1 yıla kalmadan fikrin değişecek. aman bir kaç saat çekiyorsun katlanılmayacak bir şey değil diyeceksinYeni doğum yapmış birisi olarak ikinciye cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum sizi. Doğum ne zor bişeymiş aman allahim
Olabilir ama şimdi hiç öyle düşünmüyorum :) tabi zamanla değişebilir, ama cennet neden annelerin ayakları altındaymış şimdi anladım1 yıla kalmadan fikrin değişecek. aman bir kaç saat çekiyorsun katlanılmayacak bir şey değil diyeceksin
Ya +10000000000
Keşke bir adam da çıkıp beni sevse, bana sahip çıksa, içtenlikle başımı okşasa, ben de o güzel kadınlık duygularını yaşasam diye içten içe isterken millet evlenmiş ilk bebeği yapmış da 2.ci olmuyor diye üzülüyor.
Valla çatlicaaammm kıskançlığımdan. Yeter evlenmek istiyorum. EV -LE-NE-CEM.
Ya +10000000000
Keşke bir adam da çıkıp beni sevse, bana sahip çıksa, içtenlikle başımı okşasa, ben de o güzel kadınlık duygularını yaşasam diye içten içe isterken millet evlenmiş ilk bebeği yapmış da 2.ci olmuyor diye üzülüyor.
Valla çatlicaaammm kıskançlığımdan. Yeter evlenmek istiyorum. EV -LE-NE-CEM.
Var canım. Bi sürü insan var böyle. Biri de benim. İlk çocuğuma ikinci ay hemen hamile kaldım. İkinciyi istedik. 3,5 YILDIR hamile kalamadım. Normal bir durum. Benim gibi tanıdık iki üç arkadaşım var.Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Ah bir bulsam kaçarım yok yok adamı bulamadık daha nereye kaçmak anca evde otururum benVermezler se de kaçacanmı
Ah bir bulsam kaçarım yok yok adamı bulamadık daha nereye kaçmak anca evde otururum ben
Megafonla da gezsem, gazeteye ilan da versem olan belli sonuçta kimsenin bakacağını sanmıyorum.Megafon la gez mahalle mahalle
Megafonla da gezsem, gazeteye ilan da versem olan belli sonuçta kimsenin bakacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?