2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hoşgeldin canıımm..nerelerdesin bacıımm..siparişlerin çok herhalde Rabbim bereket versin..valla bu ara biraz yoruldu gibi herkes..bunalımlardayız tırtılıımm..sormaaaa:97:sen nasılsın bacıım..

siparişler cok canım bide bayramdan sonra kardeşimin düğünü olacak oğlanın okulu
bir yandan boyama ve ileri satranç kursuna yazıldım
başımı kasımaya vaktim olmuyo valla
sıkmayın canınızı kızlar valla oluruna bıraktım ben artık bebek işin
yok yumurladım yok yumurtlucam ne bu ya tavuk gibi
rabbim zamanı gelince hayırlısıyla vericek meleklerimizi

Ebru evet canım eşimde bende Çorumluyuz gururluyuz
Ben Laçinliyim, Eşim Alacahöyüklü..
Sen neresinde oturuyorsun..
Gerçi çorumu bilmiyorum çocukluğumdan beri toplasan 6-7 kere ancak gitmişimdir..
2 senedir eşimin ailesinin yanına bile gidemiyoruz..
Kızım şuan 15 aylık.. Eşimin düşünüp karar vermesi, tutturmamız derken yine bayağı zaman geçer.. Arası uzamadan verir Rabbim inşallah

birtanem hoşgeldin yavaş yavaş herşey olur daha vakti var sıkma canını biraz daha büyüsün eşin ikna olacaktır sonrada bize ikinci haberlerini verirsin ne güzel olur değilmi raebzeh iyiyim canım oğluşum yattı bende kızlara bir bakayum dedim keyfiniz daim olsun ana kız ohhh ne güzel zerdali035 hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin sıkma canını büyürler beraber bak biz uğraşıyoruz rabbim aratmasın kimseyi şimdiki aklım olsa bende yapardım her altı ayda bir tane ben çok çocuk istiyordum tabii eşimde o zamanlar ailemizden uzaktık biraz büyüsün başedemeyiz demiştik keşke demeseymişiz sen şanslısın sıkma tatlı canını keyfini çıkar bize de dua et olurmu

hoşgeldin canım bende sendenim karar verdim üzmücem kendimi bugün ikinci gün ama olsun takip yok vücut dinlemek yok ben davetimi yapmışım beklemişim gelmemiş bu saatten sonra gelicekse haberini vericek ben geliyorum diyecek patron benim daha doğmadan şımartamam veleti abisini de şımartmadım ben sert bir anneyim

baya yoğunsun canım maşallahne güzel kafanı dağıtacak şeyler hepside bi bakmışsın hamilesin dün komşularımda kızıyo bana sen çok kafana takıyorsun diyolar

ooo hemşeriiimm beniiimm.:13:.ben sungurlu ilçesindeyim canım..ankara-çorum yolu üzerinde bizim güzel ilçemizçoruma gelirsen beklerim..

Evet gerçekten kafaya takmamak lazım ama gelde bunu bize anlat işte.. içten içten yine düşünüyoruz ister istemez.

Laçin'e giderken Sungurludan geçiyorduk biz.. Artık gidemem o ayrı.. Akraba eş dost kalmadı artık bizim oralarda.. Eskiden çok severdim gittiğimizde şenlikli olurdu.. Şimdi bi tek yaşlılar kalmış köyü onlar bekliyormuş.:96:

Hayırlısı bakalım bu yıl bitmeden hamile haberlerimiz gelir inşallah.. Benimki biraz zor gerçi.
Peki senin bu ters rahim nasıl bişey olar ki??
Gebe kalmayı etkilemiyor değil mi?

kızzzzlaaaaar nasılsınız.....iyi akşamlar diyorum herkese anca geldim gezdim bi güzel kocacım da yok bu akşam oluşumla keyif yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz
oh oh maşallah benim oğlan büyüdü ya arkadaş biraz da sert erkek o yüzden keyif yapamıyorum onunla pek ben evden işe işten eve bir hayat yaşıyorum hiç dışarı çarşı pazar bilmem eşimle beraber çalıştığımız için alışverişide genlede eve giderken yaparız eğer olurda bir mecburiyetten çarşıya gitmem gerekirse yalnız göndermezler biri mutlaka dibimdedir eğer oğlan varsa felaket zaten ne alacaksan al çık oyalanma öldürür beni anaaaaam bu ne böyle bunla nasıl keyif yapılır ki bacım:95:
yok be gülüm düzeltiyorlarmış sen onu iyi bir araştır birkaç dr göster istersen belki diğeri başka bir şey der tamam kafandan at o zaman daha kolay tutuyor da vazgeçmek için daha çok erken bence iyice bir sor araştır ama öyle işi bilmeyen ellere de kendini teslim etmeni istemem hastane var dr var gülüm sonra Allah korusun iş açarsın başına hem sen rahmi dönen tek kişi değilsin düzgün bir tedaviyle bunu aşabilirsin gibime geliyor yok öyle hemen umutsuzluğa düşmek:94:
gözün aydın canım haklısın biraz zor olur ama Allah kuvvetini verir be canım umarım güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
aynen bende tavuk gibi hissediyorum kendimi daha korunmayı bırakmadım ama bırakınca takip yapmayı düşünmüyorum canım akışına bırakacağım inanki :87:
vay patron saygıyla eğiliyorum

valla kızlar oğlum küçüklüğünden beri babasına çok düşkün şimdede öyle onunla yatar onunla kalkar biz oğlumla pek anlaşmayız şimdiden böyleyse ooooo 5 yıl sonrasını düşünemiyorum bile kızım olsa bana daha düşkün olur ama oğlumu çok şımartık ondan galiba bab bana göre onun her istediğini yapıyor ben ise serim hatta bana bazen kızp deli kadın der ama sonradan gelir öper özür diler bide babası bana kızınca hemen karşı çıkar anneme sakın kızma der öper benii bazen şakalşıyoruz babsılyla hemen gelir yapma der kavga sanıyor oyyyy çok ttalı benim miniğim çok ee kızlar küçüklük fotolarınız varsa albüm yapalım görelim şu kıymetli çocukları

arkadaşım nasıl yaptın onu öyle babaya düşkün söylesene,benimki yaka iğnesi annesi bir yana dünya bir yana:98: babasıyla vakit geçiriyor elbette ki ama her işini benimle hallediyor hele bazen gece yanımıza geliyor hayatta babasının tarafına gitmez yanıma yatar sağolsun bide deli yatar ben nasıl uyuduğumu bilemem uyuşmadık yerim kalmaz çok tatlıdır ama gözlerindeki pırıltıyı hiçbir şeye değişmem...o benim en güzel şarkım taaaa yüreğimden söylediğim

slm kızlar ben 3 gun önce dr gıttım hersey temız cıktı hormon testı vs ultrasonlada baktı artık bebek ıcın ılk adımı attık bugun korunmayı bıraktık allahım nezaman verırse.ayrıca reglı olunca grşlım dedı nıcın acaba

hayırlısı olsun arkadaşım....herşeyin temiz çıkması güzel olmuş kısa süre sonra güzel haberlerle gelirsin inşaallah.

kızlar dr dan gelince girdim açıkcası birazda kafam karışıktı fikirlerinizi almak istedim ama kimse yoktu hafta sonuda zaten tek tatil günüm ev işiyle geçti giremedim şimdi müsait oldum daha çok sağolun merak etmişsiniz hemen anlatayım alttan muayene etmedi ultrasonda baktı alttan niye muayene etmedi ona kafam karıştı acaba daha önce gitmiştim o zaman yapmıştı alttan muayene ondan gerek duymadı mı bilmiyorum herşey iyi görünüyor dedi folic plus başlattı durumumu ve kullandığım ilaçları söyledim beklemeyi düşünmüyorum dedi önce gittiğimde 4 ay bekleyelim olmazsa müdahale ederim demişti şimdi bekletmeyecekmiş korunmayı bıraktığın ay adetin ilk günü gel başlayacağız dedi birde minicik bir yumru var dedi hiç önemli değil dedi ama kafam karıştı böyle birşey duyan yada yaşayan var mı arkadaşlar?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…