2. Bir ans verilseydi hayatnzda

kadınlık güzel şey
ama toplum ezmeye 2.sınıf insan olarak görmeye çalışmasa daha iyi olur
yinede kadın olmak isterdim

Kadın olmayı çok seviyorum hatta erkeklerin bütün ezme ve baskın gelme çabasına rağmen kadınların daha üstün olduğu kanısındayım.Kadınlığın bana verdiği her duygu ve durumuda seviyorum .
Ancak erkek olmayıda isterdim çünkü bir çok özelliğim huyum diyeyim bizim toplumumuza göre erkeklerde daha hoşgörülü karşılanıyor.

kadın olmak ayrıcalıklı bı durum yerıne gore tabıkı erkek olmak ısterdım derız hepımız en azından erkekler gıbı ısımız bıtınce donup arkamızı yatmayız kendımızden cok esımızı dusunuruz fedakarız anneyız sexıyız:)) avantajlarımız var yanı akıllıyızz bıdee:))))

Bi kere kadın oldum ya neyime yetmiyo zemuszemus

Arada deişiklik iyi olurdu aklinialirimsmile

Erkek olmak nasıl bir şey onuda her ayrıntısına kadar görmek isterdim açıkçası :)

asla istemezdim böyle çok iyi , kadın kadar güzel başka bir yaratılmış varmı dünyadabayanssulusmile neden , ne idüğü belirsiz o mahlukatın sıfatına bürünmek istiycemki:umursamaz:

asla istemezdim böyle çok iyi , kadın kadar güzel başka bir yaratılmış varmı dünyadabayanssulusmile neden , ne idüğü belirsiz o mahlukatın sıfatına bürünmek istiycemki:umursamaz:

Kurduğun cümle sadece erkekler için değil bazı kadınlar içinde geçerlidir:1closedeyes:
Kadınlar kusursuzmuş gibi bi cümle de garip olmuş yani:kahve:

Kurduğun cümle sadece erkekler için değil bazı kadınlar içinde geçerlidir:1closedeyes:
Kadınlar kusursuzmuş gibi bi cümle de garip olmuş yani:kahve:

kadınlar kusursuz yaratılmış varlıklar anlamına gelen bir cümle kurmadım canımsengözlerimebaksanabfiziki özelliklerinden ,manevi inceliklerinden dem vurdum kendimce:smiley-cool: katılmayan olabilir :CüvCüv: benm fikrim bu yönde:CüvCüv:

Son düzenleme:
sanırım ben nekadar anlatmaya çabalasamda sen anlayabildiğin kadar anlıyorsun!! ne anladıysan o olsun:D

Son düzenleme:
Back
X