2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

üzülme canım benim oğlunun kardeşi gelecek inşallah ama bekletiyorlar işte

ebrucuğum aslında boydan kurtarıyorum çok kilolu sayılmam bunu söyleyen de kadın doğumcu değil psikoloğum her ihtimale karşı süratle kilo verdiririm dedi asıl önemli olan kadın doğumcunun dediği o sorun yok derse gerek kalmayacak bakalım cumartesi öğlene randevu aldım ne derse ona göre birşeyler yapacağız artık

ebrucuğum bir de ne aklıma geldi kan testi falan yaptın mı?gerçi sen kendini daha iyi bilirsinde ben ilk hamileliğimde 2 ay adet gördüm hiç anlamadım ama adet bitince bir hafta sonra tekrar adet görünce şüphelendik dr gittik 2 aylık hamilesin ve kanamadan dolayı düşük tehlikesi var demişlerdi ama birşey olmamıştı bebeğime çok şükür öyle bir şey olabilir mi acaba?tabii ki dr daha iyi bilir de aklında bulunsun diye dedim

canıımm keşke öyle olsa süpriz olur vallaab-hcg 0..usg de de dr bişey görmedi..rahmimin ters olduğunu söyleyip durdu..bakalım adet kaç gün sürecek..ona bakıp tekrardan eski dr uma gidecem..keşke dediğin gibi olsaydı bende öyle umut ediyordum ama olmadı hayal kırıklığıyla döndüm dr dan..ama bu neyin nesi anlamadım..kendimi halsiz hissediyorum valla bu üstüste adetler yüzünden..bu da böyle bi sınav bakalım ne olacak ama usandım artık gerçekten..kafay taktıkça vücudumuz türlü türlü rahaztsızlık çıkarıyo.. böyle giderse cidden kararımı değiştirecem artık

slm kızlar benımde 3 yasında bır oglum var artık 2. Yi dusunmeye basladık ama henuz korunmayı bırakmadık.
Gecen ay benım reglım gectı test yaptım pozıtıf ertesı gun kan testı yaptırdım 0.494 negatıf cıktı bıdahada test yapmadım ve halada hastalanmadım.bugun dra gıdıcem muayene ıcın ayrıca korunmayı bırakıcaz bır ılac fılen ıcmem gerekıyormu ne yapmam lazım dıye bılgı alıcam

valla kılzar ben oğluma zaten çok çabuk hamile kaldım sonradan 2 yıl sonrada istemeyerekte 2 gebe kaldım ama malesef ikibuçuk aylıken düştü sonra ara verdik 1 yıldan sonra yine gebe kaldım dış gebelik oldu ikizdi onlar hem kürtaj hem açık ameliyatolmak zorunda kaldım tüpün birinide götürdü bebiş sonradan çok düşündüm kafama çok taktım niye böyl eoluyor diye şimdede bu durumlara düştüm sırf çok çok düşündüğüm için adetlerim bile 3 aydır gecikiyor hepsi psikolojik ben doktora tedavi olmaya giitm rahim flim hormon tahlili yaprırdım hiç bir sorun yok dedi en son geçen ay giitm artık yeter dedim doktora çocuk tedavisi yapın dedim baya muayene etti altan hiç bir sorun yok dedi yumurtalıkların çalışıyor sana tedavi yapmayacam yaşında küçük kafandan atarsan hamile kalırsın dedi eşimlede konuştu hiç gebelikten bahsetmesine izin verme dedi kız onun sadece piskolojik dedi başka bişey yok ben zaten ben herşeyi çok takarım bide bu offffff gerçekten kafamdan atmak isityorum ama olmuyor her tarafımda hamile oğlum çok isityor herkesin kardeşi var benim niye yok diyor ALLAHIM oğlumun sesini duy tez zamanda ona bir kardeş gönder

canım seni çok iyi anlıyorum.bazen ben keşke bir tane düşük yapsam diyorum ne kadar kafaya takıyorsam inan bana psikolojim çok geriliyo bazen..en azından kendi kendime hamile kaldığımı anlarım ve serbest bırakırım kendimi diyorum ..ama yookk şükürler olsun ki kızım var..ona da tedaviyle hamile kaldım..zannediyorum ki hiç normalşekilde hamile kalamıycamhep öyle düşünüyorum rahat bırakamıyorum kendimi..bide son gittiğim dr rahmin ters deyip duruyo her gittiğimde çok canım sıkılıyo çoookk..artık kafamdan atayım bu düşünceyi istemiyorum diyorum..kızım geliyo anne kardeşim olacak değil mi diyokızsam mı ağlasam mı ne diyeceğimi bilmiyorum..yoruldum artık pes diyorum son zamanlarda gerçektenhele başkalarının hadi ne duruyon yapsana bi tane daha demeleri çok canımı acıtıyo ben tedaviyle hamile kalıyorum dediğim zaman acıyarak yüzüme bakmaları beni daha da mahvediyo..Rabbim yardım et nolur

oooff rahatladım biraz..seni çok iyi anlıyorum canım yalnız değilsinbirde ben varım

kızzzzlar ben geldimmmm...kopmuşuz bugün..ferhatt üzülme tatlım çalışmalara devam ediyoruz hep beraber olcak inşaallah olcak bizde haber vericeğiz burdan hamileyiiiiiiiiim diye :13: raebzeh hepimiz aynı durumdayız tatlım kendi derdimiz kendimize yetiyor zaten ama birde çocukların lafları tuz biber oluyor tabiri caizse...sıkmayalım kendimizi arkadaşlar biz sıktıkça herşey tarsine gidiyor sanki ben kendi kendime karar aldım ne olursa olsun takmıyacağım normal hayatıma dönmeye çalışıyorum kendimi dinlemiyeceğim.çok nazlandı :18: gel diyom gelmiyo e o zaman şimdi de gelirse haber versin...of ya paranoya olduk onlar yüzünden.şuram ağrıyo ondan mı burama bişey battı,aman ağır kaldırmayayım,yok ilaç içmeyeyim yeter ya çok istiyorsa gelsin ben çok davet ettim kendisini iki yıldır yeter diyorum anne burda baba burda abisi de burda gelirse kapıyı çalsın ben geldim desin

ya bide ben ençok şuna şaşırıyorum bazıları kazayla oldu diyorlarya off biz okadar çalışıyoruz o kazabir gün bizede denk gelmiyor sıkıldım iyice hayat tuhaf arkadaşım istemiyormuş gebe bana dediki keşke benim yerime sen hamile olsaydın dedi aa çok üzüldüm halime yüce rabime şükürler olsun bir evledimız var anneliği tattık ya hiç anne olamayanlar ne yapsın şükredelim halimizi bide kardeşleride olsun daha ne olsun

sorma canım yaa..benimde en çok kızdığım olay..millet çocuk istiyo kimseye bişey demiyo hamile kalınca da kaza oldu diyolar..bizde çok yedik yaa haniigerçekten çetin sınavlardan geçiyoruz bazen..buna da şükür..birer tane evlatlarımız var..kardeşleride ne zaman istiyosa o zaman teşrif etsinlerşu adet bitsin kenzül arş duasını okumaya başlıycam inşallah..herkes için dua edecemartık tedavilerle değil dualarla hamile kalıcaz inşallah...derdimizde Rabbimden şifamızda onda inşallah..

Merhaba hanımlar, nasılsın bayağıdır girmiyordum bu topiğe..
Yeni hamile haberleri varmı??

Hatırladıklarım, Ferhatt, flan, raebzeh(ebru), deniz, karamuk, tırtılkurabiye,acemiera, oğlak ve daha aklımda ama nickini unuttuğum bir sürü arkadaş...

Ben eşimle geçen gün detaylı bi şekilde konuştum.. İkinciyi neden çok istediğimi filan.. Kızımın uyku düzeni yeni yeni oyurmaya başladı Allahtan bi aksilik olmazsa.. Eşimde de varikosel var ama şuan için sperm sayısı iyi... Rahata alışmadan, ikisini bir arada büyütüp çıkarmak istiyorum dedim. tamam 1 sene sonra olsun dedi.. Yooooook olmaz 1 sene çok daha erken olsun dedim.. Tamam düşünelim sen şimdi buna kafanı takma dedi.. Bu bile benim için öyle umut verici ki... Ben yalnızım etrafımda yakınımda kimse yok.. Annem ha diyince gelecek mesafede değil.. kayınvalidem çorum'da..
Anlayacağınız bi umut bekliyorum şimdi.. kaç ay daha bekleyeceğim bilmiyorum ama içim umut dolu.. Rabbim dileyen herkese versin..

hakkında hayırlısı olsun canım dr a gitmen en doğrusu sonuçta gebelik öncesi muayenede çok önemli bende daha korunmayı bırakmadım ama cumartesi gideceğim dr a bu arada yapmam gerekenleri öğreneceğim eğer herhangi bir sorun çıkarsa en azından korunmayı bırakana kadar tedavimi yaptırırım diye düşünüyorum
cidden bu kafaya takma işi çok önemli niye biz ilk çocuklarımıza hemen hamile kaldık niye çünkü yeni evliydik daha kafada bebek fikri yoktu pat diye hamile kaldık yada en azından bende öyle oldu şimdide aynı şeyi yapmaya çalışacağım hiç yumurta takibi falan da yapmayı düşünmüyorum tamam hesaplar genelde tutuyor ama tutmadığıda oluyor becerebilirsek akışına bırakalım bakalım ne olacak?

ilahi ne güzel kızmışsın öyle bebişe
bende kaza diyenlere inanmıyorum ne kazası korunmadığın zaman risk vardır normalde adetin bittiği bir hafta serbest dönem bu dönemde yumurtlama olmaz derler ben o zaman bile riske atmam sonuçta ilaç kullanıyorum ve riske atamam sonuçta bu Allah vergisi pat diye yumurta oluşur yada herkesin zamanı farklıdır hiç belli olmaz :26:
en doğrusu canım bol bol dua et çünkü bu iş sadece ve sadece Allah vergisi birde rahim dönmüş diyorsun ya düzeltiyorlarmış gülüm dr la konuştun mu o konuda?
hoşgeldin canım yanlış hatırlamıyorsam eşin kesinlikle karşıydı bak şimdi düşünelim demiş biraz daha zaman geçerse belki iyice razı olur seninde ikinci bebişin hemen gelir canım:114:

yok be gülüm öyle deme düşük yapmak hem ruhen hem bedenen ne kadar yorar şu an sıkıntılısın ondan söylüyorsun biliyorum da yine de öyle deme birde tedaviyle olduysa ne olmuş ki sonuçta olmuş mu olmuş önemli olan bu ben de çok duydum bu lafları ama dedim biz aile planlaması yapıyoruz sonuçta bakabileceğin kadar çocuk yapmak önemli diyorum üste çıkıyorum birde şimdi düşündüğümüzü de kimse bilmiyor kimseye demedik çünkü dediğim gibi duyduğum laflardan sonra bunu bilmeyi hak etmiyorlar Allah verirse o zaman öğrensinler istiyorum yok olmazsa Rabbim yavruma ömür versin ben başka şey istemem:114:

kızzzzlaaaaar nasılsınız.....iyi akşamlar diyorum herkese anca geldim gezdim bi güzel kocacım da yok bu akşam oluşumla keyif yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz

canım kızın küçük daha ama yavaş yavaş eşinde ön hazırlık yap 2. bebiş içinoda senin ve kızının durumunu düşünerek daha erken diyo sanırım..bu arada eşin çorumlu mu?bende çorumluyumkayınvalidem çorumda demişsin

sorma canım yaa kızdığım zaman böyle şeyler geliyo aklıma işte:95:rahmi çevirme konusunu dr dan duymadım..ama sordum ameliyatla felan eski haline dönüyosa olurum dedim..yok dedi..ama annem bi kadının çevirdiğini duymuş komşularından..ama ondan da korkuyorum cesaret edemiyorum..:97:ne yapacağımı şaşırdım..en iyisi bu isteğimden vazgeçmek..yani 2. bebek fikrinden..bu karara vardım son günlerde..iyice yoruldum:97:

kızzzzlaaaaar nasılsınız.....iyi akşamlar diyorum herkese anca geldim gezdim bi güzel kocacım da yok bu akşam oluşumla keyif yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz

iyiyiz canıımm..sen nasılsın bacıımm..bende bugün güne gittim..kızım yatmıştı biraz önce uyandı şimdi kızımla çay içicez..eşimde arkadaşlarının yanında oohh keyifler yerinde

Merhaba Kasım 2009 dogumlu dünya tatlısı ama ınanılmaz yaramaz bır oglum var. Şımdıde 4 aylık gebeyım :) ıkısını buyutmek bıraz zor olacak galıba düşündükçe hem korkuyor hemde heyecanlanıyorum :)

slm kızlar nasınız bakalım yeni haberler varmı cok yogundum giremiyordum
ee anlatınbakalım neler var neler yok

hoşgeldin canıımm..nerelerdesin bacıımm..siparişlerin çok herhalde Rabbim bereket versin..valla bu ara biraz yoruldu gibi herkes..bunalımlardayız tırtılıımm..sormaaaa:97:sen nasılsın bacıım..

ne güzeeelll darısı bizlerin başına inşallahh..tebrik ederim canıım..Rabbim sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..bizler içinde dua et olur mu güzel hamiişşhiç sorun etme canım..bak bizler öyle hamile kalalım diye uğraşıyoruz..sen ne güzel hemen hamile kalmışsın..Rabbim kolaylığınıda verir sen merak etme canıım..hamileliğin ve anneliğin tadını çıkar canım..bizleride dualarında eksik etme olur mu bacıım..:13:bu arada aramıza hoşgeldin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…