2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

bana da aynı şeyi söyledi ama açıklama yapmadı ben korunmayı 2 aya kadar bırakacağım gidince nerden başlayacak acaba ara ara bilgi verebilir misin canım?:97:

kusura bakma şimdi gördüm anlatmışsın yumrudan kastı ne ki kist falan mı çok önemli olsaydı tedavi isteyebilirdi bebek istediğini biliyor sonuçta belki adetle atılan önemsiz birşey olabilir..korunmayı bırakınca alttan muayene edecektir o zaman daha detaylı anlaşılır sıkma canını daha şimdiden en azından başka problemler çıkmamış sevin arkadaşım

kızlar bende incir havuç kürüne başladım bakalım nasıl olacaksa artık işte bir umut hayırlısıyla olsa bu defada başka bişey istemiyorum yerterki oğlumun bir kardeşi olsun

çok geçmiş olsun oğluşuna çabuk toparlanı rişalhh benimkid ehep hasta ama bu araal riyi ALALAHIMA şükürler olsun

çok geçmiş olsun oğluşuna çabuk toparlanı rişalhh benimkid ehep hasta ama bu araal riyi ALALAHIMA şükürler olsun

sağol canım inşaallah toparlar da bizde rahat ederiz bütün gece uyumadım doğru dürüst ateşini kontrol etcem diye sen nasılsın canım incir kürüne başlıyormuşsun hayırlısı olsun bayramdan sonra bende sıkı bir kür proğramı uygulayım diyorum ama bakalım gerek kalmasa keşke herkes için bu temennim

bilmiyorum ki canım sadece minicik birşey önemli değil dedi de ne bileyim kafam karıştı işte yok zaten herhangi birşey yok herşey gayet iyi dedi dediğin gibi belki o zaman muayene edecek tekrar birde adetin ilk günü gel dedi bakalım bayram sonu öbür dr a gidip tekrar ilaç dozajını ayarlayacağız tenis topu gibi dolanıyorum ortada canım ya kafam döndü iyice:86:
günaydın canım biz iyiyiz de oğluşum hasta öksürüyor onunla uğraşıyorum ateşi de çıkmaya başladı öğleden sonra doktora götüreyim diyorum fazla ilerlemeden

oy oy kıyamam ben ona hemen götür dr ateşini hemen kontrol altına alsın ben çok korkarım ateşten gelincede haber ver canım merak ederim:26:

iyi akşamlar arkadaşım nasılsın sıkma canını bir doktora ilaçtan kurtulmak için gidiyorsun bir doktorada bebiş için gidiyorsun allah dert vermesin...zaten birini bitirsen bile diğerine daha dokuz ay gideceksin oğluşum sinüzit olmuş bir sürü ilaç aldık inşaallah iyi gelir şükür ateşi düştü bende korkuyorum canım ateşten birde benim oğlan 38.5 üstüne çıkmadan yatmaz normal hayatına devam ediyor böyle süzgün süzgün yatınca ben de korkuyorum...bir de biraz kanı düşmüş normalde güzel beslenir ama ilaç kullancak herhalde onun tedavisi iyleşince devam etçekmiş:26: hiç bir küçük hasta olmasın

Herkeze günaydınnnn..

Ben yine hasta oldum

Faranjit... Sormayın baya fenayım bu sefer.......

Pazartesi günü doktoruma gittiimm. Kan tahlillerim iyi çıktı. 5 ay daha bu hapı kullanacağım.
1 ayda bana 1 kilo bıraktı ... Allahım kilo almak istemiyorum... Napacam ben yaaa:84:

günaydın arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.sağlığın yerinde olsun kiloları sonra verirsin ama sana bir önerim var bana versene o kiloları : bende almaya çalışıyorum al ğülüm ver gülüm anlaşırız arkadaş arkadaş:82:

geçmiş olsun denizcim..kiloyu takma kafana canım..demek ki benim kilomda olsan daha çok takacaksın..sen yine zayıfsın maşallah..önemli olan sağlık canım..geçmiş olsun tekrardan

acemiera canım ben sana vereyim kilolarıbende pek çok şu pco hormon bozukluğu bana çok kilo bırakıyo sağolsun.

tamam canım alırım ama 5 kiloya ihtiyacım var şimdi kavga olmasın 2.5 senden 2.5 arkadaştan ne dersin :13:

tamam canım alırım ama 5 kiloya ihtiyacım var şimdi kavga olmasın 2.5 senden 2.5 arkadaştan ne dersin :13:

hepsini benden al bacıım..5 kilo vermem lazım zaten..keşkeee:97:verebilsem kurtulurdum ne güzel kilolardan..denizde fazla kilo yok kız bakma sen tmm aldığı 1 kiloyu versin sana 5 te ben veririm 6 kilo eder sanaşaka bi yana kiloları vermem lazım kızz..belkide ondan hamile kalamıyorum:26:

fazlalığın 5 kiloysa sorun yok ver hepsini bana 5 kilo gerçekten çok sorun değil gibi geliyor bana tabii karşıdan konuşmak kolay olabilir böyle bir problem yaşamamış biri olarak lakin her açıdan 1 kilo bile sorun olabiliyor kendine güven birinci sırada çünkü kilo alma problemi olan birisi olarak daha yeni yeni kendimi iyi hissediyorum bu da sorun inan hergün neler yiyorum bir bilseniz:90: bir de yediğim yarasa :26: adam hahvoldu eve taşımaktan herkese kedi burdaysa et nerde et buysa kedi nerde deyip rezil ediyor beni o kadar yiyom yani bünyem hızlı çalışıyor ben napayım şimdi kilo alsak problem almasak problem kadın olmak zor zanaat bacım

haklısın bacım gerçekten kadın olmak çok zorkilolu olunca da böyle iyisin ama biraz versen çok iyi olacak diyolarelbiseler olmayınca ben sana demiştim diyolar:26:biraz kilo ver o zaman istediğini alırsın diyolar vs. vs.:95:ayy daralıyo insan yavvaslında 5 kilodan daha çok fazlam var canım yaa:97:ama işte ha deyince verilmiyo ki..haslında herşey psikolojik bence..insan kilo alıyorum deyip taktıkça daha da alıyo,kilo veriyorum deyip üzüldükçe de daha çok veriyo kiloyu..takmayalım olay bitsin ama benim yerime bol bol ye olur mu özellikle hamur işlerini,tatlıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…