2 bekar abim hala benden para istiyor sinir oluyorum

500 ya da bin istiyorlar ben de hayır diyemiyorum
Hayır diyeceksiniz ,miktar önemli mi? Söyleyin eşinize o da kardeşlerine sizin verdiğiniz kadar her ay versin.Bekar adamlar maaşı yetiremiyor evli kardeşlerinden istiyor vay be!!! Normali bacım bir şeye ihtiyacın var mı diye sizi arayıp sormaları yanında olduklarını hissettirmeleri gerekirken, cüzdan gibi görüyorlar...

Tatlım tek yapacagin birkaç gün üst üste onları arayıp "çok zor durumdayım bana para bulun" demek. Ama öyle böyle değil deli gibi ısrarla para isteyin.

Evet ben de şahit oldum çevremde benzer örneklere .Doğulular kazandıkları parayı ortak havuz gibi kullanıyorlar.Ben Marmara bölgesinde bir şehrin 7 göbek yerlisiyim mesela ,hiç bir akrabamda bu tarz bir uygulama görmedim ,duymadım.Herkes kendi yağınla kavrulur, eğer durumu diğerlerine göre bariz yüksekse ,kendi insiyatifinde hediyeler alıp, yardımlar yapabilir ama direkt kimseden istenmez,aklımıza bile gelmez para istemek ,bu yetiştiğim kültürde yok çünkü .

E veriyorsan ne diye gelip ağlıyorsun burda. Napalım biz kulaklarını çekip ikaz mı edelim abinleri. Koca koca adamlara para verip bir de eşinden gizliyorsun marifet gibi yazmışsın. İnşallah kocan anlar abinlere para yedirdiğini

Ay bir de istedikleri para 500 lira. Koca adamlar evli kardeslerinin 500 lirasiyla mi ay sonunu getiriyorlar. Cok sacma ya.

Ay bir de istedikleri para 500 lira. Koca adamlar evli kardeslerinin 500 lirasiyla mi ay sonunu getiriyorlar. Cok sacma ya.
Ben her ay 500 tl durumuna pek inanmıyorum bazı aylar o miktar artıyordur.Koca koca adamlar her ay sadece 500 TL için kız kardeşlerini sık boğaz etmezler diye düşünüyorum...

Ben her ay 500 tl durumuna pek inanmıyorum bazı aylar o miktar artıyordur.Koca koca adamlar her ay sadece 500 TL için kız kardeşlerini sık boğaz etmezler diye düşünüyorum...
Konu sahibi yeni doğum yapmış. Şu anda doğum izninde. Abilerinin bu şartlar altında kendisinden hala para istemesi çok tuhaf.

Eşinden gizli para vermen ne kadar doğru?
Vermek istemiyorsan verme. Zorla mı alacaklar. Hatta sen iste bir dahakine. “Çok sıkıştım, paraya ihtiyacım var” de. Bakalım istiyorlar mı tekrar.

Dert dökmek istedim rahatsızsan yazma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…