- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.221
haklısın bacım gerçekten kadın olmak çok zorkilolu olunca da böyle iyisin ama biraz versen çok iyi olacak diyolar elbiseler olmayınca ben sana demiştim diyolar:26:biraz kilo ver o zaman istediğini alırsın diyolar vs. vs.:95:ayy daralıyo insan yavv aslında 5 kilodan daha çok fazlam var canım yaa:97:ama işte ha deyince verilmiyo ki..haslında herşey psikolojik bence..insan kilo alıyorum deyip taktıkça daha da alıyo,kilo veriyorum deyip üzüldükçe de daha çok veriyo kiloyu..takmayalım olay bitsin ama benim yerime bol bol ye olur mu özellikle hamur işlerini,tatlıları
malesef bende bu son ameliyatta çok kilo aldım 50den 67 oldum vermek istiyorum ama veremiyorum eşim kilo vermemi istiyor ama veremiyorum bir türlü
ay canım merak etme sen ben herşeyden bol bol yiyorum...sadece ekmekle aram yokbundan sonra seni düşünür daha bir iştahla yerim doğru söylüyorsun grçekten çok takmamak gerekiyor ama aynı zamanda da azimli olmak hadi bakalım bulalım ortasını
valla canım eşime sorsan 10kilo fazlam var..önceden de kiloluydum zaten..kızımdan sonrada kilolar kaldı ve üstüne ekledim..zaten hormon bozukluğuda var,pco de var işte hepsi bende olunca kilo kaçınılmaz oluyo:97:ramazan ayından beri 7 kilo verdim..çok şükür daha çook yolun var gidilecek veririm Allahın izniyle inşallah..kendime güveniyorum..zayıfladığımıı gördükçede çok seviniyorum..sizlerin kilosunda olsam daha ne isterim ben oohh
bu arada günaydıınn kızlaaarrrr
günaydın canım pco başlı başına sorun zaten ama ne güzel 7 kilo vermişsin daha da olur merak etme.bende 7 kilo aldım bu arada sağlıklı olmak en güzeli kiloya çok takmamak gerek herkes aynı bedende olcak diye bir kaide yok boşveeeeer biz böyle güzeliz kız kıskananlar çatlasın
haklısın canım:13:doğru valla takmıycam artık..onu tak bunu tak psikoljim mahvoldu.. sağlık en önemlisi tabiki aynada kendimi beğeneyim :26: bide eşim beğensin gerisi önemli değil ne kadar pozitif oldum
ay bide eenimkiisi saçlarımı boyatmama izin vermiyordu dün akşam durduk yere niye kendine bakmıyorsun saçlarını boyat kendine bak kilo ver diyor bende sen kilolarını vermeden ben asla vermem dedim ha bide bana çok yakıştıryorlar ama eşim yakıştırmı yor ben yeni evlendiğimde çok zayıftım elimde kırılacaksın dedi kilo al aldık bu seferde beyefendi beğenmiyor ah
sanada günaydın günün aydın olsun
iyi sayılırım ama yorgun bayram temizliğiyle uğraşıyorum bide bu aralar yumurtlama dönemindeyim dikatt etmeye çalışıyorum bi yandan yaramaz oğlumla uğraşıyorum senin oğlan kaç yaşındaydı canım
yeterki yüce rabim istesin kim nederse desin olur ben özellikle çervemden çok etkileniyorum niye olmuyor ne sorunun var ikide bir kaynanamlar arar niye hamile kalmıyorsun eşime bile söylüyorlar daha zamanı gelmmemiştir diyoruz bide çevermdekiler hepsi hamile benimle evlenenler 3 doğurdu bazende gezmeye bile gitmiyorum her yeede diyorla bişey yokmu of bıktım hepsinden bıktım bide küçük yerde yaşıyorum herkes burda birbirini tanıyor daha kötü ban olacak diyor doktor kafandan atman lazım diye ama atamıyorum böyle olunca bide yaşım küçük olur diyor doktor ama nerde
22 yaşındayım canım keşke takmasak ama olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?