2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

malesef bende bu son ameliyatta çok kilo aldım 50den 67 oldum vermek istiyorum ama veremiyorum eşim kilo vermemi istiyor ama veremiyorum bir türlü

ay canım merak etme sen ben herşeyden bol bol yiyorum...sadece ekmekle aram yok bundan sonra seni düşünür daha bir iştahla yerim doğru söylüyorsun grçekten çok takmamak gerekiyor ama aynı zamanda da azimli olmak hadi bakalım bulalım ortasını

malesef bende bu son ameliyatta çok kilo aldım 50den 67 oldum vermek istiyorum ama veremiyorum eşim kilo vermemi istiyor ama veremiyorum bir türlü

arkadaşım o eşler hep istiyorlar zaten günaydın canım nasılsın benimkide al dedi alıyoruz bakalım bende ona ver diyorum oda amaan boşver diyo adaletsizlik bu yaaaaa ben dediğini yapıyom ama bu işte bir yanlışlık var da çözemedim daha:26:

valla canım eşime sorsan 10kilo fazlam var..önceden de kiloluydum zaten..kızımdan sonrada kilolar kaldı ve üstüne ekledim..zaten hormon bozukluğuda var,pco de var işte hepsi bende olunca kilo kaçınılmaz oluyo:97:ramazan ayından beri 7 kilo verdim..çok şükür daha çook yolun var gidilecekveririm Allahın izniyle inşallah..kendime güveniyorum..zayıfladığımıı gördükçede çok seviniyorum..sizlerin kilosunda olsam daha ne isterim ben oohh

bu arada günaydıınn kızlaaarrrr

Son düzenleme:

günaydın canım pco başlı başına sorun zaten ama ne güzel 7 kilo vermişsin daha da olur merak etme.bende 7 kilo aldım bu arada sağlıklı olmak en güzeli kiloya çok takmamak gerek herkes aynı bedende olcak diye bir kaide yok boşveeeeer biz böyle güzeliz kız kıskananlar çatlasın

haklısın canım:13:doğru valla takmıycam artık..onu tak bunu tak psikoljim mahvoldu..sağlık en önemlisi tabiki aynada kendimi beğeneyim :26: bide eşim beğensingerisi önemli değil ne kadar pozitif oldum

haklısın canım:13:doğru valla takmıycam artık..onu tak bunu tak psikoljim mahvoldu..sağlık en önemlisi tabiki aynada kendimi beğeneyim :26: bide eşim beğensingerisi önemli değil ne kadar pozitif oldum

ay öyle canım bi sen beğen kendini bir de kocacın ben kendimi kötü hissettimmi geçerim aynanın karşısına bir kalem çekerim bir de allık sonrada söylenirim ben güzel bir kariyem, ben güzel bir kariyem vallada güzelim billada güzelim:84:

ay bide eenimkiisi saçlarımı boyatmama izin vermiyordu dün akşam durduk yere niye kendine bakmıyorsun saçlarını boyat kendine bak kilo ver diyor bende sen kilolarını vermeden ben asla vermem dedim ha bide bana çok yakıştıryorlar ama eşim yakıştırmı yor ben yeni evlendiğimde çok zayıftım elimde kırılacaksın dedi kilo al aldık bu seferde beyefendi beğenmiyor ah

yok anam yok o erkeklerin bir dengesi yok bilirim bende de var bir tane bizi ne zannediyorlarsa artık zayıf görmek istiyorlar zayıfla :97: kilolu görmek istiyorlar sen biraz kilo alsana:97: oldu canım başka isteğin ben böyle güzelim dicen arkadaşım kendilerine gelince lokmamı mı sayıyorsun diyorlar:95::95: anam anam ne isyan ettim ben bugün:90::84:: amaaan çok rahatladım daha bir güzel hissediyorum kendimi:87:

iyi sayılırım ama yorgun bayram temizliğiyle uğraşıyorum bide bu aralar yumurtlama dönemindeyim dikatt etmeye çalışıyorum bi yandan yaramaz oğlumla uğraşıyorum senin oğlan kaç yaşındaydı canım

kolay gelsin canım bencede dikkat et ne olur ne olaz benim oğlan 7 yaşına yeni girdi seninki kaç yaşında,ne kadardır kardeş istiyorsun ona:26:

benimde oğluşum 4 bitirdi 5 yılınna girdi o çok isityor kardeşi olsun bütün arkadaşalrının kardeşi var anlatıyorlarmış kerdeşimle böyle yapıyoruz oynuyoruz bana gelip niye benim kardeşim yok buseferde öğretmenine demiş annemin karnında bebek var nerde ben 2 yıl hiç istemedim istemeyerek gebe kaldım bu sefer ikibuçuk aylıken karnımda öldü aradan bir yıl geçti hamile kaldım ikizdi biri tüpte biri rahimdeydi dış gebelik yüüznden kürtaj ve açık ameliyat oldum bir tüpüm patladığı için alındı sonradan en son kimyasal gebelik yaşadım dahada yok doktora gidiyorum tedavi için yapmıyor herşey güzel kafandan atarsan hamile kalırsın dedi nerde hep aklımda böyle canım çok isityoruz ama olmuyor malesef yüce rabbimn bir bildiği vardır belkide daha zamanıgelmemştir sen ne zamandan isiyorsun 2 bide hiç düşüklerin oldumu canım

canim iki yıl bitti benimde uğraşıyorum,hiç düşüğüm yok. doktorlara kalsa bu saatten sonra olmayacak iyiki bir tane olmuş diyorlar yumurtam az olsada kalitesiz kendi çapımda uğraşıyorum işte bir ümit bir mucize de bana lütfeder diye o kafadan atma olayını halleden varsa banada anlatsın bir çıkarabilsem kafamdan bir kabullenebilsem artık olmayacağını........ umut işte benim oğlumda çok istiyor hemde çok bende en çok onun için istiyorum her anne benimde kardeşim olunca diye başlayan hayalleri için geçen gün eşim anlatmaya çalışmış biraz herkesin kardeşi olmayabilir diye....bazen kardeşlerin gelmesi uzun sürebilir bazen bize sürpriz yapmak isterler bizi bekletirler diye......saatlerce ağladımoysa bizim hayalimiz evimizin içinde boy boy gezinen birsürü gözbebeğiydi.....ama yinede şükür evimde hiç susmayan bir gözbebeğim var yalnız büyüdükçe geriden gelmesini düşündüğümüz ufaklıkları çok özlüyorum...bazen kimbilir belkide hiç olmaz diyorum sonra bunu kendime kabul ettiremiyorum ettiremiyorum ettiremiyorum........ nasıl bir dokun bin ah işit değilmi üzülme en azından sana olur diyorlar bana tüb bebekte bile o garantiyi veremiyorlar bende denemiyorum cesaret edip deneyemiyorum

yeterki yüce rabim istesin kim nederse desin olur ben özellikle çervemden çok etkileniyorum niye olmuyor ne sorunun var ikide bir kaynanamlar arar niye hamile kalmıyorsun eşime bile söylüyorlar daha zamanı gelmmemiştir diyoruz bide çevermdekiler hepsi hamile benimle evlenenler 3 doğurdu bazende gezmeye bile gitmiyorum her yeede diyorla bişey yokmu of bıktım hepsinden bıktım bide küçük yerde yaşıyorum herkes burda birbirini tanıyor daha kötü ban olacak diyor doktor kafandan atman lazım diye ama atamıyorum böyle olunca bide yaşım küçük olur diyor doktor ama nerde

kaç yaşındasın canım...birşeylerle uğraşsan kurslara falan gitsen imkanın varsa.aslında kimseyi ilğilendirmez ama böyle bir toplumuz işte herkes herkesin işine burnunu sokuyor..bende kimseye anlatmıyorum durumu birkaç kez bunaldım b samimi arkadaşlarıma anlatayım dedim inanmadılar bir tane var ya her gördüklerinde de daha yapamadın mı diyede dalga geçtiler bir dahamı dedim tövbe damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor gerçekten...geçecek inş bu günlerde geçecek daha büyük dert vermesin mevlam...boy boy olsunlar inş ikizler üçüzler inşşşşşşşşşşşşşşş

22 yaşındayım canım keşke takmasak ama olmuyor olmuyor

hakkatten gençmişsin:87:sıkma canını aramızda 10 yaş fark var...önünde daha upuzuuuuun bir yol var böyle telaş edip eşine de kendinede zehir etme.oluruna bırak dicem ama yapılamıyor biliyorum ama yaşının ve evliliğinin tadını çıkar bu arada o da katılır size merak etme sonra giden yıllara üzülürsün... hadi bak benimde morale ihtiyacım var güzel bir düş görelim bu gece güzel düşünelim ki güzel olsun bak ben hala umut diyorum sende sıkma canını herşeyimiz var sağlığımız,eşimiz,çocuğumuz,başımızı sokacak evimiz....daha ne olsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…