2 bekar abim hala benden para istiyor sinir oluyorum

zeynep90128

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
95
20
3
26
30 ar yaşlarındalar çalışıyorlar ama hiç kenara para atmiyorlar birikim yapmıyorlar paralarını bitiriveriyorlar ihtiyaçları olduğunda ya da harçlık için benden istiyorlar ben iyice sinir olmaya basladim ben evliyim evli falan demiyorlar

Asla vermeyin ya da borç verip sonra mutlaka isteyin.
Geliriniz çok mu yüksek, aldıkları paranın sizi etkilemeyeceğini mi düşünüyorlar

Vermeyin. Bu kadar basit. Yok demek, yüz vermemek bu kadar zor olmamalı.

Nerelisin? Benim böyle bir arkadaşım var. Abileri kızdan sürekli para alıyor. Verme deyince de abimler bana musallat olur. (farklı sehirdeler) sırf bulasmasınalr diye vermek zorunda kalıyor. Doğulular o taraflarda da herkes birbine destek olması gerekiyor diye bi kafaları var maalesef. Yanlış anlaşılmasın ırkçılık falan değil yani sadece arkadaşımdan bahsediyorum o öyle söylüyor yani . arkadaşımın yaşı senden büyük. elinde ne birikimi var ne bir şeyi evlenemedi de. bir şekilde bunun önüne geçmen lazım artık borcun mu var dersin ne dersin bilmiyorum.

Veriyorum kocamın haberi olmuyor
Kocanızda sizden habersiz görümcelere versin o zaman.Abileriniz sorumsuz düşüncesiz peki siz eşinizin arkasından iş çevirip evinizin rızkını boş beleş insanlara veriyorsunuz.Devam edin nasıl olsa kardeşleriniz değer bilmeyecek, eşte öğrenince size olan güveni bitecek.

Yaşları küçük, öğrenci ya da ne bileyim özel bir durum olur kardeşe para verilir ama kazık kadar heriflere değil.
Vermeyin siz de neden veriyorsunuz?
Çözümü basit aslında.
Aynen 30 yaşında eşşek kadar çalışan adamlar ay bitmeden maaşı yiyor para kumar içki alemine gidiyor,konu sahibi devam etsin koca boşayınca abileri evde oturur bu onlara bakar....

Türküm

hayır diyemiyorsan bahane üret, borca girdim benim ihtiyacım var, kocama verdim vs. verdiğin sürece isterler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…