peki madem bu konuda kitap falan okudun bana suan acil bi fikir lazım yani pişman olup gercekten duzelme ihtimali var mıdır aslına bakarsan bi kızla yatması sorun degl de yalan soyleyp aklnca beni kandırması beni uzdu erkek soncta bende bulamadgnı suan yasamak ısterse bisy diyemem biyolojik bisy cunku kimse sen beklyrsn sabredyrsn oda sabretsin demesnde :S
ah kıyamam sadece bir kerecik olmuş. kaç kere olması gerekiyor? 100 kere mi 1000 kere mi?
sadece bi kere o kizin gozlerine bakti 2 cm mesafeden, saclarina tenine dokundu opustuler dokundular birbirlerine kokusunu icine cekti vb...
Bunlar sorun degil mi yani senin icin sevgili konu sahibi?
Insan buna nasil dayanir? Buyuk konusmamak lazim ama anca cocuk evlilik olsa kadinin ekonomisi olmasa belki. Belki para icin katlanilir buna yani. Onda da ask mesk bir sey kalmaz geriye de ev arkadasi gibi takilirsin. Sizde iliski var evlilik bile yok. 6 yil basinin gozunun sadakasi olsun, ve verilmis sadakan vrms ki farketmissin. 2 sene sonra tekrar yapsa 2 seneni dha bosa harcamis olacaksin.
Kiza verms veristirmissin de, kiz belli ki gunluk iliskiler pesinde ask sevgi sadakat aramiyor. O onun kendi gunahidir bilecegi istir. Erkek arkadasini hakli cikarmaz kizi suclamak.
simdi evet masturbasyon yapabilir ama buda erkeklern lisede bıraktıgı bisy bikere zaten aileler getiryr bu duruma oglum gitsin yok yatsın kalksın erkek elinin kiri falan diye zaten biz istesekde istemesekde bu olack bisy asıl diger turlu dusunp kendimizi kandırmayalm bir erkegn neredeyse hergun yapması gerek biyolojik olarak atması gerek ya bi kadınla ya kendi kendine peki kendi yaparken baska kadınları dusunse daha farklı bi durum mu olur beni cinsellk suan cok ilgilendrmyr ama ask varsa o baska iste bazı seyleri kabullenmek lazım yani erkegn illaki ilişki yasayacagı gibi olmazsa zaten baska gozle bakarlar neyse ben affetckdeglm oyle olsa buraya konu yazp basında beklemem kim ne dicek diye ben aldatılmyrm diyenlerde cok inanmasn ozamn aldatmayan erkegn onune yeternce fırsat cıkmams demektir bence artk ..
simdi evet masturbasyon yapabilir ama buda erkeklern lisede bıraktıgı bisy bikere zaten aileler getiryr bu duruma oglum gitsin yok yatsın kalksın erkek elinin kiri falan diye zaten biz istesekde istemesekde bu olack bisy asıl diger turlu dusunp kendimizi kandırmayalm bir erkegn neredeyse hergun yapması gerek biyolojik olarak atması gerek ya bi kadınla ya kendi kendine peki kendi yaparken baska kadınları dusunse daha farklı bi durum mu olur beni cinsellk suan cok ilgilendrmyr ama ask varsa o baska iste bazı seyleri kabullenmek lazım yani erkegn illaki ilişki yasayacagı gibi olmazsa zaten baska gozle bakarlar neyse ben affetckdeglm oyle olsa buraya konu yazp basında beklemem kim ne dicek diye ben aldatılmyrm diyenlerde cok inanmasn ozamn aldatmayan erkegn onune yeternce fırsat cıkmams demektir bence artk ..
erkekler duz mantık doyumsuzlar doymuyorlar ya ama o kisinin dedigi emege ihanet eden ben miyim demesini anlamadım kız affetmeseydi ihanet etmemiş mi olacaktı ayy ben okadr genis olamam sanırım ama gercekte bu senin yazdıgın sey işte erkekler boyle dusunuyr acı ama gercek iste:S
sadece bi kere o kizin gozlerine bakti 2 cm mesafeden, saclarina tenine dokundu opustuler dokundular birbirlerine kokusunu icine cekti vb...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?