kubra bu son yazdigina gore %100 affedeceksin bence konuyla bile vaktini harcamasaydin.
Olabilir sonucta her insan ayni seyi dusunecek deger yargilari sevgilisini benimsemesi ayni olacak diye bir sey yok. Yarin bi gun evlenirdim hamileligin riskli gecer lisede birakti o isleri esim o yuzden beni aldatsin dersin yesil isik yakarsin hatta kumaya musade bile edersin. Gelir evine yerlesir sen hastayken fln takilir. Bi daha sikayet etme ama basina geldiginde cunku 2+2 4 tekrar yapicak. Ihtiyaci oldugunu kabullendigini biliyor olacak artik, bilmezken aldatan bilirken 100 kati aldatir.
bu benimde dikkatimi çekti.5. ve 6. yıllar.neden bilmem ama bir şey sormadan edemeyeceğim.neden bu kadar zaman iş resmiyete dökülmedi.beni şüpheye düşüren o.liseden başlayan bir ilişkiyse kabul ama üniversitede ve sonrasında başladıysa çok uzun bir süre.tamam 20 yıl kadar uzun bir süre değil ama flört için uzun bir süre zaten evli gibi olursun.
sonunda kararımı verdim ve bitirdim tamamen en azından kendimi hafiflemis hissediyorum mutlu degilm ama olacagım bunu biliyorum hic yoktan huzurluyum..ama bu sure icerisinde anladımki gercekten erkeklere guvenmemek gerek fırsat kolluyorlar resmen
sonunda kararımı verdim ve bitirdim tamamen en azından kendimi hafiflemis hissediyorum mutlu degilm ama olacagım bunu biliyorum hic yoktan huzurluyum..ama bu sure icerisinde anladımki gercekten erkeklere guvenmemek gerek fırsat kolluyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?