2.bebegim geliyor ama...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kendinizi ifade etme tarzınızda sıkıntı var
2. Çocuğum erkek olacakmış ya kızım yine tek kalırsa demek erkek çocuktan memnunsunuz hissi yaratmıyor okuyanda
Aldığınız tepkiler de gayet normal o yüzden

2 kız kardeş olup anlaşamama ihtimalleri de var
Erkek olup çok iyi anlaşma ihtimalleri de var
Kim garantisini verebilir?
Burada her taraftan da örnek okuyacaksınızdır eminim ki

ay benim erkek kardeşim var aramızda 6 yaş fark var. iyi ki erkek diyorum ben de çok iyi anlaşıyoruz. şimdi büyüdük ben 27 o 21 yaşında yaşlarımız yaklaştı daha iyiyiz. ablalık çok iyi bir duygu bu arada. hele erkek kardeşe abla olmak daha güzel.

ben de hep iki erkek çocuk istiyorum. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Erkek olunca kızımız yanlız kalacak diye üzülüp bunu dert ederseniz kusura bakmayın ponçik cevaplar almazsınız. İnsanlar bir bebek alabilmek için kucaklarına yılarca uğraşıyor. Cevaplar sizin cinsiyete takmanızdan dolayı bu şekilde.

Benim erkek kardeşim var, ard arda senelerde doğduk ve Edi Büdü gibi geçirdiğimiz o çocukluk yıllarımızı çok özlüyoruz. :KK5:

Bence kendinizi ifade etme tarzınızda sıkıntı var
2. Çocuğum erkek olacakmış ya kızım yine tek kalırsa demek erkek çocuktan memnunsunuz hissi yaratmıyor okuyanda
Aldığınız tepkiler de gayet normal o yüzden

ben erkek çocuktan memnunum
ama bir daha yaparsam beyaz tenli yapmayacağım, zahmeti çok... aklında bulunsun giggles

Bir kızım var Allah bağışlasın. Düşünmüyorum ama ikinciye hamile kalırsam kız olsun isterim yine ama erkek olursa da üzülmem ya. Kız kardeşler de pekala kavga edebilir bunun garantisi yok ki. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah, gebeliğinizin sağlıkla ilerleyip sonuçlanmasına odaklanın bence şu an. Allah korusun bir problem çıkarsa çok üzülürsünüz ben bunları düşünmüştüm diye.

Oglumu ve kizimi cinsiyetci renklerden cinsiyetci oyuncaklardan hep uzak tuttum ,erkek adamsin aglama ,genc kiz oldun ev isine yardim et demedim, bu sekilde dusunurseniz ne demek istedigimi anlarsiniz.

Saglikla alın kucaginiza..

Erkek çocuğum olacakmış içime dert oldu demeyin lütfen.
Kullandığımız sözlerin neye mal olacağını bilemeyiz.
Eğer inançlı iseniz Allah bana erkek evladi uygun gördü çok şükür diyip yolunuza bakmanız lazım ve hangi evladin hayırlı olacağını da bilemezsiniz.

Biz sarışına anlaşmıştık baştan
O niyetle yaptım ben
İkinciye dikkate alırım ama
Sağ ol tavsiyen için 😂😂
Forumda erkek ya da kız olsun diye çeşitli yöntemler denenen topikler var cidden 😄

Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle. Bu tarz düşüncelerin çok saçma olduğunu düşünüyorum. İyi anlaştıktan sonra kız erkek kardeş de anlaşabilirler ama anlaşamadıktan sonra iki kız da anlaşamaya bilir. Yani böyle kurgulamayın kafanızda.

Konumu kapatmanızı rica ediyorum. Masumca sormak istedigim birsey kırıcı cevaplara ulasti.tesekkur ediyorum anlayacagimi anladim. Iyi gunler
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X