- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.181
hoşgeldin canıımm..nerelerdesin bacıımm..siparişlerin çok herhalde Rabbim bereket versin..valla bu ara biraz yoruldu gibi herkes..bunalımlardayız tırtılıımm..sormaaaa:97: sen nasılsın bacıım..
siparişler cok canım bide bayramdan sonra kardeşimin düğünü olacak oğlanın okulu
bir yandan boyama ve ileri satranç kursuna yazıldım
başımı kasımaya vaktim olmuyo valla
sıkmayın canınızı kızlar valla oluruna bıraktım ben artık bebek işin
yok yumurladım yok yumurtlucam ne bu ya tavuk gibi
rabbim zamanı gelince hayırlısıyla vericek meleklerimizi
siparişler cok canım bide bayramdan sonra kardeşimin düğünü olacak oğlanın okulu
Ebru evet canım eşimde bende Çorumluyuz gururluyuz
Ben Laçinliyim, Eşim Alacahöyüklü..
Sen neresinde oturuyorsun..
Gerçi çorumu bilmiyorum çocukluğumdan beri toplasan 6-7 kere ancak gitmişimdir..
2 senedir eşimin ailesinin yanına bile gidemiyoruz..
Kızım şuan 15 aylık.. Eşimin düşünüp karar vermesi, tutturmamız derken yine bayağı zaman geçer.. Arası uzamadan verir Rabbim inşallah
oh oh maşallahkızzzzlaaaaar nasılsınız.....iyi akşamlar diyorum herkeseanca geldim gezdim bi güzel kocacım da yok bu akşam oluşumla keyif yapıyoruz siz neler yapıyorsunuz
yok be gülüm düzeltiyorlarmış sen onu iyi bir araştır birkaç dr göster istersen belki diğeri başka bir şey der tamam kafandan at o zaman daha kolay tutuyor da vazgeçmek için daha çok erken bence iyice bir sor araştır ama öyle işi bilmeyen ellere de kendini teslim etmeni istemem hastane var dr var gülüm sonra Allah korusun iş açarsın başına hem sen rahmi dönen tek kişi değilsin düzgün bir tedaviyle bunu aşabilirsin gibime geliyor yok öyle hemen umutsuzluğa düşmek:94:canım kızın küçük daha ama yavaş yavaş eşinde ön hazırlık yap 2. bebiş içinoda senin ve kızının durumunu düşünerek daha erken diyo sanırım..bu arada eşin çorumlu mu?bende çorumluyum kayınvalidem çorumda demişsin
sorma canım yaa kızdığım zaman böyle şeyler geliyo aklıma işte:95:rahmi çevirme konusunu dr dan duymadım..ama sordum ameliyatla felan eski haline dönüyosa olurum dedim..yok dedi..ama annem bi kadının çevirdiğini duymuş komşularından..ama ondan da korkuyorum cesaret edemiyorum..:97:ne yapacağımı şaşırdım..en iyisi bu isteğimden vazgeçmek..yani 2. bebek fikrinden..bu karara vardım son günlerde..iyice yoruldum:97:
gözün aydın canım haklısın biraz zor olur ama Allah kuvvetini verir be canım umarım güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMerhaba Kasım 2009 dogumlu dünya tatlısı ama ınanılmaz yaramaz bır oglum var. Şımdıde 4 aylık gebeyım :) ıkısını buyutmek bıraz zor olacak galıba düşündükçe hem korkuyor hemde heyecanlanıyorum :)
aynen bende tavuk gibi hissediyorum kendimi daha korunmayı bırakmadım ama bırakınca takip yapmayı düşünmüyorum canım akışına bırakacağım inanki :87:siparişler cok canım bide bayramdan sonra kardeşimin düğünü olacak oğlanın okulu
vay patron saygıyla eğiliyorumhoşgeldin canım bende sendenim karar verdim üzmücem kendimi bugün ikinci gün ama olsun takip yok vücut dinlemek yokben davetimi yapmışım beklemişim gelmemiş bu saatten sonra gelicekse haberini vericek ben geliyorum diyecek patron benim daha doğmadan şımartamam veleti abisini de şımartmadım ben sert bir anneyim
valla kızlar oğlum küçüklüğünden beri babasına çok düşkün şimdede öyle onunla yatar onunla kalkar biz oğlumla pek anlaşmayız şimdiden böyleyse ooooo 5 yıl sonrasını düşünemiyorum bile kızım olsa bana daha düşkün olur ama oğlumu çok şımartık ondan galiba bab bana göre onun her istediğini yapıyor ben ise serim hatta bana bazen kızp deli kadın der ama sonradan gelir öper özür diler bide babası bana kızınca hemen karşı çıkar anneme sakın kızma der öper benii bazen şakalşıyoruz babsılyla hemen gelir yapma der kavga sanıyor oyyyy çok ttalı benim miniğim çok ee kızlar küçüklük fotolarınız varsa albüm yapalım görelim şu kıymetli çocukları
günaydın diyorum ve çıkıyorum dr günüm bugün bakalım ne olacak çok korkuyorum kızlar:18:
günaydın diyorum ve çıkıyorum dr günüm bugün bakalım ne olacak çok korkuyorum kızlar:18:
slm kızlar ben 3 gun önce dr gıttım hersey temız cıktı hormon testı vs ultrasonlada baktı artık bebek ıcın ılk adımı attık bugun korunmayı bıraktık allahım nezaman verırse.ayrıca reglı olunca grşlım dedı nıcın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?