok üzülürümmmmmmmeyvahedigeldismile
kızlar adet olmuşum maalesef yine olmadı:sinifsinif: ama ben şuan okuduklarıma hayretle bakıyorum iğne falan ben sanıyordumki korunmayı bırakınca ikincide oluyor kızlarr yapmayın ya bi sorun yok ikimizdede ama 2 aydır negatif sonuç bu 3. aydada hergün deniycem olmazsa çok üzülürümmmmmmmeyvahedigeldismile
tünaydııııın kocaman kocaman öpücükler herkese nasılsınız?opuyorumnanaktan
sanada tünaydınlar günün aydın olsun meliscim benim ve senin adet tarihimiz aynıydı ben daha olmadım bakalım işalah olmam ama yine yokturbüyük ihtimalle hakımızda herşeyin hayırlısı:umursamaz: olsun pes etmek yok çalışmaya devam
günaydınlar nasılsınız?opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr hepinizeeeeopuyorumnanaktan
günaydın flanopuyorumnanaktanben iyiyim oğlanla kahvaltı savaşı yapıyorumalsanaalsanasmile onun dışında iyiyim sen nasılsın
günaydın canım a.s. nasılsın
iyidir canısı toparlandım iyice ama bu seferde kırmızılar geldi böyle hastalanıp zayıf düşünce hemen gelirler sağolsunlar :umursamaz:Allah bilir şimdi elinde kaşık peşinde koşuyorsundur bu kadar zorluğuna rağmen yine de evlat isteniyor herşeye katlanılıyor değil mi?boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?