2. bebek arabasını almalımıyım?

oglumun_kalbi

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
322
118
18
42
Oğlum 20 aylık, bugüne kadar chicco liteway kullandık, ön tekerler sağa sola dönüyor, arabayı süremiyorum ama idare ediyordum, dün de yandaki alt mandalı kopmuş, bantladım falan ama garanti halen var arabanın ama servise göndersem 15 günden aşağı gelmez,o zamana kadar ben yapamam mümkün değil, 2. arabayı almak istiyorum daha rahat sürülen, daha geniş olsun istiyorum öte yandan arabalar en az 300-400 lira, 20 aylık bebek için 2. araba alınır mı?

ucuz hafif bir şey alabilirsin yalnız 20 aylıkken araba kullanımı bizde hiç yoktu durmuyordu arabada. Sizin için nasıl bu kadar elzem oldu ki... Bana gereksiz gibi geldi.

ucuz hafif bir şey alabilirsin yalnız 20 aylıkken araba kullanımı bizde hiç yoktu durmuyordu arabada. Sizin için nasıl bu kadar elzem oldu ki... Bana gereksiz gibi geldi.
pazara gidiyoruz, eline muz ceviz bişiler veriyorum, yiyerek gidiyo, pazara arabasız nasılçıkarım, marketten alışverişi nasıl yapacağım, araba elzem bişi, ayrıca dışarıdayken uyuyor...

pazara gidiyoruz, eline muz ceviz bişiler veriyorum, yiyerek gidiyo, pazara arabasız nasılçıkarım, marketten alışverişi nasıl yapacağım, araba elzem bişi, ayrıca dışarıdayken uyuyor...

15 gün eşiniz yapsın alışverişi yada birlikte gidin eşiniz tutsun siz yapın
2 arabaya gerek olmaz

Demek ki siz kullanıyormuşsunuz biz de mesela markette fır döner arabada fln durmaz.. Pazara da ben götürmüyorum zaten. Siz dediğim gibi ucuzlardan bir tane daha alın olmazsa.

demek istediğim bebek arabası kaçyaşına kadar kullanılacak ki şimdi 20 aylık ama

ben oğlum için baston arabayı 2 buçuk yaşına kadar kullandım, çok ihtiyaç olmuyor evet ama özellikle öğle uykusu için bazen elzem oluyor. 3 yaşına girecek, artık pek ihtiyacımız kalmadı, ama yine de öğle uykusu zamanında kesin dışarıda olacaksak, ne olur ne olmaz diye arabaya koyuyorum, çünkü uyku zamanı mümkün değil idare etmek

Benim kız 3 yaş 3 aylığa kadar bindi. Diğeri 22 aylık, bastonsuz adım atmıyoruz. 15 gun idare edip yaptırın. Liteway iyidir. Benimki de ona yakın bir şey. İkisi arasında kalıp diğerini almistim

Tamiri fazla tutmaz bence ikincu bir araba almayin ben birinciyi almama bile pismanim fazla kullanılmıyor iyide alip kac yaşına kadar kullanacak siniz ki

Konu sahibesi lütfen rica ediyorum hatta rica üstüne rica ediyorum bu bölüme her aklınıza gelen konuyu açmayın, meditasyondan saç kesme makinesine bebeğinizin kıyafetlerindeki çıkmayan lekelere kadar her konuyu Bir Derdim Var'a açmaktan vazgeçin artık, bu kaçıncı kapatılan konunuz, bu kaçıncı uyarınız.

Back
X